Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Pinky'nin Güzel Günleri:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619670-pinkynin-guzel-gunleri.html)

juger 04-11-2011 12:10 AM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

ama sadece çıkan sayfadaki yazıları değil, her şeyi oku. sayfanın solunda başlıklar var, onları teker teker okumanı tavsiye ediyorum. yavaş yavaş oku, zamana yay ki, sindirerek okuyabilesin. o yazıların hepsini okuyup anladın mı zaten yepyeni düşünen bir insan olursun. yeni düşünmek de, yeni bir insan olmanın ilk adımıdır. bol şanslar :)

pinky9 04-11-2011 12:13 AM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810152)
ama sadece çıkan sayfadaki yazıları değil, her şeyi oku. sayfanın solunda başlıklar var, onları teker teker okumanı tavsiye ediyorum. yavaş yavaş oku, zamana yay ki, sindirerek okuyabilesin. o yazıların hepsini okuyup anladın mı zaten yepyeni düşünen bir insan olursun. yeni düşünmek de, yeni bir insan olmanın ilk adımıdır. bol şanslar :)

tamam okuycam yavaş yavaş çok teşekkür ederim :) bu sorun biraz daha hallolmazsa okulun ortasında çocuk gibi ağlıycam yada arkadaşımla ilişkimi kesicem kötü olcak her neyse :)

kendini arayan adam 04-11-2011 07:39 PM

Evet arkadaşım çocuklugundan bu yana yaşadıklarını ve son hislerini hepsini okudum.. Sanki aynı şeyleri yaşamışız, sevgilinle yaşadıkarın dışında.. Bence telkin müziklerinden vazgeçmemeli ama bu sadece yeterli degil, sürekli daha iyi gelişimlerde bulunmak lazım.. Mesela telkinli müzikler biraz geliştirdi daha fazla gelişim için daha farklı bişey olmalı.. Psikologa yada NLP eğitimi diye bişey araştırdım bu ikisinden birini yapmayı düşünüyorum.. MAksadım çok büyük beklenti degil sadece bu ugurda sürekli bişeyler yapmak.. Boş boş durup düşünerek hiçbişey olmadıgını hatta daha kötü oldugunu anladım..

Senin çevrende seni anlayan birileri yokmu? Dertlerini paylaştıgın? Yada sevgiline nasıl olduda şimdiye kadar açılmadın yada açıldın mı?
Senle bir süre msjlaşalım, en azından çözüm yöntemlerinde birbirimize yardımcı oluruz.. Denediklerimizi paylaşırsak tekrarlamayız.

pinky9 05-11-2011 12:19 AM

Alıntı:

kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810221)
Evet arkadaşım çocuklugundan bu yana yaşadıklarını ve son hislerini hepsini okudum.. Sanki aynı şeyleri yaşamışız, sevgilinle yaşadıkarın dışında.. Bence telkin müziklerinden vazgeçmemeli ama bu sadece yeterli degil, sürekli daha iyi gelişimlerde bulunmak lazım.. Mesela telkinli müzikler biraz geliştirdi daha fazla gelişim için daha farklı bişey olmalı.. Psikologa yada NLP eğitimi diye bişey araştırdım bu ikisinden birini yapmayı düşünüyorum.. MAksadım çok büyük beklenti degil sadece bu ugurda sürekli bişeyler yapmak.. Boş boş durup düşünerek hiçbişey olmadıgını hatta daha kötü oldugunu anladım..

Senin çevrende seni anlayan birileri yokmu? Dertlerini paylaştıgın? Yada sevgiline nasıl olduda şimdiye kadar açılmadın yada açıldın mı?
Senle bir süre msjlaşalım, en azından çözüm yöntemlerinde birbirimize yardımcı oluruz.. Denediklerimizi paylaşırsak tekrarlamayız.

evet bence de telkinlerden vazgeçilmemeli,hatta ben iyileşmeye başladım bile kaldığım yerden :)) başkalarının düşüncelerini önemsememe,topluluk içinde konuşma ve koruma kalkanı telkinleri dinlemeye başladım. Ve sanada önerdikleri blogtaki yazıları okudum,30 gnlük arınma programını uyguluyrum şu anda,sana da tavsiye ederim ?
bugün çok kendime güvenliydim,ama farklıydı biraz,telkinleri ilk dinlediğimdeki durumu istiyodum ben hep, ama bu ondan daha iyi bile oldu. Anlattığım arkadşaım bana bugün seni ilk defa böle ciddi görüyorum fln dedi,sevgilisiyle sorunlarını bana anlattı fikir aldı benden :)) gene arada 2-3 tane küçük düştüğüm durum oldu ama daha az.
Çevremde bu sorunumu anlattığım biri yok. Burda anlattım sadece. Sevgilime de açılmadım evet.Daha da küçük düşmemek için:D
istediğin vakit mesalaşabilirz tabiki, sende kendinden ve sorunlarından daha ayrıntılı söz edebilirsin arkadaşm :)

kendini arayan adam 05-11-2011 11:38 AM

Alıntı:

lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810253)
evet bence de telkinlerden vazgeçilmemeli,hatta ben iyileşmeye başladım bile kaldığım yerden :)) başkalarının düşüncelerini önemsememe,topluluk içinde konuşma ve koruma kalkanı telkinleri dinlemeye başladım. Ve sanada önerdikleri blogtaki yazıları okudum,30 gnlük arınma programını uyguluyrum şu anda,sana da tavsiye ederim ?
bugün çok kendime güvenliydim,ama farklıydı biraz,telkinleri ilk dinlediğimdeki durumu istiyodum ben hep, ama bu ondan daha iyi bile oldu. Anlattığım arkadşaım bana bugün seni ilk defa böle ciddi görüyorum fln dedi,sevgilisiyle sorunlarını bana anlattı fikir aldı benden :)) gene arada 2-3 tane küçük düştüğüm durum oldu ama daha az.
Çevremde bu sorunumu anlattığım biri yok. Burda anlattım sadece. Sevgilime de açılmadım evet.Daha da küçük düşmemek için:D
istediğin vakit mesalaşabilirz tabiki, sende kendinden ve sorunlarından daha ayrıntılı söz edebilirsin arkadaşm :)

30 günlük arınma programı da hangisi? Bende onu denemeliyim.. Ben sürekli ego güçlenirici ve sosyallik artırıcı telkinlerini dinledim bazen listeye kendine güvenide ekliyordum.. Acaba sürekli aynı şeyleri dinlemektenmi kaynaklanıyor bir süre sonra etkisini kaybetmek, anlamadım gitti.. Dediğin gibi keşke ilk dinlediğimizdeki etkiyi her an koruyabilsek..
Benim sorunlarımın çok özel olduğunu düşünüyordum, birkaç böyle site gezdikten sonra herkeste aynı sorunlar oldugunu gördüm:)

Dün burda bir kaç kişi çok şartlandırma yaptıgımı söyledi, dogruda söylediler.. Bunun hakkında araştırma içine koyuldum şimdi..

Ne olursa olsun bu negatifliği üzerimden atacağım, gerekirse hayatımdaki herkesi değiştiririm.. Ama ömür boyu böyle yaşamak istemiyorum..

kendini arayan adam 05-11-2011 11:46 AM

Bu arada profil resmin çok iyi bir seçim olmuş. Bulundugun durumu daha iyi anlatan bir resim olamaz sanırım:)

pinky9 06-11-2011 01:18 AM

Alıntı:

kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810278)
30 günlük arınma programı da hangisi? Bende onu denemeliyim.. Ben sürekli ego güçlenirici ve sosyallik artırıcı telkinlerini dinledim bazen listeye kendine güvenide ekliyordum.. Acaba sürekli aynı şeyleri dinlemektenmi kaynaklanıyor bir süre sonra etkisini kaybetmek, anlamadım gitti.. Dediğin gibi keşke ilk dinlediğimizdeki etkiyi her an koruyabilsek..
Benim sorunlarımın çok özel olduğunu düşünüyordum, birkaç böyle site gezdikten sonra herkeste aynı sorunlar oldugunu gördüm:)

Dün burda bir kaç kişi çok şartlandırma yaptıgımı söyledi, dogruda söylediler.. Bunun hakkında araştırma içine koyuldum şimdi..

Ne olursa olsun bu negatifliği üzerimden atacağım, gerekirse hayatımdaki herkesi değiştiririm.. Ama ömür boyu böyle yaşamak istemiyorum..

30 günlük arınma programı burda :)
http://www.bernaozcandemir.com/30-gunluk-arinma-programi/30-gunluk-arinma-programi-bolum-1

bende telkinleri azaltmaya karar verdim, ego-kendine güven ağırlıklı olmak üzere yanına ne eklesem diye düşünüyorum,3 yada 4 telkin dinliycem 10 gün boyunca.
Ne konuda şartlandırma yapıosun acaba merak ettim?
O negatifliği de üzerinden atıp,çok mutlu bi insan olmaya adım adım yaklaşıyorsun zaten :))

Alıntı:

kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810280)
Bu arada profil resmin çok iyi bir seçim olmuş. Bulundugun durumu daha iyi anlatan bir resim olamaz sanırım:)

tam anlayamadım y789 neyi anlatıyoki profil resmim :D

pinky9 08-11-2011 11:59 PM

evet sevgili günlüğüm :))
dün kendime yeni bir program hazırladım.
Telkinleri şöle sıraladım,ego+suçlulk+kendine güven ve bnlara ek olarak başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini ekledim,gece-gündüz karışık dinliyorm 1 aya yakın dinliycem.
Berna Özcan Demir'in 30 günlük arınma programını uyglyorm

'Geçmişi sevgiyle arkamda bırakıyorm,kendimi affediyorm,huzur içindeyim' olmlamasını 9000 tekrara ulaşıncaya kadar
hergün yapıcam :) Ama hergün tekrarlamaktan dudaklarım kurudu ya :D başka yolu varmı acaba ?

1 ay böle devam edicem,etkileri paylaşırım :))

juger 09-11-2011 12:08 AM

başka yolu var olumlamaları içinden söyleyebilirsin :D

pinky9 09-11-2011 12:14 AM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810485)
başka yolu var olumlamaları içinden söyleyebilirsin :D

başta öle yapıyodum ama sonra ya etkisi olmazsa diye sesli sölemeye başlamıştım,içimden sölemeye devam o zamanpartysmiley

juger 09-11-2011 12:21 AM

tam tersine içinden daha etkili :D

pinky9 09-11-2011 12:24 AM

peki juger öle yapıcam da şimdi bide aformasyonlar buldum bak sende fikir ver:)) olumlama mı yapsam aformasyon mu karar veremedim ,farkında olmadan olumlamalara direnç gösteriyorumdur belki

GEÇMİŞİMDEN ÖZGÜRLEŞİYORUM
Derin nefes alıyoruz sakinleşene kadar..
Her başlıktaki soru cümlelerini 33 kere sesli olarak tekrarlıyoruz.
- " Neden bu kadar geçmişimi olduğu gibi kabul ediyorum? "
- " Neden bu kadar geçmişimden özgürüm? "
- " Neden bu kadar geçmiş deneyimlerimde bile pozitif yönleri görüyorum? "
- " Neden bu kadar geçmişimden ayrılıyorum? "
- " Neden bu kadar kızgınlığımı arkamda bırakıyorum? "
- " Neden bu kadar kendime ait tüm kızgınlıklarımı bıraktım? "
- " Neden bu kadar beni ben yapan geçmişteki deneyimlerim? "
- " Neden bu kadar geçmişim bana güç verdi? "
- " Neden bu kadar geçmişteki reddedilmelerim beni güçlendirdi? "
- " Neden bu kadar geleceğim hakkında pozitifim? "
- " Neden bu kadar beni parlak bir gelecek bekliyor? "
- " Neden bu kadar şu anda yaşamımdaki tüm iyi şeyleri takdir ediyorum? "
- " Neden bu kadar hayatımda pek çok iyi şey var ve ileriye geleceğe bakıyorum? "
sesli olarak tekrarladıktan sonra ve cümle sonunda derinn bir nefes daha alıyoruz ve son olarak
" teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim."
diyerek tekrarladığımız soru cümlemizde evrene şükranlarımızı sunuyoruz.
Tekrarladıklarımıza günde en az 3 tur ve 3 ay süreyle devam etmeliyiz.

juger 09-11-2011 12:30 AM

önce afirmasyon yap sonra olumlama yap daha etkili olur. afirmasyonun diğer adı da doğrulamadır. bunu yaparsan bir süre sonra bilinçaltında bunları doğrular. olumlamaları da kolaylıkla kabul eder

pinky9 09-11-2011 12:40 AM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810497)
önce afirmasyon yap sonra olumlama yap daha etkili olur. afirmasyonun diğer adı da doğrulamadır. bunu yaparsan bir süre sonra bilinçaltında bunları doğrular. olumlamaları da kolaylıkla kabul eder

bidakka karıştı:D afirmasyon=olumlama değil mi zaten hatta eminim öle ?

