![]() |
güzel günlere ... aslında günlük tutmayı defter ve kalem kullanarak tercih ediyorum ama burdan da yazmak istedim, belki karşılıklı hoş sohbetlere fırsat olur sanal günlüğüm :) |
Cevap: güzel günlere ... güzel cümlelerle başlangıç yapalım sevgili günlük , en son mutsuz olmamaya karar vermiştik değil mi :)o zamann MUTLUYUM , MUTLUYUZZZZ |
Cevap: güzel günlere ... sürekli kahve falı baktırıyorum evet fal kısmı hoşuma gidiyo ama içim dışım kahve oldu bee :D şaka bi yana da gerçekten çok kaptırmamak gerek resmen fallara göre yaşıyorum olacak şeymi ama beni el üstünde tutan çook çok seven fal kahramanım gelsen ya biran önce :D |
Cevap: güzel günlere ... günlüğüm bugün yine fal baktırdım! anladımki kapanmamış bu mesele .zaten yüreğim onu istiyo zor dayanıyorum ama fallar ne olur ümit vermeyin bana olmayacak olmamalı tekrar başa dönmeyelim ne olur ... |
Cevap: güzel günlere ... Ben Nasıl Rütbe Atlarım Yeşşil |
Cevap: güzel günlere ... bilmem :S ama sanırım aktif olmak gerekiyo sitede yorum yapmak falan ama emin değilim. |
Cevap: güzel günlere ... o değilde alttan derslerim varken ve erasmus planları yaparken neden ders çalışmıyorum ? şaka mıyım ben yaa iyice saldım günlük hiç olmuyo böyle . amacım var isteklerim ideallerim var ama çaba yok. acil toparlanmak gerek ! |
Cevap: güzel günlere ... Fal baktırırsan başkasının düşüncelerine göre hayatına yön vermiş oluyorsun istemeden çekim yasanı bu şekil işletiyorsun Sadece ufak bir yorum Sevgilerimle |
Cevap: güzel günlere ... fal baktıran arkadaşa aynısını söyleyecektim che1987 çok güzel açıklamış. bu arada che1987 bence bu sitenin en güzel en anlamlı nicki ve profil fotoğrafı sana ait :D ben çok beğendim :) |
Cevap: güzel günlere ... Alıntı:
Fotodan çok etkilemiştim ben de nick yorumları içinde ayrıca teşekkür ederim Sevgilerimle :) |
|
Cevap: güzel günlere ... yeşşil zaten bu tür yasaklar islam dininde mevcuttur. her yasağın bir bilimsel açıklaması vardır. domuz etinden tut da alkole kadar. kutsal kitap bizi bu tür konularda uyarıyor. kötü şeylere yönelmemen konusunda uyarıda bulunmak istedim :) |
Cevap: güzel günlere ... yasaklarla değilde düşünceyle mantıkla hareket etmek lazım diye düşünüyorum ,yani düşünüp analiz yapıp bu sonuçlara ulaşmak daha faydalı bence . teşekkür ederim :) |
Cevap: güzel günlere ... bende onu anlatmaya çalışmıştım falla ilgili bilgiyi arkadaş anlattı diğerlerinin bilimsel açıklamalarını da sen araştır demek istiyorum işte ;) |
Cevap: güzel günlere ... peki mutlu olmamı engelleyen insanlar onlara ne yapabilirm? mesela abim ... bana karşı birazcık insan olmasını nasıl sağlayabilirm . bi gün onu öldürmekten,bu fikrin aklıma gelmesinden korkuyorum. günlük çok fenayım şu anda lanet olsun! |
Cevap: güzel günlere ... öncelikle nefret duygunu yenmeli, nefreti düşünerek nefreti güçlendireceğini bilmelisin. sanırım aranızda inatlaşma var. işte ilişkileri en çok yıpratan bu inattır. sadece bir an için abine sevgi göster. sadece bir an, sana ne kadar kötü davranırsa davransın, sen ona sevgiyle ve sabırla yaklaş. emin ol ki yaptığından pişman olacak, bir daha ki sefere daha ılımlı yaklaşacak. bu formülü uygulayarak abinle ilişkini düzeltebilirsin. bunu değiştirmek şuan senin elinde |
|
Cevap: güzel günlere ... hayır kendime de çok kızıyorum . hep böyle olmuyor mu zaten, bunu bile bile neden bu kadar fazla vakit geçiriyorum ki bu evde. ana-babayı gör ve git kendi evine ya . akıl lazım bana akıl! |
Cevap: güzel günlere ... evet sana akıl lazım. zaten sende olan aklının tekrar başına gelmesi lazım. ama bu ancak anneni-babanı, beğenmediğin abini kaybedersen olur. yoksa senin bu laflarla, bu düşüncelerle akıllanacağın yok. devam et. aynen devam et. nefret et. herkesten nefret et. adam sözü dinleme tamam mı? gör bakalım eline ne geçecek... |
Cevap: güzel günlere ... arkadaşım önerilerin için teşekkür ederim de bu sinir niye? herkes hakettiği kadar hayatımızda yer eder . sen sana zarar veren birilerini gereğinden fazla tutarmısın hayatında hayır. evet bu kardeştir-candır herşeyden ötedir tabiki bunları biliyorum ama kardeş diyede hayatı zindan etmenin bi anlamı yok. bazı ilişkiler ne kadar istesende alttan alsanda düzelmez yada doğru yolu henüz bulamamışsındır bunu kabul ederim , kendimce bir çıkış yolu buldum ve genel olarak işe yarıyor o da daha az görüşmek. sana ters gelmiş farkındayım ama herkes kendi yaşadığını bilir sonuçta . |
Cevap: güzel günlere ... Sana henüz dün burada paylaşılmış olan bir yazıyı aynen aktarıyorum; Uzun yıllar önce Çinde Li-Li adlı bir kız evlenir ve aynı evde kocası ve kaynanası ile birlikte yaşamaya başlar. Lakin kısa bir süre sonra kayınvalidesi ile birlikte geçinmenin çok zor olduğunu anlar. Ikisinin de kişiliği tamamen farklıdır. Buda onların sık sık kavga edip tartışmalarına yol açar. Bu Çin geleneklerine göre hoş bir davr...anış değildir ve çevrenin oldukça tepkisini alır. Bir kaç ay sonra bitmek tükenmez gelin kaynana kavgalarından ev eşi ve annesi arasında kalan erkek için cehennem haline gelmiştir. Artık birşeyler yapmak zorunda olduğunu anlayan genç kız doğruca babasının arkadaşı olan baharatçıya koşar ve derdini anlatır. Yaşlı adam ona bitkilerden hazırladığı bir ekstre verir. Bunu 3 ay boyunca hergün kaynananın yemeklerine azar azar kat der. Fakat az koy ki belli olmasın. 3 ay sonra ölsün. Yaşlı adam genç kıza kimsenin şüphelenmemesi için bu süre zarfında kaynanasına çok iyi davranmasını da öğütler. Çok iyi yemekler yap ona der. Genç kız artık çok iyi davranmaya başlar kaynanasına.bir süre sonra kız böyle davranınca kayınvalidesi de değişir ve ona kızı gibi davranmaya başlar. Evde artık barış rüzgarları esmeye başlamıştır. Bu kez genç kız kendini ağır bir yük altında hissetmeye başlar ve yaptıklarından pişman baharatçıya yeniden gelir. Lütfen der. Artık ölmesini istemiyorum. Şu ana kadar verdiklerimi onun kanından temizleyecek bir şey ver bana. Yaşlı adam karşısında oturan Li-Li ye bakar ve gülümser. Sevgili kızım der. Sana verdiklerim sadece vitaminlerdi. Olsa olsa kayınvalideni daha da güçlendirdin hepsi bu. Gerçek zehirse senin beynindeydi. Sen ona iyi davrandıkça o da dağıldı ve gitti beyninden. Dargınlık sevgiye dönüştü. Böylece gerçek bir anakız oldunuz. Gül veren elde gül kokusu kalır. Senin de beynindeki zehri dağıtmanı dilerim. Ki bu hiç zor değil. Bunu başarmak için en uygun yerdesin. Başarılar :) |
Cevap: güzel günlere ... Gül veren elde gül kokusu kalır... bunu unutmam ve umarım işe yarar. teşekkür ederim :) |
Yine haria bir yazi, inan gozlerim dolarak okudum hepsini... Tesekkurler:zpzp: |
Alıntı:
|
Cevap: güzel günlere ... [quote=juger;810433]:) Sevgili azraist_24 bu yazı için bluegirlx arkadaşıma teşekkür et dün o paylaşmıştı. Tesekkurler Sevgili ``bluegirlx``25889 |
|
Cevap: güzel günlere ... evim evim güzel evim,sakin huzur dolu mutlu yuvam :D evet günlük artık eve de geldiğimize göre tek amaç ders çalışmak ve o lanet sınavların hepsinden çook iyi notlar almak. zor değil tabiki biliyorum alt tarafı okul sınavı ne olacakki diye kendimi motive ediyorum ,uyurken telkinlerimi dinliyorum,ders çalışıyorum veee mutlu son işte bu kadar basit. hadi kolay gele =)) |
Cevap: güzel günlere ... daha fazla sevginin de sana zarardan çok yararı olacaktır sende buna emin olabilirsin :) öyle ki; önce annene ve babana, sonra abine, sonra sevdiklerine ve sonra tüm yaratılana göndereceğin kadar fazla sevgin olduğunu düşün. yine de daha fazla sevgi istediğini. sevgi dediğin sınırsız bir yol. ama bu yola önce kendi içinden başlayacaksın. içindeki o zehri atmadıkça, bu yolda çok fazla ilerleyemezsin. dünya da nefret ettiğin insanlar oldukça nefret, sevgiden daha ağır basacak hayatında. ama sen şuan fazlasıyla sevgim var diyorsun. gerçekten yanlış yapıyorsun sevgili yeşşil. bir an önce at içindeki o zehri. kendine yaptığın kötülüğün farkına var. yapamıyorsan yardım iste. burada sana yardım edecek yığınla insan var. ama bir şeyler yap. rutini değiştir bunun başka yolu yok... |
Cevap: güzel günlere ... pekii... o zaman sıfırdan başlayalım koşulsuz sevgiye açıyorum kendimi , içimdeki sevgiden kat kat fazlasını istiyorum , kızmak-kırmak yok . anlamak dinlemek ve tabiki sabretmek var... kalbim sevgiye açık ve sevmeye hazır . hayatımda mutluluk olsun istiyorum,etrafımdakilere mutluluk vermek-aşılamak istiyorum . ilgine sonsuz teşekkür ederim . |
Gelelim yeşşil olumlama yaparak ağabeyinle arandaki buzları eritmeyi deneyebilirsin .. sen nasıl bakmak istersen öyle bakarsın olumlamaları kullandıktan sonra senin ona yaklasımın değiştikçe onunda sana öyle olacaktır .. |
Cevap: güzel günlere ... kesinlikle, koşulsuz sevgi :) bak, bir an bile derinlere inebildin. ihtiyacın olan tek şey, koşulsuz sevebilmek. hiçbir koşula bağlamadan sevebilmek. ne güzel bir şey :) yavaş yavaş özüne inmeye başlıyorsun. bu yol sonsuzdur yalnız bilmeni isterim. OSHO kendini tanımanın, yani derinlere inmenin her şeyi tanımak olduğunu söyler. ve derinlere inmenin sonu yoktur der. bu yol sonsuz, koşulsuz sevgi sınırsız. yeniden başladığın bu yolda sana başarılar :) |
Cevap: güzel günlere ... teşekkür ederim :) |
Cevap: güzel günlere ... ve ayrıca paylaşmak isterimki bi an düşündüm(yazdıklarını okuduktan sonra ) ve dedimki olmaz kızım bu böyle! en kolayı silip atmaktır ama bundan önce yapacak çok şey var. ve ilk adımı attım ,gördümki karşılığıda aynı sıcaklıkta geldi . o yüzden şu an içim huzur dolu =)) |
Cevap: güzel günlere ... aynen öyle :) ama silip atmak sözünü dilersen biraz değiştirelim; geçmişin ile barışmak, geçmişinden özgürleşmek çok daha uygun kavramlardır. unutma ki bir insan geçmişinden kopamaz, unutamaz, bırakamaz, terkedemez. bunları yaptığı taktirde tekrar yaşamaya mahkumdur. çünkü tarih tekerrürden ibaret. ama geçmişin ile barışır, geçmişte yaptığın hatalardan ders alır ve şu anını ona göre yaşarsan, geçmişinden en güzel şekilde özgürleşirsin. hadi bakalım yeni yeşşil, hoş geldin :D |
Cevap: güzel günlere ... çok hoşbulduk sevgili juger =)) |
Cevap: güzel günlere ... günlükk! patlamak üzereyim yaaa . ne kadar kopmuşum okuldan hiçbişeyden haberim yok derslerden konulardan ... ne yapcam yahu böyle . az zaman kaldı sınavlara ki bu kadar ağır olacağını bile bile çalışmadık tabi olacağı buyduu :( |
Cevap: güzel günlere ... yapabileceğine güven yeşilcim :)) benimde perşembe vizelerim başlıyo,büyük ihtimal yetiştiremicem. Ama endişe etmenin bi faydası yok ! :)) |
Cevap: güzel günlere ... evet yani böyle olacağını bile bile çalışmayıp ondan sonra da korkmanın hiçbi anlamı yok . ne demişler;korkunun ecele faydası yoktur :) |
Cevap: güzel günlere ... bu site gerçekten bana çok iyi geliyo ya. az önce içim kararmış bi şekilde dersi bırakıp bilgisayarı açtım ama şuan gayet motive bi durumda dersimin başına dönücem. iyi ki varsın hayatım değişti ailesi =)) |
Cevap: güzel günlere ... al işte yine herşeyi berbat ettim . kendimi geliştirmek içimdeki gücü ortaya çıkarmak daha mutlu bi birey olmak için bu kadar çabalarken neden olumsuz durumlar yaratmaya bayılıyorum. sonucunun böyle olacağını bilmiyo muyum emindim hatta neden peki neden? neden sürekli kendimi -kararlarımı böyle ayaklar altına alıyorum. neden aradın onu allahın cezası! hakediyorum ben herşeyi bu kadar şeyden sonra peşinde koşmaya devam et aptal! sevgiymiş al sana sevgi işte ne kadar umrunda gör! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:49 AM. |