![]() |
Ynt: Agresifin haberleri Hayal ablanın meditasyonlarından enerji ve sağlık için olan var ona da bir göz at istersen, dene bakalım canın yapmak istemesse de zorlama kendini.. eğlenceli programlar seyret en zevk aldığın işleri yap,şu anki ruh halin neye uygunsa en güzelini sen bilirsin.. wink77 seninleyiz. ark5 kiss3 |
Ynt: Agresifin haberleri 3 tane kitle çıktı ultrasonda, ama kötü huylu olduğunu gösterir bir belirti yok. En büyüğü 9mm. Bu ay içinde bir biopsi yapılıp kesinleştirilecek. Gözlem altında tutulabilir veya alınabilir dediler. Ben zamanla yok olup gideceklerini düşünüyorum. Belki biopsiye bile gerek kalmayacak diye. Sigaraya tekrar başlamıştım. Derhal bırakıyorum. Tekrar spora başlıyorum. Ve evet önerilerinizi dinleyip meditasyona da başlamayı düşünüyorum. 5 ay öceki travma sonucu çok salmıştım kendimi, şimdi hayatta sağlığın herkoşulda önemli olduğunu anladım. Hiçbirşey sigaraya tekrar başlamak için bir bahane olmamalı. Hep gülümseyerek bakmak ve hiç umursamamak istiyorum. |
Ynt: Agresifin haberleri Acil şifalar diliyorum haberlerinide bekliyoruz. ttli3 |
Ynt: Agresifin haberleri geçmiş olsun canım işallah hiç bir sorun yaşamadan geçer gider bu sorunun ttli3 |
Ynt: Agresifin haberleri Teşekkür ederim, derhal tekrar sigarayı bırakmam gerek. Diğer telkinleri zaten dinliyordum şimdi bir de sigarayı bırakma telkinine başlıyorum. Ama malesef telkinler konusunda epey dirençli çıktım. Değişilikleri gözlemliyemiyorum ya da. Ama burda herkesin kaydettiği gelişmeleri okudukça daha da hevesleniyorum. Düzenli dinlemeyi bırakmadım ve devam da dicem. İşe yarayacağına inanıyorum. |
Ynt: Agresifin haberleri geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.. |
Ynt: Agresifin haberleri Teşekkür ederim, hepinize günaydın. Yanıma bir kişiyi daha kattım sigara bırakma yolculuğunda. Bakalım kolay kurtulabilecek miyiz bu illetten :P |
Ynt: Agresifin haberleri merhaba agresif bırakabilirsin ilk önce buna inanman gerek,burada sağlığın sözkonusu,vazgeçebilirsin bunu kendin için yapacağına eminim.tekrar geçmiş olsun... smiliyface |
Ynt: Agresifin haberleri Ben 10 yıldır bırakıyorum.. khkh56 hala içiyorum..:( Hala bi sonuç alamadım. sigarayı bırakma konusunda girişim yapmaya korkuyorum artık. yine hüsran olur die.. Bu nedenlede sigarayı bırak telkinlerini dinlemiyorum onu en sona bıraktım.. İstmediğin bir eşle evli kalmak gibi itici bişi sigaradan kurtulalamak.... 88a |
Ynt: Agresifin haberleri Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:28 PM. |