| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba sevgili günlük elimde olmayan nedenlerden ve şartlardan dolayı birçok konuda engellenme duygusu yaşamaktayım...ama yine de pes etmiyorum ve ben de kendi sınırlarım içerisinde hayatıma ufak yenilikler katmaya çalışıyorum ve bunu bilinçli olarak arayıp bulup uyguluyorum.... ve küçük şeyler olmalarına ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba sevgili günlük ![]() elimde olmayan nedenlerden ve şartlardan dolayı birçok konuda engellenme duygusu yaşamaktayım...ama yine de pes etmiyorum ve ben de kendi sınırlarım içerisinde hayatıma ufak yenilikler katmaya çalışıyorum ve bunu bilinçli olarak arayıp bulup uyguluyorum.... ve küçük şeyler olmalarına rağmen asla onları küçük görmüyorum....ve bunlara sevindiğim zaman başka kişilerin hayatlarında neler yaptıklarıyla karşılaştırmıyorum...zaten çocukları da biz yetişkinlerden ayıran özelliklerden birisi de ufak şeylerden mutlu olabilmek değil mi ? ben de bu yeteneği taze tutmaya çalışıyorum...bazen dışarıya sırf farklı birşeyler görebilirmiyim umuduyla çıkıp gözlerimi 4 açıyorum ve gezdiğim yer aynı yer ve aynı bildiğim sokaklar olsa bile... sokakta kaldırım kenarında bir kedi bile görmüş olsam bu benim için sevinç kaynağı olabiliyor ve onu o günümün anlamı farklılığı olarak etiketlendirebiliyorum....yani küçük şeylere büyüteç tutuyorum ve onlara önem katıyorum...böylece kendimi farklı birşeyler yaptığıma yaşadığıma inandırıyorum.. benim için şu an önemli olan şey birçok günümün birbirine benzer geçmesine rağmen hiç değilse tamamen aynı geçmemesine çabalıyorum...bugünüm dünümden farklı olsun diye uğraşıyorum...bakalım bugünkü ufak yeniliğim ne olacak.. ?
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba günlük..uzun bir aradan sonra tekrar merhaba ![]() ![]() son zamanlarda şifalı taşlara ve çakra konularına daha çok ilgi duyar oldum...bir haftadır pembe kuvars ve oniks taşının kolye ucunu almıştım onları kullanıyorum..gerçekten ilaç gibi geldiler...içimde bi türlü kapanmayan bir sevgi boşluğu vardı ve bunu ancak hayatıma bir aşk gelirse kapanacağını düşünüyordum 1 hafta öncesine kadar...ama şimdi aşkı bi kenara bırak..kendimi sevilmiş ve onaylanmış hissetmem için arkadaşlarımdan iltifat beklemeye bile ihtiyaç duymuyorum...gerçekten çok güzel bir his....sanki hayatımda birisi varmış gibi kendimi yeni aşık olmuş yeni bir ilişkiye başlamış gibi hissediyorum...tek başına olduğum yerlerde bile sanki sürekli yanımda bana eşlik eden birisi varmış gibi his yaşıyorum...sanırım bunun sebebi kendimle barışmış olmam olabilir...bu taşları kullanmamın sonucunda auramda daha önce bulunmayan yeşil renge sahip oldum...aurama bütün çakra renklerini taşımak yerleştirmek istiyorum böylece dengeyi ve huzuru bulacağıma inanıyorum....bunun için diğer çakralara hitap eden başka şifalı taşlar da edineceğim.... bugün dışarı çıkarken mahallemizin yapısını hiçe sayarak dilediğim şekilde giyindim...çok da rahat gezindim...kim bakıyor diye tereddüt içinde olmadım...istediğini giyebilmek ve dışarıda rahatça gezinmek de çok güzel bir hismiş...hayatımda belki ilk kez yaşadım bunu....insan sevgi enerjisine doyduğu zaman pek çok şeye aldırmaz oluyor demekki