aformasyon=soru sorma, yukardaki msjda yazdığım gibi

bu durumda sen hangisini önce yap diosun anlamadımy789

juger 09-11-2011 12:46 AM

ikisi farklı. olumlamalar kısa ve net olur. kullanılan kelimeler ve cümlenin işaret ettiği olumlu olmak zorundadır. afirmasyon biraz daha farklı. soru sorma dediğin gibi. aslında aynı diyebiliriz. aradaki ince çizgiyi ilerde anlayacaksın zaten

pinky9 09-11-2011 01:05 AM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810501)
ikisi farklı. olumlamalar kısa ve net olur. kullanılan kelimeler ve cümlenin işaret ettiği olumlu olmak zorundadır. afirmasyon biraz daha farklı. soru sorma dediğin gibi. aslında aynı diyebiliriz. aradaki ince çizgiyi ilerde anlayacaksın zaten

soru sorma afOrmasyon değil mi ya bu sitede hep öle yazıo ay iyice kafam karıştıy789

aformasyon-afirmasyon farklı yani ama afirmasyon ve olumlama aynı değilmi bu sitede hep öle okudum ben

juger 09-11-2011 10:09 AM

dediğim gibi, olumlama da kullandığın her şey olumlu olmak zorunda. bu bilinçaltındaki kirliliği temizlemene yardımcı olmak için. ama afirmasyon tam olarak öyle değil mesela ben bir villada oturmak istiyorum bir afirmasyondur. biraz istek, biraz doğrulama gibi. ama ikisi de aynı şey diyebiliriz. özellikle sen şimdi bunu böyle kabul et nolur :D

pinky9 09-11-2011 10:26 AM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810515)
dediğim gibi, olumlama da kullandığın her şey olumlu olmak zorunda. bu bilinçaltındaki kirliliği temizlemene yardımcı olmak için. ama afirmasyon tam olarak öyle değil mesela ben bir villada oturmak istiyorum bir afirmasyondur. biraz istek, biraz doğrulama gibi. ama ikisi de aynı şey diyebiliriz. özellikle sen şimdi bunu böyle kabul et nolur :D

tamam anladım şimdi sakin ol kabul ettimkhkh56
peki ben hangisini yapayım şimdi? soru mu sorayım , yoksa olumlama afirmasyon tarzı şeylere devam mı edeyim

juger 09-11-2011 10:43 AM

tabii ki soru sor. yeni başladığın için, yaptığın olumlamaları bilinçaltın kolay kabul etmeyecek. sadece tek bir olumlama al ve onu 21 gün oku. ama tek bir olumlama, buna sen karar vereceksin. en çok hangi düşünceni ya da davranışını değiştirmek istiyorsun? böyle bir olumlama yap. bu olumlamayı kendinde yapabilirsin. sadece seçtiğin kelimeler ve cümlelerin işaret ettiği anlam tamamen olumlu olacak tek kural bu. bir de bilinçaltı 5 yaşındaki bir çocuğun zekasında çalışır. 5 yaşındaki bir çocuğun anlayacağı kadar basit ve net hazırla olumlamaları. gün içinde aklına gelen kötü düşünceleri hemen olumluya çevir mesela. onun dışında dediğim gibi tek bir olumlama ile 21 gün çalışırsan bu çok etkili olur. onun dışında soru sormaya devam :D

pinky9 09-11-2011 01:54 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810518)
tabii ki soru sor. yeni başladığın için, yaptığın olumlamaları bilinçaltın kolay kabul etmeyecek. sadece tek bir olumlama al ve onu 21 gün oku. ama tek bir olumlama, buna sen karar vereceksin. en çok hangi düşünceni ya da davranışını değiştirmek istiyorsun? böyle bir olumlama yap. bu olumlamayı kendinde yapabilirsin. sadece seçtiğin kelimeler ve cümlelerin işaret ettiği anlam tamamen olumlu olacak tek kural bu. bir de bilinçaltı 5 yaşındaki bir çocuğun zekasında çalışır. 5 yaşındaki bir çocuğun anlayacağı kadar basit ve net hazırla olumlamaları. gün içinde aklına gelen kötü düşünceleri hemen olumluya çevir mesela. onun dışında dediğim gibi tek bir olumlama ile 21 gün çalışırsan bu çok etkili olur. onun dışında soru sormaya devam :D

şu anda en çok değiştirmek istediğim şey,geçmişimi kabul etmek,pişmanlıklarımdan kurtulmak,geçmişimi hatalarımı bağışlamak. Bunun için de 'Geçmişi sevgiyle arkamda bırakıyorum,kendimi affediyorum,huzur içindeyim ' olumlamasını yapmayı seçiyorum 1ay boyunca, sadece bunu yapıcam. Uygun mudur? :D karışık mı yoksa, daha basit bir olumlama bulamadım geçmişle ilgili.

Bu olumlamanın dışında da yapcağım soru sormalar şunlar;
GEÇMİŞİMDEN ÖZGÜRLEŞİYORUM
Derin nefes alıyoruz sakinleşene kadar..
Her başlıktaki soru cümlelerini 33 kere sesli olarak tekrarlıyoruz.
- " Neden bu kadar geçmişimi olduğu gibi kabul ediyorum? "
- " Neden bu kadar geçmişimden özgürüm? "
- " Neden bu kadar geçmiş deneyimlerimde bile pozitif yönleri görüyorum? "
- " Neden bu kadar geçmişimden ayrılıyorum? "
- " Neden bu kadar kızgınlığımı arkamda bırakıyorum? "
- " Neden bu kadar kendime ait tüm kızgınlıklarımı bıraktım? "
- " Neden bu kadar beni ben yapan geçmişteki deneyimlerim? "
- " Neden bu kadar geçmişim bana güç verdi? "
- " Neden bu kadar geçmişteki reddedilmelerim beni güçlendirdi? "
- " Neden bu kadar geleceğim hakkında pozitifim? "
- " Neden bu kadar beni parlak bir gelecek bekliyor? "
- " Neden bu kadar şu anda yaşamımdaki tüm iyi şeyleri takdir ediyorum? "
- " Neden bu kadar hayatımda pek çok iyi şey var ve ileriye geleceğe bakıyorum? "
sesli olarak tekrarladıktan sonra ve cümle sonunda derinn bir nefes daha alıyoruz ve son olarak
" teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim."
diyerek tekrarladığımız soru cümlemizde evrene şükranlarımızı sunuyoruz.
Tekrarladıklarımıza günde en az 3 tur ve 3 ay süreyle devam etmeliyiz.

fakat bu da çok uzun ya ayy :D geçmişi bağışlamak ne zor işmişy789

pinky9 09-11-2011 01:56 PM

Geçmişi sevgiyle arkamda bırakıyorum,kendimi affediyorum,huzur içindeyim ' bu mu daha iyi yoksa

geçmişi bağışlıyorum,olduğu gibi kabul ediyor,onaylıyor,seviyor ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum ' olumlaması mı daha iyi:D

juger 09-11-2011 03:11 PM

İkisi de birbirinden güzel :D

pinky9 09-11-2011 04:02 PM

sanırım düşünmeyi bırakıp başlamam lazım ama ben hala karar veremedim hahah:D

juger 09-11-2011 04:18 PM

kendimi affediyorum ve huzur içindeyim. geçmişimi seviyorum, geçmişimi kabul ediyorum ve onu tüm sevgimle özgür bırakıyorum.

pinky9 09-11-2011 05:34 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810543)
kendimi affediyorum ve huzur içindeyim. geçmişimi seviyorum, geçmişimi kabul ediyorum ve onu tüm sevgimle özgür bırakıyorum.

bu çok güzel olmuş ! teşekkür ederimblissy

juger 09-11-2011 05:50 PM

olumlama olarak istersen "maddi ve manevi zenginliğim her geçen gün artıyor" olumlamasını kullanabilirsin. bu olumlama geneli kapsıyor. bunu 21 gün boyunca tekrar et.

pinky9 09-11-2011 07:07 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810547)
olumlama olarak istersen "maddi ve manevi zenginliğim her geçen gün artıyor" olumlamasını kullanabilirsin. bu olumlama geneli kapsıyor. bunu 21 gün boyunca tekrar et.

fakat benim önce geçmişi kabullenmem lazım. ağla2

juger 09-11-2011 07:20 PM

tamam canım benim geçmişin zaten seninle :) sadece sen bunun farkında değilsin. hatırla, önemli olan farkındalık. yaptığın meditasyonlar, olumlamalar, dinlediğin telkinler ve hepsi. sadece farkındalık için. sen aslında her şeyi biliyorsun. her şey senin dna'na kodlandı. sen sadece bunları hatırlıyorsun. bunların farkına varıyorsun :)

pinky9 09-11-2011 08:34 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810555)
tamam canım benim geçmişin zaten seninle :) sadece sen bunun farkında değilsin. hatırla, önemli olan farkındalık. yaptığın meditasyonlar, olumlamalar, dinlediğin telkinler ve hepsi. sadece farkındalık için. sen aslında her şeyi biliyorsun. her şey senin dna'na kodlandı. sen sadece bunları hatırlıyorsun. bunların farkına varıyorsun :)

evet biliyorum farkettim :D
yani önce geçmişimdem kurtulmak istediğim için, senin bana birleştirerek yazdığın geçmişi bağışlamak olumlamasını yapıcam 1 ay boyunca. Sonra da ' maddi ve manevi zenginliğim artıyor' olumlamasını yapıcam :))

juger 09-11-2011 08:58 PM

işte bu. yavaş yavaş maneviyatın kapılarını aralıyorsun bunu farket ;)

kendini arayan adam 09-11-2011 09:07 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810563)

Hocam bende olumlama isterim:) Banada 21 gün boyunca söylemem gereken bir olumlama tavsiye edermisiniz.. Lavinya10 sizde az çok tanıdınız beni, bana göre bir olumlama söylermisiniz?

azraist_24 09-11-2011 09:44 PM

Alıntı:

kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810566)
Hocam bende olumlama isterim:) Banada 21 gün boyunca söylemem gereken bir olumlama tavsiye edermisiniz.. Lavinya10 sizde az çok tanıdınız beni, bana göre bir olumlama söylermisiniz?

Sevgili Jugar izninle sözü alıyorum:=)

""Geçmişte kurmuş olduğum olumsuz kalıplarımı iptal ediyorum ve yerini sonsuz sevgi ile dolduruyorum"".
956k
Sevgili Kendini arayan adam bence bu olumlama süper ve tam sana göre

kendini arayan adam 09-11-2011 10:00 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810581)

""Geçmişte kurmuş olduğum olumsuz kalıplarımı iptal ediyorum ve yerini sonsuz sevgi ile dolduruyorum"".
956k

Olumlamalara daha ilerleyen zamanlarda başlama tavsiyesi adlım ve öyle yapacağım.. İlk olumlamalarımdan biri olacak inş. sizin cümleniz.. sağolun.

pinky9 10-11-2011 12:11 AM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810563)

evet evett partysmiley

Alıntı:

kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810566)

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810581)

956k

Alıntı:

kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810583)
Olumlamalara daha ilerleyen zamanlarda başlama tavsiyesi adlım ve öyle yapacağım.. İlk olumlamalarımdan biri olacak inş. sizin cümleniz.. sağolun.

neden ilerleyen zamanlarda başlama tavsiyesi aldın ?

bir de arkadaşlar,yarın saat 2de istatistik sınavım var,çalıştım ve tüm soruları yapabilceğime inanıyorum,ama siz de bana dua edin olur mu?y789

kendini arayan adam 10-11-2011 08:05 PM

Alıntı:

lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810585)
neden ilerleyen zamanlarda başlama tavsiyesi aldın ?

bir de arkadaşlar,yarın saat 2de istatistik sınavım var,çalıştım ve tüm soruları yapabilceğime inanıyorum,ama siz de bana dua edin olur mu?y789

Kuantum fizigi takılıyorum:) bir e-kitap var onu okuyacağım önce ordada zaten olumlamaları nasıl yapacağın tarıznda bilgiler var.. bi tam kavrıyayım şu olayı..

Allah yardımcın olsun istatistik sınavında, inşallah istediğinden daha iyi geçer..

pinky9 10-11-2011 08:12 PM

evet sevgili günlüğüm, vize haftam başladı ,olumsuz cümleler kurmak istemiyorum ama istatistik çalışmaktan beynim sulandı ! olumlamaları yapamadım,okulda falan çok sönüktüm bugün. Deli gibi de uykum var ama yarın gene sınavım var. Beni kendime getirecek ne yapsam bilemiyorum :(( kendimi pek iyi hissetmedim zaten gün boyunca. Okulda hep böle oluo nedense:D

pinky9 10-11-2011 08:13 PM

bir de sevgilimle aram bozuldu, hoşuma gitmeyen bi davranışı yüzünden onu çok acımasızca yargıladım,neden öle yaptım bilmiyorum. Uf canım sıkkın çok.

pinky9 10-11-2011 11:22 PM

sanırım günlüğüm de negatif enerji saçıyor kimse uğramıyor haha :D

juger 10-11-2011 11:30 PM

negatif lavinya eskide kaldı. yeni lavinya müthiş bir ışık saçıyor sevincli

pinky9 11-11-2011 12:33 AM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810667)
negatif lavinya eskide kaldı. yeni lavinya müthiş bir ışık saçıyor sevincli

öle mi :D ama çok bitkinim yaa öf :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 AM.