Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   umut ışığım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619883-umut-isigim.html)

suyahapsettim 14-10-2011 12:21 AM

umut ışığım

sayfaya hep üzgün olduğumda yazıyorum ama keşke yazmakla içimdeki üzüntüde uçup gitseydi..kendimi okadar çaresiz ve yalnız hissediyorumki bazen insanlar anlıcak diye korkup gizlemeye çalışıyorum..kimi zaman kabullenemiyorum yalnızlığı..yalnızım çünkü beni anlıyan kimse yok yüzüm asık olduğunda beni güldürrrrrcek kimse yok
bu günlükkk benim umut ışığım olur inşallahh . iyi insanlarla karşıllaşmak ve gönlümden geçen bütün emellllerimi gerçekleştirmek istiyorum..beni ayakta tutanda onlar zaten allahım banaa bunu nasip et....

sweeet 14-10-2011 01:21 AM

Cevap: umut ışığım

Duaların kabul olur inşallah, amin.

Günlüğün ve umut ışığın hayırlısı olsun sevgili suyahapsettim. Ne demek yalnızlık anlattığın sürece seni anlamaya çalışırım. Seni yargılamadan dinlerim. Burda hep birlikteyiz. Olduğun gibi iyisin ve değerlisin. Üzgün olduğunu kağıtlara yaz ve yak gitsin. Kül olsun gitsin yanan kağıtlarla birlikte üzüntün de gitsin. Neden üzülmeyi seçesin mutlu olmak varken.

Bize mutluluk yakışır. Mutlu anlarla dolup taşsın günlüğün, iyi ki varsın iyi ki burdasın.

suyahapsettim 03-11-2011 10:55 PM

ilgin için çok teşekkür ederim sweet ben üzüntülü olduğum zamanlarda hepbu yolu deniyorum günlüğüme bir birilerinin beni teselli etmesini bekliyorum ve bu kendimi daha iyi hissetmeyi sağlıuyorrr...ama gerçekten mutlu olduğum zamanlardada burada paylaşmalıyım inşallah:)))bu aileyi seviyorum yani haytımdeğişti ailesini farklı bir duygu gerçekten tanımadığın insanların sana teselli vermesi<3

Janer 03-11-2011 11:22 PM

*Şimdi yalnızım derken ..

*Beni de anlayan yok :) anlıyorum diyen varsa yalan ..

*Kimse senin durumunda olmadan seni anlamaz ..

*Seni güldürecek neşelendirecek bir şey mi lazım .... Her zaman yanında olacak biri. seni anlayacak , yanında olacak , başarılarına ortak olacak , Senin için canını verebilecek biri mi lazım cevabı aşağıda y789

[S]evilmek ise istediğin
[E]bediyete kadar severim
[N]edensizliğini seviyorum bu aşkın bu nedenle herseyimle seninim. :)

suyahapsettim 09-11-2011 09:07 PM

aslında dışardan bakıldığında normal bir hayatım var ama sorun benim içimde yani önemsediğim insanların benim hakkımda olan fikirlerini çok fazla önemsiyorum özellikle aşk konusunda kimseye aşık deilim ama canım yanıyo sebebi ise eğer ben birine ilgi duyuyorsam herşey güzel gidiyo tam aşık olmaya başladığımda ise herşey tersine dönüyor bu konuyu fazla kafaya takıyorum belki zamanı var ama okadar yalnızlık çekiyorum ki bazen çok kısmetsiz bir insan olduğumu düşünüyorum ve gerçekten beni anlıcak bana destek olacak birisine ihtiyaç duyuyorum arkadaşlarım var ama onlar bir yere kadar yanımda olabiliyorlar geri kalan zamanda hep yalnızım :(( sürekli bunu tekrarlıyorum ama mutsuzluğumun tek kaynağı bu

juger 09-11-2011 09:09 PM

o zaman tam yerine geldin. burada onlardan istemediğin kadar var :D

suyahapsettim 09-11-2011 09:11 PM

:Dkimsenin öyle olmasını isteemem kendimde dahil ama hayat işte

azraist_24 09-11-2011 09:33 PM

Alıntı:

suyahapsettim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810567)
aslında dışardan bakıldığında normal bir hayatım var ama sorun benim içimde yani önemsediğim insanların benim hakkımda olan fikirlerini çok fazla önemsiyorum özellikle aşk konusunda kimseye aşık deilim ama canım yanıyo sebebi ise eğer ben birine ilgi duyuyorsam herşey güzel gidiyo tam aşık olmaya başladığımda ise herşey tersine dönüyor bu konuyu fazla kafaya takıyorum belki zamanı var ama okadar yalnızlık çekiyorum ki bazen çok kısmetsiz bir insan olduğumu düşünüyorum ve gerçekten beni anlıcak bana destek olacak birisine ihtiyaç duyuyorum arkadaşlarım var ama onlar bir yere kadar yanımda olabiliyorlar geri kalan zamanda hep yalnızım :(( sürekli bunu tekrarlıyorum ama mutsuzluğumun tek kaynağı bu

Canım,

İnan bana senin gibi düşünen burada şu an o kadar çok insan var ki... Ruh eşini arayan ya da bir şekilde neden neden hep aynı şey diyip karamsarlığa düşen... Mesela Ben:=)

AMA bunun farkında olman bile iyileşmeyi gerçekten istediğini gösteriyor, düşünce iyileşmesi...

O yüzden tavsiyem forumdaki ""Ruh eşini hayatına cekme ve çekim yasasının işleyisi "" bölümlerini dikkatlice okuman ....

Bol şanslar ve seni karamsarlığa iten her ne düşüncen varsa aklına geldiği ilk an '' İPTAL!'' diye bağırıyorsun :=) GERÇEKTEN İŞE YARIYORpartysmiley

juger 09-11-2011 09:37 PM

"gerçekten beni anlıcak bana destek olacak birisine ihtiyaç duyuyorum"

ben bu sözün için öyle dedim sevgili suyahapsettim :)

azraist_24 09-11-2011 09:39 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810579)

hehehhey789 sanırım küçük bir yanlış anlaşılma olmuş ama çok güldüm walla akşam akşam:=)girlhaha

suyahapsettim 10-11-2011 12:01 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810580)
hehehhey789 sanırım küçük bir yanlış anlaşılma olmuş ama çok güldüm walla akşam akşam:=)girlhaha

bende kimsenin yalnız olmasını istemem bunu demek istemiştim

suyahapsettim 10-11-2011 12:03 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810579)

bende kimsenin yalnız olmasını istemem bunu demek istemiştim

suyahapsettim 10-11-2011 12:12 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810576)
Canım,

İnan bana senin gibi düşünen burada şu an o kadar çok insan var ki... Ruh eşini arayan ya da bir şekilde neden neden hep aynı şey diyip karamsarlığa düşen... Mesela Ben:=)

AMA bunun farkında olman bile iyileşmeyi gerçekten istediğini gösteriyor, düşünce iyileşmesi...

O yüzden tavsiyem forumdaki ""Ruh eşini hayatına cekme ve çekim yasasının işleyisi "" bölümlerini dikkatlice okuman ....

Bol şanslar ve seni karamsarlığa iten her ne düşüncen varsa aklına geldiği ilk an '' İPTAL!'' diye bağırıyorsun :=) GERÇEKTEN İŞE YARIYORpartysmiley

tavsiyen için çoooook teşekkür ederim azraist_24

suyahapsettim 24-11-2011 08:21 PM

hayatımda bazı şeyleri sorgulmaktan vazgeçtim artık bunu yapınca hayat daha çekilmez oluyor kendimi olduğum gibi kabul ediyorum kimseye hiçbirşey ispatlamak zorunda hissetmiyorum kendimi beni üzenleri affediyorum artık kimseye itiriaz etmiyorum kabullendim bazı şeyleri ve yaptığm itirazlarında hiçbir işe yaramadığınıda farkettiim insanları da değiştirmeye kalkmıyorum ve insanların değişmeyeceğinide anladım bundan sonra çabalarımı kendi geleceğim adına kendimi geliştirmek adına kullanacağım ve biliyorum ki ben güçlü bir yapıdayım hatta tek başıma daha güçlü oluyorum kendimi kimseye muhtaç hissetmiyorum Allah tan başka şükürler olsun ki emellerime ulaşacağımı biliyorum sadece birazdan fazla sabretmek gerekli
kendimi,ailemi,arkadaşlarımı ve hayatımdeğişti ailesini çok seviyorum İYİKİ VARSINIZ:)))
(:/İİ\:)

acemisirine 01-12-2011 12:51 AM

En zoru ve en önemlisi ilk adimdir..

Emin ol sen bu ikisini basardigin icin geriside cook yakinda gelecektir..

Hosgeldin ve bolca basarilar

suyahapsettim 25-01-2012 02:32 PM

insanlara güvenmenn ne kadar zaman aldığını bilmiyorm ama en azından kendimi doğru ifade etmenn mutluluğu içerisindeym ve sarfettiğim her kelimenn beni nasl esir aldığını öğrendm ki bundan sonra da sözlerime fazlasıyla itina göstericem hiçkimse için duruşumu değiştirmicem kendimi olduğum gibi seviyorum ben zaten mutlu bir insanım buunun için peşinden koşmama gerek yok ki zaten mutluluk bizim içimizde, gün geçtikçe hayallerime daha fazla yaklaşıyorm belki şimdi olmadı diye üzüldüğüm şeyler ileride iyiki olmamş diyeceğim şeyler :) hayatı seviyorum ben mutluluğu hakediyorum karşıma çıkan insanlarda aynı derecede hep güzel olan şeyleri kendime çekiyorum yolum hep açık

suyahapsettim 09-04-2012 02:29 PM

sevdiğim bi insan vardı üzerinden 2 yıl geçti ve ben onu nerdeyse hiç görmüyorum bile ara ara unutuyorum ama onu görünce tekrar aklıma düşüyor o kişinin hayatımın aşkı olduğunu düşünüyorum ve maalesef ki onu tanıma sürecinde kendimi ona tam olarak yansıtamadm onun beni sevmediğini biliyorum acaba benim ona duyduğum gerçek aşk mı yoksa hayatıma kimse girip çıkmadığı için onda takılı mı kaldım bilmiyorum

-başak- 09-04-2012 04:12 PM

ALLAH herkesin rızkını, eşini, ailesini ve işini zaten insan doğmadan hazırlamıştır.Sadece ZAMANI vardır herşeyin.

suyahapsettim 03-07-2012 01:31 AM

kendimi çıkmaz sokağa girmiş gibi hissediyorum bir çıkar yol bulamıyorum hayata karşı hep yenilgi içerisindeyim insanların hep kötü niyetli olduğunu düşünüyorum aileme hep şikayette bulunuyorum herşeyden onlardan bikonuda ricada bulundum ve reddettilr beni anladıklarını düşünmüyorum sırf bu yüzden onlara kötü davranıyorum kimseyi sevemiyorum hayatın hep olumsuz yönlerini görüyorum gittikçe asosyal oluyorum insanların mutluluğunu bile kıskanmaya başladım halbuki karşımdaki insanın beni anladığını düşünüyosam bir meleğe bile dönüşebilrm ama ailemin beni zerre kadar anladığını düşünmğüyorum onları sevmek içimden gelmio bazı şeylere sabretmek çok zor ama çok istedin halde karşı tarfn seni anlamaması dahada dayanılması zor sabır diliyorum allahtan başka kimsem yok kendimi çok yalnız hissediyorum bu çok zor :(

suyahapsettim 26-08-2012 01:56 AM

bazen kendimi kontrol altında tutamıyorum neden yapmak istemediğim şeyleri yapıyorum bilmiyorum yani beni buna iten şey ne :( ben niye böyleyim ya hayır kelimesini neden kullanamıyorum sevmediğim istemediğim bi insanı neden hayatıma buyur ediyorum offffffff duygularım karmakarışık :(

maviinci 26-08-2012 09:38 AM

sitede bulunan çalışmaları uyguladın mı hiç?? okudun mu demiyorum, okumuş olabilirsin binlerce kez ama uygulamadığın sürece onlar bir işe yaramayacaktır.. bunu şöyle düşün; elektrik mühendisi tüm kitapları yalayıp yutmuş, teoride her şeyi harika biliyor ama gelgelelim basit bir devreyi bile bağlamamış hayatında, o yüzden kimse senin elektrikçi olduğunu bilmiyor-bu yönünü tanımıyor.. Diğerlerini geçtim, en başta

("SENİN EGO'N" = http://1.bp.blogspot.com/-1OqeygE1X4.../uncle_sam.gif y789 )

SENİ BÖYLE TANIMIYOR, SENİN ZAYIF NOKTANI-NOKTALARINI BİLİYOR ve DİKKAT EDERSEN; SANA HEP ORALARDAN YAKLAŞIYOR...

bak sen sorun odaklı düşünüyorsun, çözüme yönelmelisin.. soruna odaklanmak problemleri defalarca katlar, katlar da katlar..

ONA PATRONUN KİM OLDUĞUNU GÖSTERMEK 2600 SENİN ELİNDE..

!!EĞER İSTERSEN!!

Şimdi, şu an içindeki dinamikleri hissedip-kanında dolaşan deli cesaretini tekrardan keşfedip problemleri def etmenin zamanı.. Unutma; "ancak" senin ellerinde....

suyahapsettim 28-08-2012 01:22 AM

açıkçası okudum ama uyguladığım söylenemez verdiğin örnek çok güzel gerçeketen ve benim sorunum dediğin gibi sorunlara odaklanmak ya sırf bu yüzden çok şey kaybediyorum :(

Nefertarii 28-08-2012 01:34 AM

Öncelikle Merhaba :))
Ho'oponopono yöntemini bu site sayesinde keşfettim ve diyebilirim ki hayatımın keşfi oldu.Kesinlikle insana çok büyük bir huzur veriyor.Kendimi olmadığım kadar iyi hissediyorum.Bilmiyorum uyguluyor musunuz ya da denediniz mi ama lütfen kendinize bir şans daha verin bu konuda :)

suyahapsettim 28-08-2012 02:00 AM

söylediğiniz uygulama için kısa bir araştırma yaptım araştırmayada devam edicem çok teşekkür ediyorum :)

suyahapsettim 24-09-2012 05:20 PM

sürekli bi faaliyette bulunduğumda kendime ne kadar güvenli olduğumun farkındayım aslında hep öyleyim ama bi an oluyo sebep yokken kendimi ifade etmekte geç kalıyorum ya da zorlanıyorum ama insanları suçlamaktan da vazgeçiyorum çünkü bazen onlara kötülük yapmak için fırsatı kendimiz sunabiliyoruz nihayetinde insanoğlu çiğ süt emmiş yani herkesten iyi olmasını da bekleyemem.. geleceğe dair okadar merakım var ki bazen bu merak beni huzursuz ediyo bide anı yaşamak tabiri bana mantıklı gelmiyo yani sen anı yaşarsan geçmişi geleceği düşünmezsen bence bu pek çok hataya yol açabilir en iyisi geçmişten alacağın dersi alıp geleceğe temkinli yaklaşmak diye düşünüyorum .. ve bazen hayat çok garip geliyo niye yaşadığıma bile anlam veremiyorum..yinede güzellliklern bizimle olmasını diliyorum...

sweeet 24-09-2012 05:32 PM

Canım anı yaşamak geçmişi geleceği yok saymak anlamına gelmez. Onlar var olan ve var olacak olan. Ama anın değerini bilmek başka bunu okudun biliyorum ama bir kere daha okumak iyi gelebilir.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...lmemistir.html

İlk duyduğumda böyle düşünmüştüm anı yaşamak için ama anı yaşamak anlamca daha derindir.

Sevgiler.

suyahapsettim 09-10-2012 02:23 PM

bugün kütüphaneye ders çalışmak için gittim tam derse başlıcam kızın teki gitmiş adamla bayağ sesli bi şekilde muhabbet ediyo ya işte böle bi durumda türkiye de yaşadığım aklıma geliyo üstelik kız a sessiz olması için uyarıda bulunduğumda beni saygısız olarak nitelendirdi gerçekten şu insanları anlamak güç yani kütüphane insanların kitap okuması ders çalışması için yapılmış biyer burada susulması için uyarıya mı gerek var yani çok tuhaf bu insanlar medeniyetten uzaklar :/

suyahapsettim 10-10-2012 12:15 PM

ondan ayrılmayı ben istedm ama en azından o da son kez bir cümle söyleyebilirdi ama söylemedi buda onun bu ayrılığa zaten niyeti olduğunu gösterir üzülmücem diyorum ama üzülüyorum tam güvenmeye başlamışken niye böyle oluyo aslında ona güvenebilirdim ama o neden hiç itiraz etmedi bana hrşey başka olabilirdi ben bu ayrılık konusuna fena halde takık durumdayım bazen kendime akıl sır erdiremiyorum onun üzülüp üzülmediğini bile bilmiyorum ama ben üzülüyorum ben bu kadar iyi niyetliykn kimseye zarar vermke istemezken neden hep üzülüyorum üzülmek istemiyorum tamam her ilişkide ayrılık diye bir gerçek var ben az veya çok seviyim hepsindede aynı üzüntüyü duyuyorum niye böyle oluyo allahım beni de gerçekten anlayan biiri çıkmıcak mı :((((

suyahapsettim 14-10-2012 11:46 PM

Bazen hayatın yükü ağır geliyo yani aslında bu sorumlulk taşımak anlamında deil benim için ama duygusal anlamda kendimi zayıf hissettiğim zamanlardan biri galiba yapmaktan zevk aldığım hiçbirşey beni mutlu etmiyo ya da ne yaptıysam aklımdan bazı düşünceleri atamadm bunu yapamadığım için kendimi güçsüz görüyorum ve kendimi güçsüz olarak düşündüğümde bu iki kat üzülmeme sebep oluyo neden ben insanlara bbu kadar fazla değer veriyorum kendi benliğimi hiçe sayıyorum bazen aslında bu bazenler AŞK konusunda duygularımı karşı tarafa tam hissettiremiyorum en ufak bi hoşlanmada olsa o kişiyi hayatımın merkezine almaktan kendimi kurtaramıyorum ben kendimi çok iyi biliyorum ama nerde hata yapıyorum bilemiorum BAZEN HAYAT DAYANILMASI GÜÇ HİSLER YAŞATIYO insana

