Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Agresifin haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6159-agresifin-haberleri.html)

heal 29-04-2008 09:31 AM

Ynt: Agresifin haberleri

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar
dikkatinizden kaçan bir şey var..meditasyonu yaparken size gönderdiğim enerjiyi alıyorsunuz uykunuz gelirse şifa uykusudur uyuyun...zaten bilinçaltı gerekeni yapıyor..sadece mediye başlarken bu mediyi ne için yapıyorsanız ona niyet edin..yüksek sesle....meditasyon süresince, aldığım ve yükselttiğim enerjinin ..........akmasını istiyorum deyin.. gerisini bilinçaltı halleder..şifa uykusunu yazık etmeyin...

Çok teşekkür ederim, gerçekten bana ilaç gibi geldi o uyku. Ben bu uyku olayını biraz abarttım ama sanırım girlhaha Aslında uyumam çok normal yatmadan hemen önce yapmaya kalkıyorum çünkü, o da tam uyku saati. Ama işten gelip yorgun argın yaparsam kesin uyurum diye bu saate atıyorum. İlk gün tam anlamıyla yaptım, sonraki 2 denememde de uyudum. Ha şikayetçi miyim, hayır kesinlikle değilim çünkü sabahları kesinlikle saat çalmadan uyanabildim 2 gün de. O Çekim Yasası Meditasyonuydu.

Ama dün başladığımı hatırlıyorum ve tam bittiği anda uyandım girlhaha ve sanırım 1.5 saatlik bir meditasyon ( yaratici imgeleme meditasyonu ) Başta söylüyorsunuz aslında sandalyede dik bir şekilde otur diye ttli3 eşşeklik bende yattım bir güzel yatağa öyle denedim. Neyse uyanınca hemen diğer mp3leri açıp uykuma devam ettim su sesi eşliğinde. Ve 3 sabahtır erken uyanıyorum ve bu sabah gülümseyerek uyandım. Kendimi daha dinç ve sağlıklı hissediyorum.

Tekrar teşekkürler, bugün yine de uyumadan yapmak için oturarak denemeyi planlıyorum. En azından bir kez baştan sona dinlemek ve denemek için.

heal 29-04-2008 10:05 AM

Alıntı:

tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

agresif Nickli Üyeden Alıntı
Koçum benim, hala içmedim :) En zoru ilk 24 saat dayan!

aklına sigara geldikçe su iç yada meyve ye ama düşünmemeye çalış hatta hiç içmediğini kendine telkin et babam beyin kanamasından önce günde 1 paket içiyordu by-pass olduktan 15 gün sonra sanırım ilk sigara yakan babamdır ama şimdi çok enterasan hatırlamıyor kesinlikle hiç içmedim diyor dr una sordum herşeyi net anımsayan babam neden sigara içtiğini red ediyor cevapsa çok ilginçti benim açımdan suçluluk duygusu ve bu nedenle anımsamıyor ohhh dedik tabiki ttli3

yani aslında herşey senin beyninde bitiyor mp3 ler mutlaka işe yarayacaktır sen sakin,sabırlı ve rahat ol ttli3

Şu baban hakkında bir kitap yazsan yeridir. Çok enteresan her hali.

Ben tekrar bırakma konusunda bukadar istekli değildim ama bu kitleler çıkınca açıkçası korktum. İlerde çok pişman olabilirim sigara içtiğim için. İşte o korkuyla bırakıyorum şuan.

Ben hep diyorum, bir kez bırakınca tekrar bırakmak kolay. Kendince bir yöntem uyduruyorsun. Su içmek kesinlikle iyi fikir ve işe yarıyor. Ben bir de saat sınırlaması getiriyorum kendime. Akaşama kadar içme diyorum, sonra akşam sadece 1 tane iç, sonra akşamları kendime oyalanacak bişey buluyorum onu da içmiyorum.

Sonuçta kafama soktuğum birşey var; fiziksel bağımlılık 10 gün. 10 gün sonra nikotinden kaynaklanan bağımlılığım biticek. Sonrası psikolojik bağımlılık, sincity' de dediği gibi " bağımlı hep bağımlıdır" wink77 Ben içmediğim yıllarda hep istedim içmeyi, bi nefes çeksem diye. O istek gitmiyor. Ama o isteğe karşı koymak çok güzel. Şeytana hayır demek gibisi yok :) O kulağınıza fısıldayacak siz de hayır diyeceksiniz.

heal 29-04-2008 10:22 AM

Cent teşekkür ederim, hepinizin gelişmelerini takip etmek çok motive ediyor insanı.

Bana verilmiş en iyi öğüttür, "bazıları sorunlarını yaşar bazıları o sorunlarla yaşamayı öğrenir".

Ben sorunlarla yaşamayı öğrendim belki ama üstüme yapışan bir şeyden kurtulamadım. Hayata kötü bakıp onla savaşıp ayakta kalmak güzel de ben hayata güzel bakmak istiyorum. Sabahları savaşçılar gibi kalkmaktansa sahildeki tatil yapan biri gibi kalkmak istiyorum. Ama evet sabırsızım. Hazır bahar da geldi, ben de inimden çıkmak istiyorum. ttli3

heal 30-04-2008 10:13 PM

Yaratıcı imgeleme meditasyonu, "Şimdi kapının tokmağını tut… Kapıyı aç… İçeri gir…" Burda uyuyorum direk, o kapı açılıyor ben uyuyorum ttli3
Ama nasıl rahat bir uyku anlatamam. Ama tavsiyenizi atlamadım Hayal hanım, niyet önemli demiştiniz. Onu unutmuyorum !

Sabah saat çalmadan 1 saat kadar önce kendiliğimden dinlenmiş bir şekilde dinç ve mutlu kalkıyorum. Sabah rüyalarım arttı. Biraz sıkıntılı kabuslar, bazen içimde gereksiz bir iç sıkıntısı hissediyorum, endişe gibi. Tanımlayamadığım. Ama yüzüm gülüyor, halsiz değilim .

Suçluluk duygusu telkinini çıkarıp diğer topluluk önünde konuşma ve sigarayı bırakma telkinini eklediğimden beri ( bu arada sadece akşamları 1 tane sigara içiyorum ) sanki herşey daha iyi.

Gece uyumadan önce meditasyonları da mp3 olarak dinliyorum ve uygulamaya çalışıyorum utananadam Sonra ardından telkinleri dinliyorum. Ve bu şekilde çok daha fazla verim alıyorum sanırım. Hiç şikayetçi değilim bu uykulardan yani, bana çok ama çok iyi geldi. Tekrar Hayal hanıma teşekkürlerimi sunarım

suzzy 30-04-2008 10:41 PM

hayal ablamın medisi çok güzel gerçekten... tender45 ilk siteye üye olduğumda yazılı olanını uygulamıştım...çok hızlı bir şekilde tuhaf bir çoşku ve mutluluk hissetmiştim...

ve gerçekten çok dinginleşip rahatlıyor insan...tekrar ellerine sağlık ablamın... thumbsanim sizdeki değişimlerinde hızlı ve etkili olmasına çok sevindim...

devamını dilerim...sevgiler... ark5

hayalayaz 30-04-2008 11:07 PM

Alıntı:

agresif Nickli Üyeden Alıntı
Yaratıcı imgeleme meditasyonu, "Şimdi kapının tokmağını tut… Kapıyı aç… İçeri gir…" Burda uyuyorum direk, o kapı açılıyor ben uyuyorum ttli3
Ama nasıl rahat bir uyku anlatamam. Ama tavsiyenizi atlamadım Hayal hanım, niyet önemli demiştiniz. Onu unutmuyorum !

Sabah saat çalmadan 1 saat kadar önce kendiliğimden dinlenmiş bir şekilde dinç ve mutlu kalkıyorum. Sabah rüyalarım arttı. Biraz sıkıntılı kabuslar, bazen içimde gereksiz bir iç sıkıntısı hissediyorum, endişe gibi. Tanımlayamadığım. Ama yüzüm gülüyor, halsiz değilim .

Suçluluk duygusu telkinini çıkarıp diğer topluluk önünde konuşma ve sigarayı bırakma telkinini eklediğimden beri ( bu arada sadece akşamları 1 tane sigara içiyorum ) sanki herşey daha iyi.

Gece uyumadan önce meditasyonları da mp3 olarak dinliyorum ve uygulamaya çalışıyorum utananadam Sonra ardından telkinleri dinliyorum. Ve bu şekilde çok daha fazla verim alıyorum sanırım. Hiç şikayetçi değilim bu uykulardan yani, bana çok ama çok iyi geldi. Tekrar Hayal hanıma teşekkürlerimi sunarım

ben teşekkür ederim hepinize..aslında meditasyonun en önemli yeri olan ( eski elbiselerini yakma ritüelini bilinçli zihninle yapıyorsun..yani eskide yaşadığın ve artık sana faydası olmayan herşeyden bilinçli zihninle arınıyorsun) meditasyonun daha sonraki bölümünde bahçede bulunmasını istemediğin çiçekleri sökme işini ise bilinçaltın hallediyor, şimdilik..belki bunları yaparken zorlanacaktın..ve dediğim gibi şifa enerjisi yükleniyorsunuz..uykuya geçmeniz sizin şifa uykunuz..birde mediyi yatarak yapıyorsanız..bilinçaltı yatma pozisyonunda..uyku uyunduğunu biliyor ve bizi direkt o moda sokuyor..bence imgeleme meditasyonlarının uykuda yapılması..daha iyi eğer entellektüel zihniniz benimki gibiyse..medinin tam can alıcı noktasında, cart diye ortaya çıkıp, yalancıııı diyebilir ..bu yüzden uyusun köftehor..imgelerimizi yaratırken onun doğrucu davutluğuna ihtiyacımız yok diye düşünüyorum..saygılı sevgiler

heal 02-05-2008 09:47 AM

Dün mp3 playerın pili bitti, çekim yasası meditasyonum yarım kaldı. Telkinleri de dinleyemedim. Sabahsa çok yorgundum, bu akşamsa meditasyonları dinleyebildim sadece. İzinliyim, işe gitmedim. Tatil günümü miskin miskin geçirmek istemiyorum. Bomba gibiydim, şimdi içimde öfke kırıntıları var. Diş etime batmış kıymık gibi!

shamanic 02-05-2008 06:01 PM

sevgili agresif yazdıklarını şimdi okudum bir solukta.. pc05

öncelikle geçmiş olsun.. ciddi bir durumun olmaması ve erken farkedilmiş olması mutluluk verici.. ark5
http://img215.imageshack.us/img215/5264/k876zf6hd.gif
yıllar önce benimde yumurtalıklarımda kist vardı.. wave
doktorlar sağolsunlar hemen almak istediler...
izin versem o gün hastaneye yatırıp yarın ameliyat edecekler..

bir dakika dedim bana müsade edin ben bir konuyu özümseyeyim..
(buradaki özümseme eve gidip kistimle ve vücudumla toplantı yapmak oldu.. ttli3 )

bioenerjiye ve bilinçaltının gücüne inandığın için elbette doktorların gözleminde kalmaya devam ederek
kendi içsel gücün ile bu durumun ve her durumun üstesinden geleceğinin farkında ol lütfen..

ben hastaneden çıkınca takside eve gelene kadar düşündüm..
bu kitle benim içime dışardan monte edilmemişti.. eh acil olarak alınmasını gerektirecek hayati bir önem de arz etmiyordu..

şimdi kendi kendime oluşturduğum bu durumu tekrar normale çevirebilirmiydim..
bence eevet çevirebilirdim.. bilinçsizce bu durumu oluşturduysam bilinçli olarakta çözüm üretebilirdim..

kist topu topu 2,3mm di.. geri kalanım ise 1640 mm ..
oranlamaya göre kendimi sevgili kistimin karşısında dev gibi hissettim..

belki okuyanlara saçma gelebilir ama onunla konuştum bana vermek istediği mesajı anlamaya çalıştım
ve onu vücudumdan uğurladım.. hismiley

bioenerjini kullanarak elerini şifa bulmasını istediğin bölgeye koy..
istersen ellerinden beyaz pırıl pırıl bir enerjinin aktığınıda imgeleyebilirsin..

o bölgenin arındığını temizlendiğini ve normal haline döndüğünü düşün..
kitlelerin sevgiyle giderek küçüldüğünü ve yok olduğunu imgele..

http://img215.imageshack.us/img215/5...22017rg7ql.gifgeçmişe yönelik kalbini kıranları sevgiyle affet ve onları özgür bırak..
bazı şeyleri bir sır gibi içinde tutmayı bırak canım ve bir kağıda deftere yazarak içinden boşalmalarını sağla..

sonra o yazdıklarını yak yada minik parçalara ayırarak akan bir suya bırak..

içinde öfkenini kinini nefretini tutma.. bunları yazabiliyorsan yaz ve kurtul onlardan..
geçmiş geçti.. evet orda onu unutmak yada yok saymak veya bastırıp yaşanmamış kabul etmek
malesef bu durumların bize gördüğün gibi bir faydası olmuyor..

söylemesi kolay diyeceksin ama inan bir kere başladığında uygulaması kolay olacak..

yeri geldiğinde gözyaşlarını akıtmaktan çekinme ve hiç bir şeyin güzel yüreğinde katılaşmasına izin verme..
kendine duyduğun sevgi hem herşeyi yumuşatacaktır hemde geçmiş ve gelecek ile kolaylıkla yüzleşmemizi sağlayacaktır..

bitkisel reçeteleri denemek istersen;
her sabah 2 çorba kaşığı kadar aloa vera veya isveç iksiri diyen bilinen karışımdan içebilirsin..

kısa sürede bu konuyla ilgili ilgili olarak güzel haberlerini kutlayalım inşallah..

25889sigarayı bırakma kararın için ayrıca tebrik ederim seni.. http://webdesys.display.hl-users.com...ili/aferim.gif

ve günlüğün hayırlı olsun canım..
zor bir başlangıç oldu ama dilerim bundan sonra başarı.. mutluluk ve huzurlu haberlerinle dolsun..
http://img529.imageshack.us/img529/6269/26656375wt9.gif
sevgiler..

serpil22 02-05-2008 10:32 PM

özür dilerim ama bu karışımlar ne işe yarıyor merak ettim
dusun dusun dusun

shamanic 03-05-2008 12:44 AM

isveç iksiri genel olrak ümmin sistemi güçlendirir
kanın temizlenmesini sağlar kanyaklı olan bir karışımı daha vardır oda genel olarak yunurtalık ve rahim bölgesindeki kistlerin
temizlenmesinde etkili oluyor.. daha detaylı bilgiye aşağıda vereceğim linkten ulaşabilirsin ..

sevgiler.. hismiley

http://www.ekoses.com/ekolojikyasamp...=vdocid,146785

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:36 PM.