Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/618461-parlayan-bir-yasamdan-kelamlar-dokulen-incilerimm.html)

house 10-05-2011 07:41 PM

Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm

Alıntı:

bussraster Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798186)
eveeeeet yaklaşık yaklaşık 2 saat önce eşimin iş çantasının dibinde bir büyü buldum.

koştura koştura otelin yakınındaki caminin imamına gittim net bir şey
söyleyemedi. ve ben kafayı yemek üzereyim.

otelden bir arkadaşımın tanıdığı biri varmış tutuşturdum eline yolladım kağıdı.
o da 500 tl istiyor.

offfffff sakin olmam lazım. kimseye söylemeyeceğim. en azından açıklığa kavuşuncaya kadar.
kağıdın üzerinde semboller arapça kelimeler ve bütün sayfayı kaplayacak şekilde
bahçe kilidine benzer bir kilit (açık şekilde) ve yanında da kocaman bir anahtar.
sayfanın arkasında kargacık burgacık yazılar.

Allahım hepimizi kötü niyetli insanların şerrinden korusun.
iyi de olsa kötü de olsa büyü büyüdür.
iyi yapılan büyülerin de ters tepme etkisi vardır.
beklemekten başka çarem yok.
büyüyü bozdursam bile kimin yapmış olduğu içimde ukte kalacak.

çok üzüldüm bu büyü işine, eşinde bir değişiklik gözlemlemişmiydin son zamanlarda?? Ama sana naçizane tavsiyem çok korkma başına kötü şeyler geleceğinden çekinme ki korkularınla etkisi daha da kuvvetlenmesin ve eğer yapabiliyosan 41 yasin okumanı tavsiye ederim ya da bir başkasından dile senin için okusun Yasin kuran'ın kalbidir ve her türlü kötülüğü kovar Allah'a sığın o seni sarar sarmalar korur içten korunma dualarını geri çevirmez yüreğini ferah tut tamam mı?girlhaha

bussraster 10-05-2011 08:20 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798187)
sen yine ders çıkarmaya bak..Korunma altında olduğunu düşün..sevgiler..

benden daha çok eşime karşı yapılmış bişey olabilir. duyucağında daha fazla etkilenebileceğini düşünerek daha ona söylemedim bile. ne anlama geldiğini öğrenene kadar da söylemeyi düşünmüyorum.rt67

bussraster 10-05-2011 08:25 PM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798188)
çok üzüldüm bu büyü işine, eşinde bir değişiklik gözlemlemişmiydin son zamanlarda?? Ama sana naçizane tavsiyem çok korkma başına kötü şeyler geleceğinden çekinme ki korkularınla etkisi daha da kuvvetlenmesin ve eğer yapabiliyosan 41 yasin okumanı tavsiye ederim ya da bir başkasından dile senin için okusun Yasin kuran'ın kalbidir ve her türlü kötülüğü kovar Allah'a sığın o seni sarar sarmalar korur içten korunma dualarını geri çevirmez yüreğini ferah tut tamam mı?girlhaha

evet değişikti, böyle sinirli agresif falan, fakat ben yaz sezonu yeni açıldı işler çok yoğun diye düşünüyordum.
gerçi gerçekten de öyle olabilir en azından etkisi vardır ama ben büyüye de çok inanırım. iyi niyetli yapılmış olsaydı eşimle bal kaymak gibi olmamız gerekiyordu. ortada o kadar sağlıklı bir ilişki yok.
onunla iletişim kurmakta zorlanmam 2 3 ay öncesinden başlamıştı.
yasin bir de felak nas okumyı düşünüoyorum.
yarın öbür gün çıkar işin gerçeği bakalım.

yelda_k 10-05-2011 09:09 PM

500tl isteyen birine değilde paracı olmayan bir hocaya okutsan muskayı.
bizde gecen yıl yurtta bulmuştuk baya panik olduk falanbide okuttukki muska birini korumak için yazılmışş.şaşırdık falan ama bir yıl boyunca o muskayla aynı odada yaşamısızzz farkında olmadan..

ama gercekten zor bi durumm eşiniz nasıl bi tepki veriri sizceee

bussraster 11-05-2011 10:55 AM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798196)
500tl isteyen birine değilde paracı olmayan bir hocaya okutsan muskayı.
bizde gecen yıl yurtta bulmuştuk baya panik olduk falanbide okuttukki muska birini korumak için yazılmışş.şaşırdık falan ama bir yıl boyunca o muskayla aynı odada yaşamısızzz farkında olmadan..

ama gercekten zor bi durumm eşiniz nasıl bi tepki veriri sizceee

ben büyünün iyisinden de kötüsünden de korkarım. yıllar önce babamın gencecik yaşında kalp krizinden vefat etmesi sonucunda annem daha fazla o evde yaşamak istemeyip taşınma kararı vermişti. ev boşaldıktan sonra muska bulunmuştu babamın resminin arkasına yapıştırılan. ağla2

eşim ise benden çok daha fazla tepki verir. yeri göğü bir araya getirir duysa şimdi. bu gün yarın öğrenicem ne olduğunu bakalım.

buarada o hoca dediğim şahsiyet 500 tlyi bana eşimle iyi olmam için muska yazmayı planlamış ben de onu ağacın dibine gömecekmişim o yüzden istemiş. reddettim tabi. muska okumayı bedava yapıcak.

bigokyanus 11-05-2011 11:32 AM

Niyet hayr akıbet hayr , sen nas , felak , ayetel kürsi bir de Yasin suresini okursan ben size kötülük gelebileceğine inanmıyorum.
Peygamber efendimize yapıldıktan sonra Nas ve Felak suresi inmişti , düşün o kadar kuvvetli dualar . 7 şer defa oku ve gönlünü ferah tut, anlamını öğrensen bu sefer kimin yaptığına kafa yorup duracaksın , en iyisi yapılanı unut ve Allah'a sığın . Dualarını okumayı da ihmal etme , kal sağlıcakla...

bendeniz 11-05-2011 03:22 PM

büyü yapanların ve yaptıranların toprakta yatacak yeri yok allahından bulsunlar onlar allah bian önce kurtulmayı nasip etsin büyü atılmaz yakılmaz suya atmak gerekir diye biliyorum eğer okutmıcaksanız bi hocaya götürmicekseniz sakın atmayın yada yakmayın en sağlıklısı suya atın büyü bozulur allahın izniyle allah hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun128956

bussraster 11-05-2011 03:45 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798238)
Niyet hayr akıbet hayr , sen nas , felak , ayetel kürsi bir de Yasin suresini okursan ben size kötülük gelebileceğine inanmıyorum.
Peygamber efendimize yapıldıktan sonra Nas ve Felak suresi inmişti , düşün o kadar kuvvetli dualar . 7 şer defa oku ve gönlünü ferah tut, anlamını öğrensen bu sefer kimin yaptığına kafa yorup duracaksın , en iyisi yapılanı unut ve Allah'a sığın . Dualarını okumayı da ihmal etme , kal sağlıcakla...

saol bigokyanus. evet Allah'a sığınıyorum. iyi ya da kötü beni irademi ve aynı şekilde eşimin iradesini hiçe sayanlardan, kendilerini bırakıp işi gücü biz ve bizim hayatımız olanlardan AllahA sığınıyorum.

Alıntı:

bendeniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798255)
büyü yapanların ve yaptıranların toprakta yatacak yeri yok allahından bulsunlar onlar allah bian önce kurtulmayı nasip etsin büyü atılmaz yakılmaz suya atmak gerekir diye biliyorum eğer okutmıcaksanız bi hocaya götürmicekseniz sakın atmayın yada yakmayın en sağlıklısı suya atın büyü bozulur allahın izniyle allah hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun128956

denize diye düşündüm. akarsu daha iyiymiş. tek çaresi dua okumak ve suya bırakmak. ben bu işi arınma olarak yapacağım. suya bırakırken dualarımı okuyup Allahıma bütün negatiflerden (ilişkimdeki, bendeki, eşimdeki) arındırması için dua edeceğim. şimdiden amin diyorumy789

bussraster 12-05-2011 02:35 PM

sonucunu öğrendim kısmet açma, geleceğinin parlak olması içinmiş muska.
yine de suya bırakacğım gitsin.
işimiz, geleceğimiz muskalara kaldıysa...

bugün kafamı kurcalayan bir soru var aklımda;
gitmek midir insanı güçlü kılan, kalıp savaşmak mıdır?
veya gitmek mi güç ister kalıp savaşmak mı?

bakalım cevabımı ne zaman söküp alacağım hayattan...

bussraster 14-05-2011 01:10 AM

Bugün hayatımın dönüm noktasıydı.
Bugün içine en çok dua sığdırdığım gündü,
en çok ağladığım belkide...

'Kalmak mı zor gitmek mi?' diye sorduğumda
cevabını biliyordum aslında.
O'nsuzluk zordu benim için.
Kalsam onunla kalmalıydım,
gitsem onunla yola koyulmalıydım.

Ben yine tüm seçimleri bırakıp bir kenara onda karar kıldım.

Şimdi hafifim.
Şimdi mutluyum.
Şimdi ferahım.

İnsan yalnız yapamıyor.
Kaybedince değerini anlıyor.

Buyüzden bana beni katan tüm deneyimlerim için şimdi şükrediyorum.
Ve 'pişmanlık' kelimesini lugatımdan çıkarıyorum.

Ohh baya hafifledimm

İyi ki varsınız...

O0O0O0O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:55 AM.