suyahapsettim 22-10-2012 01:18 PM

insanlara güvenimin sarsıldığı zamanlarda soluğu bu sitede alıyorum burdaki ortam daha farklı ve sitedeki hikayeleri okuduğumda iyi insanların olduğuna inancım artıyo ama şu hayatta duygusuz ruhsuz olabilmeyi çok isterdim çünkü ozaman üzülmek için bir sebebim olmazdı beni kimse kıramazdı güvenimi sarsamazdı kimseye kanmazdım Hayat bazen fazla üstüme geliyo yani en hassas olduğum noktayı yakalıyo ve canımı acıtmak için sanki tam o noktadan vuruyo ve hayatta insanın en büyük dayanağı ailesidir diye düşünüyorum kıyaslama belki doğru değil ama başkalarının evlatları için yaptıklarını görünce benim ailem bunları yapmazdı diyorum aslında onlardan çok ta bişi istemiyorum belki ben şuanaa kadar onları gururlandıracak bişi yapmamış olabilirim ama onlar ın hiç bi zaman bana destek arkamda olduklarını hissetmedim bana o güveni vermediler hiç hiç bi zaman yol gösterici olmadılar onlara karşı kırgınlıklarım kızgınlıklarım çok ve anneme karşı en yakın zmanda bu evden gidicem senede bir kez sizi ziyaret edicem dedim bunu kızgınlıkla söyleedim ama fırsatını bulduğumda gerçekten şuan yaşadığım evden gitmek istiyorum çünkü beni anlamayan isteklerimi önemsemeyen bir ailem var tek desteğim ablam ve kardeşim onlara bir ders vermek istiyorum tek amacım da bu ama bir anne baba evledının feryadını görüpte onun bişi yapmak istemez mi yani ben kendi çocuğum olsa onun için elimde geleni yapardım yeter ki o üzülmesin diye ama benim anne babam hep başkaları için yaşıyolar sanki dilim varmı yo ama onlaı bazen aptal gibi görüyorum oysa ki hayatta en çok önemsediğim benim için ailedir yani ama onlar seni anlamayınca durum değişiyo hayat snaa eziyet oluyo belki düne göre daha olgunlaştım belki daha güçlüyüm ama hayat bazen beni çok zorluyo

suyahapsettim 16-12-2012 06:03 PM

offf yeni biriyle tanışınca neden ben böyle oluyorum kabuğuma çekiliyorum kendimi olduğum gibi ifade edemiyorum :(((

suyahapsettim 18-12-2012 01:23 PM

Bazı insanlar neden kendilerini hep sizinle kıyaslarlar yani kıyaslamaya neden lüzum duyarlar.Ve bu kişi en yakınınızdaki olunca insan ister istemez üzülüyo ki ben kendimi asla başkasına ezdirmem ama keendimi kimseden üstün görmem ne kıskanılmak isterim ne kıskanmak.bunlar iki yakın arkadaşın arasını açabilecek şeyler.Veya o insan size hayatınızda bişeyleri kanıtlamak için mi var oluyo anlamıyorum.Tamam bi insanla uzun süredir anlaşabiliyosan onun bazı sevmediğin huylarını görmezden gelebilirsin ama bazı huylar var ki ne dile getirirlip söylenebiliyo ne de çözülüyo.Keşke bunları arkadaşımla açık açık konuşabilseydin kendi yaptığı hataların farkında değil yani ben şimdilik bunları görmezden gelicem ama bakalım nereye kadar..

suyahapsettim 06-01-2013 08:02 PM

kendimi mutsuz depresif hissedince sanki bütün insanlar mutlu bir ben mutsuzum gibi hissediyorum kıskançlığım artıyo yani tamam hayatta istediklerim olmayabilr ama ben kendimi en azından iyi hissetmek istiyorum bu içimdeki sonsuz depresifliğin sebbebi nedir kurtulmak istiyorum ya ben neden herkes gibi relax olamıyorum neden herşeyi kafama takıp bi ton yük yapıyorum bazen hisleri alınmış bir insan olmak ne kadar iyi olurdu diye düşünüyorum ben ne zaman kendim gibi olucam ne zmaan :((

azraist_24 06-01-2013 10:56 PM

Alıntı:

suyahapsettim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835514)
kendimi mutsuz depresif hissedince sanki bütün insanlar mutlu bir ben mutsuzum gibi hissediyorum kıskançlığım artıyo yani tamam hayatta istediklerim olmayabilr ama ben kendimi en azından iyi hissetmek istiyorum bu içimdeki sonsuz depresifliğin sebbebi nedir kurtulmak istiyorum ya ben neden herkes gibi relax olamıyorum neden herşeyi kafama takıp bi ton yük yapıyorum bazen hisleri alınmış bir insan olmak ne kadar iyi olurdu diye düşünüyorum ben ne zaman kendim gibi olucam ne zmaan :((

Merhaba,

Bastan sona yazdiklarini okudum canim..Ve dikaktimi ceken cok sey oldu...

Oncelikle insanlari hayatinin merkezine oturtmaktan vazgec ve kendin icin birseyler yapmayi dene ( Bu konuda telkinleri dinliyormusun bilmiyorum ama ilk yardimcin onlar olacaktir... Bu sitede olupte telkinleri dinlemeden sadece veryansin eden ve kendini ve ailesini kucumseyen , nedenler icerisinde bogulmus ama mutlu olmak isteyen bir birey gordun karsimda, yaniliyor muyum?

Oncelikle kendin icin calismalar yapmalisin, cunku isler yolunda degilken etrafimizdakileri suclamak her zaman daha kolay ve zahmetsizdir... Bir de seni ailenin tarafindan dinlersek bize neler anlatirlardi acaba? Bunu hic dusundun mu sevgili arkadasim...

Bana kizabilirsin de ama bunlari seni kizdirmak icin degil senin iyiligin icin ve birseylerin senin elinde olup SADECE senin degistirebilecegin olgusunu farkedebilmek icin yaziyorum...

Umarim bana kizmazsin.. Cunku ben bu yasadiklarini deneyimledim ve her kotu olayi baskasina mal ederdim, onun yuuznden , o boyle o soyle daha kolayima gelirdi... Oysa kendimle ilgili calismalara basladigimda iste o zaman farkettim ki kazin ayagi hic de oyle degilmis:)))

Meger herbirini ben cekiyormusum hayatima, olumsuz ruh halimle, evhamimla, dusuncesiz genellemeler yaparak konusmalarinla insanlari ne kadar kirdigimi bile farkedememisim...

Ama zararin neresinden donersek kardir diyerek kendime calistim... Eft , meditasyon, olumlama .. Forum da herbiri hakkinda uygulamali ornekleriyle aciklamalar var, karar verirsen once kendini degistirmekle baslamaya iste orada tam bir tik otende seni bekliyorlar...

Boyle hayiflanarak, dovunerek, baskalarini suclayarak inan bana hic bir yere varilmiyor guzel kardesimm..

Bak sana beyin firtinasi yaptiracaak birkac soru sorayim , cevaplari kendi icinde ve hicbir etki altinda kalmadan bunlari kendine yanitla olur mu:)))

*** Hayatinda aldigin insanlari neden hayatinin merkezine oturtuyorsun?

***Neden hayatindan cikmalarini sen istedigin halde sen hala uzuluyorsun, bunu sen istememismiydin?

*** Neden aileni degistirmeye calisiyorsun, sen bakis acini degistirmeyi hic dusundun mu?

*** Kendinin ne kadar degerli oldugunun farkinda misin ve ailenin seni ne kadar sevdiginin?

*** Baskalarinin dusuncelerini neden bu kadar onemsiyorsun, sen kendi hayatinin kumandasina sahip olan tek kisisin... Sen istedigin icin o insanlar / insan hayatinda , hersey senin kontrolunde...?

Sevgili kardesim, kardesim diyorum cunku sen yaslarinda 1 erkek kardes ablasiyim:))) Bana kizma ne olur.. Sadece elimden geldigince destek olmak istiyorum ve bunu klavyenin ucundan ancak bu kadar yapabiliyorum:(((

Herzaman yanindayim , bir klavye kadar yakin...

Sevgiyle Kalgirlhaha

suyahapsettim 07-01-2013 10:53 AM

sevgili azraist benim için vakit ayırıp yazdıklarımı okuduğun için çok teşekkür ederm.. ben hayatta en çok aileme değer veren bir insanım ama ben onlara sorunlarımı anlatıp bir çözüm bulmalarını istediğimde onlar beni duymazdan geldiler yani ben onları suçluyorum evet belki ellernden birşey gelmeyebilirdi ama en azından beni anladıklarını ifade eden şeyler söyleyebilirlerdi ben ailemle çok zıt bir insanım ama benm kardeşlerimde var yaşlarımız yakın küçükkken herhangi biri onları üzdüğünde ben kızardm niye böyle davranıyosun diye ama büyüyünce artık aileme kızar oldum çünkü beni anlamıyolardı sıkıntımı en ince ayrıntısına kadar anlattığımda onlar beni anlamak istemedi belki kızgınlıkla onlar için kötü sözlerde sarfetmiş olabilirim ama insanın kendi anne babasını seçme şansıda yok ama onlar nolursa olsun benim annem babam ve benim yüzümden üzülmelerini de asla istemem benim annem morali bozuk olduğunda onun enerjisi otomatik olarak bana geçiyo halbuki ben onun daha güçlü neşeli bi insan olmasını istiyorum..aslında yazdıklarımda ben başkasını değil kendimi suçluyorum çünkü bazen davranışlarım kendi kntrolümde olmuyo telkinleri dinledm evet hayatı gerçekten daha pozitif algılamaya başladım ama bıraktım dinlemeyi şimdi ise kafam karışık benim hangi telkine ihtiyacım var bilemiyorum

sweeet 07-01-2013 03:52 PM

Önce kendini değiştirmen gerekiyor ama sen hakla başkalarını değiştirmeye çalışıyorsun. Diğer insanları şimdilik at bir kenara ve kendinden başla değişmeye. Önce sen çevrende görmek istediğin gibi biri ol ve en önemlisi olmak istediğin gibi birisi ol. Hangi telkin gider bu ruh haline? Ben olsam; Ego, suçluluk, kendine güven ve ertelemyi bırak dinlerdim.

Sevgiler.

suyahapsettim 10-02-2014 07:51 PM

uzun bir aradan sonra hala burdayım =) aslında içimdeki sıkıntıyı paylaşmak istiyorum.sevdiğim iki insandan ayrı yaşıyorum ve sorun şu ki onlara sürekli özlem duyuyorum ara ara görüşsekde bu özlemimi gidermeye yetmiyo çünkü onların yerini alabilcek kimse yok hayatımda ama ben bu duyduğum özlemden rahatsızlık duyuyorum artık canımı yakıyo :(

sweeet 10-02-2014 10:00 PM

daha sık görüşün o halde!

suyahapsettim 08-04-2014 10:07 PM

sizede oldumu merak ediyorum.birini düşünüyorsunuz sanki o kişi beyninizi ele geçirmiş sabah uyanınca, gün içerisinde ve gece yatarken üstelik bu kişiyi hem seviyor hem nefret ediyor ama bu durumdan kurtulmak istiyorsunuz??

Pelish 08-04-2014 10:53 PM

Merhaba, suyahapsettim

Senin yaşadıklarını kendimde yaşadım ve sonucunda sadece herşeyin kendimde bittiğini fark ettim. Genelde özlem duyduğumuz kişiler sanki eşi benzersiz ve devamlı onlarla görüşmeden yapamama gibi bir etken oluşturuyor, en ufak bir anı hali olduğunda aklıma gelenler ilk arasında dolayısıyla sonucuna baktığımda sadece bana zor gelen alışkanlık dediğimiz olay. Alışkanlıklardan kurtulmak inan çok zor, lakin şundanda eminim senin paylaşamadığın veya söyleyemediğin allah ile senin aranda olan birşey var bununda bir etkisi olduğunu düşünüyorum.

Bu olaydan kurtulmanın kolay olduğunu sana söyleyemem fakat sadece hayatında 1-2 kişiden olmadığını hatırlatmak isterim. Kafanı başka şeylere ver, düşüncelerini başka şeylerde yoğunlaştır, o olmazsa olmaz diye kendini kitleme odak noktanı değiştir.

Çare, çözüm sensin

Sevgile kal,

Ahmet.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:18 PM.