Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   jenny'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620332-jennynin-gunlugu.html)

_jenny_ 23-12-2011 01:17 AM

jenny'nin günlüğü

Siteye yaklaşık 10 gündür üyeyim ama son 1 yıldır devamlı takip ettiğim bir forum.. bir arkadaşımın önerisi üzerine girdiğim bu sitede gerçekten bir çok şey öğrendim kendi benliğimin farkına vardım.. bu harika bişey..
Önce telkinlerle çıktım bu yola..telkinler sayesinde kendime güvenim yerine geldi,sosyalleştim,birçok konuya daha olumlu yaklaştım ve en önemlisini bunu tam anlamıyla başaramasamda bi nebzede olsa benim için büyük bir adım olan başkalarının düşüncelerini önemsememeyi öğrendim...

Vee bende kendime bir günlük açmaya karar verdim duygularımı,düşüncelerimi,değişimlerini gün gün paylaşmak istiyorum...
Artık hayatımda keşke cümlesi olmasın istiyorum
Tüm isteklerime birer birer kavuşmak istiyorum..
Bunuda başarıcağıma sonsuz inancım var

Şimdilik sevgilerimi sunuyorum herkeseactionsmile

azraist_24 23-12-2011 08:41 AM

Cevap: jenny'nin günlüğü

Harika bir karar almissin canimcim,

Sabirsizlikla paylasimlarinin takipcisiyim....

Hep mutlu kal....

prenses1 23-12-2011 08:52 AM

günlüğün hayırlı olsun.
güzel paylaşımlarını bekliyoruz.
sevgiyle mutlu kal.

_jenny_ 23-12-2011 01:24 PM

çok teşekkürler arkadaşlar umarım hepimiz hayatımıza iyi,güzel,mutluluk dolu haberleri,olayları,sevinçleri çekeriz..
dün gece günlüğümü açtıktan sonra yıllar önce aldığım (tabi kişisel gelişimden bihaber olduğum zamanlarda) the secret kitabını birkez daha okumaya başladım...O dönem okuyun hayatınız değişir yorumları dün gibi aklımda demek insanlar sırrı ozamanlar çözmüşler bende okuduktan sonra şu yorumu yapmıştm ''okudum hani hayatımmı değişti şimdi''gibi bişey demiştim..şimdi gülüyorum o hallerime tabi:)
yinede hiçbirşey için geç olmadığını düşünenlerdenim,vardır bundada bi hayır diyorum ve yine the secret kitabından beni etkileyen bir cümleyi paylaşmak istiyorum..
'Seçtiğiniz şey her ne olursa olsun;ona sahip olabiliriz.Hedefin büyüklüğü hiç önemli değil'
gerçektende böyle değilmi imkansız varmıdır?tabikide yoktur herşeyi şekillendiren,çeken biziz..

azraist_24 23-12-2011 01:31 PM

Kesinlikle sana herbir cumlene katiliyorum jeny`cim,

Bazen ben deherhangibir konuda hayalkirikligi yasadigimda karsimdakini degil kendimi sorguluyorum`` Ben bu tavri hakedecek birsey yapmis olmaliyim ki bunu cektim su an ve yasiyorum diyorum`` dusunuyorum dusunuyorum... Ve biliyor musun sonunda buluyorum kendi icimde cevabini...

Allah hicbir kuluna cekebileceginden fazla dert, keder vermezmis, verse bile bilirmis ki bu kulu onu tasir...

_jenny_ 23-12-2011 03:07 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814576)
Kesinlikle sana herbir cumlene katiliyorum jeny`cim,

Bazen ben deherhangibir konuda hayalkirikligi yasadigimda karsimdakini degil kendimi sorguluyorum`` Ben bu tavri hakedecek birsey yapmis olmaliyim ki bunu cektim su an ve yasiyorum diyorum`` dusunuyorum dusunuyorum... Ve biliyor musun sonunda buluyorum kendi icimde cevabini...

Allah hicbir kuluna cekebileceginden fazla dert, keder vermezmis, verse bile bilirmis ki bu kulu onu tasir...

evet azraist cim öncelikle neyi nasıl sorguluyoruz yada olaylara nasıl bakıyoruz bu çok önemli örneğin:'bu kadar işle başa çıkamam'dediğimizde aslında'başa çıkamayacağım kadar çok iş istiyorum'deyip evrene bunu gönderiyoruz ve başımıza geliyor..
isteklerimizi nasıl istediğimizde çok önemli bence bazen yanlış cümleler kurarak erteliyoruz hayallerimizi,isteklerimizi..
Olabildiğince dikkat ediyorum ben artık kurduğum cümlelere,yaptığım olumlamalara çünkü buda önemli noktalardan biri...

_jenny_ 24-12-2011 02:27 AM

ufak şeyleri bile kafama takmamayı ne zaman öğrenicem ben bilmiyorum
kendime kızıyorum bu noktada..
başkalarının düşüncelerinden,görüşlerinden banane bırak salla gitsin
Kendine önem ver jenny,kendi hislerine,kendi duygularına ve kendi fikirlerine!!
sanırım daha çok yolun başındayım...
ama zamanla eminim buda geçicek..
bende insanların düşüncelerini önemsememeyi öğrenicem inş...

sweeet 24-12-2011 11:03 PM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814666)
ufak şeyleri bile kafama takmamayı ne zaman öğrenicem ben bilmiyorum
kendime kızıyorum bu noktada..
başkalarının düşüncelerinden,görüşlerinden banane bırak salla gitsin
Kendine önem ver jenny,kendi hislerine,kendi duygularına ve kendi fikirlerine!!
sanırım daha çok yolun başındayım...
ama zamanla eminim buda geçicek..
bende insanların düşüncelerini önemsememeyi öğrenicem inş...

Taktığın şeylerden daha somut örnek verebilirsen çok daha faydalı tavsiyeler alabilirsin bence. Hep başkalarının düşünceleri veya davranışları mı?

Başkalarının düşüncesini önemsememe telkini de dinleyebilirsin.

Kendine kızmak çözüm değil bunu bil. Asıl yaptığın yanlışı yakalayıp alternatif üretmek çözüm kızmak yerine ne yapabilirsin o anda seni olumsuz hissettirmeyecek herhangi bir eylem. Kızmak konusunda ben şöyle demeyi tercih ediyorum: "Bu durum beni biraz tedirgin etti veya biraz rahatsız etti." -
"İçinizdeki Devi Uyandırın" kitabında okuduğum bir uygulama. -

Kendime veya çevremdekilere duygularımı ifade ederken hangisi uyarsa birini seçip kullanıyorum.

_jenny_ 24-12-2011 11:36 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814746)
Taktığın şeylerden daha somut örnek verebilirsen çok daha faydalı tavsiyeler alabilirsin bence. Hep başkalarının düşünceleri veya davranışları mı?

Başkalarının düşüncesini önemsememe telkini de dinleyebilirsin.

Kendine kızmak çözüm değil bunu bil. Asıl yaptığın yanlışı yakalayıp alternatif üretmek çözüm kızmak yerine ne yapabilirsin o anda seni olumsuz hissettirmeyecek herhangi bir eylem. Kızmak konusunda ben şöyle demeyi tercih ediyorum: "Bu durum beni biraz tedirgin etti veya biraz rahatsız etti." -"İçinizdeki Devi Uyandırın" kitabında okuduğum bir uygulama. -

Kendime veya çevremdekilere duygularımı ifade ederken hangisi uyarsa birini seçip kullanıyorum.

Bazen öyle bir hevesli oluyorumki bazı şeylerde ama atıyorum o konuyla ilgili 8 kişi bana olumlu destek olduysa 2 kişide olumsuz konuştuysa o 2 kişininki benim için daha önemliymiş gibi gün boyu kafama takıyorum bu özelliğimi yendiğimi sanmıştım ama malesef dün yaşadığım bir olayla yine karşılaştım:(

Bu arada telkinden bahsetmişsin sweetcim en yakın zamanda telkinlerime başlıcam çok baş ağrısı yaptığı için bırakmıştım ama bunun iyiye işaret olduğunu söylemiş atakan bey ve çok sevindim bu duruma..artık gülü seven dikenine katlanır napalım dimi amagirlhaha
Verdiğin örnekte haklısın sweet bunu denicem çok teşekkürlerr956k

kendini arayan adam 25-12-2011 01:10 AM

Evet jenny günlüğün hayırlı olsun. Bu siteyle tanışmadan önce problemlerim oldugunu biliyordum ama sadece bana özel problemler sanıyordum, ama artık herkesin problemlerinin hemen hemen aynı oldugunu ögrendim. Birgün çözülmiycek bir problemin olmadıgınıda ögrenecegim inş. Baaşlangıç için küçük bir tavsiyede bulunayım, ne kadar İLGİLİ olursan o kadar hızlı gelişim gösterirsin. Hiçbir şeyin senden daha değerl olmadıgını ögreneceksin. Bende hala ögrenmiş degilim:) Ama ögreneceğim inş.

_jenny_ 25-12-2011 02:45 AM

Alıntı:

kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814761)
Evet jenny günlüğün hayırlı olsun. Bu siteyle tanışmadan önce problemlerim oldugunu biliyordum ama sadece bana özel problemler sanıyordum, ama artık herkesin problemlerinin hemen hemen aynı oldugunu ögrendim. Birgün çözülmiycek bir problemin olmadıgınıda ögrenecegim inş. Baaşlangıç için küçük bir tavsiyede bulunayım, ne kadar İLGİLİ olursan o kadar hızlı gelişim gösterirsin. Hiçbir şeyin senden daha değerl olmadıgını ögreneceksin. Bende hala ögrenmiş degilim:) Ama ögreneceğim inş.

teşekkürler desteğin için burası gerçekten çok sıcak bir ortam,herkes çok iyi,çok pozitif eminim hepimizin birbirimizden öğreniceği çok şeyi var sevgili kendini arayan adam:)

_jenny_ 25-12-2011 02:56 AM

Bir satış sitesinden bayadan beridir takip ettiğim bir elbise vardı alıp almamak arasında kararsız kalmıştım ve sonunda aldım bugün elime ulaştı süper çok beğendim..Belki yılbaşına giyerim belli değil daha :))
bugün hava çok soğuktu dondum resmen.. Aklıma dışarıda çalışanlar,evsiz barksız kişiler geldi Allahım onlara yardım etsin:((
Buarada siteye inanılmaz alıştım mutlaka girip bakıyorum yoksa içim rahat etmiyor burdaki enerji süper gerçekten her gün başka bir şey öğreniyorum ve öğrendikçe umutlarım artıyor,mutlu oluyorum en önemliside bu olsa gerek..

juger 25-12-2011 11:07 AM

"bugün hava çok soğuktu dondum resmen.. Aklıma dışarıda çalışanlar,evsiz barksız kişiler geldi Allahım onlara yardım etsin:(("

kendinden başkalarını düşünmen, onlar için dua etmen çok güzel bir şey :) hep unutuyoruz yardıma muhtaç olanları. halbuki dışarıda onlardan ne kadar çok var.

_jenny_ 25-12-2011 03:05 PM

Çok doğru sölediklerin juger biz belkide görmüyoruz,bilmiyoruz ama bunlardan gerçekten çok var..Allah hepsine yardım etsin inş..:(

Sole 25-12-2011 04:57 PM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814574)
the secret kitabını birkez daha okumaya başladım...O dönem okuyun hayatınız değişir yorumları dün gibi aklımda demek insanlar sırrı ozamanlar çözmüşler bende okuduktan sonra şu yorumu yapmıştm ''okudum hani hayatımmı değişti şimdi''gibi bişey demiştim..şimdi gülüyorum o hallerime tabi:)[/FONT][/B]

Sevgili jenny,

Oncelikle hayirli olsun gunlugun. Guzel degisimler ve yenilikler dilerim sana...

Alinti yaptigim cumle dikkatimi cekti cunku aynisini bende kullanmistim. 2007 de The Secret kitabini o kadar heyecanla okudum ki, bitince uygulamak icin kollari sivayacaktim. Maalesef bittiginde hic bisey yapamadim. Cunku kitabin derinliklerinde nelerin gizlendigini fark edemedim...

Illa ki hepsini uygulamak gerekmiyordu. Sadece kucuk bi seyden baslamak lazimdi ve devami gelecekti zaten kendiliginden..

Yine dedigin gibi hicbirsey icin gec degil : )

_jenny_ 25-12-2011 05:39 PM

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Isolacım...
Kesinlikle öyle artık bu cümle benim hayat felsefem diyorum,çünkü gerçektende doğru insanın bu hayatta başaramayacağı,isteyipte gerçekletiremeyeceği hiç bir şey olamaz.
Bende o yıllarda almıştım kitabı ve aldığım zaman büyük bir hevesle okumuştum ama malesefki önce insan farkındalığının farkına varmadan bu kitaplar bir işe yaramıyor yani bende öyle olmuştu genellememek lazım tabi:))
Keşke herkes bunun farkına varsa..

sweeet 26-12-2011 01:07 AM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814766)
Buarada siteye inanılmaz alıştım mutlaka girip bakıyorum yoksa içim rahat etmiyor burdaki enerji süper gerçekten her gün başka bir şey öğreniyorum ve öğrendikçe umutlarım artıyor,mutlu oluyorum en önemliside bu olsa gerek..

