Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hani bazen kafayı yiecekmiş gibi aşırı bunalıma giriyordum ya..işte onun sebebini sonunda anladım aklımda bir sürü halledilmesi gereken konu başlığı olduğunda ve bunlar birbirine bağlı şeyler olduğunda (aynı zincirin halkaları gibi) ve dallanıp budaklandığında onları sıralayamayışım ve gruplandıramayışım yani düzenleyemeyişim, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-03-2011, 01:28 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

hani bazen kafayı yiecekmiş gibi aşırı bunalıma giriyordum ya..işte onun sebebini sonunda anladım
aklımda bir sürü halledilmesi gereken konu başlığı olduğunda ve bunlar birbirine bağlı şeyler olduğunda (aynı zincirin halkaları
gibi) ve dallanıp budaklandığında onları sıralayamayışım ve gruplandıramayışım yani düzenleyemeyişim, toparlayamayışım
ve bu düzenlemeye nereden başalyacağımı bilememem karar verememem (çünkü herşey tam olarak nereye ait bilememem)
öncelik ve önem sırasına karar veremeyişim..
ve yanlış yere koymak istememem yüzünden bu detayların ait olduğu büyük resimleri..yani resmin tümünü bir indeks olarak göremememden
kaynaklanıyor...herşeyi birarada harita gibi görememek de kontrolumu kaybettiğim ve hiçbirşeye hakim olamadığım
hissini verip beni sinirlendiriyor..kendimi çok dağılmış hissediyorum ve başa çıkamayacağımı düşünüyorum
uzun lafın kısası organizasyon yeteneğim kaybolunca çok kötü oluyorum...

kadınlara erkeklere ve insanlara karşı da neden kin ve öfke duyduğumu anladım..çünkü kafamdaki düşünceler ve etiketlendirmeler şu şekildeymiş

ERKEKLER = ailemin bana yasakladığı yasak kişiler
Başkalarını beğenen ve özel gören kişiler
Beni sıradan gören ve beğenmeyen kişiler
hatta beğenmediklerini sözleri ve davranışlarıyla yüzüme vuran kalbimi kıran kişiler

KADINLAR = Erkeklerin bana tercih ettiği diğer kişiler (beğenilen kişiler)
Beni yenen hep benden üstün gelen rakiplerim....Beni erkekler tarafından beğenilmediğim tercih edilmediğim için küçük gören ve arkadaş olmak yanımda durmak istemeyen kişiler

BEN = tercih edilmeyen ve sıradan görülen ve hep arka planda kalmış ve keşfedilmeyi bekleyen kişi...

bu düşüncelerimi daha olumlu yeni düşüncelerle değiştirmek istiyorum..hadi hayırlısı...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2011, 08:06 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

merhaba günlük

bazen kendimdeki gelişmeleri görüp çok sevindiğim ve kendimi takdir ettiğim zamanlar olmuştur..hele ki gelişmemi ilerlememi diğer insanların da farkedip beni takdir etmelerini güzel sözlerini almayı istemişim...ki bunun benim en doğal hakkım olduğunu düşünüyordum..başarımın ilerlememin sevincini bir başkasıyla paylaşabilmek..onaylanmak istemek..farkedilmek istemek...ama esas yaptığım hata da buradaymış zaten...çünkü ben kendimi takdir etmeme karşın diğerleri bendeki değişikliği hiç farketmiyorsa veya farketse bile duyarsız kalıyorsa hattave hatta olumsuz eleştirilerde bulunuyorsa ben eskiden bunu sorun ederdim kendime...
sonra da kendime güvenimle ilgili şüphelere düşerdim...yoksa bendeki gelişme çok küçük bir gelişme de ben mi bu kadar büyütüyorum..yoksa düşündüğüm şekilde olumlu bir değişme değil mi falan gibi sorular geliyordu aklıma...ve en sonunda diyordum ki " ben ne kadar çabalarsam çabalayım kimse farketmeyecek herşey aynı kalacak" diye ümitsizliğe kapılıyordum..yani çelişkili bir kısırdöngü içine giriyordum...tek başımayken kendimi sadece kendi düşüncelerimle değerlendirdiğimde kendimi seviyor ve takdir ediyorum en küçük gelişmelerim bile benim için çok önemli ve değerli oluyor..
ama gel gör ki çevredekiler bunu hiçe sayıyor ve sonra ister istemez sorgulamalar başlıyor...dolayısıyla kendimi algılamakla ilgili dengesizliklerim vardı...kendime bazen güveniyor bazen güvenmiyordum..bazen çok seviyor bazen hiç sevmiyor nefret ediyordum..ve bu dalgalanmaların artık durmasını istiyorum..

Sonra bu konu üzerine şunları düşündüm...

* dışarıdaki insanlar benim gelişmelerimi göremeyebilir...bana olumlu feedback veremeyebilir...çünkü onlar için senin gelişme olarak gördüğün şeyler onların zaten normal hayatlarında halihazır yaşadıkları normal şeyler olabilir...örneğin ben günlük hayatımda dışarı çıkarken makyajla çıkmaya alışmışsam ve önceden bunu hiç yapmıyor idiysem bu benim için bir gelişim bir başarıdır..hayatıma yeni birşey katmışımdır sonuçta..ama zaten diğer insanların çoğu bunu hep yapıyordu...o yüzden farketmemeleri veya bir gelişme başarı olarak görmemeleri de normaldir..

* ayrıca herkesin zevki ve farketme eşiği de farklı olabilir..sana harika görünen şey karşıdakine "olağan" gelebilir..

* ben kendi başarılarımın farkında olmalı ve kendimi sevmeye devam etmeliyim..başarılarımı en iyi ben kendim değerlendirebilirim ve takdir edebilirim..çünkü diğerlerinin farketme eşiği çok yüksek olabilir ve benim gelişmelerim o eşiğe erişememiş ve radarın altında kalmış olabilir..

* ayrıca şu da var..hiçbirimiz dünyaya eşit şartlarda ve aynı aile ortamında başlamadık...sonuçta hayata başladığım noktayı (nereden başladığımı) en iyi ben biliyorum..demekki birçok kişiye göre ben hayata onların başlangıç noktasından daha geriden başlamışım veya hayatımın herhangi bir döneminde fazla dinlenerek geride de kalmış olabilirim...
o yüzden ben başlangıç noktama göre çok ileride olabilirim ama onlar bunu anlayamazlar...
o yüzden nerelerden nerelere geldiğimin ve başarılı olup olamadığımın..gelişip gelişmediğimin kararını vericek olan tek otoritenin ben olduğunu düşünüyorum artık...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« DreamDuality Değişim Günlüğü | günükmü o ne? »