Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

İsobel'in günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İsobel'in günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Önce herkese sevgi dolu bir merhaba demek istiyorum. Hayatımda son bir sene içinde çok önemli değişiklikler oldu. Önce yaşadığım şehirden ayrılıp başka bir yere yerleştik ailece,Bodrum'a,çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi. Yerleştikten bir ay sonra ciddi bir kalp krizi geçirdim,ve ölüp ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

İsobel'in günlüğü

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-10-2008, 04:08 PM   #1 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 146
Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isobel is an unknown quantity at this point
Standart İsobel'in günlüğü

Önce herkese sevgi dolu bir merhaba demek istiyorum.
Hayatımda son bir sene içinde çok önemli değişiklikler oldu. Önce yaşadığım şehirden ayrılıp başka bir yere yerleştik ailece,Bodrum'a,çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi.
Yerleştikten bir ay sonra ciddi bir kalp krizi geçirdim,ve ölüp dirilme yaşadım. Sonrasında kalp ameliyatı oldum. Eşim iş bulamadı,gün geldi bir ekmeğe muhtaç olduk. Oğlum burada mutsuz oldu,ve İstanbul'a döndü.Tüm bunlar yaşanırken asla umudumu yitirmedim,ve buraya yerleştiğim için bir gün bile pişmanlık duymadım. Aynı krizi İstanbulda geçirsem belki de şu an yaşamıyordum. Burada 5 dakika içinde hastanedeydim. Herşeyin bir zamanı var demek ki,doğru zamanda gelmişiz. Yaşadığım kötü günlerinde almam gereken dersler olduğunu düşündüm hep,içlerinden dersimi alıp sevgiyle gönderdim hepsini.
Belki de bunların etkisiyle kısa bir süre önce meditasyona başladım. Sonra reiki,ve taocu yoga. Tüm bunları başlatan Kryon'un Yuvaya yolculuk kitabı,bir de düşünce gücüyle tedavi kitabı oldu. Sonrasında çok okudum tabii.
Reiki birinci aşamadayım henüz,21 günüm bile dolmadı. Ama etkilerini hayatımda görmeye başladım bile. İşin ilginç yanı, reikiye bir şekilde ihtiyacı olan,ama bunun bilincinde olmayanlar beni buluyor,buna hayvanlar dahil:)
Şimdi hayatımızı oturttuk ve çok mutluyuz,kötü günler geride kaldı. Oğlumun gidişini de benim bağımlılıklarımdan kurtulma dersim olarak gördüm.
Bu siteyi keşfedeli 2 gün oldu daha, suçluluk ve ego cd leriyle başladım dün akşam. Uyurken su sesi olanları dinledim peşpeşe.Bugünde tüm gün çaldı,iş yaparken vs.
Baş ağrısı olmadı bende,ama mide bulantısı çok fazla. Geçeceğini biliyorum,azimle devam.Asıl amacım sigaradan kurtulmak. Ama sanırım önce başka aşamalardan geçmem gerekiyor.
Sizlerle mp3 lerin etkilerini,bendeki olumlu değişimleri paylaşmak istiyorum günbegün.
Sevgi ve ışık yanıbaşınızdan hiç ayrılmasın.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />&quot;suyun akışı&quot; karar verir!
isobel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2008, 05:41 PM   #2 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 146
Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isobel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İsobel'in günlüğü

Hayalcim tavsiyen için teşekkürler. Suçluluk ve ego bitince,kendine güven ve sigara telkinlerini dinlemeyi düşünüyorum. Neler denedim bir bilsen bırakmak için,piyasada ne kadar yöntem varsa denedim,hatta akupunkturcum sen daha fazla para harcama yazık,bırakamazsın dedi bana:) Ama inat değil mi,bırakacağım işte:)
Kitabı Bodrum da bulmam zor,ama netten araştıracağım,teşekkürler,sevgiyle ve ışıkla kal canım.
__________________
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />&quot;suyun akışı&quot; karar verir!
isobel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2008, 09:04 PM   #3 (permalink)
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: İsobel'in günlüğü


Hoşgeldin isobel..
Günlüğün hayırlı olsun...
Telkinleri dinlemeye başlanan ilk günlerde günlük açmak çok güzel bir fikir gerçekten de . Ben başta düşünememiştim bunu.. Belki de alışık olmadığımdan.Geçmişte yaşananları bir bir yazarak içini dökmüşsün..Çoğu insanın yaşadığı o dar geçitten geçmişsin defalarca..Hep söylerim, önemli olan yaşadığımız eksilerin farkında olup bunları artıya çevirebilmek..Belli bir arayış içinde olman ve hayatını daha iyiye doğru ulaştırmaya çalışman bizi,burada ortak bir adreste birleştirdi..Burada çok farklı hayat hikayeleri var, hepsinden de ayrı dersler alıyoruz..
Burada edineceğin tecrübelerin ve dostlukların, bundan sonraki hayatında çok faydalı olacağına eminim.En yakın zamanda da sigarayı bırakacağına gönülden inanıyorum..Buradaki sevgi yağmurları inan iliklerine kadar ıslatır insanı.
Mutlu haberlerini bekliyoruz hep birlikte..
Sevgiler...




yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2008, 01:41 PM   #4 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 146
Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isobel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İsobel'in günlüğü

Canım çok teşekkür ederim,güzel dileklerin için.Buradaki sevgi yoğunluğunun farkındayım,belkide beni çeken bu oldu:)
Yaşam her zaman ihtiyacımız olanları karşımıza çıkarıyor zaten. Reiki eğitimi almayı çok istiyordum,hatta bir dergi reiki cd si vermişti,ama bulamamıştım,tam o zaman karşıma reiki hocam çıktı,aslında gönülden inanarak isteyince her şeyi gerçekleştirebiliyoruz,sadece zihnimizi düzenlememiz,bol bol olumlu afirmasyon yapmamız gerekiyor.
Ben ameliyat sonrası,ki by-pass ameliyatı çok zordur,hastanede en çabuk iyileşen ve en pozitif hastaydım.Nedeni ise çok basitti,ameliyat öncesi kendime bol bol telkin yaptım,bayılana kadar "ameliyat çok kolay geçecek,çabuk ayağa kalkacağım ve çok sakin olacağım" dedim.Çünkü yoğun bakımda boğazımdan ciğerlerime uzanan bir tüple uyanacağımı biliyordum,ve ben boğazımdan muayene bile olamam doktora,hatta boğazıma dokunamam,boğulacakmışım gibi gelirdi. O tüplü saatlerde bile sakindim,kendime telkin yaptığım için.
Bu yüzden telkinin gücünü biliyorum.
Hayatta uygulamamız gereken en önemli şey farkındalık. her anın,vücudun her hareketinin farkında olarak yaşamak. O zaman size zarar veren öfke,kızgınlık,kıskançlık gibi tüm duydulardan arınıyorsunuz. Daha doğrusu,hepimiz insan olduğumuzdan bu duygular ortaya çıkıyor,ama siz sadece izlemekle yetiniyorsunuz.
Anı kaçırdığınızı hissettiğiniz an,sadece nefes alışınızı izleyin,bu sizi bulunduğunuz ana taşıyacaktır.
Yaşadığınız her üzücü olaya da bundan ne ders almam gerekiyor şeklinde bakarsanız,acının içinden ders alarak çıkıyorsunuz. Ama dersinizi iyi öğrenmediyseniz,tekrar ve tekrar aynı olaylar sizi buluyor.
Bugün telkinde ikinci günüm.iştahım açıldı baya,ama mide bulantım azaldı.
Sevgi ve ışıkla kalın...
__________________
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />&quot;suyun akışı&quot; karar verir!
isobel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 12:24 PM   #5 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 146
Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isobel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İsobel'in günlüğü

Bugün 3.günüm telkinlerde.İlk 2 gün ego-suçluluk dinledim,neredeyse 24 saat:) Dün gece dayanamadı benim sabırsız yanım,yanına birde zinde uyanma ekledim. Çünkü en büyük sorunum uyudukça uyumak,uyanamıyorum bir türlü,öğlen kalkıyorum.
Ama dün geceki telkindenmi artık bilmiyorum ama,bu sabah 9'da uyanıverdim,hemde gayet dinç.

Üzerimde sebepsiz bir mutluluk var,insanları yargılamıyorum artık. Ve istediimi pat diye söyleyiveriyorum. Bu halim çok garibime gidiyor,çünkü ben insanları kırmaktan çok korkarım ve hep ona göre davranıp kendi isteklerimi bastırırım. Eşime bile içimden geçeni pat diye söylüyorum. Pek memnun değil bu halimden,eski beni istiyor:) Ama ben memnunum.

Şimdi size kısaca bir günümü anlatayım. Sabah kalkınca ilk iş bahçedeki kedilerimi beslemek,sonrasında hafif bir kahvaltı,çünkü almam gereken kalp ve akciğer ilaçlarım var. Sonra bilgisayara oturup mail kontrolü,bu siteye bir uğruyorum.

Sonrasında Nil Gün'ün Para dostumdur cd'sini dinliyorum,iki CD,biri subliminal,yaklaşık 1 saatimi alıyor. Arkasından Taocu yoga çalışıyorum,tavsiye ederim,harika bir kitap,adı 100 gün(yüz günde mükemmel sağlık),yazarı Eric Steven Yudelove. Ciğerlerimde iyileşme başladı bile,daha 3.haftamdayım.
Her hafta bir organınızı çalıştırıyorsunuz kitapta. Çalışmalar nefes-zihin-beden üçlemesi şeklinde.

Biraz ev işi yaptıktan sonra, Nil Gün'ün bir gün çakra,bir gün aura CDlerini dinleyerek meditasyon yapıyorum.
Meditasyonların üzerimde büyük etkisi oldu. Eski ben sabırsız,sinirli,haksızlığa dayanamayan,insanlara çabuk kırılan alıngan biriydim. Şimdi bakınca ne çekilmezmişim diyorum.

Sonra halim varsa yaşadıım cenneti solumak için deniz kenarına yürüyüşe gidiyorum(Bodrum'da yaşıyorum bir yıldır).
Döndükten sonra bu siteye giriyorum ve dehlizlerinde kayboluyorum. Tabii bu arada telkin müziklerim evde olduum müddetçe sürekli çalıyor. Ama bende yan etki olmadı,baş ağrısı vs.

Bu site engin bir okyanus gibi.Ama bir problemim var,bir bulduumu bir daha bulamıyorum 44 Aradığın konuya giriyorsun,altta onla ilgili diğer konular çıkıyor,ordan oraya atlıyorum.Ne çok şey öğrendim.Bütün öğleden sonramı ve gecemi alıyor site:)

Akşam biraz eşimle hoşbeş,biraz dizi izleme şeklinde geçiyor. Yaprak Dökümü,Binbir gece,Elveda Rumeli ve Yol arkadaşım izlediğim diziler.

Gece yatmadan önce 21 günlük reiki uygulamasının(1. seviye) alıştırmalarını yapıyorum. Arkasından Nilgün'ün Para Dostumdur Cdlerini dinliyorum yatakta. Zaten uykum geliyor bu arada. Dün bu sitede bulduğum çakra açıcı cd yi dinledim. 3 günde bir denmiş,öyle uygulayacağım.

Sonra derin nefesler alarak telkinleri dinlemeye başlıyorum ve uyuyorum. Sabaha kadar telkinler çalıyor.

Bu arada bilgisayarıma subliminal programını yükledim,kendi telkinlerimi kendim yazdım,oda çalışıyor sürekli:)

İşte benim bir günüm. Bu arada artık eşim horluyorsa 44 savaş vereceğime diğer odaya gidip uyuyorum.Eskiden sabaha kadar savaşır,bir türlüde uyuyamaz,sinir içinde kalırdım. Artık istediğimi yapıyorum ve çok mutluyum. Dediğim gibi eşim pek mutlu değil,ama alışacak bu halime artık. Önce ben mutlu olacağımki başkalarınıda mutlu edeyim,değil mi?

Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim,sevgi ve ışıkla kalın.


__________________
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />&quot;suyun akışı&quot; karar verir!
isobel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 04:40 PM   #6 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 146
Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isobel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İsobel'in günlüğü

Bugün içimde acaip bir sıkıntı var,fazlamı yüklendim ne:) Tai chi,reiki,meditasyon,telkin,çakra açma:)) Abartmışım dimi:)
Attım kendimi sokağa,ama kesmedi,sıkıntı devam,göğsümün ortasına çöreklendi kaldı. Bakalım yarın neler olacak:)

__________________
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />&quot;suyun akışı&quot; karar verir!
isobel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 06:09 PM   #7 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: İsobel'in günlüğü



Tekrar merhaba isobel.

Günlüğün hayırlı olsun, güzel değişimlerle dolsun. super


comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 07:14 PM   #8 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 146
Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isobel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İsobel'in günlüğü

Ne güzel dilekler bunlar,çook teşekkür ederim. Biliyorumki gelişimim son hızla devam edecek,hatta kısa bir süre sonra şaşırarak bakacağım bugünlere
Sevgiler
__________________
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />&quot;suyun akışı&quot; karar verir!
isobel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2008, 12:04 PM   #9 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 146
Tesekkür: 12
80 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
isobel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İsobel'in günlüğü

Bugün 4. günüm. Bu sabah TV 8de Ebru Şallı'nın programına denk geldim,harika tavsiye ederim,sabah 10 da başlıyor. Pilates ile başlıyor,sonra maske tarifleri,salıklı yemek tarifleri süper.

Değişimlere gelince,bende en önemli etkisi düşündüümü pat diye söylemek oldu. Eskiden insanları kırmamak adına yutardım diyeceklerimi,bu beni kalp rahatsızlığına kadar götürdü. Hiç bir şeyi içinize atmayın. İnsanlara hayır demeyi öğrenin. Çevrenizdekiler afallıyor ilk etapta,pekte memnun olmuyorlar,çünkü sizi artık kullanamıyorlar.

Dün yeğenim aradı,pazar günü devlet hastanesinden onun için randevu almamı istedi. İnternetten alınıyor,ve saat tam 4 te girmem gerekiyor. Önce tamam dedim,sonra düşündüm. Pazar eşimin tek tatil günü,bizime birlikte gezmek için tek günümüz. Neden günümü internet başında harcayayım. Tekrar aradım yeğenimi,ve salı için alayım,pazar günü ben gezeceğim dedim. Bozuldu,ama banane. Bende önemliyim,dediğim gibi önce ben mutlu olacağım ki onlarıda mutlu edeyim. Bu değişimime eninde sonunda alışacaklar,ben halimden çok memnunum:)

Bu arada Nil Gün'ün aura kasedini çalışayım dedim dün,fakat nefes egzersizlerini yaparken sırtıma inanılmaz bir ağrı saplandı,bıçak gibi. Aura egzersizinin başında nefes al,uzun bir süre tut,tekrar ver egzersizi var. Sanırım kalp hastası olduğumdan bana yaramadı. Egzersizleri seçerken dikkat etmek lazım,bunu anladım.
Sevgiler
__________________
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />&quot;suyun akışı&quot; karar verir!
isobel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2008, 05:23 PM   #10 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: İsobel'in günlüğü

merhabalar isobel ..
yanımıza hoşgeldin..

günlüğünün her sayfasının hayatının güzellikleriyle dolmasını dilerim..

kendini ifade ediş tarzın ve yaşamına getiridiğin renklerin hepsi birbirinden güzel..
her ne kadar çok fazla şey yapıyor gibi gözüksende aslında bunlar gün içinde uygulanması gereken harika maddelerdir..

çok önemli bir konuya dikat çekmişsin.. evet nefes egzersizleri yaparken özellikle hassas durumu olanların dikkatli olması gerekir..


niyet her şeyin üstünde önemli bir odaklanma aracıdır.. yaptığımız çalışmaların başında niyetimizi belirler seçimlerimizi yaparsak
arada uygulanması gereken tekniklerde eksiklerimiz kalsa bile hedeflediğimiz amaca ulaşabiliriz..

teknikler burada gerekli olsa bile yürekten yaptığımız niyetlerin yanında ikinci sırada yer alır..

sigara telkini ile birlikte mutlaka ertelemeyi bırak telkininide dinlemeni öneririm.. bu konuda kısa sürede uzun yılların tiryakisi olan arkadaşlardan olumlu haberler aldık.. inanıyorum ki seninde güzel haberlerini kutlayacağız..

olumlamaların gücünü farketmiş olmandan yararlanarak sık sık enerji çalışmalarınıda yaparken kendine değer verdiğini,
değerli bir insan olduğunu, bu yaşama gereken değeri verdiğini, yaşamdan zevk aldığını belirten olumlamalar yap..

çünkü çok önemli kırılma noktaları yaşamışsın buna rağmen reelde sigara ile olan ilişkini bitirmek istemene ve
yaşamına yoga meditasyon gibi pek çok değerli alışkanlık katmış olamana rağmen içsel bir sebebinden dolayı sigarayı terk edemiyorsun..

aslında terkedemediğin kendini cezalandırma şeklin olabilir.. tabii bu sadece bir varsayım..
gerçek nedenini içsel olarak sen orataya çıkartarak bunu reiki ile şifalandırıp, telkinler ile boşlukları olumlu anlamda doldurabilirsin..

bu yazıldığı kadar uzun bir süreç değildir aslında.. farkettiğin anda değişimin gerçekleşir..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İsobel'in günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İsobel'in günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Önce herkese sevgi dolu bir merhaba demek istiyorum. Hayatımda son bir sene içinde çok önemli değişiklikler oldu. Önce yaşadığım şehirden ayrılıp başka bir yere yerleştik ailece,Bodrum'a,çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi. Yerleştikten bir ay sonra ciddi bir kalp krizi geçirdim,ve ölüp ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.