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba sevgili günlük ![]() sana yazmak için birkaç gün bekleyip arayı açtım çünkü kendimde gözlemlediğim değişikliklerin sadece o güne ait olmadığını doğrulamak istedim... son birkaç gündür kendimi daha sevgiye doymuş hissediyorum... 2 hafta önce telkinlere tekrardan başladım...yeni başlamışcasına ego ve suçluluk dinleyerek...2 haftamda da suçluluğu çıkarıp ego ve güven şeklinde gidiyorum şu an....ve pembe kuvars taşımı kullanmaya devam ediyorum... güniçinde fazla değişik olay meydana gelmemesine rağmen ufak günlük eylemlerden de zevk almaya başladım....mesela eskiden camdan dışarı baktığımda mutlu mutlu oynayan çocukları gördüğümde içim burkulurdu ben niye böyle olamadım zamanında diye....(evimizin arka cephesi çocuk bahçesine bakıyor da) ama şimdi onları görünce onların mutluluğu beni de mutlu ediyor....enerji veriyor...artık yaşayamadığım mutlu kareleri görmek karşısında burukluk yaşamıyorum..çok güzel bir his.... bunun sonucu olarak yakınlarımdan daha fazla sevgi görmeyi elde ettim ve artık arkadaşlarımdan yakınlarımdan eskisi gibi çok şey bekleyip beklenti içine girmediğimi farkettim....evet onlarla mutluyum ama artık onlarsız da yapabiliyorum...tek başına eğlenebilmenin de yollarını buluyorum....eskiden bir arkadaşımla bi yakınımla bir gün konuşamasak görüşemesek haberleşemesek içimde bi eksiklik olurdu...güne dair tamamlanamamış bir parça var gibi hissederdim..artık öyle hissetmiyorum...günü olduğu gibi kafamda bitirmeyi kabul ediyorum artık....ve eskiden kendi kafamda yarattığım bi eksikler için kimseyi de borçlandırmıyorum...kendisini çok özletti arayı kapatmak için benimle daha fazla görüşsün birşeyler yapsın demiyorum ![]() bir de kendimi daha iletişime açık ve hissetiklerimi anlatmaya paylaşmaya daha istekli görüyorum...içimi dökmek daha çok hoşuma gidiyor..içimde tutmaktansa.....son günlerde insanlarla iletişimim daha çok arttı ve daha fazla karşılıklı sevgi alışverişine tanık oldum....eskiden düzenli olarak veya yeterli olarak sevgi alamamaktan şikayet ederdim..şimdi düzenli olarak o sevgiyi alabiliyorum....insanlarla olan diyaloglarımın sonucundan daha fazla tatmin olabiliyorum...
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Canim, Senin adina yasamis oldugun gelismeler icin cok sevindim, umarim daha da iyisi olur, cunku sen hakediyorsun... Gelelim arkadasina, oldukca bencil bir yapisi var gibi geldi bana, anlattiklarindan yola cikarak.... Bence , sen de kendince dusundugunde sirf fazla arkadasin yok diyerek bu kisi ile gorusturmeyi surdurmemelisin... Cunku sen ne kadar ona zaman ayirirsan o ayni sekilde kafasinin dikine gitmeye devam edecektir ve senin daha cok sinirini bozacaktir.... Sen bunu haketmiyorsun ve bundan dolayi senden ricam sen kendi kendine yetebilecek birisin, o tarz bir insna ihtiyacin yok , yukunu de cekmemelisin... Kal saglicakla, Hoscakal... |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() görüşmeleri azaltarak kendiliğinden sona ermesine niyetliyim...mesela 2-3 günde 1 görüşmek konuşmak yerine bunu 15 günde 1 hatta ayda 1 e indirgeyerek sonra da hiç görüşmeyerek yapmayı düşünüyorum..zaten ben bu işi gönlümde bitirmişim.... kendine iyi bak canım...sevgilerle ![]() Kesinlikle tatlim, ben de zamana yaymani tavsiye edicektim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba sevgili günlük elimde olmayan nedenlerden ve şartlardan dolayı birçok konuda engellenme duygusu yaşamaktayım...ama yine de pes etmiyorum ve ben de kendi sınırlarım içerisinde hayatıma ufak yenilikler katmaya çalışıyorum ve bunu bilinçli olarak arayıp bulup uyguluyorum.... ve küçük şeyler olmalarına ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi