![]() |
parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm bu kervana bende katıldım, mutluluğuma mutluluk ekledimmm... her birinizi yakından tanımasam da sizin gibi güzel insanlarla yolumun kesiştiği bu noktada gerçekten yaşamım parlamaya başladı... başlıkta da yazdığım gibi yaşadığım her anın inci kadar değerli olduğunu farkettim... önceliklee herşey için ama herşey için teşekkür ederimm... buradaki günlüğüm, çıktığım bu harika yolculuğun bir nevi kılavuzu olucak hem gelişim hem duygularımın güncesi ;) mutlu paylaşımlarımızın artarak devamı dileğimlee, hepinizi seviyorumm...O0 |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm ışık olmuş günlüğün..böylelikle hem sen hem biz seni çok yakından tanıyacağızz..sevgiler.. |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm Alıntı:
Alıntı:
teşekkür ederimmmm yaşarken öğrendiğim bir şey var, ve bunu bukadar erken öğrendiğim için gerçekten şanslıyım. en basit tabiriyle farkındalık. tabi öğrenmekten kastım yapabilmek. bakış açımı pozitifte sabit tutmayı öğrendim farkındalıktan sonra. bu da gerçekten hayatımın yönünü değiştirdi. mesela bugün eşim otelde genel toplantı yaparken sırf ben geç kalkıp dolayısı ile işe de geç başladığım için toplantıya benim katılmamı istemedi. ne saçmalık dimi. eskiden olsa toplantının bitimini bekler ofisi birbirine katardım. gururumu incittiği için. ama ne yaptım. herşey bittikten sonra ilgilendiğim personellerle bir de ben konuştum ayrı ayrı :) hiçbir şeyin beni etkilememesini sağlamak zor oldu. aynı sigarayı bırakmayı sürekli denemk ve başaramayıp tekrar başlamak gibi. ama sonunda başardım. istisnalar hariç tabi. her insanın hayatını temelinden sarsan olaylar olur. onlara bir şey diyemem. bugün herkes için mutlu farkındalıklar diliyorum efenimmmneseli56 |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm bussraster benzer farkındalıkları bende yaşıyorum..tam sinirlenecekken o devreyi daha çabuk atlatıyorum..en büyük iyiiği kendimize yapıyoruz aslında kendimizi tüketmeyetrek..ve çevremizdeki insanlarda nasibini alıyor tabii..birde otelinizin geleceğinide artık daha parlak gördüm nedense.44ahaydiii hayırlısıı..wave44 |
şunu farkettim ki bu sezon bir ihtiyacı olan soluğu benim yanımda alıyor. ben olmaz diyemiyorum eşime yönlendiriyorum onun olur dediğine bu sefer babası olmaz diyo başka birileri giriyo araya falan filan. kendimin altını üstüne getirdim şimdi sıra otelde. benim işime yaradı ama otel için şimdilik bişey diyemicem. bakalım hayırlısı y789 |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm ya bugün üzülerek anladım ki insanları kırmamak için aşırı enerji sarfiyatı yapıyorumm, insanlarla aramdaki sınır çok silik belli belirsizz bir abimizin eşi rus ve biraz önce ofisime geldi ofis daha 1 saat önce temizlenmiş misssler gibi kokular sıkılmış fresh fresh oturuyorum :) veee bana bayan yarım yamalak türkçesiyle resmen: 'aaaa bu ne büşracım böyle temizlik mi olur seni tanımasam! sana pasaklı dicem çağır temizlikçilerini iyice temizlesinler olmaz ama böyle kontrolü elinde tutmalısın vs vs vs....'' şoklar içerisindeyim. acabamı dedim? yok artık ama pırıl pırıl heryerrr ve bana resmen pasaklı dedi :) bende hala kırmamak! için kendimi savunmak yerine yok ablacım biraz önce temizlendi her gün temizliyolar ama yoğunluktan ve yorgunluktan bir kaç yeri unutmuş olabilirler falan filan açıklama yapmaya çalıştım. kendimemi kızıyım yoksa ona mı bilemedimmmm ne bu cürret ne bu şiddet bu celal hey Allahım yaaaa4897 |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm evettt bu gün hıdrellez, tamamen unutmuşum, forumda değerli arkadaşlarımın açtığı konulardan dolayı hatırladım. benim ve herkesin hayrına olan niyetlerimin en kısa zamanda gerçekleşmesini seçiyorum mutlulukla huzurla sağlıkla ve aşkla..... |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm bir kaç gündür hayatımda çeşitli problemler türemeye başladı. onlara güç vermemek için buraya yazmamayı aklımdan uzak tutmayı düşünüyordumki bugün bir şey dikkatimi çekti. bu problemlerden ötürü aklımın bir köşesinde 'depresyon' dönmeye başladı. kontrol edemiyorum. hani depresyona girmekten korkuyorum gibi. bugünde siteyi açtığımda depresyonnla ilgili konuların arttığını gördüm. ne çekim ama. neyse ben ders çıkarmaya bakayım en iyisi. |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm eveeeeet yaklaşık yaklaşık 2 saat önce eşimin iş çantasının dibinde bir büyü buldum. koştura koştura otelin yakınındaki caminin imamına gittim net bir şey söyleyemedi. ve ben kafayı yemek üzereyim. otelden bir arkadaşımın tanıdığı biri varmış tutuşturdum eline yolladım kağıdı. o da 500 tl istiyor. offfffff sakin olmam lazım. kimseye söylemeyeceğim. en azından açıklığa kavuşuncaya kadar. kağıdın üzerinde semboller arapça kelimeler ve bütün sayfayı kaplayacak şekilde bahçe kilidine benzer bir kilit (açık şekilde) ve yanında da kocaman bir anahtar. sayfanın arkasında kargacık burgacık yazılar. Allahım hepimizi kötü niyetli insanların şerrinden korusun. iyi de olsa kötü de olsa büyü büyüdür. iyi yapılan büyülerin de ters tepme etkisi vardır. beklemekten başka çarem yok. büyüyü bozdursam bile kimin yapmış olduğu içimde ukte kalacak. |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm sen yine ders çıkarmaya bak..Korunma altında olduğunu düşün..sevgiler.. |
|
|
evet değişikti, böyle sinirli agresif falan, fakat ben yaz sezonu yeni açıldı işler çok yoğun diye düşünüyordum. gerçi gerçekten de öyle olabilir en azından etkisi vardır ama ben büyüye de çok inanırım. iyi niyetli yapılmış olsaydı eşimle bal kaymak gibi olmamız gerekiyordu. ortada o kadar sağlıklı bir ilişki yok. onunla iletişim kurmakta zorlanmam 2 3 ay öncesinden başlamıştı. yasin bir de felak nas okumyı düşünüoyorum. yarın öbür gün çıkar işin gerçeği bakalım. |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm 500tl isteyen birine değilde paracı olmayan bir hocaya okutsan muskayı. bizde gecen yıl yurtta bulmuştuk baya panik olduk falanbide okuttukki muska birini korumak için yazılmışş.şaşırdık falan ama bir yıl boyunca o muskayla aynı odada yaşamısızzz farkında olmadan.. ama gercekten zor bi durumm eşiniz nasıl bi tepki veriri sizceee |
eşim ise benden çok daha fazla tepki verir. yeri göğü bir araya getirir duysa şimdi. bu gün yarın öğrenicem ne olduğunu bakalım. buarada o hoca dediğim şahsiyet 500 tlyi bana eşimle iyi olmam için muska yazmayı planlamış ben de onu ağacın dibine gömecekmişim o yüzden istemiş. reddettim tabi. muska okumayı bedava yapıcak. |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm Niyet hayr akıbet hayr , sen nas , felak , ayetel kürsi bir de Yasin suresini okursan ben size kötülük gelebileceğine inanmıyorum. Peygamber efendimize yapıldıktan sonra Nas ve Felak suresi inmişti , düşün o kadar kuvvetli dualar . 7 şer defa oku ve gönlünü ferah tut, anlamını öğrensen bu sefer kimin yaptığına kafa yorup duracaksın , en iyisi yapılanı unut ve Allah'a sığın . Dualarını okumayı da ihmal etme , kal sağlıcakla... |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm büyü yapanların ve yaptıranların toprakta yatacak yeri yok allahından bulsunlar onlar allah bian önce kurtulmayı nasip etsin büyü atılmaz yakılmaz suya atmak gerekir diye biliyorum eğer okutmıcaksanız bi hocaya götürmicekseniz sakın atmayın yada yakmayın en sağlıklısı suya atın büyü bozulur allahın izniyle allah hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun128956 |
saol bigokyanus. evet Allah'a sığınıyorum. iyi ya da kötü beni irademi ve aynı şekilde eşimin iradesini hiçe sayanlardan, kendilerini bırakıp işi gücü biz ve bizim hayatımız olanlardan AllahA sığınıyorum. Alıntı:
|
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm sonucunu öğrendim kısmet açma, geleceğinin parlak olması içinmiş muska. yine de suya bırakacğım gitsin. işimiz, geleceğimiz muskalara kaldıysa... bugün kafamı kurcalayan bir soru var aklımda; gitmek midir insanı güçlü kılan, kalıp savaşmak mıdır? veya gitmek mi güç ister kalıp savaşmak mı? bakalım cevabımı ne zaman söküp alacağım hayattan... |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm Bugün hayatımın dönüm noktasıydı. Bugün içine en çok dua sığdırdığım gündü, en çok ağladığım belkide... 'Kalmak mı zor gitmek mi?' diye sorduğumda cevabını biliyordum aslında. O'nsuzluk zordu benim için. Kalsam onunla kalmalıydım, gitsem onunla yola koyulmalıydım. Ben yine tüm seçimleri bırakıp bir kenara onda karar kıldım. Şimdi hafifim. Şimdi mutluyum. Şimdi ferahım. İnsan yalnız yapamıyor. Kaybedince değerini anlıyor. Buyüzden bana beni katan tüm deneyimlerim için şimdi şükrediyorum. Ve 'pişmanlık' kelimesini lugatımdan çıkarıyorum. Ohh baya hafifledimm İyi ki varsınız... O0O0O0O0 |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm bugün hava bulutlu, ama içim kıpır kıpır :) bugünkü olumlamam: ''herşey isteklerime uygun bir şekilde gerçekleşiyor.'' :zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm dünden itibaren spora başlamış bulunmatayım. su tükemimi artırmış ve hiç yapmayacağımı düşündüğüm sauna-soğuk su olayını uygulamaya karar vermiş durumdayım :) yaşasın sağlıklı yaşammmmmmmmm ah bir de sigarayı bırakabilsemmmm 4897 |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm bugün yine keyifliyim yine keyifliyimmmm sevinç mutluluk baloncukları saçıyorum etrafagirlhaha spora başladım demiştim yaa kaslarım yanıyo çok yüklenmişim iki gündür. kas gevşeticide almaya korkuyorum günde 15 saat çalışmak zorunda olduğum için. sızarım kalırım bir yerde diye :) buarada 3 4 gündür üst üste rüyamda aynı bana benzeyen bir kız çocuğu doğurduğumu görüyorum hayırdır inşallah y789 |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm bu pazar günü herkese mutluluk getirsin. sendromsuz geçirilsinnnn :) ben yine iş başında olduğum sendromu 'isyankarlık' olarak yaşıyorum. şöyleki: 6 ay boyunca haftanın 7 günü sabah 9:00 gece 23:00 çalıştığım için sendromum senenin 6 ayı boyunca durmadan devam ediyo. millet gözümün önünde şapadanak havuza daldıkça bende buhranlara dalıyorummm. her pazar aynı şeyi söylüyorum: 'haftaya pazar bütün günümü sahilde geçireceğim!' ama tabi olmuyor. insanlardan hep: 'ne kadar şanslısın antalya gibi bir yerde otelde çalışıyorsun-yaşıyorsun böyle işi kim istemezki' halbuki benim durumum kasap önünde yatıp kalkan kediler misali. :( patronumunda kocam olması ayrı bir dramm |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm sezon başlamadan çoook boş vaktim oluyordu neredeyse 10 saat telkin dinlemeye müsait bir hayatım vardı. fakat sezon başlayınca sadece geceleri uyurken dinleme imkanım oldu. son bir kaç gündür eşim 'kesinlikle' dinlettirmiyor. ondan önce bir şey demiyordu ama şimdi 'bu müzik beni gerginleştiriyor kapat lütfen' diyor. neden birden gerginleştirmeye başladı telkinler? birde, ben şimdi ne yapacağım?? |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm Allahımmmmmmmmmm yanımda çok yakınımda biri var sürekli 'ben şöyleyim, ben böyleyim...' 'benim ayak bastığım yere bereket gelir, benim 6.hislerim çok kuvvetlidir, benim beddualarım aynen tutar, ben işin en doğrusunu bilirim'' 'böyle değil şöyledir bu olay' dersen 'hayır olamaz bu böyledir' diye konuşuyor. yahu canım benim güzel insan bu işin uzmanı böyle diyor senin dediğin 250 yıl öncesinde kaldı demek geliyor insanın içinden. ama diyemiyorum. benim artık sinirlerim o insanı görmeyi kaldıramıyor. ya artık ona konuşacağım kalbi fena halde kırılacak (eleştiri kaldıramaz, kalbi kırılmaya her an hazırdır, sonucunda da ayılır bayılır suçlu seni çıkarır) ya da böyle kendimle konuşmaya devam edeceğim. arkadaşlar ben ne yapacağımmmmmmmmmagl34 |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm aynısından bendede varr hatta durum dahada vahim onu kimse sevmior ama ev arkadaşım olduğu içinn ben onunla takılıyorum ve kimse benide sevmeyecek tanımadan yargılayacaklar die korkuyorum..sen ise kulaklarını tıkayıpp duymama çalışmalısın yada onun silahıyla onu vurrr bu daha etkili olacaktırrr :) |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm onun silahıyla onu vurmak en son silahım olsun. ben o yokmuş gibi davranıyım en iyisi evettt. ya birde bu2 gündür sabahları sanki biri beni çok fena tekme tokat sövmüş gibi uyanıyorum. acaip bir gerginlik birde baş ağrısı çekiyorum sabahları. pofff geçer heralde. |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm ı ıh geçmedi. çatacak yer arıyorum>:(kizgin1kizgin1kizgin1 |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm kiss3zerynthianın yaşanılası güzellikler adlı yazısını okudum ayyy utandım kendimden mutlu olmalıyım rahat ve huzurlu, ve şükretmeliyimmm gevşiyoruuummm gevşiyoruuummmtatilsmiley |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm çok olmuş buradaki evime gelmeyeli. özlediğimi hissettim. özendim bezendim yazmaya karar verdim. bu 3 haftada yine bir kaç sınavdan geçtim. sanırım bu olumlu düşünceyi hayat kafama yerleştirmede çok kararlı. bir şeyi buldum zannederken kaybetmek veya kayettiğini düşünmek. hayatın bana periyodik olarak uyguladığı bir sınav türü. sanırım değerinin anlamamı istiyor. tam 'herşey artık düzeldi' derken yoluma taş koyuyor, onu hak etmemi istiyor. çok şükürki bu site bana azetmeyi öğretti. şimdi kaybettiğimi sandığım şey avuçlarımın arasında. O0 |
Cevap: parlayan bir yaşamdan kelamlar-dökülen incilerimm hayatta bir doğru mu vardır? yoksa herkesin doğrusu kendine midir? ben mi eşimi anlayamıyorum? o mu anlatamıyor? anlamak için mi anlatmak için mi çaba göstermeli şu hayatta bunu da anlamıyorum? evet evet ben anlayışsızım galiba. hayatta hep kafasının dikine giden, keyfime nasıl uyuyorsa öyle davranan biriyim. ya da eşim sınırlarıma girmeye çalışıyor. öfff kafam karışıyor. kızdım ona bugün. biraz yalnız kaldım kafamı dinledim. Allahtan sinirleri çabuk yatışan biriyim. geçti. ama onu gördüğümde onun hala sinirinin geçmediğini anlamam hissetmem tekrar sinirlendiriyor beni. 1 adım atıyorum gülümseyerek bir şey soruyorum yok surat asık e ben de asıyorum bu sefer. sanırım ikimizde özür nedir bilmiyoruz. ya da gurur ne emrederse onu yerine getiriyoruz... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:28 PM. |