Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

selocanın günlüğü:))

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri selocanın günlüğü:)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba yazdıklarımı okuduktan sonra beni anlayan birine rastlamak çok mutlu etti beni :)) ilk soruna gelince ben telkin dinlemek dışında sorunlarımın çözümü için günlük yaşamımda sorun yaşadığımda üzerine gitmeye çalışıyorum ve kendime bak gördün mü korktuğun ya da düşündüğün gibi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

selocanın günlüğü:))

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-10-2011, 08:11 PM   #31 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 129
Tesekkür: 274
133 Mesajinıza toplam 457 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selo2951986 will become famous soon enoughselo2951986 will become famous soon enough
Standart Cevap: selocanın günlüğü:))

merhaba yazdıklarımı okuduktan sonra beni anlayan birine rastlamak çok mutlu etti beni :)) ilk soruna gelince ben telkin dinlemek dışında sorunlarımın çözümü için günlük yaşamımda sorun yaşadığımda üzerine gitmeye çalışıyorum ve kendime bak gördün mü korktuğun ya da düşündüğün gibi bir durum değilmiş bunu kafana sok diyorum :) tabi ne kadar farkında olursam yaşamımın.
ikinci soruna gelince bugün buraya yazdıktan sonra yemeğe çıkmıştım ve tamda dediğin durumu düşünüyordum hayallerimde hep birileri bana zarar veriyor ve ben onları kovuyorum gibi.bu durum ya ailemin beni aşırı korumacılığından ileri geliyor ya da babamın bana daha küçükken sana vuran sende vur sana küfreden sende küfret gibi dayatmalarında ileri geliyor olabilir.ben çocukken kendimi hiç savunamazdım ve dayak yerdim genelde :) sanırım kendi gücümü bilmiyordum ve kendi sorumluluğumu ailemden bağımsız alamıyordum.babamda ne yapsın aklınca bana kendimi savunmanın yollarını öğretiyordu bunun için ona kızmıyorum.çünkü şimdi ki farkındalığımla baktığımda ne annem ne babam benden farklı değiller aslında ben onların kopyasıyım,kendilerine güvenleri yok ve başkalarının düşüncelerine çok değer veriyorlar,iç onayları yok,ve kimseye hayır diyemiyorlar,birbirimize aynayız yani.
söylediklerinde sonuna kadar haklısın insan düşüncelerini bir an bile otomatiğe atmamalı yoksa yeniden negatif düşünceler sarıyor her yanını.
günlerdir üzerine düşündüğüm ama bir türlü kelimelere dökemediğim düşünceleri senin yazında görüyorum buna çekim yasası diyebiliriz herhalde :))) hayatın düşüncelerinin aynasıdır :))) bunu not defterime kaydettim hemen :)))
gün içinde düşüncelerimi kontrol edebilmek için yanımda not defteri taşıyorum ve buraya yazdıklarım gün içinde girdiğim olumsuz düşünceler ve duygular döngüsüne dışarıdan bakmamı sağlıyor,insan anlamdan o kısır döngünün içinde buluyor kendini farkındalığın varsa çıkarsın yoksa öylece devam ediyor,olaylar karşısında hissettiklerimiz bizim olaylara yaptığımız yorumlardan kaynaklanıyor ve burada insan olayı kabul edip yorumunu seçme şansına sahip ama bu noktayı farkedip seçim yapmak oldukça zor.sanırım konudan çok uzaklaştım :))
sevgili sweeet günlüğümü okuduğun ve beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim bizler birbimize hem ayna hemde ışığız umarım hepimiz kendimizle ve hayatla daha barışık oluruz.sıradaki mücadelem bu olacak :))

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

selo2951986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-10-2011, 09:02 PM   #32 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: selocanın günlüğü:))

Alıntı:
merhaba yazdıklarımı okuduktan sonra beni anlayan birine rastlamak çok mutlu etti beni :))
Doğru anlayabildiğime sevindim. :)

Alıntı:
ilk soruna gelince ben telkin dinlemek dışında sorunlarımın çözümü için günlük yaşamımda sorun yaşadığımda üzerine gitmeye çalışıyorum ve kendime bak gördün mü korktuğun ya da düşündüğün gibi bir durum değilmiş bunu kafana sok diyorum :) tabi ne kadar farkında olursam yaşamımın.
Harika bu eminim işe yarıyordur. Ne kadar çok pratik o kadar iyi. Pozitif düşünceye odaklanmak düşüncelerimizi kontrol edebilmemize yarıyor. Kimse mutsuz olmayı isteyerek seçmiyor ama o susturamadığımız iç ses yüzünden bütün mutsuzluklar. Birinin yaptığı bir şeye bile sinirlensek hep bu iç ses bizi yoldan çıkarıyor. Biri bizi kızdıracak bir şey yaptığında ona hemen tepki vermemek çok değerli çünkü o anda doğru düşünemeyip vereceğimiz tepkiler doğabiliyor. Bu olanları sakince düşünüp ertesi gün tepki bile vermeden karşındakinin davranışını ya da hatasını anlayıp hoşgörü göstermek daha kolay olacaktır.

Kesinlikle ailelerin yaşamımızdaki etkisi büyük. Onları oldukları gibi seviyoruz. Artık bu saatten sonra değiştiremeyiz. Ama kendimizi değiştirebiliriz. Sen artık onların kopyası değil bence deneyimlerini her gün arrtıran bir kişisel gelişim yolcususun. Biz de yol arkadaşlarınız.

Çekim yasası dedin ya az önceki mesajı yazarken içimden benim imzama bakmanı söylemek geldi. Sonra onu senin fark etmeni istedim. Aslında bence bu bile bir farkındalıktır. Ben de insanların imzalarına çok dikkat ediyorum. Sonuçta onu özellikle seçmişizdir ve bir düşüncemizi anlatıyordur.

Sen not aldım deyince de ben çok mutlu oldum. Bu defter işi de çok iyi gerçekten yazmak her zaman iyidir. Söz uçar yazı kalır. Yarın bir gün o defterlere ve buraya baktığında aldığın yolu daha net göreceksin. Olaylar karşısında değişen tepkilerini görebileceksin.

Benim de kendimce karaladığım şeyler var. Bir günlük planlarımı yaptığım defterim bir de kişisel gelişim günlüğüm. İşte kitaplardan alıntılar var içinde sevdiğim sözler var. Farkına vardığım şeyler var.


Alıntı:
söylediklerinde sonuna kadar haklısın insan düşüncelerini bir an bile otomatiğe atmamalı yoksa yeniden negatif düşünceler sarıyor her yanını.
%100 katılıyorum ve mümkün mertebede böyle yapmaya çalışıyorum. Negatif düşüncelere girsem bile belli bir süre sonra ee yeter artık bu kadar deyip eski halime dönebildiğim için şükürler olsun.

Alıntı:
olaylar karşısında hissettiklerimiz bizim olaylara yaptığımız yorumlardan kaynaklanıyor ve burada insan olayı kabul edip yorumunu seçme şansına sahip ama bu noktayı farkedip seçim yapmak oldukça zor.sanırım konudan çok uzaklaştım :))
Benim de bu ara en çok üzerinde durduğum şeylerden biri bu yorum yapmamaya çalışıyorum ve yapılan yorumları sakinlikle izlemeye çalışıyorum. Böylece öfkemi kontrol edebiliyorum eskiden daha kolay duygularıma yenik düşüp tepkiler veren bir insandım. Şimdi daha dikkatliyim olumsuz duygularımın beni yönetmesine izin vermiyorum.

Alıntı:
Bizler birbimize hem ayna hemde ışığız
Günlüğüne yorum yaparken ki duygu ve düşümcemi bu cümleden başkası özetleyemezdi. Teşekkürler tekrardan iyi ki varsın.

Kendimizle ve tüm insanlarla barışık olduğumuz bol farkındalıklı ve mucizelerle dolu günler diliyorum...
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2012, 06:01 PM   #33 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 129
Tesekkür: 274
133 Mesajinıza toplam 457 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selo2951986 will become famous soon enoughselo2951986 will become famous soon enough
Standart Cevap: selocanın günlüğü:))

Ataletimi yenip yaptırdım sonunda çekirdek inanç çalışmasını.türlü taklalar attım randevu saatinde aranmamak için :)) abdullah beyle güzel bir sohbet yaptık,daha önce benimde tespit ettiğim inançlarımı buldu.ben sadece 4 tane sanıyordum meğer dallarıyla birlikte 12 imiş.tam 12 telkin var şimdi listemde.dinlediğim ilk gün bir hafifleme ardından biraz direnç hissettim ama şimdi daha iyiyim çok şükür.etkilerine gelince daha 3. gün dinlemeye başlayalı fakat dinlerken çok hafif hissediyorum kendimi.dalgalanma olur mu bilmiyorum.düşünürken farkediyorum ki aşırı uçlara gitmiyorum,yeni fikirlere ve yeni şeyler deneyimlemeye direncim azaldı.sanırım yavaş yavaş kabuklarımı kırıyorum :))
selo2951986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-04-2012, 03:25 PM   #34 (permalink)
Teğmen
 
Edward_87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 47
Tesekkür: 21
44 Mesajinıza toplam 131 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Edward_87 will become famous soon enoughEdward_87 will become famous soon enough
Standart Cevap: selocanın günlüğü:))

Sevgili dostum bunu senden duymak çok umut verici çok sevindim ya :) Umarım kabuğunu dahada çok kırarsın ilk başta dinlerken mutluluk hissi oluyor sonraları çok rahat hissediceksin. 12 tane çekirdek inancın olduğunu bilmiyordum. Ne güzel sevgili dostum senin için çok sevindim bunları duymama.
Selocum ben artık daha iyi yolunu buldum. Telkinleri dinlemeyi bıraktım . hayatımdki bu çekim yasası sayesinde çok değişti. Artık kendimi bu yolla geliştiricem.Telkinlerinde bana çok katkısı oldu bu site sayesinde hayatıma anlam kılan birşey daha buldum. Seninlede paylaşmak isterim ama çok erken senin önce telkinleri dinlemen gerek daha sonra paylaşıcam seninle dostum.Umarım ilerde bir kafede çay içerken buluruz . Seninle paylaşmak istediğim çok şeyler olucak. Kendine iyi davran dostum. Sen bu Dünya da en iyi kişisinden birisin. Senin sayende de bakış açımda değişti Zor günlerimde sen yardımcı oldun ;)) Sağlıcakla kall ;)
Edward_87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2012, 09:03 PM   #35 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 129
Tesekkür: 274
133 Mesajinıza toplam 457 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selo2951986 will become famous soon enoughselo2951986 will become famous soon enough
Standart Cevap: selocanın günlüğü:))

yahu neymiş bu çekirdek inanç telkinleri böyle.eskiden arayış içinde olduğum için sürekli eksiklik hissederdim.sonunda içimdeki boşluk doldu yeniden kendim olabiliyorum.keşke 26 yaşımda değil de çok daha önce yaptırsaydım.hem kendime güvenim yükseldi hemde kendimi bambaşka hisseder oldum çok şükür.yaşama isteğim geri geldi yahu yediklerimden daha fazla lezzet alır oldum.en önemlisi içimdeki boşluk ve arayış bitti şükürler olsun ki.sosyal fobim duman oldu,kendimi yabancılarla diyaloğa girmemek için tutar oldum :D
selo2951986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2012, 10:32 PM   #36 (permalink)
Teğmen
 
froyaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 107
Tesekkür: 156
103 Mesajinıza toplam 175 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
froyaa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: selocanın günlüğü:))

günlüğünü okudum sevgili selocan:)..gelişim sürecin bir çoğumuza ilham kaynağı olacak cinsten,senin adına çok mutlu oldum,hep böyle kal..hiç aklımda yokken çekirdek inanç çalışmasını soktun şimdi aklıma:))
froyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2017, 11:52 AM   #37 (permalink)
Yüzbaşı
 
pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 581
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: selocanın günlüğü:))

Merhaba selocan, uzun süredir girmiosun siteye neden acaba? Şu anda nasılsın ?
__________________
Bazen fikirlerini de değiştirmelisin..
- Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin.


Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


selocanın günlüğü:))

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri selocanın günlüğü:)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba yazdıklarımı okuduktan sonra beni anlayan birine rastlamak çok mutlu etti beni :)) ilk soruna gelince ben telkin dinlemek dışında sorunlarımın çözümü için günlük yaşamımda sorun yaşadığımda üzerine gitmeye çalışıyorum ve kendime bak gördün mü korktuğun ya da düşündüğün gibi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.