Ay eski beni gördüm sende. Burası iyi geliyor insana. Ben de girmeden duramıyordum ilk günlerde hatta girdim mi çıkamıyordum. Forumları oku oku bitmez zaten koca bir derya. Gerçi ben hala burdayım her gün giremesem de sık giriyorum.

Çalışmalarımdan dolayı okumalarıma biraz ara verdim eskisi gibi yoğun okuyamıyorum. Vaktim bol olduğu zamanlar sabahtan akşama okuyordum. Öğrendikçe öğrenesi geliyor insanın bu konularda. Öğrenmenin sınır yok biz koymadığımız sürece.

Her şeye rağmen yorumlarımı eksik etmemeye çalışıyorum.

_jenny_ 26-12-2011 01:14 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814839)
Ay eski beni gördüm sende. Burası iyi geliyor insana. Ben de girmeden duramıyordum ilk günlerde hatta girdim mi çıkamıyordum. Forumları oku oku bitmez zaten koca bir derya. Gerçi ben hala burdayım her gün giremesem de sık giriyorum.

Çalışmalarımdan dolayı okumalarıma biraz ara verdim eskisi gibi yoğun okuyamıyorum. Vaktim bol olduğu zamanlar sabahtan akşama okuyordum. Öğrendikçe öğrenesi geliyor insanın bu konularda. Öğrenmenin sınır yok biz koymadığımız sürece.

Her şeye rağmen yorumlarımı eksik etmemeye çalışıyorum.

çok haklısın sweetcim hep başka bilgiler keşfediyorum bu gerçekten harika bide hangi birini yapıcağımı,uygulucağımı şaşırıyorum bazen:))(zamanla hepsini inş.:))

bu arada senin paylaşımlarına denk geliyorum bazen ve günlüğünüde takipteyim umarım bende senin gibi değişimler yaşarım..Buna hem çok ihtiyacım var hemde cani gönülden istiyorum..:)

_jenny_ 26-12-2011 01:37 AM

Günlüğüm bugün evdeydim odam fazlaca dağınıktı topladım..Düzen önemli şey düzensizliğe hiç gelemiyorum ama bazen üşengeçliğimden dağınık bıraktığımda oluyor işte malesef:)neyse olumsuz cümle kurdum galiba hemen değiştiriyorum'ben düzeni seviyorum,düzeni kendime çekiyorum ve ben düzenli biri olmayı tercih ediyorum':) y789
bikaç eşyamında yerini değiştirdim..bu yeni haline bayıldım odamın tek kelimeyle..

Annemle uzun uzun sohbet ettik bugün bana onunla konuşmak iyi geliyor..
Geleceğe yönelik bikaç planımız var umarım bunları gerçekleştiririz...Onu çok seviyorum,insanları seviyorum,Hayatı seviyorum,nefes alıp vermeyi seviyorum yuppii bu gece enerjim tavan yaptıgirlhaha
neyse günlüğüm ben şimdi gidiyorum biraz kitap okuyup sonrada uyurum yarın erken kalkıcamm...

juger 26-12-2011 11:43 AM

aklına gelen olumsuzlukları direk olumluya çevirmen de mükemmel bir uygulama. dikkat ediyorum da her şeyinle tam bir gelişim içindesin. tebrik ettim :)

_jenny_ 26-12-2011 10:05 PM

keşke bugün yaşadıklarımdan sonrada bu kadar olumlu olabilsem jugercım
yinede pes etmiyorum
'beni öldürmeyen daha güçlendirir..'diyorum...

sweeet 26-12-2011 10:41 PM

Ne yaşaran yaşa yine de olumlu olabilirsin. Bu konuda özgürsün. Bunu seçmek sana bağlı. Yarın çok daha güzel bir gün olacak. At o olumsuzlukları lütfen aklından.

