| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba günlük.. bugün şu an belki de hayatımın en önemli kararlarından birini vermiş bulunuyorum (yada şöyle söyleyeyim çok önemli birşeyin farkına vardım) ne mi ? hani sorunlarımın bir kısmını imajımla ve görünüşümle ilgili sorunlar teşkil ediyordu ya...işte onun nedenini düşüne ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #9 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba günlük.. bugün şu an belki de hayatımın en önemli kararlarından birini vermiş bulunuyorum (yada şöyle söyleyeyim çok önemli birşeyin farkına vardım) ne mi ? hani sorunlarımın bir kısmını imajımla ve görünüşümle ilgili sorunlar teşkil ediyordu ya...işte onun nedenini düşüne taşına buldum günlük... geçmişimdeki kendime özen gösterip süslendiğim ( en azından heyecanla hevesle birşeyler yapmaya çalıştığım dönemler) hayatımdaki daha aktif dönemlermiş...şu anki yaşantım o kadar aktif olmasa da kendime o gün gösterdiğim aynı özeni..duyduğum aynı heyecanı neden bugün yaşamayım ki ? neden kendimi şu anki bulunduğum ortamı ve yaşam tarzımı beğenmediğim ve küçümsediğim için cezalandırayım ki ? evet oturduğum mahalle ve sakinleri bizim yaşam tarzımıza uygun değil..yaşıdım yok...yakınlarda tek başına gideceğim biryerde yok..günlük zorunlu işler ve alışverişler için çıkıyorum...ve ben bu sorunu kafamda çok büyütmüşüm ve mahalle tutucu olduğu için bırakın kendine bakmayı süslenmeyi..kendimi saldıkça salmaya başladım böylece mahallede rahat gezicek ve kimsenin dikkatini tepkisini çekmeyecektim ve rahatsız edici bakışlara maruz kalmayacaktım kendime göre...fakat ona bakarsan buna rağmen hala da rahatsız eden bakışlara maruz kalıyorum ve buna meydan bile vermemiş olmam daha sinirimi bozuyor....suç işlemeden cezasını çekmek gibi oluyor...ama artık kendi standartlarımı aşağı çekmeye niyetim yok..bulunduğum şartları belki değiştiremem ama bu böyle gitmez...kendimi saldıkça daha kötü hissediyorum...o yüzden yaşamımı mahallemi mahallemdeki insanların tarzlarını küçümsemeyeceğim artık...ve dışarı alt tarafı bir bakkala gitmek için bile çıkıyor olsam "amaaaann nasıl olsa mahalle bakkalına gidiyorum iyi giyinsem ne olacak ? " demeyeceğim...en azından kendime saygım olduğunu dışarıya telkin edebilmek için en azından saçımı başımı tarayıp, çok bi makyaj yapmasam bile en azından hafif bir rimel ve dudaklarıma parlatıcı sürerim en azından sağlıklı görünmemi sağlar bana da moral olur öyle değil mi ? yoksa ben kendime daha iyi bakmak daha iyi giyinmek için şu anki şartların değişmesini beklersem ohooooo daha çok beklerim...hatayı burda yapmışım..yoksa ömrüm böyle geçip gidecek... hesapta olmayan ve aniden içine katılmak zorunda olduğum farklı ortamlarda da zorlanıyor olmamnın nedeni bu olsa gerek...kendimi bulunduğum şartlara ve mekana göre şekillendirmek...
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba günlük.. bugün şu an belki de hayatımın en önemli kararlarından birini vermiş bulunuyorum (yada şöyle söyleyeyim çok önemli birşeyin farkına vardım) ne mi ? hani sorunlarımın bir kısmını imajımla ve görünüşümle ilgili sorunlar teşkil ediyordu ya...işte onun nedenini düşüne ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi