| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Agresifin haberleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: keops Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: agresif Nickli Üyeden Alıntı <center> </center>Telkinleri dinlemeye başladığımda ilk yorumlarımdan sonra **shamanic** bana diğer bir başlıkta bu linki incelememi söylemişti. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/ Arada burdaki yazıları okurken aklıma bir şey geldi. Dedim ya ben etkileri net ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #11 (permalink) | ||
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
EFT ve diğer konuları inceliyorum ama açıkçası tek bir yönteme bağlı kalmak taraftarıyım biraz. Bioenerjiye inanıyorum meditasyoa da. Meditasyonu deniyorum hatta. Ama şu melek meditasyonları falan kendimi açıkçası bukadar da kaptırma taraftarı değilim bunlara. Herşeyde olduğu gibi sınırlar koymayınca bunda da bir tatminsizlik noktası olduğuna inanıyorum. Mutsuzluğuma çare ararken kaybolma taraftarı değilim bu kadar spiritüelliğin içinde. Olumlu düşünme üzerine kitaplar okuyorum. Spor konusuna gelince 3 yıl kadar profesyonel anlamda ilgilendim. Ama işe başlayınca çok sert bir şekilde bıraktım ve bu sağlığımı etkiledi bunun da bilincindeyim. En azından koşmaya başlamayı planlıyorum çünkü evde yaptığım egzersizler yeterli gelmiyor. Sorunu çözmek istememenin ne demek olduğunu biliyorum, 6 yıl bu yüzden depresyonla boğuştum. O mantığa tekrar gömülmemek için elimden geleni yapyorum. Ama negatif bakmaya, herşeyin altında bir pislik aramaya meyilli bir yapım var ki bunu değiştirmeye uğraşıyorum asıl. Yani iki ihtimal varsa muhakkak en kötüsüne hazırlıyorum kendimi. Ve hep de en kötüsü oluyor. Nasıl düşünürsen öyle olur çünkü. Ben kendimi haklı çıkarıyorum büyük ihtimalle. Bu yüzden daha olumlu bakmak için bu telkinleri dinlemekteyim. Aslında uğraştığım şey hayata bakışımı değiştirmek yani. E bu da belki en zor olanı ya da esas mesela. 30 yıl boyunca etinize kemiğinize bürünmüş bişey. Birden gözünüzün rengini değiştiremezsiniz. Sonuçta bazı huylarımız da genetik. Ben acele de etmiyorum. 5 gün oldu neden bişey yok demedim. Devam ettim dinlemeye. Ama haklısınız belki de bunu sadece telkinlerle başarmaya çalışmak işi yavaşlatmak olabilir. Ama okuduklarıma karşı daha dirençliyim. Kendimi kandırmak gibi geliyor bazı zamanlar bukadar olumlu pozitif bakmaya çalışmak. Bu yüzden bu işi bilinç altımla çözmek istiyorum. Bilincimin karşı koyduğu pis bir alışkanlık var çünkü. Kendini kötüye hazırlamak. Hayal kırıklığı yaşamamak adına bu belki de. Ve şu ayna olayı. Ben daha az aynaya bakmaya başladığımı farkettim. Görünüşümü umursamıyorum belki artık. İçimdeki huzur benim dışarıyı nasıl gördüğüm daha önemli. Ama bu açıkçası vücudumda bulunan kitlelerden sonra oldu. Vücudumun nekadar sağlıklı olduğu saçımın renginden, yüzümdeki gözeneklerden daha önemli oldu bir anda. Herşeyin kıymetini kaybetmeden anlamayan bir varlığız, nekadar yazık.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düsünürsün gülüstan olursun Diken düsünürsün dikenlik olursun MEVLANA hayat ve algi arasindaki saat farki | ||
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Agresifin haberleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: keops Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: agresif Nickli Üyeden Alıntı <center> </center>Telkinleri dinlemeye başladığımda ilk yorumlarımdan sonra **shamanic** bana diğer bir başlıkta bu linki incelememi söylemişti. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/ Arada burdaki yazıları okurken aklıma bir şey geldi. Dedim ya ben etkileri net ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi