![]() |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) harikasın lavinya10 ne güzel paylaşımlarda bulunuyorsun.affetmene çok sevindim.bütün güzellikler seni bulsun.iyi ki varsın. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı:
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Lavinya yazın gerçekten harika.. Affetmeler netice verir mi bilmyiorum ama geçmişindeki bütün olumsulzıkları cımbızla çekip tanımlamış olman büyük başarı.. Ama ben bu yazıyı bir nevi 'İÇ DÖKMEK' diye tanımlıyorum bilmiyorum yalnış mı? Affetmenin iyi bir netice verebilmesi için acaba buna hazır mı olmak lazım? Yani senin yaptıgını şu an ben yapsam suçluluk duygularımdan kurtulur muyum? |
bence hazır olmak lazım. Ama sende hazır değil misin ? Hayat çok kısa suçluluk duygularıyla geçirmeye değmeyecek kadar. Artık 1 saniye boyunca bile geçmişi düşünmüyorum. Onun yerine düşünülecek o kadar güzel şeyler var ki.. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) [quote=lavinya10;812304]evet bir nevi iç dökme diyebiliriz.. ve bununla beraber içimde geçmişi düşündükçe hissettiğim acı da döküldü,yok oldu :)) bence hazır olmak lazım. Ama sende hazır değil misin ? Hayat çok kısa suçluluk duygularıyla geçirmeye değmeyecek kadar. Artık 1 saniye boyunca bile geçmişi düşünmüyorum. Onun yerine düşünülecek o kadar güzel şeyler var ki..[/quote] Cok iyi gidiorsun arkadasim, yeni uye arkadaslarimiza yasadiklarini anlatarak cok yardimci oluyorsun inan bana... Hergecen gun daha iyiye gidiyor olman beni umutlandiriyor, ne guzel ozetlemissin gecmisi dusunecek 1 saniyem bile yok , harika.... Hep boyle Kal... |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) [QUOTE=azraist_24;812309] Alıntı:
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum,başarabiliyorsam ne mutlu bana :) ve evet öyle değil mi, 1 saniyemi bile ayıramam artık geçmişe hıh 6 yılımı yedi zaten :D |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) [quote=lavinya10;812315] Alıntı:
Gecmise ELVEDA, gelecege MERHABAy789 |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) [QUOTE=azraist_24;812318] Alıntı:
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) seam günlüğüm,dün strongman'in yardımıyla akın berk sürücü'nün kendini sevme olumlamasını yapmaya karar verdim uzunca bi süre:) sabah ve akşam 3er kez okuycam:):) bir de gece yatmadan önce hayatımdaki çoğu kişiye,seni seviyorum lütfen beni ..'dan dolayı anla,seni affediyorum,özür dilerim tarzı konuştum,onlardan istediklerimi söledim,umarım hissetmişlerdir:D bugün okulda da gayet iyi geçti günüm :) yalnız okuldan 6 gibi geliyorum eve,ve çok yorgun oluyorum salondaki kanepeye yapışıp kalıyorum.Uyukluyorum sürekli yorgunlukta, bu da eve gelince daha az pozitif yapıyo beni nedense:) buna bi çözüm arıyorum:) |
Akşam eve gelir gelmez annesine sarılıp öpen, şarkılar söyleyen, bütün gün evde yalnız kalmış yahut dışarda istediği huzuru bulamamış anne ve babasının yüzünü güldüren, heyecanlandıran lavinyayı seçiyorum:) daha sonra anne ve babası için çay,meyve, çerez hazırlayan lavinyayı... |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Yogunluğa ve uyuklamaya çare olarak bir çok insan çay veya kahve içemyi tercih ediyor özellikle ders falan çalışıcaksan. Diğer yandan ben de çok seviyorum uykuyu lavinyacım. Ama spor yaptığım zamanlar uykuya ihtiaycım azalıyor sanki. |
çayı meyveyi falan hep o hazırlıyo,artık yardım etmeyi seçiyorum bende :):) Alıntı:
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) canim tüm güzellikler seninle ve sevdiklerinle olsun.. Iyi olan ne varsa hak ediyorsun ama unutma caba göstermek ve cabalamakta gerek ve ben bu azmi, bu istegi ve bu güzel düsünceli yetenegi gördüm yazilarinda.. Arada bi sendeleme olsada, önemli olan ilerlemek ve bunu en iyi en güzel sekilde basariyorsun.. sevgi dolu - huzur dolu - saglik dolu - günün ve günlerin olsun superxy |
|
evet hepimiz tüm güzellikleri iyi olan her şeyi hak ediyoruz..Sen de öyle:) Bende ilerlemeyi başardığımı düşünüyorum artık, senin de 's' giderse çok mutlu olucamy789 Alıntı:
bugün bi arkadaşım ginseng çayı önerdi, ama yan etkilerinden korktum biliyosunuzdur belkikhkh56 |
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) hadi yaa,bende bi deniyim bakalım ne olack :) arkadaşlar ho'oponopono yöntemine merak saldım da, forumda pek açıklayıcı yazılar yok,bana bunu bilen biri kısa cümlelerle anlatabilir mi rica etsem :):) |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) arkadaşlar annem diyalizdeyken, yattığı yataktan bi daha kalkamıcakmış gibi ölüm korkusu hissediyomuş,etrafındaki insanları gördükçe. Bugün anlattı bana bu durumu,o yüzden diyalizden hep çok kötü çıkıyor,tansiyonu düşüyor,napabilirim bunun için? |
|
ayetel kürsi okumasını söyleyeceğim. Bu hastalıkları yüzünden genç yaşta ölmekten korkuyor maalesef.. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Selam Lavinya.. :) "Hasbunallahu ve ni’mel vekil" (Allah bize yeter, O ne güzel vekildir) sözü korkulan şeylerden emin olmak için okunur. Size de şifa olsun inşallah.. Anneciğine hürmetler.. |
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post812654 sevgili ziyaretçilerim,bu linkteki yazdığım sorunuma yapıcı yorumlarınızı bekliyorum :):) |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) sevgili günlüğüm,şu sıralar çekim yasasıyla ilgileniyorum, Forumdada evrene bağlanmaya hazırmısınız serisini okudum,ordaki şeylere uygulamaya karar verdim. Kendini sevme olumlamasını yapmaya devam ediyorum,telkinlere devam ediyorum. O konuları okuduktan sonra defterime aklıma geldiğince isteklerimi yazdım, ama önce blokajları kaldırmaya karar verdim. Bunun içinde annemden başladım. Srkadaşlar naparsam yapayım annemin bazı hareketlerine çok öfkeleniyorum. Annemi çok seviyorum arkadaş gibiyiz. Ama elimde dğeil ta 7 yaşımdan beri bazı hareketleri beni öfkeden çıldırtıyor. Örneğin;yer silmesi,yemek yerken ses çıkarması, başparmağını ağzına alıp tırnağını yemesi, annesigille telefonda bağırarak oranın şivesiyle kaba konuşması,K harfini hep G olarak kullanması vb.şeyler benim için çocukluğumdan beri takıntı haline geldi. Gün içinde bunlar olunca annemi azarlamadan duramıyorum. Elimde değil. Gazete okuyup sayfaları çevirirken sürekli parmağını ıslatması bile beni deli ediyor ya! Sakız çiğnemesi de. Sonra da vicdan azzabı çekiyorum. Bu hareketler arkadaşlarım,babamın ailesi yaptığı vakit falan sorun olmuyor. Sadece annem ve onun ailesine karşı oluyor.Onların yaptığı gözüme batıyor,umursamazca böle hareketlerde bulunmaları beni çıldırtıyor. Nolur yardım edin :( Anneme karşı böle olmak istemezdim ama yıllardır elimde değil. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) taa 6.sınıftayken bile günlüğüme yazmışım , ' anneannemlere geldik ve herkes köylü gibi kaba kaba konuşuyor,sürekli 'GI' diyorlar,çıldırıyorum yaa '' demişim. uzun yıllardır bi sorun oldu benim için. Zeytin yemelerine bile sinir kapıyorum |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) kimse uğramıyor artık neden acaba :) sevgili günlüğüm,telkinlere ve kendini sevme olumlamasına son gaz devam ediyorum:) fakat hala kendine güven konusunda sorunlar yaşıyorum bazı günler,nedenini anlayamıyorum,okuldayken bazen o rahatlığm gidiyor,artık gitgide azalıor bu durum ama gene de beni tedirgin ediyor... bir de çekim yasasıyla ilgileniyorum şu sıralar,hep onla ilgili yazılar falan okuyorum. Dün sevgilime de bahsettim bu uğraştığım şeylerden,hayret hiç dalga geçmedi:D evet futbolda da öyle zaten olumlu düşünmek lazım falan dedi,ben hep hayal kurarım ama nedense gerçek olmuyor dedi. Bir de ona ödev verdim bi hafta boyunca olumsuz düşündüğü her an İPTAL dicek o da. O da bana yılbaşında büyük ikramiyenin bize çıkmasını imgelememi istedi ahahaha :D:D Geçen gene isteklerimi yazdım defterime, çok sabırsızım sanırım her şey bi anda olsun istiyorum. Kilo vermem lazım,boyumun uzaması lazım, boş vakitlerimde de bi yerde çalışmak istiyorum ama benm günü tüm gün okulda olan biri nasıl bi iş bulabilir bilmiyorum :( özellikle kitapçılara bayılıyorum parasız çalış deseler çalışırım :D |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Muhtemelen geçmişinde arkadaşların yada herhangi biri ailenin şivesi hakkında ya senin zoruna gidecek şekilde dalga geçmişler, yada senin yanında başka birilerinin şivesi hakkında dalga geçmişler ve annen her şiveli konustugunda o dalga geçilen insanların durumuna düştügü hayali canlanıyor kafanda.. Yani sorun annenin şivesi degil etkisinde kaldıgın o insanlar.. Hani herkesi affettin ya, şimdi git ve haddini bilmezleri affet.. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) hiç öle bişi hatırlamıyorum ama :S |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) :))))) IPTAL de o zaman tatlim tam gaz devam:) |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) tamam arzucum :) ya ben şu sıralar pek iyi hssetmiyorum,,telkşnleri dinliyorum olumlamaları yapıyorum ama ilerlemem durdu sanki. Sabah kalkınca bi takım sorunlar geliyo aklıma,tüm gün aklımda oluyo. İptal diyorum gidiyolar sora geri geliyolar affettiğim halde hala eski yaşananlar geliyo aklıma son 2 gündür. |
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) orayı okumuştum bebeğim daha önceden:) Pes etmemek lazım evet ama sanki içimde hep bi huzursuzluk var böle nedenini çözemedim.. Çok düşünüyorum sanırım :D |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Lavinyacım çok düşünmek kötü birşey değil ki. Kötü olan seni huzursuz eden istemediğin şeyleri düşünmek. Düşüncelerinde seçici olmaya çalış ve yeniden iyi ve olumlu düşüncelerine odaklan. Bu senin için belki daha iyi hissetmene yardımı olur. Mutsuzluğu Farkındalık ile Çağır! | FacebookSeni seviyorum, iyi ki varsın. Sen de kendine söyle bu cümleyi. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) şuan hiçbşşey kendimi iyi hissetmemi sağlayamıyo nedense anlamadım ya .. videolar için sağol sweetcim bi nebzede olsa gülümsedim.Okula gittiğimde iyiydim ama gene nolduysa eve gelince acayip karamsar düşünmeye hayaller kurmaya başladım gene kötü kötü, yanlış olduğunu bilse de insan bazen durduramıyo akıp gidiyo sanki o düşünceler ve gerçekten olmuş gibi ağlamaya başlıyorum |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) metal dinle iyi gelir... bence lavinya.... mesela manowar die for metal iyi gelir.. ayrıca biraz şınav çek mekik çekik biraz yürü hopla zıpla.. yaşamına hareket kat.... yorul terle...... inanılmaz olur... sevgilerle... |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) önerilerin için teşekkür ederim kutayhun ama metali pek tercih etmiyorum başımı ağrıtıyor sevmiyorum:):) |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) metal zaten şaka ama.. yaşmına küçük güzellikler katabilirsin.. mesela küçük ağırlıklar ya da spor aletleri alaiblirsin... küçük küçük spor yapaiblirsin... ayrıca resim yapmaya başla palet ve fırça al.. yavaş yavaş karala boya.. zevk alırsın....... dediğimi ciddiye al.. ya da dil kursuna git dil öğren...... ben de yardımcı olurum hem...... unutma... senin içinde kocaman bir bruce lee var..... ve dışarı çıkmak için fırsat kolluyor.... |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Bruce Lee_Be Water My Friend - YouTube diyor ki zihnini boşalt şekilsiz ol... su ol.. suyu kabın içine koy.. su kabın biçimini alır... su kap olur su şişe olur. su akar da çarpar da diyor.. en sonu çok güzel su ol arkadaşım diyor.. su ol arkadaşım |
değişiklik yapmaya çalışıcam dediğin gibi:) bruce lee dedinde,geçen karate kid filmini seyrettm bayıldım ya:):) |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) ipmen i izle.... bence bir dil öğrenebilirsin.. ben cnaım sıkılınca.. internetten kızılderili dillerini araştırıyorum.. hititçe sümerce kelime öğreniyorum..... bunun gibi şeyler... bende öbür ay maaş alınca resim yapmak içni malzeme alacağım .. bir de spor aletleri....... Bruce Lee - Wisdom and Philosophy - YouTube |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 PM. |