Sevgiler.

juger 26-12-2011 11:56 PM

dün yaşadığın gibi iyi durumlarda da, bugün yaşadığın gibi kötü durumlarda da olumluyu seçme hakkı senin elinde. sweeet'in dediği gibi bu sana bağlı. normal olarak biz insanlar hep olumsuza odaklı olduğumuzdan dolayı olumlu seçeneği seçeriz, olumlu seçenek dururken. halbuki olumlu seçeneği seçmiş olsak kaybedeceğimiz bir şey yok. hatta kazanacaklarımız var. o yüzden iyi durumda da kötü durumda da olumluyu seçmen, olumsuzu olumluya çevirmen gerekiyor. eğer bunu yapabilirsen mutluluğun sırrına vakıf olursun. bu kadar kolay :)

_jenny_ 28-12-2011 02:20 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814928)
Ne yaşaran yaşa yine de olumlu olabilirsin. Bu konuda özgürsün. Bunu seçmek sana bağlı. Yarın çok daha güzel bir gün olacak. At o olumsuzlukları lütfen aklından.

Sevgiler.

doğru çok haklısın sweet çok daha iyiyim..zamanla dahada iyi olucam inş..
Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814933)
dün yaşadığın gibi iyi durumlarda da, bugün yaşadığın gibi kötü durumlarda da olumluyu seçme hakkı senin elinde. sweeet'in dediği gibi bu sana bağlı. normal olarak biz insanlar hep olumsuza odaklı olduğumuzdan dolayı olumlu seçeneği seçeriz, olumlu seçenek dururken. halbuki olumlu seçeneği seçmiş olsak kaybedeceğimiz bir şey yok. hatta kazanacaklarımız var. o yüzden iyi durumda da kötü durumda da olumluyu seçmen, olumsuzu olumluya çevirmen gerekiyor. eğer bunu yapabilirsen mutluluğun sırrına vakıf olursun. bu kadar kolay :)

nekadarda zor olsa şuan bunu yapmak benim için:( ama yapıcam başarıcam bununda üstesinden gelicem..çünkü benim bu hayatta ideallerim var ve bir ailem var kendimi böyle salı veremem tabiki herşeyden önce kendim için yapmalıyım...
ve yapıcam ben güçlü biriyim...hayatımda herşeyi olumlu yöne çekiyorum...herzaman mutluyum,huzurluyum..bu mutluluğumu kimse bozamaz içim,gönlüm rahat...

prenses1 28-12-2011 09:07 AM

hayat seçimler dizisinden oluşuyor..neyi seçersen o karşına çıkıyor.bu günkü düşüncelerinle yarının şekilleniyor.hep güzeli seçmen dileğiyle...sevgiler..ttli3

_jenny_ 29-12-2011 12:23 AM

güzel dileklerin için teşekkür ederim prenses cim...çok haklısın herşey bizim elimizde ama bazen öyle şeyler yaşıyor ki insanlar bu düşünceni değiştirmekte bi o kadar zorlaşıyor..bende şuan o dönemdeyim gelgitler deyim nekadar pozitif olmaya çalışsamda bunu herzaman başaramıyorum...:(

_jenny_ 02-01-2012 05:03 PM

Günlüğüm sana gelip hergün yazmak istiyorum ancak mutsuz olunca bunu yapmak içimden gelmiyor..
Neyse şimdi gelelim mutlu haberlere yeni bir yıla girdik benim için ve herkes için huzurlu,sevgiyle dolu,bol kazançlı,bol bol aşklı bir yıl olsun..:)
2012 güzelliklerle dolu olsun..
Benim için 2012 değişim yılı olucak buna yürekten inanıyorum...
Yeni kararlar,yeni umutlar,yeni yollar olucak eminimki bu yıl hayatımda
çünkü bunu istiyorum ve yürekten inanıyorum...
Bu yıla öncelikle affederek girdim herkesi,herşeyi,kendimi affettim...Bu iyi bir başlangıç oldu.
Sürekli ertelediğim platese dün başladım ve istikrarlı bir şekilde hergün düzenli olarak yapmaya karar verdim
Hayatımda benim için dönüm noktası olucak temmuzdaki sınava hazırlanma kararı aldım..Bir yığın kitap siparişi verdim gelmelerini sabırsızlıkla bekliyorum gelsin kitaplarım biran önce ders çalışmaya başlıyım ve şu sınavı yiyip bitiriyim bir çırpıda...
Herkese tekrardan mutlu yıllar diliyorum..Sevgiler..

prenses1 02-01-2012 05:12 PM

sanada mutlu yıllar canım.
aldığın her kararı uygula canım..
affetmen senide rahatlatmıştır.affetmemek kızdığın kişiye bağımlı kalmaktır diye okumuştum bir yerde.ondan sonra önce kendimi sonra her kesi affettim.bu güzel hayatın tekrarı yok.öyleyse gönlümüzce doya doya yaşayalım.
her daim mutlu kal.ttli3ttli3ttli3

_jenny_ 02-01-2012 05:18 PM

gerçektende öyle prensescim kızmak; bağımlı kalmak,daha çok kendini üzmek,mutsuz etmektir. bunu uzun zamandır yaşadım ben ve kendime ettim mutsuzluktan başka bişey vermedim kendime...Affettim ve rahatladım,huzur buldum..artık beni hiçbişey üzemez
Ben kararlarımın efendisiyim...Vebüyük küçük her isteğim benim emrimde ben istersem olur istemezsem olmaz..yuppiiiiiiiiii956k

azraist_24 02-01-2012 05:19 PM

Harikasiniz arkadaslar...

_jenny_ 05-01-2012 04:04 PM

dün gece hayatım için çok önemli bir karar verdim ve sabah bunu uyguladım benim için belki çok zor oldu ama uyguladım...Umarım hayırlısı ve en iyisi budur benim için...
Güne biraz buruk uyansamda şuan enerjim yerinde ve mutluyum.Hatta kahkaha bile atabiliyorum.
Herşey bizde bitiyor arkadaşlar birkez daha bugün anladım düşüncelerimiz ruh halimizin aynası...Ne düşünürsek o oluyor.

filo100 05-01-2012 09:19 PM

Jennycim benzer sorunlara ben de sahibim ama yavaş yavaş bu telkinlerin de faydasıyla ve bu sıcak insanların da desteğiyle aşacağız inşallah.art56art56 Benim başkalarını kafaya takmam eskisine göre azaldı956k Güzel gelişmelerini bekliyorumactionsmile

_jenny_ 06-01-2012 09:50 PM

inşallah filocum hepimiz için öyle ama şunu anladımki inancın önünde kimse duramıyor.

_jenny_ 09-01-2012 03:55 AM

Merhaba günlüğüm bu aralar yazamıyorum sana hergün yazmak istiyorum aslında şu erteleme huyumda bir türlü vazgeçemiyorum.Sanırım bununla ilgili telkine başlasam iyi olucak.Birde yeni aldığım boy uzatma telkinimin gelmesini bekliyorum günlüğüm çok çok hevesliyim düzenli olarak dinleyip upuzun olucam inşallah hihi:))
Bu ara yaşadığım olayları eskiden yaşıyor olsaydım depresyonda deli gibi antidepresanlara saldıran bir jenny olurdu heralde..Ama ben değiştim hayatımda ne yaşarsam yaşıyım mutlu olmaya çalışıyorum..Bağışlıyorum,affediyorum..kendimi seviyorum ve böylece huzur dolduruyorum içime.
Yarın hepimiz için güzel bir gün olsun,Neşeli,mutlu harika bir güne uyanalım..
Hepiniz sevgiyle kalınactionsmile

sweeet 09-01-2012 07:33 PM

Harika kararlar almışsın canım.

Harika kararlar almışsın canım. Affetmekle yıla başlaman, spora başlaman ve sınav için hedef belirlemekle çok çok iyi yapmışsın.

(Sen de bizdensin :) hem pilates yapıyorum hem de sınava hazırlanıyorum. ;) )

Bir de her gün, her hafta ve her ay için uygulanabilir çalışma planları yaparsan daha da harika olur.

Hayatına değer verdiğin için burdasın değişmek istiyorsun. Erteleme huyu çok kötüdür. Bazen seni yenmek için var gücüyle çalışacaktır ama sen de ona karşı güçlü silahlar geliştirebilirsin. Bunu hem sana hem de kendime söylüyorum aynı zamanda. Güne bir amaç uğruna uyandığında herşeyi daha az ertelediğinin farkına varmanı dilerim.

Mutsuzluğun umutsuzluğunda karanlıkta olmak yerine mutluluğun umutlu haliyle hep aydınlıkta kal.

Sevgiler.

_jenny_ 10-01-2012 12:22 AM

Cevap: Harika kararlar almışsın canım.

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816089)
Harika kararlar almışsın canım. Affetmekle yıla başlaman, spora başlaman ve sınav için hedef belirlemekle çok çok iyi yapmışsın.

