| ||||||||||
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kinayi getir aney.. kinayi getir babey... anlasildigi gibi bir kina gecesinden geliyorum sevgili günlügüm.. eglence saf hattaydi.. costuk diyebilirim... anlayamadigim tek sey neden ille anneyi aglatmak istemeleri.. bu kadarda önemli bi konumu.. bir derken iki derken üc derken anne aglamiyor.. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
-HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #22 (permalink) |
| Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2011
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | kinayi getir aney.. kinayi getir babey... anlasildigi gibi bir kina gecesinden geliyorum sevgili günlügüm.. eglence saf hattaydi.. costuk diyebilirim... anlayamadigim tek sey neden ille anneyi aglatmak istemeleri.. bu kadarda önemli bi konumu.. bir derken iki derken üc derken anne aglamiyor.. halen yüzü gülüyor.. sesler fisildamaya basladi.. öff anne aglasada gelinde aglasada kina seromonisi bitse.. garip ve tuhaf dimi... aldim elime mikrofonu ve sevgili misafirler hepiniz bu kina gecemize hosgeldiniz.. bu annede bu sevinc ve bu mutluluk varken aglatmak ne bize ne size düser.. hadi hep beraber nese ile egleneleim dedim :)))) yaa agla sizla sonra göbek at olacak is degil.. mutluyuz mutlu olacagiz ve mutlu eglenecegiz.. gelenekler güzel birsey ama sanmiyorum bizim geleneklerde ille aglama olsun.. o kadar güzeldi ki... bolca mutluluklar dilerim arkadasim.. yüzün hep bu günkü gibi icten ve yürekten gülsün.. sevgi nese huzur ve aile hepimizin olmasi dilegi ile |
| | |
| Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kinayi getir aney.. kinayi getir babey... anlasildigi gibi bir kina gecesinden geliyorum sevgili günlügüm.. eglence saf hattaydi.. costuk diyebilirim... anlayamadigim tek sey neden ille anneyi aglatmak istemeleri.. bu kadarda önemli bi konumu.. bir derken iki derken üc derken anne aglamiyor.. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi