Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   güzel günlere ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620005-guzel-gunlere.html)

juger 09-11-2011 01:37 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
hemen pes etmek yok. bir günde her şeyi değiştiremezsin. şunu bil ki; hayatta mutluluk sadece iyi şeylerle yakalanmaz. asıl mutluluk, bizim kötü gördüklerimizi iyiye çevirebilmemizle başlar. tüm olumsuzlukları olumlu, tüm çirkinlikleri güzel, tüm negatifleri pozitif mi yaptın? işte o zaman senden mutlusu yoktur.

yeşşil 09-11-2011 01:54 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
pes etmek yok iyi güzel de insanın bunun için önce kendine inanması gerekir . çook çook çok fazla kızıyorum kendime hep aynı hataları yapıyorum hiç ders almıyorum beceremiyorum işte usanmadım kendimi bu durumlara düşürmekten

pinky9 09-11-2011 02:02 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
Alıntı:

yeşşil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810520)
al işte yine herşeyi berbat ettim . kendimi geliştirmek içimdeki gücü ortaya çıkarmak daha mutlu bi birey olmak için bu kadar çabalarken neden olumsuz durumlar yaratmaya bayılıyorum. sonucunun böyle olacağını bilmiyo muyum emindim hatta neden peki neden? neden sürekli kendimi -kararlarımı böyle ayaklar altına alıyorum. neden aradın onu allahın cezası! hakediyorum ben herşeyi bu kadar şeyden sonra peşinde koşmaya devam et aptal! sevgiymiş al sana sevgi işte ne kadar umrunda gör!

Alıntı:

yeşşil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810523)
pes etmek yok iyi güzel de insanın bunun için önce kendine inanması gerekir . çook çook çok fazla kızıyorum kendime hep aynı hataları yapıyorum hiç ders almıyorum beceremiyorum işte usanmadım kendimi bu durumlara düşürmekten

ne kadar çok allahın cezası belası lanetler vs gibi kelimeler kullandığının farkındamısın :( bence kullanma artık bu kelimeleri,illaki olumsuz bi etkisi vardır...
kimi niye aradın bilmiyorum ama bu senin cesaretli biri olduğunu gösterir sonuçta.. Noldu sonucunda,en kötü senle dalga mı geçti,aşağıladı mı,umursamadı mı ? ee noldu ,öle bişey yaptıysa,bu onun hatası,senin değil ki:)

yeşşil 09-11-2011 02:07 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
evet onun hatası ama benim içim acıyor. kendime çok kızıyorum ve başka kelimelerle bunu ifade edemiyorum. kötü düşünmek olumsuz konuşmak vs yok ama bir de yaşananlar var. her seferinde baştan başlıyorum olumlu olmaya, pozitif düşünmeye ama böyle anlarda her şey yerle bir oluyor ve tüm olumsuz düşünceler geri dönüyor.

pinky9 09-11-2011 02:28 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
Alıntı:

yeşşil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810526)
evet onun hatası ama benim içim acıyor. kendime çok kızıyorum ve başka kelimelerle bunu ifade edemiyorum. kötü düşünmek olumsuz konuşmak vs yok ama bir de yaşananlar var. her seferinde baştan başlıyorum olumlu olmaya, pozitif düşünmeye ama böyle anlarda her şey yerle bir oluyor ve tüm olumsuz düşünceler geri dönüyor.

belki de geçmişini unutamıyosundur,yaşananları vs. Geçmişini kabul etmeye,bağışlamaya ihtiyacın vardır belki. Bunun için uğraşmaya ne dersin ?

yeşşil 09-11-2011 02:46 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
ne dertli başım varmış :) kesinlikle bunun için uğraşmalıyım -kendimi önemsiyorum ve bunun için çaba harcamalıyım ... =)

juger 09-11-2011 03:03 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
sen benim gönderdiğim linki bir okusaydın hayırlısı ile :) kendini suçlamanın nedeni, yıllarca bilinçaltına attığın olumsuz kalıplar. sen zannediyor musun ki o kalıplar saniyeler içinde yıkılacak? hayır! ben hala uğraşıyorum ve uğraşmaya devam edeceğim. sana bu yolun sonu olmadığını söylemiştim yeşşil. inan ki bu bir ay ya da bir yıl sürecek bir şey değil. bir ömür boyu sürecek bir şey. sadece bilmen gerekenler var. bildiğin ama hatırlamadığın şeyler. işte onları sana hatırlatacağım. sen şuan buna inanmasan da ben inanıyorum. o olumsuz kalıpların yıkılacak bundan emin olabilirsin :)

yeşşil 09-11-2011 05:05 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
sevdiğim bir arkadaşımın bana yolladığı mesaj;" hayat cicek uzerinde oturmus bir bocek boku kadar guzel iken nedir bu mutsuzlugun sebebi soyle bana guzel kiz ?? " .
çok hoşuma gitti ve diyorumki arada bir saçmalıyorum evet her zaman inişler çıkışlar olabilir ama ben çok güzel dostlara sahibim,etrafımda beni ve iyiliğimi düşünen çok özel insanlar var. nankörlük yapmanın bi sorunla karşılaştığımda hemen dövünmenin ağlamanın anlamı yok! hayatıma giren-çıkan iyi-kötü az da olsa bana bişeyler öğreten herkesi seviyoruum =)

yeşşil 10-11-2011 09:41 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
bugünde kayda değer bişey yapmadık günlük ama olsun mutluyuzz biz böyle yaa :) sanırsam telkinlerden dolayıdır gayet rahatım sıkıntı yapmıyorum hiçbişeyi hadi sonumuz hayrola :))

yeşşil 11-11-2011 12:11 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
bugün içim bi huzurlu bi huzurlu anlatamam ,içimden mutluluk taşacak... güne zinde ve gülümseyerek başladım .ders çalışmaya hazırım , çalışıp başaracağımmm ! ayrıca da kendimi çok seviyorum =))

sweeet 11-11-2011 04:02 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
Alıntı:

yeşşil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810404)
peki mutlu olmamı engelleyen insanlar onlara ne yapabilirm? mesela abim ... bana karşı birazcık insan olmasını nasıl sağlayabilirm .

Mutlu olmanı engelleyen insanlarla mümkün olduğunca az görüş ama bazen mümkün olmuyor en yakınımzdaki insanlarsa bu kişiler yapılacak en iyi iş onların sadece iyi özelliklerini düşünmek olacak. Hep sana ne kadar kötü davrandığını değil de yaşadığınız iyi anları düşünmeye çalış hiç mi yok öyle zamanlarınız?

Sevgiyi içinde barındırmaktan çok paylaşmak da önemlidir. Sevgi dolu bir insanım diyebilirsin kendine. Önce kendini sevmelisin. Herşeyinle kabul etmelisin, hatalarını da kabul edebilmelisin. Sonra içindeki sevgiyi ve iyi olan şeyleri çevrendekilerle paylaşmalısın. Böylece daha fazlasına sahip olacaksın.

Veren el alan elden üstündür. İlla maddi birşey gerekmez. Bir tebessüm bile yeter çok şey değiştirmeye.

"Sevdiklerinize gül verin gül yoksa gülüverin." (Mevlana)


Olumsuz enerji veren tüm kelimelerden arınabilmeni diliyorum. İçinde olumlu düşünceler olduğu sürece gör bak bu konuşmalarına da yansıyacaktır. İnsanların davranışları da sana karşı böyle olumlu olamaya başlayacak. Değişim içeride başlamalı. Unutma burda hepimizden çok senin kendi kendine yardım edebilme gücün var.


Dünden aldıksa dersimizi, yarınlardan umutluyuz ama en değerli anımız şimdi bugün bu andır. Kıymetini bilelim.

Hayatının her yeni günü dünden daha güzel olsun.

Sevgiler... actionsmile

yeşşil 13-11-2011 01:12 AM

Cevap: güzel günlere ...
 
son birkaç gündür gerçekten huzur doluyum(aman bozulmasın).. bi dinginlik var üstümde... 3-5 gün öncesine kadar hüngür hüngür ağladığım şarkılar artık içimi acıtmıyo yada bir sürü sınavım var ve oldukça zorlar ama ben gayet sakin bi şekilde günde bikaç saat ders çalışıyorum-içimde inanılmaz bi güven var kendime karşı. umarım bu durum böyle devam eder çünkü çok sevdim ben bu halimi :D

yeşşil 20-11-2011 08:13 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
çoooooooooook mutluyummmmm. tutamıyorum kendimii taşıyo içimdenn duygularım.gülüyorum sürekli gülümsüyorum . öncesi sonrası hiç bişey önemli değil artık. yeni bir ben var galiba =)))

sweeet 20-11-2011 08:51 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
Harika haberler yeşilcim. Yeni yeşilcim parlıyorsun mutluluktan, hep böyle kal.

yeşşil 20-11-2011 09:03 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
teşekkür ederiimmmmm =)))

yeşşil 04-12-2011 02:40 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
bu ara bi sıkıntım var uyuyamıyorum. erteleme telkinine geçtikten 3-4 gün sonra uykuda huzursuzluk yaşamaya başladım .çok uykum olduğu halde uyuyamıyorum ve gerçekten rahatsız edici olabiliyo bazen. telkinlerle bi ilgisi olabilir mi sevgili arkadaşlar?

pinky9 05-12-2011 09:36 AM

Cevap: güzel günlere ...
 
ertelemeyi bırak telkininin insanları çok hareketli yaptığını duymuştum,belki işlerini çok erteliyosan bu seni uykunda bile uyandırıyo olabilir :)

yeşşil 07-12-2011 04:47 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
olabilir :) çok yoğun bi huzur yaşıyorum mutluyum arada zıplıyorum sokaklarda falan :D ama uykum olupta uyuyamayınca sıkıntı oluyo işte :S

sweeet 07-12-2011 07:08 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
Uykunu kaçıracak kadar seni strese sokan bir şey var bence gözden kaçırdığın. Lavinyanın dediğine katılıyorum. Uyku getirecek bir program önerebilirim. Ama en sağlıklısı sorunun ana kaynağını bulup çözüme kavuşturman.

yeşşil 23-02-2012 10:18 PM

Cevap: güzel günlere ...
 
uzun oldu yazmayalı bayağı tembellik yapmışım . aslında böyle ara vermek (siteye-telkinler ve günlüğe) yanlış diye düşünüyorum ama tembellik işte. bu arada derslerimi genel ölçüde hallettim içimdeki duygusal karmaşıklığa son verdim-son verdiğimi fark ettim. mutluyum ,hayatımdaki herkesi seviyorum ama bunun yanında bide aşk kapımı çalarsa tamamdır =))


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:28 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.