(Sen de bizdensin :) hem pilates yapıyorum hem de sınava hazırlanıyorum. ;) )

Bir de her gün, her hafta ve her ay için uygulanabilir çalışma planları yaparsan daha da harika olur.

Hayatına değer verdiğin için burdasın değişmek istiyorsun. Erteleme huyu çok kötüdür. Bazen seni yenmek için var gücüyle çalışacaktır ama sen de ona karşı güçlü silahlar geliştirebilirsin. Bunu hem sana hem de kendime söylüyorum aynı zamanda. Güne bir amaç uğruna uyandığında herşeyi daha az ertelediğinin farkına varmanı dilerim.

Mutsuzluğun umutsuzluğunda karanlıkta olmak yerine mutluluğun umutlu haliyle hep aydınlıkta kal.

Sevgiler.

Güzel dileklerin için saol sweetcim...Pilatesi her nekadar hergün yapasamda haftanın 3 günü mutlaka yapıyorum.Pilates insanın ruhunada iyi geliyor bunu anladım.
Buarada sweet haklısın program yapmam gerek kendime ama ben yaptığım programlara hiç uyamayan biriyim örneğin günlük şukadar soru çözücem,şu konuları bitiricem deyip yapamayan biriyim.Sanırım şuanda bu inancımı değiştirmem gerek....Haklısın bu konuda galiba çünkü bazen yine ertelemem devreye giriyor ve hiç çalışmıyorum ama program yapsam buna sadık kalırım gibi duruyor.
Onun dışında bugün hava çok soğuktu...
Kışı eskiden hiç sevmezdim..Nedense artık seviyorum...
Yolda yürürken şükrettim soğukta olsa yürüyebilen bacaklarım olduğuna,elimin ayağımın tutttuğuna,sağlıklı bir birey olduğuma...Çoğu zaman bende dahil şükretmeyi unutuyoruz malesef:(artık olabildiğince,aklıma geldikçe Allah'a şükrediyorum...İnanalım yeter arkadaşlar imanda inanç değil midir?Dua edelim ve inanalım tüm sır bu...
İyi geceler günlüğüm

sweeet 10-01-2012 12:32 AM

Şu gün şu kadar soru çözeceğim demek yerine o gün çözdüğün soruları ve çalıştığın süreyi bir yere not edersen bu sana hazırlayacağın programlarda daha doğru tahminler yapmanı sağlar.

Ayrıca bir hafta veya bir ay boyunca yaptıklarını hesapladığında toplan sayı veya performansına bakıp kendinle gurur duyup kendini takdir edebilirsin. Önce ne kadar zamanda ne yapabiliyorsun onu belirle. Örneğin 1 saatte 10-20 sayfa konu çalıştım veya 1 saatte 60-120 soru çözdüm gibi tespitlerin plan konusunda faydası olacaktır.

_jenny_ 10-01-2012 01:24 AM

teşekkürler sweet haklısın öyle yapıyım
Önerini dikkate alıcam canım saol cevapladığın için;)

_jenny_ 15-01-2012 02:24 PM

normalde müziksiz yaşayamayan biriyim ama özellikle buaralar hareketli,kıpır kıpır müzikler oldukça fazla dinliyorum bu tarz müzikler bana pozitif dönüş yapıyor tabiki:)herkese tavsiye ediyorum ;)
Dün seneler sonra burda kar yağdı azda olsa güzeldi bugünde tam aksine güneşli bir hava var bunlar beni mutlu ediyor.Nefes alabiliyorum,mutlu olmayı başarabiliyorum bunları başardığım için kendime bir aferin çekiyorum:)
Telkinlerime ara verdim mp3 çalarım bozuldu:(en yakın zamanda yaptırıp başlamam lazım...Özellikle yeni aldığım boy uzatma telkini için çok hevesliyim hihi:)
Ben artık günlerime mutsuz başlamıyorum yataktan kalkar kalkmaz yüzüme gülümseme yerleştiriyorum açıyorum son ses müziğimi ve güne pozitif başlıyorum...Hayat güzel ve boş şeylere üzülmeyeceğimiz kadar değerli..

juger 15-01-2012 02:39 PM

21 gün dinledikten sonra 1 hafta ya da 10 gün telkinlere ara vermek çok sağlıklı aslında. Bilinçaltı kaydedilen verileri düzenleme yapabiliyor bu aşamada.

Bu arada, sen telkinleri gece dinlemiyor musun?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:08 AM.