Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Senarist'in Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Senarist'in Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Sen aslında çok şanslıymışsın. 2007'den beri siteyi biliyorsun. Yani 12 yaşından beri kıskandım doğrusu. Daha o zamanlarda bir sorununu farketmen çok iyi olmuş. Son 6 yılı psikiyatriye giderek geçirseydin emin ol bu siteye hiç girmeye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Senarist'in Günlüğü

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-06-2013, 10:18 AM   #11 (permalink)
Teğmen
 
senarist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 114
Tesekkür: 112
102 Mesajinıza toplam 277 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
senarist is on a distinguished road
Standart Cevap: Senarist'in Günlüğü

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen aslında çok şanslıymışsın. 2007'den beri siteyi biliyorsun. Yani 12 yaşından beri kıskandım doğrusu. Daha o zamanlarda bir sorununu farketmen çok iyi olmuş. Son 6 yılı psikiyatriye giderek geçirseydin emin ol bu siteye hiç girmeye gerek bile kalmadan gününü gün edicektin. ;) Sende herkes gibi değişmekte zorlanıyorsun ve sevdiğin birilerinin desteğine ihtiyaç duyuyorsun. Sanalda birileri sana ne kadar destek olabilirse artık ama ben tercih etmezdim. Doktor'a gitmeni tavsiye ederim. Herhangi bir iş'te çalışsaydım şimdi psikiyatriye devam ediyor olurdum ama işten çıktığım içinde doktora gidemiyorum. Kara sarmıyor birazda denize çıkıyim dedim :)) Finans sorunumu çözmek için. Çünkü gelecek için büyük hayallerim var gerçekleşmesi gerekn hayaller.

Aklıma gelmişken söyliyim. Değişmek için güçlü bir motivasyona ihtiyaç duyuyor olabilirsin. Yada onun gibi birşeye mesela bir amaç. Amacı gerçek kılan senin o yolda attığın kararlı adımlardır. Yani sebattır. Sebat edebilmen için birşeyi çok istemelisin. İstemek içinde seni motive eden birşeylerin olması gerekir. İhtiyacın olan motivasyon hayal et kendini yada sevdiğin değer verdiğin birini seninle aynı sorunları yaşayıpta bu sorunlardan kurtulmayı kafasına koymuş ve karşılaştığı engellerde pes etmeyip uyuşukluklara tembelliklere aldanmamış ve sonunda bu mücadeleyi kazanmış yüksek özgüvenli, cesur ''insanlar tarafından sevilen ve aranan birisi'' olmuş ('' sözler dualarımda çok söylediğimi hatırlıyorum. bunun için çaba sarfetmeliyiz.)

Kalabalığa kolayca giren insanlarla kolayca kaynaşan ve kendini çok iyi ifade edebilen hayatından doyum alan, arkadaşlarıyla eğlenceli zaman geçiren, geçmişinden özgürleşmiş, mutlu sevecen, tamda bende olmasını istediğim bütün özellikler gelecekteki bende mevcut ve o gelecekten benim için geldi. Şimdi hayal et bir seni/sevdiğin değer verdiğin birini. O gelecekten geldi ve senin bu halini görüp sana destek olmak için geldi. Sana bütün içtenliğiyle, benliğiyle, sevgiyle tebessüm ederek el uzatıyor. ve istersen benim gibi olabileceğini söylüyor. Duygulanıyorsun ve koşa koşa ona sarılıyorsun tüm sıcaklığınla, içtenliğinle ve sevginle değişmek istiyorum yardım et diyorsun.


Gözlerini kapa ve hayal et.. Hikayeyi istediğin gibi devam ettirebilirsin. Her değişim için adım attığında hatırla gelecekteki sen, senin yanında ve sana destek olması için geldi onun sana yardım etmesine izin ver. Asla vazgeçme. Bir değişimi başarıyla gerçekleştirdiğinizde bunu onunla kutlayın.Sevgiler.

Asosyal bir çocukluk geçirdim. Ne mutlu ki vaktimi o zamanlar bilgisayar başında otururken kişisel gelişim sitelerini gezerek kullanıyordum. Yine de çok fazla otururdum tabi. Bir gün bu site denk geldi. Üye oldum hemen. Zaten seviyorum böyle psikolojik kişilikle ilgili şeyleri hoşuma gitti değişmeyi de çok istiyordum o zamanlarda telkinleri dinleyip dinleyip bırakıyordum. Yani aslında en çok sorunu kendim oluşturuyordum. Depresif bir çocuktum, dengesizdim (bu hala biraz var) ve ilgi çekmek için dudak uçuklatacak derecede saçma yalanlar söylerdim bir kere bu yüzden çok fena başım belaya girdi hatta. Anladılar tabi bu durum böyle olmayacak götürdüler doktora psikiyatriye psikoloğa. 6 ay ilaç tedavisi + psikoterapi aldım 3 sene önce ama sorun doktorda mıydı bende miydi bilmiyorum işe yaramadı. Ondan sonra bıraktım ilaçları da farklı doktorlara gittim yine ilaç kullandım bıraktım başka doktor falan filan derken en son bu sene ocakta gittim doktora sonra da ilaçları bıraktım uyumaktan başka bir işe yaramıyordu çünkü. Annem babam desteklemiyor aslında bu ilaç işlerini onları da üzmek istemiyordum ne yapayim. Benimde çok büyük hayallerim var ama açıkçası bunun yeni farkına vardım geçtiğimiz günlerde ve geleceğimi nasıl şekillendirmem gerektiğini buldum. Ben bir psikolog olmak istiyordum başından beri. Ama önce kendimi değiştirmem lazımdı bunun için bunu kafaya koyarak başladım telkinlere de. Bu benim yapabileceğim en doğru meslek çünkü , psikolojik bir terim duyduğumda bile mutlu oluyorum.
Bunca sene tembellik yaptım ama artık yapamam bunun sebebi de psikoloji okumak istemem. Hayatımda ilk defa bir amacım oldu.
Evet doğru hikayeyi istediğimiz gibi devam ettirebiliriz ve bunca yıldır yeter artık gerçekten hayalimdeki insan olma zamanı .
Sevgiler , bu güzel mesaj için teşekkürler. :)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Umurumda değil artık dünya. (:
senarist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2013, 01:33 PM   #12 (permalink)
Teğmen
 
senarist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 114
Tesekkür: 112
102 Mesajinıza toplam 277 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
senarist is on a distinguished road
Standart Cevap: Senarist'in Günlüğü

Bugün 3. günüm... Suçluluk telkininden mi bilmiyorum ama üzerimde garip bir sakinlik var. Kendimi suçlu hissediyorum. Sanki dünya'nın en kötü insanıymış gibi. Sonra o da ego güçlendiriciden herhalde iyi hissetmeye başlıyorum. Tuhaf. 1 haftayı tamamladıktan sonra suçluluğu çıkarmayı düşünüyorum ara ara eklicem sadece. Toplam 2 hafta ego güçlendirici dinledikten sonra da sosyallik arttırıcı ve topluluk karşısında konuşma telkinlerini eklicem o zamana kadar da sınav sonuçları açıklanmış olacak ona göre de sınav kaygısı telkinini eklicem.
topluluk karşısında konuşmanın scripti tam istediğim gibi bir şey etkili olacağına inanıyorum ..
__________________
Umurumda değil artık dünya. (:
senarist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2013, 01:37 PM   #13 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Senarist'in Günlüğü

Değişmek için çaba harcadığını anlıyorum ama nedense başarısız oluyorsun. Bende ilaçları içtiğim dönemde üzerimde şöyle bir yan etkisi oluyordu. Yaşadığım olayları hatırlamakta güçlük çekiyordum. Diğer yandan insanların ne düşündüklerini artık pek önemsemiyorum. Hayatında şikayetçi olduğun alanların bir listesini çıkar ve bunları nasıl aşabilirim diye düşün hatta banada söylersen sana yardımcı olmaya çalışırım. Benim yeni yeni farkettiğim bir nokta var. Kendimi yeterince savunamamak ve birkaç arkadaşla gezdiğimde konuşmakta zorluk çektiğimin fark ettim. Sorunu tespit ettik. Pekii bu sorunları nasıl aşabiliriz. Cevap basit madem arkadaşlarına zaman ayırıp beraber takılıyorsunuz. Söylemek istediğiniz şeyi söyleyin. Bebek adımlarıyla emekleye emekleye hareket edicez..

Biliyorum zor ama bunun başka bir yolu yok. Kendini savunamamanın çözümüne gelicek olursak. Biri bana ters birşey söylediğinde ailem söyleyince terslerim o konuda gayet de iyi savunurum kendimi ama bir başkası olunca sessiz sakin olurum. İşte o anlarda biri bana ters birşey söylediğinde bana söylediği söz üzerinde düşünürsem biraz onu çok fena terslerim eve gittiğimde kendime kızıyorum neden o zaman aklıma gelmedi diye.. Zihinsel özgürleştirme yöntemi buldum. Kısaca olmak isteyipte bir türlü olamadığın hayallerindeki kişi olma fırsatı sunan bir çalışma olucak. Bu yöntemi maviinci ile uygulucaz.. Tabii öncesinde 1 aylık bir zihinsel perhiz yöntemini uygulamamız gerekiyor. İstersen bize katılabilirsin. Ben değişmek konusunda kararlıyım ama sebat konusunda aynı şeyi söyleyemicem. İçsel çatışma telkinini dinliyorum uzun zamandır..

Etkilerini farketmeye başladım bile. Telkin dinlemeden önce kendimize bir soru sormamız gerektiğini fark ettim. İlk telkinlere 2011 yılında dinlemeye başlamıştım. O kadar çaresizdim ki günde 20 saate kadar telkin dinler biran önce değişmek isterdim. Değişmek için acele ederdim. Sonrada telkinlerin hiçbir işe yaramadığına karar verip dinlemeyi kestim. Telkinleri dinlemeyi bırakmamın ve telkinleri işe yaramadığını düşünmemin nedenini buldum artık. Telkinin içeriğini okumuş olsamda kendime benim bu telkinden beklentilerim nler? hangi konularda gelişme kaydetmeyi bekliyorum ? sorularını sormadığım için hayatımda değişen noktalarıda farkedemiyordum haliyle.. Şimdi durum farklı telkinin içeriğini hakkında bir bilgim var ve en önemliside telkinden tam olarak beklentilerimi biliyorum ve bu doğrultuda da telkinin işe yarayıp yaramadığına karar verebiliyorum..
__________________
https://twitter.com/yavyyu
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2013, 01:39 PM   #14 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Senarist'in Günlüğü

Değişmek için çaba harcadığını anlıyorum ama nedense başarısız oluyorsun. Bende ilaçları içtiğim dönemde üzerimde şöyle bir yan etkisi oluyordu. Yaşadığım olayları hatırlamakta güçlük çekiyordum. Diğer yandan insanların ne düşündüklerini artık pek önemsemiyorum. Hayatında şikayetçi olduğun alanların bir listesini çıkar ve bunları nasıl aşabilirim diye düşün hatta banada söylersen sana yardımcı olmaya çalışırım. Benim yeni yeni farkettiğim bir nokta var. Kendimi yeterince savunamamak ve birkaç arkadaşla gezdiğimde konuşmakta zorluk çektiğimin fark ettim. Sorunu tespit ettik. Pekii bu sorunları nasıl aşabiliriz. Cevap basit madem arkadaşlarına zaman ayırıp beraber takılıyorsunuz. Söylemek istediğiniz şeyi söyleyin. Bebek adımlarıyla emekleye emekleye hareket edicez..

Biliyorum zor ama bunun başka bir yolu yok. Kendini savunamamanın çözümüne gelicek olursak. Biri bana ters birşey söylediğinde ailem söyleyince terslerim o konuda gayet de iyi savunurum kendimi ama bir başkası olunca sessiz sakin olurum. İşte o anlarda biri bana ters birşey söylediğinde bana söylediği söz üzerinde düşünürsem biraz onu çok fena terslerim eve gittiğimde kendime kızıyorum neden o zaman aklıma gelmedi diye.. Zihinsel özgürleştirme yöntemi buldum. Kısaca olmak isteyipte bir türlü olamadığın hayallerindeki kişi olma fırsatı sunan bir çalışma olucak. Bu yöntemi maviinci ile uygulucaz.. Tabii öncesinde 1 aylık bir zihinsel perhiz yöntemini uygulamamız gerekiyor. İstersen bize katılabilirsin. Ben değişmek konusunda kararlıyım ama sebat konusunda aynı şeyi söyleyemicem. İçsel çatışma telkinini dinliyorum uzun zamandır..

Etkilerini farketmeye başladım bile. Telkin dinlemeden önce kendimize bir soru sormamız gerektiğini fark ettim. İlk telkinlere 2011 yılında dinlemeye başlamıştım. O kadar çaresizdim ki günde 20 saate kadar telkin dinler biran önce değişmek isterdim. Değişmek için acele ederdim. Sonrada telkinlerin hiçbir işe yaramadığına karar verip dinlemeyi kestim. Telkinleri dinlemeyi bırakmamın ve telkinleri işe yaramadığını düşünmemin nedenini buldum artık. Telkinin içeriğini okumuş olsamda kendime benim bu telkinden beklentilerim nler? hangi konularda gelişme kaydetmeyi bekliyorum ? sorularını sormadığım için hayatımda değişen noktalarıda farkedemiyordum haliyle.. Şimdi durum farklı telkinin içeriğini hakkında bir bilgim var ve en önemliside telkinden tam olarak beklentilerimi biliyorum ve bu doğrultuda da telkinin işe yarayıp yaramadığına karar verebiliyorum..
__________________
https://twitter.com/yavyyu
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2013, 02:39 PM   #15 (permalink)
Teğmen
 
senarist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 114
Tesekkür: 112
102 Mesajinıza toplam 277 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
senarist is on a distinguished road
Standart Cevap: Senarist'in Günlüğü

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değişmek için çaba harcadığını anlıyorum ama nedense başarısız oluyorsun. Bende ilaçları içtiğim dönemde üzerimde şöyle bir yan etkisi oluyordu. Yaşadığım olayları hatırlamakta güçlük çekiyordum. Diğer yandan insanların ne düşündüklerini artık pek önemsemiyorum. Hayatında şikayetçi olduğun alanların bir listesini çıkar ve bunları nasıl aşabilirim diye düşün hatta banada söylersen sana yardımcı olmaya çalışırım. Benim yeni yeni farkettiğim bir nokta var. Kendimi yeterince savunamamak ve birkaç arkadaşla gezdiğimde konuşmakta zorluk çektiğimin fark ettim. Sorunu tespit ettik. Pekii bu sorunları nasıl aşabiliriz. Cevap basit madem arkadaşlarına zaman ayırıp beraber takılıyorsunuz. Söylemek istediğiniz şeyi söyleyin. Bebek adımlarıyla emekleye emekleye hareket edicez..

Biliyorum zor ama bunun başka bir yolu yok. Kendini savunamamanın çözümüne gelicek olursak. Biri bana ters birşey söylediğinde ailem söyleyince terslerim o konuda gayet de iyi savunurum kendimi ama bir başkası olunca sessiz sakin olurum. İşte o anlarda biri bana ters birşey söylediğinde bana söylediği söz üzerinde düşünürsem biraz onu çok fena terslerim eve gittiğimde kendime kızıyorum neden o zaman aklıma gelmedi diye.. Zihinsel özgürleştirme yöntemi buldum. Kısaca olmak isteyipte bir türlü olamadığın hayallerindeki kişi olma fırsatı sunan bir çalışma olucak. Bu yöntemi maviinci ile uygulucaz.. Tabii öncesinde 1 aylık bir zihinsel perhiz yöntemini uygulamamız gerekiyor. İstersen bize katılabilirsin. Ben değişmek konusunda kararlıyım ama sebat konusunda aynı şeyi söyleyemicem. İçsel çatışma telkinini dinliyorum uzun zamandır..

