![]() |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... çok sağol juger, belki yaşamımda yeni ve daha güzel bir döneme adım atarız.... sağol gerçekten |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... meditasyon yaparak hayatına yenilik ve güzellikleri çekeceksin, bundan emin olabilirsin. evren boşluk kabul etmez. sen doldurmazsan o doldurur. zihninin gereksiz düşüncelerle dolması gibi mesela. boş bırakılan bir zihin, bomboş düşüncelere mahkumdur. ama meditasyon ile gereksiz olanları temizleyerek, yerine gelecek olan yenilik ve güzelliklere yer açmış oluyorsun. |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... jugerş imdi oshonun cesaret adlı kitabını aldım... bitirdikten sonra size de anlatırım.... bu akşam başlayacağım... bildiririm size neler olduğunu ne ler hissettiğimi.. bence telkinleri destekleyecek bir kitap... sağlıcakla juger ve tüm diğer arkadaşlar... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... kendimi nedense enayi gibi hissediyorum.. sanki birileri güvenimi satın almış gibi geliyor... telkinler de ilginç aşırı farkındalık yaratıyor.. sanki artık herşeyin farkındamışız gibi kandırılma şansımızı azaltıyor.. bilmiyorum biliyorum... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... "bir bakıma, insan gördüğü şeylerin toplamı kadar uyanık, görmediği şeylerin sonsuzluğu kadar uykuda oluyor, diyordum. ardından da, olaya bu açıdan bakıldığında, var olan her şeyi asla aynı anda göremeyeceğimize göre, demek ki uyanmanın hiç, ama hiç mi hiç sonu yok, diyordum." hasan ali toptaş |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bu sabah kalktım burnum öyle kanamış ki anlatamam... hala da kanıyordu kalktığımda....kalktım üstümü değiştirdim... banyo ettim..... falan neden kanadı anlamadım... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Alıntı:
gecmis olsun hocam, acaba oda isisinin fazla olmasindan kaynaklanmis olabilirmi ?? Yatarken kilcal damarlari zedeleyecek fazla / asiri bir gerginlik - düsünce - stress ile yatmis iseniz bunlarda neden olabilir... |
sizin farkinda olmadiginiz ama bilincaltinizi rahatsiz eden gecmisteki durumlardan olusmus olabilir mi ??? yada su son zamanda yasadiklariniz mi bu düsünmeye itiyor sizi??? |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... nedeni aynı oranda çalıştığımız halde, bir başka hocanın bana göre maaşının yüksek olması... hatta beni enayi yerine koyup maaşımı arttırmamaları... canımı sıkıyor |
gece sinirle nefretle kızgınlıkla yattım olabilir.... sinirliyim.... |
|
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... ya çok ilginç bir durum müdür arkadaşım... ve diyemiyorum dile getirdim... hem gitme tek başıma kalırım diyor.. hemde o kararı diğer ortak aldı o karar yapabileceğim bir şey yok diyor.. iki arada bir derede ama ben sinrliyim... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bu arada kimya bölümü bir öğrencim 2 yıldır öğrencim.. ingiliz edebiyatında yüksek lisans öğrencilerinin girdiği sınavda gramer okuma listenin speaking bölümlerinde 1. olmuş minnettarım diye mesaj atmış inanılmaz sevindim.... |
siz bilirsiniz yine de hocam da, bu sinir sizin sinirleriniz.. siz yipraniyor ve siz geriliyorsunuz.. yani saglik sihhat herseyden en önemlisidir.. Fakat bir secim yapmakta zorundasiniz, hatta bu secimi orada sunmak zorundasiniz.. Ya ayni kurallar gecerli olmali yada bu degisim icin bisiler yapilacak demelisiniz.. Bilmem anlatabildimmi... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... nefret ediyorum herşeyden......küfür etmek istiyorum... |
cok sevindim hocam yaaa... tebrikler, iste bu sizin ne kadar iyi ve kaliteli bir ögretmen oldugunuzu gösteriyor.. kendi ögrencilerim geliyor aklima.. egitmen olmak cok sahane bi duygu.. cok güzel bi his.. yani anlatilmicak kadar muhtesem ve olaganüstü bisi.. size de bu seciminizden dolayi tesekkür ediyorum.. Iyiki ögretmensiniz ve iyiki bir egitmensiniz... Var olun.. Daimi olun.. Hep olun.. |
|
lütfen hocam ne diyorsunuz siz, bu kelime bence cok yanlis bir kelime, hele sizin gibi bir egitmene de yakismiyor.. sinirli olabilirsiniz, asabi olabilirsiniz, hatta küfür bile edebilirsiniz su an hepsi gecici bir sürectir ama bir daha bu igrenc kelimeyi azina dahi almayin lütfen.. Bu e... degildir, madem siz bildirdiniz söylediniz önleminizi de alin sonrasi Allah kerim deyin ama lütfen bu cirkin ve igrenc kelimeyi kendinize isnat etmeyin, siz bunu hic mi hic hak etmiyorsunuz... cok üzüldüm simdi :(((( yapmayin böyle lütfen hocam |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bu bence ilk enayiliğim değil... insanlara güveniyorum.... seviyorum... ve enayi yerine konuluyorum.... ateşten küreyim şimdi.... bilmiyorum.... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Hocam güzel müzik için teşekkür ederim.Tek sorunun 1. dakikaya kadar iyi gidip sonra biraz farklı gelmesi tabi ki müzik zevki her zevk gibi kişiye göre.Yine de çocukluğumda ki japon yapımı çizgi film müziklerini hatırlattı.Çok taşakkür ederim hocam.Sinirlerinizi de yıpratmamanızı dilerim.Hakkınızı savunmak en doğal hakkınızdır.Sevgi ve saygılarımla. |
japonca metali çok severim.... bir sürü güzel grup var... çok iyi heavy metal yapıyorlar.. gothic, death ve trash metali zaten sevmem.. ama adamların çok güzel heavy metal grupları var...... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Ne güzel işte hocam sevdiğiniz şeylerle ilgileniyorsunuz.Hem ne demişler 'Hayat sevince güzel'.Hayat sevgiyle lezzetlidir.Siz hangi telkinleri dinliyorsunuz bilmiyorum ama hocam ego güvenin özellikle yeni doğa versiyonu insan haksızlığa uğradığında ya da kendisini savunmak zorunda hissettiğinde çabuk sinirliliğe neden oluyor.Siz dinlediniz mi bilmiyorum ama ben dinlediğim de böyle olduğu için listemden çıkardım.Sevdiklerinizle ve sevenlerinizle bir ömür boyu mutlu ve huzurlu kalın hocam.Sevgi ve saygılar. |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... benim favori telkinimdir ego güven güçlendirici diğer telkinlere 10 basar diye düşünüyorum... kendine güvenden daha etkili bence... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Hocam hangi versiyonunu dinliyorsunuz? yeni mi 21 dakikalık yoksa eskisi mi?Açıkcası ben 10 dakikalık eski versiyonun etkilerini neredeyse hiç farketmiyorum ama kendine güven ve suçluluk hissettiriyor.Ego güvenin yeni doğa versiyonu çok güçlü ve güvenli hissettiriyor ama zamanla bende sinirliliğe ve huzursuzluğa neden oluyor.O sebeple dinlemiyorum ama çok etkili olduğuna ben de katılıyorum.Saygılar ve sevgiler. |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... eski versiyonlar bence daha iyi.. ben de yeni versiyon etki etmedi.. ama eskisini dinlerken.. aslna kaplan kesiliyorum.. desem yeridir... dur ikisini birlikte deneyeyim.. kendi telkinlerimi dinliyordum ama şimdi sen dedin oturup egogüven güçlendirici dinleyeyim... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Size iyi dinlemeler hocam.Yalnız gelişmeleri buraya yazmayı unutupta bizi merakta bırakmayın.Etkilerini merak ediyorum. |
muhammet ormanda 10 kaplan gücündedir.... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bu arada dinlemeye başladım hemen etkisini gördüm desem daha ilk dinlemeden sonra kendimi çok iyi hissediyorum.. yeniden bruce lee oldum.... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... çok ilginç ama rüyamda boy uzatma telkini dinliyordum... dün gece .. ama bende o telkin yok..... boy uzatmaya da yazdım ama buraya da yazayım dedim.. |
|
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... evet... dinlediğim şarkının da etkisi var bence... o japonca metal parçasının çizgi filmli versiyonu.. altta telkin çalıyor.. kendimi çok güçlü hissediyorum.... |
|
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... cansın can kal acemişirine, kadın dediğin yaratık zaten yaratılıştan güzeldir... bu arada aklıma bir şey geldi yapıcam mükemmel olacak.. sana da vereceğim.... cidden bayılacaksın bana bir kaç gün ver... aslında herkese verebiliriz.. yapayım söylerim... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... dört gözle bekliyorum hocam.. simdiden heyecan basti... 2-3 gün sonra tekrar bi hatirlatirim |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... manyak bi şi olacak.. cidden .... önce bir önçalışma yapayım... sonra okumaları var... ama korku duygusunu ortadan kaldıracağız.. hani saçma sapan korkuları.. böyle büyüye fala cine hayalet hortlak gibi korkular için bir telkin yapıcam.. ayrıca muska ve koruma dualı bir telkin.. geçen psikoses diye bir sitede gördüm.. ama önçalışam çok önemli kuranı iyice araştırmalıyız.. bir de koruma kalkanıyla dinlersen on numara olur diye düşünüyorum.... hadi bakalım.. hem yarın gündüze gerekli sureleri araştırmaya başlayacağım..... hem sen de tek başına bir bayan olarak daha rahat olursun..... içine kazadan beladan kötülükten korunmak için olan duaları da okursak süper olur gibi... sağlıcakla... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... süper bisi olacak cidden harika.. |
|
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... valla bilinçaltıma girmeyi çok istiyorum da.. bilmiyorum o kadar freud okudum... anlamadım. aslında kendimce anlamlar çıkarıyorum da gece gece şimdi uzun bir msaj döşemeyim.. ama özetleyim... şimdi ben hafif tombişim... kilo veremediğim için doğla olarak beynim rüyasında uzamaya çalışarak rahatlıyor desem.. özetlemiş oluyum.. ehuehuehuheuehuehe psikanaliz |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 AM. |