![]() |
MİNNETTARIM Ben de , bu siteyle 1 senelik tanışıklıktan sonra , kişisel gelişimimi de bu sitede paylaşmak istedim. Geçmiş hayatıma dair yapamadığım yapmadığım bir çok şeyi, yapmak için çabalıyor olmanın şükrüyle, yaptığım çabaladığım hedeflerimi burada paylaşmak ve sitedeki arkadaşlarımında desteğiyle hayatıma güzellikler katmak istiyorum.... Başlangıç olarakta şubat ayının başını yani yarını hedef aldım .Yarın görüşmek üzere...... |
Cevap: MİNNETTARIM Günlüğünüz hayırlı olsun. Deneyimlerinizle ve hedeflerinize ilerleyişinizle birçok kişiye ışık olmanızı dilerim. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: MİNNETTARIM Günlüğünüz hayırlı olsun.Keyifli forumlar keyifli paylaşımlar. |
Cevap: MİNNETTARIM Alıntı:
|
|
Cevap: MİNNETTARIM Ben , öncelikle buğünü isteklerimi proğramlamak için ayırmayı uygun buldum ve konu üzerinde uzun uzun düşündüm.. Birden fazla isteğim olunca önceliklerimi belirlemek çok zor oldu. Geçmiş hayatım sitedeki genel arkadaşların yaşadığı gibi zorluklar olumsuzluklarla doluydu, bu kısmı fazla uzatmak istemiyorum zira şu an benim için sadece geçmiş... benim için geleceğim ve şu an çok daha önemli... şimdi hayatımda hangi değişiklikler olsun istiyorum onları belirteyim....Boyum uzasın istiyorum ve bu isteğimin realitesininide anne olmadan yaşamak gibi bir isteğim var... Aslında anne olmak için yaşım geçmek üzere (40 yaşımı doldurmak üzereyim) bu durum beni çok kasıyor ama yüce RABBİM bana bir yol gösterecektir diye ümit ediyorum... çünki bebek yani hamileliğimle ilgili gelişimide sanki boyumun uzamasını çok istediğim için bilinçaltı olarak engellediğimi düşünüyorum...Bu konuda çok kararsız kaldım. Aslında bu yaşıma kadar boyumla ilgili olumsuz şeyler yaşamışım ama benim için başka şeyler daha önemliydi o yüzden çok takılmamıştı çünki yapacakta birşey yoktu zaten.... ama boyumu uzatabileceğim gerçeğine inandığımdan beri bunu çok ister oldum... Şu ana kadar da çalışmalarım oldu, fakat disiplin içerisinde yapamadım olmadı ... şimdi yazarken birşey düşündüm , ben anne olma isteğine 3 ay kadar daha erteleyip bu süreyi hiç aksatmadan yapacağım boy uzatma pratiklerine vereceğim... bu çalışmaları yaparken gebelik de gerçekleşirse bir problem oluştururmu bilemiyorum...Şu an fiziksel görüntümle ilgili isteğim için çalışacağım... Proğramım ise; günde bir yada iki defa meditasyonle gevşeyip imgeleme ve telkin yapacağım.... 21 gün 41defa niyet edeceğim ... her gün iki defa 41 kez nefes çalışması yapacağım... 21 gün dna imgelemeside yapacağım... bu proğramı herşeyden daha çok önemseyip bütün proğramımı buna göre düzenleyeceğim... bu işi daha hızlandırabileceğim yöntem ,yol, fikri olan arkadaşlardan da paylaşımlarını beklerim.... ve burada yaptıklarım , tecrübelerim ve gelişmelerim hepsini paylaşacağım İnşallah.... Sevgiyle kalın.... |
Cevap: MİNNETTARIM merhaba günlüğüm.... sana verdiğim sözü de tutamadım... şu an paylaşabileceğim tek kişi tek şey tek tek sen varsın... buğünlerde çok yorgunum üzgünüm Mutsuzum.... ne yapacağımı nasıl kurtulacağımı nasıl mutlu olacağımı da bilmiyorum...kendimi zorluyorum kendimle konuşuyorum kendimi rahat bırakıyorum nafile... daha çok yakın bir zamana kadar mutluydum ben , belki beni neyin daha mutlu edeceğini bilmiyordum ama bulmaya çalışıyordum.... sonra bir boş kağıt aldım ve sebeplerimi yazmak istedim ve yazdıklarım beni çok korkuttu benim aşma gücüm olmayan korkular içindeyim... en yakınlarım dahi olsa insanlara güvenemiyorum.... hayat bana bunu öğretti ama bunlara karşı güçlü olmakkkk hala benim için çok zor... ben önemsiyorum ama bir süre sonra yaptıklarım ne kadar değersiz oluyor ve kimse beni önemsemiyor... çünki ben alınmam beklemem üzülmem ben güçlüyüm... elimden bütün imkanlarım öyle yada böyle alıntı ve ben birşey yapamıyorum kendim için hep başkaları için ama şimdi kimse yok yanımda ... ben kendim için birşey yapamıyorum... çok yoğun ve stress dolu bir iş hayatım vardı edindiklerimin çoğunu ailemi ayakta tutmak için kullandım ..şimdi de kendi yuvamı ama ben mutlu olamadım hayata karşı verdiğim mücadele gözlerimdeki feri tenimdeki rengi yüreğimdeki isteği aldı götürdü ... insanların vefasızlığını düşüncesizliğini zaafları okadar çok gördüm ki artık katlanacak gücüm kalmadı... şimdi aynı savaşları vermeye gücüm yok yada nasıl vereceğimi bilmiyorum sadece mutlu olmak hayatla dolmak istemek..... buğün benim 41 yaş günüm ve çok mutsuzum.... Allahım hakkımda hayırlısını bana tez elden ulaştır... |
Cevap: MİNNETTARIM Allahım beni güçlü kıl, hayata karşı duruşumu beni üzmeyecek kırmayacak yanıltmayacak şekilde yönlendir... bana huzur bahşet , bana yaşanılanlar karşısında doğru duruşun nasıl olması gerektiğini bildir... kaybettiklerimi tekrar kazanmama yardım et... kazanırken varken herkez yanımdaydı şimdi de beni insanlar karşısında güçlü kıl bana kendime olan güvenimi kazanma yolları aç..bu hayata bu hayattaki değerlerin yok olup gittiği bu dünyada , ilişkilerin basitleştiği, iffetli olmak namuslu olmak değerlerinin değiştiği değer kıymet çizgilerinin çok değiştiği bu dünyada benim korkusuzca ayakta kalmama kendi değerlerimle doğru yolumda hiç eğilmeden ihtiyaç duymadan sevgiler özene önemsenmeye muhtaç olmadan yaşamak nasip eyle... |
Cevap: MİNNETTARIM yazmak gerçekten çok işe yarıyor çok, kendimi kısmen hafiflemiş hissettim ve hayatta olduğum için sağlıklı olduğum için şükürler olsun..Elbet bunlarda geçecek ve ben neleri aştım geldim....... bunları da aşacağım İnşallah ... hemda illaki eskisinde daha da güçlü, çünki kimsecikler olmasa da beni koruyan gözeten hep yanımda olan olanı biteni gören bilen YÜCELER YÜCESİ RABBİM VAR.Benim için hayırlı olan herşeyi hayatıma alacağım izniyle, hayatıma istediğim değerleri katacağım izniyle... buğün doğum günüm ve buğün gerçekten yeniden doğacağım....en baştan en baştan.... kızgınlıkların kırgınlıklarım korkularımla değil.... YARADANIMIN yolunda doğruları yapma isteğiyle , bu hayata geliş nedenimi kaybettmeden ,olacaklardan korkmadan çünki ne olacaksa hayırlısıyla olacak inşallah. Bana verdiklerin ve vereceğiz bütün güzellikler için ŞÜKÜRLER olsun... |
Cevap: MİNNETTARIM Bak canım günlüğüm... Sana söz vermiş idim ama sözümde duramadımmm... neden diye sakın sorma, çünkiiii bir sürü neden sıralaya bilirim...Sadece sana verdiğim söz mü tutulmayan sanıyorsun, kendime verdiğim sözleri de tutmadım....:(((( Ama bu sabah birşey farkettim biliyormusun kendimi.... Ben birşeyler yapmaya karar verince , onu ennnn güzel haliyle yapmalıyım yoksa olmaz sayılmaz, olmamıştır zaten.... bu düşünceler daha başta beni yoruyor , sonrasında oldumu oluyor mu, yapamadım zamanım yetmedi niye böyle hissettim şimdik bu düşünce de nerden çıktı falan falan filan falan... bir sürü şey, sürekli bii kontrol, sürekli bir nabız olayıııı.....sıkıldım....şimdik herşeyi akışa birakmamın daha doğru olduğunu düşünerek' çünki diğerinde başarılı olamıyorum, bilemiyorumda ne yapmalı ,' şimdik böyle olsun lütfen.... Birde kendimi çok sık eliştiri yağmuruna tutardım ama bu sabah farkettim ki ben beni seviyorum, isteyipte yapılamayan herşeye rağmen...kendimi çok seviyorum.... şimdilik bu, ama şunuda biliyorum ki dönüşüm muhşeşem olacak, daha öncekiler gibi en büyük fark ise sorgulamadan olduğu kadarıyla ve çok inanaraktan yapmak istediklerimi yaparak ve hayatımda önceliğimin kendim olması gerektiği düşüncesiyle çıkacağım yola ama çıkmadan bu yola bazı karekteristik taraflarımı düzenlemem lazım...yoksa gene aynı şeyimi yapıyorum, birşey yapılacaksa herşey mükemmel olmalı... offff çok sıkıcı..... neyse şimdik birşey düşünmek istemiyorum.... hoşçakal... |
Cevap: MİNNETTARIM Merhaba minnettar, Bütün mesajlarını okumadım çok özür dileyerek soruyorum, telkin dinliyor musun? Ya da huzurlu, mutlu bir yaşam için herhangi bir çalışma yapıyor musun? Sevgiler |
|
Cevap: MİNNETTARIM Çekirdek inancınızı bulmayı denediniz mi? |
|
Cevap: MİNNETTARIM ablacım duygularını hislerini yeniden paylaşmaya devam edersin umarım yazdıklarını okumak beni mutlu ediyor umarım olumlu güzel şeyler yaşayıp aktarırsın bize dualarım seninle... |
|
|
|
|
Mirzakarim'im semineri 850 tl imiş... 20 tl tanıtıma katılmak isteyenler için alınıyor ,eğer eğitime devam edersen bu parayı ödüyorsun..Peşin ve kredi kartı seçenekleri var ve 6ile 12 aylık taksitte yaptıklarını söylediler.Kadıköydeydi bu defa ve 8 nisanda başladı.Taksimde 3.seviye var ve 1ve ikinci seviyeyi geçmeden ona katılamıyormuşsun falan.Belki gündüz vakti ara bir eğitim düzenleme durumu olabilirmiş,o zaman bana da bilgi vereceğini söylediler, ilgilenirsen bilgilendiririm senide. Kitabını bende okudum ve eğitime katılmanın daha mantıklı olduğuna karar verdim... Beni şevklendirdiğin için çok teşekkür ederim.....Ben de arkadaşın gibi piskopata bağlayacağım uzama işini ve hayatıma bu isteğimi gerçek olarak katacağım inşallah ve herşeyden daha çok öncelik vereceğim, diğerleri sonra gelecek yani yemek içmek gibi düşüneceğim bu olayı..... Aslında boy uzatma forumunda grup olarak hareket etmeyi çok istedim ,yani birbirimizi heyecanlandırı,isteğimizi doruk noktalara çekeriz diye ve birbirimizi düşünce gücümüzle etkiler ve başarıya çekebiliriz diye ama maalesef katılımcı arkadaşlar görünürde bereberlik içinde olamadıkları gibi, bir süre sonra sadece okuyan durumuna geçtiler... O zaman anladım ki ne yaparsan ,kendin yapacaksın.... Şimdi o başlangıçtayım ve yarın başlayacağım inşallah... Bu isteğimin bu noktalara ulaşmasında , çok fazla etkin var ... Allah senden razı olsun.... Sevgiyle kal.. |
Cevap: MİNNETTARIM Boy uzatma forumunda ben herkese umut olsun diye bir hikaye paylaştım heyecanla ama bana şüpheyle baktılar bende yazmıyorum artık çok fazla zaten gitgide naber nasılsın nerdesin hikayesine döndü olay her neyse kibar cevabın için ve bilgilendirme için teşekkür ederim ve evet sen adımı çoktan atmışsın böyle inançla yoluna devam edersen her istediğin hayal ettiğinden fazlasıyla sana gelecek sen harikasın sevgiler :))) |
kısmetse 2 seneye kadar istanbula geleceğim temelli o zaman ciddi ciddi ablam olmanı istiyorum senii canlı kanlı görmek... :) sana kardeş tavsiyesi hayat o kadar kısaki boşa harcamamak lazım ideallerini gerçekleştirmek için zaman kaybetme ve uzaktada olsa bi kardeşin olduğunu unutma... |
Cevap: MİNNETTARIM Merhabalar günlük, şu an inan utanıyorum sana yüklediğim misyondan ve bunun boş çıkmasından... Evet yazabileceğim zamanlarım oldu ama başlarda devamını getiremezsem endişesi beni alıkoydu yazmaktan.Ama buğün yazmak geldi içimden korkusuzca..... Seninle dün başladığın , daha sistemli yapmaya karar verdiğim çalışmalarımı paylaşacağım inşallah.. Ben boy uzatma yani uzama çalışmalarımı ara ara hep yaptım ama kendimi bunun müptelası yapamadım...ve baktım ki birsürü zaman geçirmişim... Artık daha fazla kendimi vererek yapacağım inşallah takiiiiiii sonuç alana kadar.... Buğün meditasyon yapmaya başlamadan önce eskiye dair bir iki birşey okuyup daha iyi algıladığımı düşünerek başladım ve gerçekten çalışmamada hemen etkisi oldu ve daha fazlada olacak inşallah.... Buğün meditasyonda rahatladığımı yani gevşediğim an ,önce imgeleme yapmaya başladım ama hayal etmekte nedense zorlanıyorum yani detay yapayım derken bütünü kaçırıyorum yada bütün de detayı ama bunu daha kolay hale getirmem şart... çünki bu hayal etmeye zorlama işi beni gerginleştiriyor ve gevşemiş halim bitiyor....Bunun için resimlere bakıyorum yada aklımda tutmaya çalışıyorum ama daha fazla yapmalıyım... Sonra tekrar rahatlamaya çalıştım ve vücudumu enerji ışlık v.b. oldğunu düşünerek bütün enerjiyi bacaklarıma aktarmaya çalıştım, buda güzeldi ama birsüre sonra bunu zorlayarak yapmaya başladığımı fark ettim olmadı tabiii.. Şimdi günün kalanında tekrar daha doğru yapmaya çalışacağım yada akşam olabilir bakalım ama kısa süre sonra ciddi şekilde uzayacağımı biliyorum ....girlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: MİNNETTARIM Evet, tünaydınlar benim seyir köşem.... Dün öğlen çalışmalarımı tekrarlamak için zaman oluşturamadım... Gece uyumadan önce birşeyler yapayım derkende uyuya kalmışım.... Şimdi kendimi uyarıyorum!!!!! derhal bu işi yaşantının ilk sıralarına taşı lütfen, ne kadar çok istersen o kadar hızlı kavuşursun isteğine.... Dün gün içinde bedenimde bir hareket veya ağrıma falan olmadı, benimle beraber bilinçaltımda unutuyor sanırım? oysa telkin ediyorum kaç kere!!!! sen durma beni her an ,her nefeste uzatmaya devam et diye???? neden acaba??? Buğün ki çalışma mı yaptım, başlarda bedenimi ve zihnimi gevşetemedim bir türlü, sonra sonra oluştu çok şükür... İyi gevşemek, kasmamak akışa bırakmak çok ama çok önemli... ne zaman ki kendimi rahat ve konsantre tam olarak bıraksam ,vücudumun daha ciddi atılımlar yaptığını görüyorum buda beni çokkkkkk mutlu ediyor... Şimdik her meditasyon çalışma mı çok ciddi alıyorum ve önceden ruhen hazırlanıyorum... Meditasyonumu doğru yapmaya çalışıyorum ki , her defasında daha da iyileştirerek... buğün hayal gücüm biraz daha iyiydi kasmadan yaptığımda yeni bedenimi daha iyi restmettiğimi de farkettim.... Meditasyon çalışma mı yatmadan önceye de taşımalıyım!!! daha kısa öz bir çalışma yapabilirim mesela.... Gün için de bunu düşüneceğim.... şimdilik hoşçakal... uzuyorum farkındayım uzuyorum.... başka gözlerinde fark edeceği uzunluğa ulaşmama sadece saatler kaldı inşallah ALLAH'IMIN izniyle.... |
Cevap: MİNNETTARIM Sevgili Minnettar, aynı dertten muzdarip olsamda daha el atmadım ve bilgi edinmedim söylecek birşeyim yok sadece tebrik etmek ve seni motive etmek için içimden yazmak geldi. İnşallah hayırlısıyla en kolay ve olumlu şekilde isteklerine hayırlarla kavuşursun. adım atamamış bana göre sen koşuyorsun bile bu bile senin ne derece önde ve umutlu olduğunu gösteriyor bence. ve bu azim ve istekle olumlu sonuçlarını bekliyoruz.kim bilir belki bize bi zaman sonra tecrübelerini yaşayan biri olarak ip uçlarını veririsin bellimi olur :)) sevgi ve ışıkla kal. |
Sen neden erteliyorsun ??? |
Cevap: MİNNETTARIM bilmem ona gelene kadar başka öncelikler koydum sanırım birde yoğunlukda etkili oluyor |
Cevap: MİNNETTARIM Hayır dolu haftalar benim kişisel arzu yolumun sırdaşı..... Dün sana ne yaptığımı yazamadım ,üzgünüm... Ama pazar sabahı uyanır uyanmaz , az öz meditasyon çalışmamı ve niyetlerimi yaptım. Gün içerisinde de telkin ve olumlamalarım devam etti.... Gece uyumadan önce sadece sabah uyandığımda uzadığımı hayal ettim ve içim pır pır oldu... Ve sabah uyandım, biraz yatakta keyif yaptım veeeeee ayağa kaltım.... Uzamıştımmmm,uzamıştımmmmm inan ki uzamıştımmmmm bunu çok net farkettim uzadımmmmmm çok mutluyum anlatamammmmm.... ama ölçmadim ölçmiyeceğim.... etrafımdan birileri bunu bana diyene kadar ölçmiyeceğimmmmm... Biliyorum ki çok kısa bir süre sonra bunu da duyacağım ALLAH'IMIN izniyle.... Buğün ki çalışma mıda yaptım , başlarda rahatlamakta zorlandım, neden se bilmiyorum bazen birden bir heyecan oluşuyor içimde ve yatıştırmam zaman alıyor...Ama sonrası gayet başarılıydı.... Umarım buğün tekrarlayabileceğim zamanı oluşturabilirim.... Şimdilik hoşçakal , canımın yoldaşı.... |
Cevap: MİNNETTARIM Sevgili değişim günlüğüm.... Buğün 5.günümüzdeyiz.... Artık bu saatler de buluşacağız, çünki ingilizce kurslarım başladı...Biraz yoğun bir gündü...Sanırım kurs,ev işleri, meditasyon biraz gerildim nedense....Aslında istediğim zamana göre ev işlerini organize edebilirim ama sanırım ev işlerinden sıkıldım iyice...Neyse buna da bir çözüm bulacağım da bunu kendime fazla sıkıntı yapmadan yapmayıda becereceğim elbetttt... Buğün bu gerginlik çalışmamada yansıdı ve bir türlü istediğim verime ulaşamadım...ama olsun bir gün verimim düşük diye vazgeçecek değilim tabiii kiii,İLLAKİ uzayacağım ALLAH'IMIN izniyle... Dün tek çalışma yapabildim , havalardan mı bilemedim ama akşamları birden uyku bastırıyor ve gözümü açamıyorum.... Ama buğün bir daha yapmaya niyetliyim İNŞALLAH... Bu hafta yani 8.günüm tamamlandığında kayda değer bir uzunluğu elde etmiş olmayı hedefliyorum... Elde edeceğim uzunluğa görede ölçüm günümü belirleyeceğim....İnşallah kısa olacak.... Arada motivasyon eksikliği oluyor ama ben biliyorum ki bu işin bir mantalitesi var, bu doğrultuda mutlaka başarı gelecek... Şimdilik hoşçakal...Güzel haberlerle döneceğim İNŞALLAH... Bir sabah uyandığımda daha öncekinden daha da fazla bir uzunluğa sahip olacağım...partysmiley |
Cevap: MİNNETTARIM Merhabalar merhabalar selamlar merhabalar... Evet ,buğün ki çalışmamda tamamlandı ve daha da ilerleme kaydettim çok şükür... Fakat vaktim az, detayları yarın paylaşacağım... Şimdilik hoşçakal.... Bu arada buğün 6. günümüzdeyiz....girlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: MİNNETTARIM Merhabalar; Aradan neredeyse bir seneye yakın bir zaman geçmiş.... En baştan okuduğumda günlüğüm seni önce çok üzüldüm yaşadıklarım içimi üzdü sıktı ve enerjimi çekti...Senin çok üzüldüm gerçekten.... Sonraki azmin ise gözümü korkuttu??.. Şu an benzer sorunlar içinde ve mutsuzum, enerjim yerlerde... Neden böyle olduğunu düşünecek isteğim ve güçüm dahiii yok.... Kendim için hiçbirşey yapamadımmm,yapamıyorum... Neden böyle oluyor bilemiyorum..... Kendi kendime yardım edemiyorum,ama herşeyin farkındayım... bana benden başka kimse yardım edemez.... Hayatımda yapmak istediğim çok şey var ama hiçbirisi için isteğim yok çünki kendime olan güvenimi kaybettim... Bu durum hayatıma da çok fazla yansıyor zira daha önce sıkıntılarım vardı ama yüzüm hep gülerdi ama artık gülemiyorum... Görevmiş gibi yaşıyorum hayatımı yine izlemeye geçtim... ALLAH'IM bana yardım et...... Lütfen...lütfen...lütfen....lütfennnn...lütfeeeenn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
Cevap: MİNNETTARIM Buğün ilki haberleştik günlüğüm... Bana iyi geldi seninle dertleşmek...uzun zamandır hissedemediğim ,birşeyler yapma isteğim filizlendi... Ben hep başkaları için vardım ama hep... Artık gerçek anlamda kendimi koruyup kollamaya değer vermeye , özen göstermeye ve kendimi iyileştirmek için mutlu olabilmek için herşeyi yapmaya karar verdim....Düşündümde aslında ben bunları çokkk hak ediyorum ve şimdi kendimden özür diliyorum bunca zamandır yaşattıklarım için ve kendime yaptıklarım ve yapılmasına musamma gösterdiklerim içinm... Aslında ne kadar çok şeyin sahibi olduğumu birkez daha kavradım, bu hayatı kendim için de yaşamaya herkez kadar hakkım olduğunu da... Şimdi dile benden ne dilersen.... |
Cevap: MİNNETTARIM siz kendiniz icin dilerken bende sizin icin can- i gönülden huzur mutluluk baris sevgi ve bolca bereket diliyorum.. o kadar samimi ve icten yazmisiniz ki inan okurken sanki okumuyor birebir sesli sizin agzinizdan duyuor gibi oldum.. bolca pozitif düsünce ve gücü sizin olsun.. dilerim basarirsiniz bu hayat sizin hayatiniz ve kimseye hüküm hakki vermeyiniz.. |
Cevap: MİNNETTARIM Çok teşekkür ederim.... Güzel dilekleriinin hepsini ben de senin için dilerim.... Samimi içten ve sıcacık enerji veren iletin için çok teşekkür ederim, bana inan çok iyi geldi... |
Cevap: MİNNETTARIM Merhabalar günlüğüm, Buğün dünden daha iyiyim.Yaptığım yada başladığım hiçbirşey yok henüz.Kendime zaman tanıdım ,düşüncelerimi susuturdum sadece huzurlu ve dingin kalmaya çalışıyorum. Sonra planlarımı yavaş yavaş hayatıma alacağım... |
Cevap: MİNNETTARIM fırtınanın ortasında yelkenleri indirip fırtınanın geçmesini beklemek gerekir bazen.. yelkenler parçalanmadan tekne batmadan yola devam edebilmek için.. hamle yapmak kadar evrenle akmayı da bilmek.. |
Cevap: MİNNETTARIM Evet , güzel sırdaşım..... Buğün kendim için ilk kararımı aldım ve sigara bağımlılımdan kurtulmaya öncelikle karar verdim... Bu esaretin benden neler götürdüğünün çok farkındayım uzun zamandır ...çok denemelerim oldu ve ben pest etmiştim... Uzun zamandır ilk defa azmin geldi ve bu illetten kurtulmaya ve kendime en büyük hediyeyi vermeye karar verdim...Çok şükür... Sevgili bedenim ve ruhum sizlere 18 senedir sizleri zehirlediğim ve olumsuza sürüklediğim için çokkkkkkkkkkk özür dilerim. Bundan sonra hep bereber bu illetten kurtulmak için mücadele vermemiz gerekecek ve yine hep beraber yılların olumsuz izlerini teker teker sileceğiz hemde elimizden geldiği azami hızla... Hergeçen saat sağlığımız daha iyiye gidecek, bedenim ve ruhum enerji ve huzur bulacak, birbirimize güvenmeyi öğreneceğiz ve içimizin sağlığı dışımıza yansıyacak inşallah.... Çok şükür ki bu karar aşamasına ve çoşkusuna erebildim.... Sevgili dertdaşım , gelişmelerimi tabii ki seninle paylaşacağım.... Şimdi sevgiyle huzurla mutlulukla kalmayı seçiyorum ve daha da iyilerimi kabul ediyorum.... Ve herkeze sonsuz güzellikler diliyorum... Kendimi seviyorum..... |
Cevap: MİNNETTARIM Merhabalar; Sabah bademciklerimde bir doluluk ve vücudum da biraz kırgınlıkla uyandım ama moralim gayet yerinde çok şükür. Buğün şu ana kadar yaptıklarımı yazayım istedim ,canım günlüğüm... Şimdik; Vitamin hapımı aldım Günlük yüz kremlerimi sürdüm İki fincan yeşil çay içtim ve şu anda metebolizma mı hızlandıracak bir çay daha içeceğim zira buğün hastalık ibarelerimden dolayı hareketli olamayacağım ...o sebeple vücudum yağ yakmaya devam etsin istiyorum.. Şimdilik bunlar ama biraz dinlenceden sonra tekrar buluşalım.... |
Cevap: MİNNETTARIM HoŞ GeldiNn MinnettarıMm :) Günlüğünü yeni gördüm canım.. Ne Hedeflediysen hepsini alman dileğiyle.Hayırlısı olsun,güzelliklerle dolsun... |
İnşallah ben de Sen de ve diğer bütün iyi niyetli iyi yürekli insanların hepsi de,dilediklerinin katkat güzelini ve fazlasını alsınlar yaşamlarınca.... Sevgiyle ...girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:58 AM. |