Etkilerini farketmeye başladım bile. Telkin dinlemeden önce kendimize bir soru sormamız gerektiğini fark ettim. İlk telkinlere 2011 yılında dinlemeye başlamıştım. O kadar çaresizdim ki günde 20 saate kadar telkin dinler biran önce değişmek isterdim. Değişmek için acele ederdim. Sonrada telkinlerin hiçbir işe yaramadığına karar verip dinlemeyi kestim. Telkinleri dinlemeyi bırakmamın ve telkinleri işe yaramadığını düşünmemin nedenini buldum artık. Telkinin içeriğini okumuş olsamda kendime benim bu telkinden beklentilerim nler? hangi konularda gelişme kaydetmeyi bekliyorum ? sorularını sormadığım için hayatımda değişen noktalarıda farkedemiyordum haliyle.. Şimdi durum farklı telkinin içeriğini hakkında bir bilgim var ve en önemliside telkinden tam olarak beklentilerimi biliyorum ve bu doğrultuda da telkinin işe yarayıp yaramadığına karar verebiliyorum..
ya aynen.. aynı şeylerden şikayetçiyim. arkadaşlarımla telefonda bile konuşamıyorum. sessiz kalıyorum. aklıma bir şey gelmiyor . dışarı çıkınca daha kötü. hep dinleyici konumunda oluyorum. konuşasım gelmiyor bitsin gitsin moduna giriyorum açıkçası. hakkımı da savunamıyorum. haklı olduğumu biliyorum ama susuyorum sonra kötü ben oluyorum. bir türlü sesim çıkmıyor. bu cesaretsizlikten mi böyle başka bir sebepten mi bilemiyorum bir de - bu kelimeyi söylemeyi sevmiyorum ama - eziğim ya. kendini savunamamak çok kötü bir şey..
telkinle ilgili içten içe beklentim şimdilik şu suçluluk duygusundan ve iç sıkıntısından kurtulmak..
evet katılmak isterim açıkçası. tam olarak nasıl bir şey bu zihinsel perhiz olayı ?
__________________
Umurumda değil artık dünya. (:
senarist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2013, 03:35 PM   #16 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Senarist'in Günlüğü

Öncesinde Hayatında şikayetçi olduğun alanların bir listesini çıkar. Zihinsel perhiz'in yapılmasının asıl nedeni hayatının kontrolünü ele almak diyorlar. Daha doğrusu olumlu düşünmek için yapılan bir çalışma. Zihinsel perhiz çalışmasında yapılması gereken tek şey gün boyu aklına olumsuz hiçbir düşünceyi getirmemeye, kızmamaya çalışmak. Eğer aklına olumsuz bir düşünce geldiğinde 5 saniye içinde aklından atman gerekiyor. Başlangıç olarak çalışmayı 1 ayda 4 hafta boyunca haftada bir defa zihinsel perhiz yöntemi uygulanacak. 1 ayda haftada bir kez olmak üzere 4 kere zihinsel perhiz çalışmasını başarıyla tamamladıktan sonra ki aşamaya 7 günlük veya 10 günlük zihinsel perhiz çalışması yapılır.

7 gün veya 10 gün sürecek olan zihinsel perhiz çalışmasının 4.cü gününe kadar başarıyla gelip 5.ci gününde aklında olumsuz düşünceyi 5sn.'den fazla tuttuğun zaman çalışmaya en başından yani 1. günden başlıyorsun. Başlangıç olarak bu zihinsel perhizi yapmamızın nedeni.. Daha sonra aynı şartlarda uygulayacağımız zihinsel özgürleştirme yöntemini uygularken aklımızı olumsuz düşüncelerin kaplamasını engellemek için.. Başarıyla zihinsel perhiz çalışmamızı yaptığımızd(a) en çok sıkıntı çektiğimiz alanların bir listesini çıkardıktan sonra sırasıyla bu sıkıntılardan kurtularak hayalimizdeki benliğimizin özelliklerini elde ederek sorunsuz ve engelsiz bir şekilde hareket ederek özgürlüğün tadını çıkarmayı hedefliyoruz..
__________________
https://twitter.com/yavyyu
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2013, 04:03 PM   #17 (permalink)
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Senarist'in Günlüğü

gerçekten çok güzel bir yöntem. Çok beğendim. Teşekkür ederim yapmaya çalışacağım.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2013, 04:40 PM   #18 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Senarist'in Günlüğü

Rica ederim. Benden önce mi başlıcaksın. Ben hemen yarın başlıcam.. Gün boyu sürecek bir çalışma olduğu için bugün yapsanda yarım yapmışsın sayılır. Senden önce başlamam lazım bu çalışmaya ilk sonuçları daha erken alabilmek için. Beni motive eden sensin. Asıl ben teşekkür ederim..
__________________
https://twitter.com/yavyyu
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2013, 05:30 PM   #19 (permalink)
Teğmen
 
senarist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 114
Tesekkür: 112
102 Mesajinıza toplam 277 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
senarist is on a distinguished road
Standart Cevap: Senarist'in Günlüğü

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncesinde Hayatında şikayetçi olduğun alanların bir listesini çıkar. Zihinsel perhiz'in yapılmasının asıl nedeni hayatının kontrolünü ele almak diyorlar. Daha doğrusu olumlu düşünmek için yapılan bir çalışma. Zihinsel perhiz çalışmasında yapılması gereken tek şey gün boyu aklına olumsuz hiçbir düşünceyi getirmemeye, kızmamaya çalışmak. Eğer aklına olumsuz bir düşünce geldiğinde 5 saniye içinde aklından atman gerekiyor. Başlangıç olarak çalışmayı 1 ayda 4 hafta boyunca haftada bir defa zihinsel perhiz yöntemi uygulanacak. 1 ayda haftada bir kez olmak üzere 4 kere zihinsel perhiz çalışmasını başarıyla tamamladıktan sonra ki aşamaya 7 günlük veya 10 günlük zihinsel perhiz çalışması yapılır.

7 gün veya 10 gün sürecek olan zihinsel perhiz çalışmasının 4.cü gününe kadar başarıyla gelip 5.ci gününde aklında olumsuz düşünceyi 5sn.'den fazla tuttuğun zaman çalışmaya en başından yani 1. günden başlıyorsun. Başlangıç olarak bu zihinsel perhizi yapmamızın nedeni.. Daha sonra aynı şartlarda uygulayacağımız zihinsel özgürleştirme yöntemini uygularken aklımızı olumsuz düşüncelerin kaplamasını engellemek için.. Başarıyla zihinsel perhiz çalışmamızı yaptığımızd(a) en çok sıkıntı çektiğimiz alanların bir listesini çıkardıktan sonra sırasıyla bu sıkıntılardan kurtularak hayalimizdeki benliğimizin özelliklerini elde ederek sorunsuz ve engelsiz bir şekilde hareket ederek özgürlüğün tadını çıkarmayı hedefliyoruz..

Mantıklı . Sen hemen yarın başlayacaktın değil mi ?
__________________
Umurumda değil artık dünya. (:
senarist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2013, 05:42 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen
 
Thanatos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2013
Mesajlar: 350
Tesekkür: 234
240 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Thanatos will become famous soon enough
Standart Cevap: Senarist'in Günlüğü

senarist biliyor musun seninle ben aynı kişiyiz :D Anlatıkların bende de var.
__________________
Mevlana Der Ki;

Herşey üstüne gelip,
Seni dayanamayacağın
Bir noktaya getirdiğinde,
Sakın vezgeçme!..
İŞTE ORASI
KADERİNİN
DEĞİŞECEĞİ
'NOKTADIR''
Thanatos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Senarist'in Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Senarist'in Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Sen aslında çok şanslıymışsın. 2007'den beri siteyi biliyorsun. Yani 12 yaşından beri kıskandım doğrusu. Daha o zamanlarda bir sorununu farketmen çok iyi olmuş. Son 6 yılı psikiyatriye giderek geçirseydin emin ol bu siteye hiç girmeye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.