Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   jenny'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620332-jennynin-gunlugu.html)

_jenny_ 25-12-2011 02:45 AM

Cevap: jenny'nin günlüğü

Alıntı:

kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814761)
Evet jenny günlüğün hayırlı olsun. Bu siteyle tanışmadan önce problemlerim oldugunu biliyordum ama sadece bana özel problemler sanıyordum, ama artık herkesin problemlerinin hemen hemen aynı oldugunu ögrendim. Birgün çözülmiycek bir problemin olmadıgınıda ögrenecegim inş. Baaşlangıç için küçük bir tavsiyede bulunayım, ne kadar İLGİLİ olursan o kadar hızlı gelişim gösterirsin. Hiçbir şeyin senden daha değerl olmadıgını ögreneceksin. Bende hala ögrenmiş degilim:) Ama ögreneceğim inş.

teşekkürler desteğin için burası gerçekten çok sıcak bir ortam,herkes çok iyi,çok pozitif eminim hepimizin birbirimizden öğreniceği çok şeyi var sevgili kendini arayan adam:)

_jenny_ 25-12-2011 02:56 AM

Bir satış sitesinden bayadan beridir takip ettiğim bir elbise vardı alıp almamak arasında kararsız kalmıştım ve sonunda aldım bugün elime ulaştı süper çok beğendim..Belki yılbaşına giyerim belli değil daha :))
bugün hava çok soğuktu dondum resmen.. Aklıma dışarıda çalışanlar,evsiz barksız kişiler geldi Allahım onlara yardım etsin:((
Buarada siteye inanılmaz alıştım mutlaka girip bakıyorum yoksa içim rahat etmiyor burdaki enerji süper gerçekten her gün başka bir şey öğreniyorum ve öğrendikçe umutlarım artıyor,mutlu oluyorum en önemliside bu olsa gerek..

juger 25-12-2011 11:07 AM

"bugün hava çok soğuktu dondum resmen.. Aklıma dışarıda çalışanlar,evsiz barksız kişiler geldi Allahım onlara yardım etsin:(("

kendinden başkalarını düşünmen, onlar için dua etmen çok güzel bir şey :) hep unutuyoruz yardıma muhtaç olanları. halbuki dışarıda onlardan ne kadar çok var.

_jenny_ 25-12-2011 03:05 PM

Çok doğru sölediklerin juger biz belkide görmüyoruz,bilmiyoruz ama bunlardan gerçekten çok var..Allah hepsine yardım etsin inş..:(

Sole 25-12-2011 04:57 PM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814574)
the secret kitabını birkez daha okumaya başladım...O dönem okuyun hayatınız değişir yorumları dün gibi aklımda demek insanlar sırrı ozamanlar çözmüşler bende okuduktan sonra şu yorumu yapmıştm ''okudum hani hayatımmı değişti şimdi''gibi bişey demiştim..şimdi gülüyorum o hallerime tabi:)[/FONT][/B]

Sevgili jenny,

Oncelikle hayirli olsun gunlugun. Guzel degisimler ve yenilikler dilerim sana...

Alinti yaptigim cumle dikkatimi cekti cunku aynisini bende kullanmistim. 2007 de The Secret kitabini o kadar heyecanla okudum ki, bitince uygulamak icin kollari sivayacaktim. Maalesef bittiginde hic bisey yapamadim. Cunku kitabin derinliklerinde nelerin gizlendigini fark edemedim...

Illa ki hepsini uygulamak gerekmiyordu. Sadece kucuk bi seyden baslamak lazimdi ve devami gelecekti zaten kendiliginden..

Yine dedigin gibi hicbirsey icin gec degil : )

_jenny_ 25-12-2011 05:39 PM

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Isolacım...
Kesinlikle öyle artık bu cümle benim hayat felsefem diyorum,çünkü gerçektende doğru insanın bu hayatta başaramayacağı,isteyipte gerçekletiremeyeceği hiç bir şey olamaz.
Bende o yıllarda almıştım kitabı ve aldığım zaman büyük bir hevesle okumuştum ama malesefki önce insan farkındalığının farkına varmadan bu kitaplar bir işe yaramıyor yani bende öyle olmuştu genellememek lazım tabi:))
Keşke herkes bunun farkına varsa..

sweeet 26-12-2011 01:07 AM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814766)
Buarada siteye inanılmaz alıştım mutlaka girip bakıyorum yoksa içim rahat etmiyor burdaki enerji süper gerçekten her gün başka bir şey öğreniyorum ve öğrendikçe umutlarım artıyor,mutlu oluyorum en önemliside bu olsa gerek..

Ay eski beni gördüm sende. Burası iyi geliyor insana. Ben de girmeden duramıyordum ilk günlerde hatta girdim mi çıkamıyordum. Forumları oku oku bitmez zaten koca bir derya. Gerçi ben hala burdayım her gün giremesem de sık giriyorum.

Çalışmalarımdan dolayı okumalarıma biraz ara verdim eskisi gibi yoğun okuyamıyorum. Vaktim bol olduğu zamanlar sabahtan akşama okuyordum. Öğrendikçe öğrenesi geliyor insanın bu konularda. Öğrenmenin sınır yok biz koymadığımız sürece.

Her şeye rağmen yorumlarımı eksik etmemeye çalışıyorum.

_jenny_ 26-12-2011 01:14 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814839)
Ay eski beni gördüm sende. Burası iyi geliyor insana. Ben de girmeden duramıyordum ilk günlerde hatta girdim mi çıkamıyordum. Forumları oku oku bitmez zaten koca bir derya. Gerçi ben hala burdayım her gün giremesem de sık giriyorum.

Çalışmalarımdan dolayı okumalarıma biraz ara verdim eskisi gibi yoğun okuyamıyorum. Vaktim bol olduğu zamanlar sabahtan akşama okuyordum. Öğrendikçe öğrenesi geliyor insanın bu konularda. Öğrenmenin sınır yok biz koymadığımız sürece.

Her şeye rağmen yorumlarımı eksik etmemeye çalışıyorum.

çok haklısın sweetcim hep başka bilgiler keşfediyorum bu gerçekten harika bide hangi birini yapıcağımı,uygulucağımı şaşırıyorum bazen:))(zamanla hepsini inş.:))

bu arada senin paylaşımlarına denk geliyorum bazen ve günlüğünüde takipteyim umarım bende senin gibi değişimler yaşarım..Buna hem çok ihtiyacım var hemde cani gönülden istiyorum..:)

_jenny_ 26-12-2011 01:37 AM

Günlüğüm bugün evdeydim odam fazlaca dağınıktı topladım..Düzen önemli şey düzensizliğe hiç gelemiyorum ama bazen üşengeçliğimden dağınık bıraktığımda oluyor işte malesef:)neyse olumsuz cümle kurdum galiba hemen değiştiriyorum'ben düzeni seviyorum,düzeni kendime çekiyorum ve ben düzenli biri olmayı tercih ediyorum':) y789
bikaç eşyamında yerini değiştirdim..bu yeni haline bayıldım odamın tek kelimeyle..

Annemle uzun uzun sohbet ettik bugün bana onunla konuşmak iyi geliyor..
Geleceğe yönelik bikaç planımız var umarım bunları gerçekleştiririz...Onu çok seviyorum,insanları seviyorum,Hayatı seviyorum,nefes alıp vermeyi seviyorum yuppii bu gece enerjim tavan yaptıgirlhaha
neyse günlüğüm ben şimdi gidiyorum biraz kitap okuyup sonrada uyurum yarın erken kalkıcamm...

juger 26-12-2011 11:43 AM

aklına gelen olumsuzlukları direk olumluya çevirmen de mükemmel bir uygulama. dikkat ediyorum da her şeyinle tam bir gelişim içindesin. tebrik ettim :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 AM.