![]() |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm bugün hava bulutlu, ama içim kıpır kıpır :) bugünkü olumlamam: ''herşey isteklerime uygun bir şekilde gerçekleşiyor.'' :zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm dünden itibaren spora başlamış bulunmatayım. su tükemimi artırmış ve hiç yapmayacağımı düşündüğüm sauna-soğuk su olayını uygulamaya karar vermiş durumdayım :) yaşasın sağlıklı yaşammmmmmmmm ah bir de sigarayı bırakabilsemmmm 4897 |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm bugün yine keyifliyim yine keyifliyimmmm sevinç mutluluk baloncukları saçıyorum etrafagirlhaha spora başladım demiştim yaa kaslarım yanıyo çok yüklenmişim iki gündür. kas gevşeticide almaya korkuyorum günde 15 saat çalışmak zorunda olduğum için. sızarım kalırım bir yerde diye :) buarada 3 4 gündür üst üste rüyamda aynı bana benzeyen bir kız çocuğu doğurduğumu görüyorum hayırdır inşallah y789 |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm bu pazar günü herkese mutluluk getirsin. sendromsuz geçirilsinnnn :) ben yine iş başında olduğum sendromu 'isyankarlık' olarak yaşıyorum. şöyleki: 6 ay boyunca haftanın 7 günü sabah 9:00 gece 23:00 çalıştığım için sendromum senenin 6 ayı boyunca durmadan devam ediyo. millet gözümün önünde şapadanak havuza daldıkça bende buhranlara dalıyorummm. her pazar aynı şeyi söylüyorum: 'haftaya pazar bütün günümü sahilde geçireceğim!' ama tabi olmuyor. insanlardan hep: 'ne kadar şanslısın antalya gibi bir yerde otelde çalışıyorsun-yaşıyorsun böyle işi kim istemezki' halbuki benim durumum kasap önünde yatıp kalkan kediler misali. :( patronumunda kocam olması ayrı bir dramm |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm sezon başlamadan çoook boş vaktim oluyordu neredeyse 10 saat telkin dinlemeye müsait bir hayatım vardı. fakat sezon başlayınca sadece geceleri uyurken dinleme imkanım oldu. son bir kaç gündür eşim 'kesinlikle' dinlettirmiyor. ondan önce bir şey demiyordu ama şimdi 'bu müzik beni gerginleştiriyor kapat lütfen' diyor. neden birden gerginleştirmeye başladı telkinler? birde, ben şimdi ne yapacağım?? |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm Allahımmmmmmmmmm yanımda çok yakınımda biri var sürekli 'ben şöyleyim, ben böyleyim...' 'benim ayak bastığım yere bereket gelir, benim 6.hislerim çok kuvvetlidir, benim beddualarım aynen tutar, ben işin en doğrusunu bilirim'' 'böyle değil şöyledir bu olay' dersen 'hayır olamaz bu böyledir' diye konuşuyor. yahu canım benim güzel insan bu işin uzmanı böyle diyor senin dediğin 250 yıl öncesinde kaldı demek geliyor insanın içinden. ama diyemiyorum. benim artık sinirlerim o insanı görmeyi kaldıramıyor. ya artık ona konuşacağım kalbi fena halde kırılacak (eleştiri kaldıramaz, kalbi kırılmaya her an hazırdır, sonucunda da ayılır bayılır suçlu seni çıkarır) ya da böyle kendimle konuşmaya devam edeceğim. arkadaşlar ben ne yapacağımmmmmmmmmagl34 |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm aynısından bendede varr hatta durum dahada vahim onu kimse sevmior ama ev arkadaşım olduğu içinn ben onunla takılıyorum ve kimse benide sevmeyecek tanımadan yargılayacaklar die korkuyorum..sen ise kulaklarını tıkayıpp duymama çalışmalısın yada onun silahıyla onu vurrr bu daha etkili olacaktırrr :) |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm onun silahıyla onu vurmak en son silahım olsun. ben o yokmuş gibi davranıyım en iyisi evettt. ya birde bu2 gündür sabahları sanki biri beni çok fena tekme tokat sövmüş gibi uyanıyorum. acaip bir gerginlik birde baş ağrısı çekiyorum sabahları. pofff geçer heralde. |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm ı ıh geçmedi. çatacak yer arıyorum>:(kizgin1kizgin1kizgin1 |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm kiss3zerynthianın yaşanılası güzellikler adlı yazısını okudum ayyy utandım kendimden mutlu olmalıyım rahat ve huzurlu, ve şükretmeliyimmm gevşiyoruuummm gevşiyoruuummmtatilsmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:54 AM. |