![]() |
Cevap: jenny'nin günlüğü Alıntı:
|
Cevap: jenny'nin günlüğü Bir satış sitesinden bayadan beridir takip ettiğim bir elbise vardı alıp almamak arasında kararsız kalmıştım ve sonunda aldım bugün elime ulaştı süper çok beğendim..Belki yılbaşına giyerim belli değil daha :)) bugün hava çok soğuktu dondum resmen.. Aklıma dışarıda çalışanlar,evsiz barksız kişiler geldi Allahım onlara yardım etsin:(( Buarada siteye inanılmaz alıştım mutlaka girip bakıyorum yoksa içim rahat etmiyor burdaki enerji süper gerçekten her gün başka bir şey öğreniyorum ve öğrendikçe umutlarım artıyor,mutlu oluyorum en önemliside bu olsa gerek.. |
Cevap: jenny'nin günlüğü "bugün hava çok soğuktu dondum resmen.. Aklıma dışarıda çalışanlar,evsiz barksız kişiler geldi Allahım onlara yardım etsin:((" kendinden başkalarını düşünmen, onlar için dua etmen çok güzel bir şey :) hep unutuyoruz yardıma muhtaç olanları. halbuki dışarıda onlardan ne kadar çok var. |
Cevap: jenny'nin günlüğü Çok doğru sölediklerin juger biz belkide görmüyoruz,bilmiyoruz ama bunlardan gerçekten çok var..Allah hepsine yardım etsin inş..:( |
Oncelikle hayirli olsun gunlugun. Guzel degisimler ve yenilikler dilerim sana... Alinti yaptigim cumle dikkatimi cekti cunku aynisini bende kullanmistim. 2007 de The Secret kitabini o kadar heyecanla okudum ki, bitince uygulamak icin kollari sivayacaktim. Maalesef bittiginde hic bisey yapamadim. Cunku kitabin derinliklerinde nelerin gizlendigini fark edemedim... Illa ki hepsini uygulamak gerekmiyordu. Sadece kucuk bi seyden baslamak lazimdi ve devami gelecekti zaten kendiliginden.. Yine dedigin gibi hicbirsey icin gec degil : ) |
Cevap: jenny'nin günlüğü Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Isolacım... Kesinlikle öyle artık bu cümle benim hayat felsefem diyorum,çünkü gerçektende doğru insanın bu hayatta başaramayacağı,isteyipte gerçekletiremeyeceği hiç bir şey olamaz. Bende o yıllarda almıştım kitabı ve aldığım zaman büyük bir hevesle okumuştum ama malesefki önce insan farkındalığının farkına varmadan bu kitaplar bir işe yaramıyor yani bende öyle olmuştu genellememek lazım tabi:)) Keşke herkes bunun farkına varsa.. |
Çalışmalarımdan dolayı okumalarıma biraz ara verdim eskisi gibi yoğun okuyamıyorum. Vaktim bol olduğu zamanlar sabahtan akşama okuyordum. Öğrendikçe öğrenesi geliyor insanın bu konularda. Öğrenmenin sınır yok biz koymadığımız sürece. Her şeye rağmen yorumlarımı eksik etmemeye çalışıyorum. |
çok haklısın sweetcim hep başka bilgiler keşfediyorum bu gerçekten harika bide hangi birini yapıcağımı,uygulucağımı şaşırıyorum bazen:))(zamanla hepsini inş.:)) bu arada senin paylaşımlarına denk geliyorum bazen ve günlüğünüde takipteyim umarım bende senin gibi değişimler yaşarım..Buna hem çok ihtiyacım var hemde cani gönülden istiyorum..:) |
Cevap: jenny'nin günlüğü Günlüğüm bugün evdeydim odam fazlaca dağınıktı topladım..Düzen önemli şey düzensizliğe hiç gelemiyorum ama bazen üşengeçliğimden dağınık bıraktığımda oluyor işte malesef:)neyse olumsuz cümle kurdum galiba hemen değiştiriyorum'ben düzeni seviyorum,düzeni kendime çekiyorum ve ben düzenli biri olmayı tercih ediyorum':) y789 bikaç eşyamında yerini değiştirdim..bu yeni haline bayıldım odamın tek kelimeyle.. Annemle uzun uzun sohbet ettik bugün bana onunla konuşmak iyi geliyor.. Geleceğe yönelik bikaç planımız var umarım bunları gerçekleştiririz...Onu çok seviyorum,insanları seviyorum,Hayatı seviyorum,nefes alıp vermeyi seviyorum yuppii bu gece enerjim tavan yaptıgirlhaha neyse günlüğüm ben şimdi gidiyorum biraz kitap okuyup sonrada uyurum yarın erken kalkıcamm... |
Cevap: jenny'nin günlüğü aklına gelen olumsuzlukları direk olumluya çevirmen de mükemmel bir uygulama. dikkat ediyorum da her şeyinle tam bir gelişim içindesin. tebrik ettim :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 AM. |