![]() |
Agresifin haberleri Dün göğsümde bir kitle hissettim, doktora gittim, bugün ne olduğunu öğrenicem. İçimdeki korkuyu susturamıyorum. Şimdi üzüldüğüm onca eski şey uçup gitti. Sağlık nekadar önemliymiş. Şimdi en büyük korkum oldu. |
Ynt: Agresifin haberleri Şifa dilerim ,gönlünüzü ferah tutun bence bazı şeyleri biz kendmiz çağırıyoruz çünkü iyi düşünün iyi olur inşallah |
Ynt: Agresifin haberleri Çok teşekkür ederim, ortada henüz kesin birşey yokken telaşlanmak zaten istemiyorum. İçimdeki korkuyu da bugün akşama kadar susturabilirsem inanıyorum ki herşey yoluna girecek. |
Ynt: Agresifin haberleri Herşeyin yoluna gireceğine inanın yeter ki us'umuz yöle çok şeyi yapabiliyorki bize güzel düşünürek en amansız hastalıklaır bile eritiveriyoruz ben inanıyorum kötü birşey çıkmayacak benim annemde de böyle bir kitle mevcut doktora gittik ama çok şükür sadece bir yağ bezesindne ibaretmiş ve harhangi bir zararı yokmuş inş sizinkide öyledir |
Ynt: Agresifin haberleri Evet, değil mi; iyi düşün iyi olsun. Sürekli bunu tekrarlıyorum. |
Ynt: Agresifin haberleri kesinlikle öyle düşünceleirmizin bedenimiz dahil herşeyin üzerinde yadsınmayacak bir yaptırımı var |
Ynt: Agresifin haberleri insanlar inanarak kanseri bile yeniyor, düşünce hastalığı yenmede en önemli olgu bence |
Ynt: Agresifin haberleri Evet dün elime böyle bir dokuman geçmişti, çok ilgilenmeden kenara atmıştım. Bugün bu olanlardan sonra tekrar dikkatlice okudum. Aynı zamanda diğer günlükleri de okuyorum ve eminim şuan çok basit birşey için canımı sıkıyorum. Akşam olduğunda halime gülüp geçicem. ttli3 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...47270#msg47270 |
Ynt: Agresifin haberleri inşallah korktuğun gibi birşey çıkmaz.benim annemde de çıktı ama tehlikeli birşey değilmiş doktora gittikten sonra öğrendik.yağ bezesi dediler.annem de ortalığı birbirine katmıştı kadıncağız smiliyface fazla üzülme bence |
Ynt: Agresifin haberleri dilerim sağlığınla ilgili bir problemin olmaz acil şifalar diliyorum |
Ynt: Agresifin haberleri Hayal ablanın meditasyonlarından enerji ve sağlık için olan var ona da bir göz at istersen, dene bakalım canın yapmak istemesse de zorlama kendini.. eğlenceli programlar seyret en zevk aldığın işleri yap,şu anki ruh halin neye uygunsa en güzelini sen bilirsin.. wink77 seninleyiz. ark5 kiss3 |
Ynt: Agresifin haberleri 3 tane kitle çıktı ultrasonda, ama kötü huylu olduğunu gösterir bir belirti yok. En büyüğü 9mm. Bu ay içinde bir biopsi yapılıp kesinleştirilecek. Gözlem altında tutulabilir veya alınabilir dediler. Ben zamanla yok olup gideceklerini düşünüyorum. Belki biopsiye bile gerek kalmayacak diye. Sigaraya tekrar başlamıştım. Derhal bırakıyorum. Tekrar spora başlıyorum. Ve evet önerilerinizi dinleyip meditasyona da başlamayı düşünüyorum. 5 ay öceki travma sonucu çok salmıştım kendimi, şimdi hayatta sağlığın herkoşulda önemli olduğunu anladım. Hiçbirşey sigaraya tekrar başlamak için bir bahane olmamalı. Hep gülümseyerek bakmak ve hiç umursamamak istiyorum. |
Ynt: Agresifin haberleri Acil şifalar diliyorum haberlerinide bekliyoruz. ttli3 |
Ynt: Agresifin haberleri geçmiş olsun canım işallah hiç bir sorun yaşamadan geçer gider bu sorunun ttli3 |
Ynt: Agresifin haberleri Teşekkür ederim, derhal tekrar sigarayı bırakmam gerek. Diğer telkinleri zaten dinliyordum şimdi bir de sigarayı bırakma telkinine başlıyorum. Ama malesef telkinler konusunda epey dirençli çıktım. Değişilikleri gözlemliyemiyorum ya da. Ama burda herkesin kaydettiği gelişmeleri okudukça daha da hevesleniyorum. Düzenli dinlemeyi bırakmadım ve devam da dicem. İşe yarayacağına inanıyorum. |
Ynt: Agresifin haberleri geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.. |
Ynt: Agresifin haberleri Teşekkür ederim, hepinize günaydın. Yanıma bir kişiyi daha kattım sigara bırakma yolculuğunda. Bakalım kolay kurtulabilecek miyiz bu illetten :P |
Ynt: Agresifin haberleri merhaba agresif bırakabilirsin ilk önce buna inanman gerek,burada sağlığın sözkonusu,vazgeçebilirsin bunu kendin için yapacağına eminim.tekrar geçmiş olsun... smiliyface |
Ynt: Agresifin haberleri Ben 10 yıldır bırakıyorum.. khkh56 hala içiyorum..:( Hala bi sonuç alamadım. sigarayı bırakma konusunda girişim yapmaya korkuyorum artık. yine hüsran olur die.. Bu nedenlede sigarayı bırak telkinlerini dinlemiyorum onu en sona bıraktım.. İstmediğin bir eşle evli kalmak gibi itici bişi sigaradan kurtulalamak.... 88a |
Ynt: Agresifin haberleri Alıntı:
|
Ynt: Agresifin haberleri gerçekten istersen bırakırsın bencede ben uzunca zaman içtim sigara oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım 6 yıldır hiç içmedim arada canımçekerseki bu son1-2 yıldır kahvenin yanına ayda yılda 1 keyif yapıyorum onunda sonu gelmiyor yarısında söndürüyorum ne mp3 dinledim ne tedavi gördüm istemiyorum artık dedim belkide başlama nedeniniz önemli asıl bağımlı yapan odur sigaraya onu çözerseniz vazgeçmeniz daha kolay olur ben keyif için başlamıştım kolay oldu benim için umarım senin içinde kolay olur kiss3 |
Ynt: Agresifin haberleri Evet öfkeli ya da çok üzgün olduğum zamanlarda içiyorum genelde. Ve bıraktığımda da nekadar üzülsem de içmedim. Bir işe yaramayacaktı, üzüntüm geçmeyecekti, üzüldüğüm sorun çözülmeyecekti. Bu yüzden kolay oldu kurtulmak. Şimdi aynı fikri kafama sokmaya çalışıyorum. Ama bugün zor bir gün, çok kötü kabuslar gördüm. Gerçi etkisi çabuk geçti. Aileme zarar verdiğimi gördüm rüyamda, kardeşimi öldürdüğümü. Böyle rüyalar görmeyeli kaç sene oldu acaba 5-8? Bilemiyorum, saat çalmadan uyandım. Kendimi çok utanmış hissediyordum. Şimdiyse daha huzurlu. |
Ynt: Agresifin haberleri Telkinleri dinlemeye başladığımda ilk yorumlarımdan sonra **shamanic** bana diğer bir başlıkta bu linki incelememi söylemişti. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/ Arada burdaki yazıları okurken aklıma bir şey geldi. Dedim ya ben etkileri net göremiyorum. Ama aldığım teknik eğitim bana bu telkinlerin bilimsel açıdan da mantıklı olduğu fikrini veriyor. Duymasam da belli frekanstaki seslerin beyne ulaşabildiğini biliyorum. Bu yüzden de etkili olacağına inanıyorum. Ve işte bu nedenden dolayı da denemekte ısrarlıyım. Telkinleri duymamak benim bilinçli bir şekilde bu olumlamalara antitez üretmemi önlüyor. Buyüzden bu bir artı. Peki neden bunca şeyin bilincinde olmama rağmen halen bir etkisini göremiyorum. Bunun 3 sebebi olabilir. 1- Son 4 yıl içinde rutin bir hayatım vardı, geçen yıl iş değiştirdim. Üstüne 5 ay kadar önce çok ağır bir travma atlattım. İlaçsız bu dönemi geçirmeye çalışıyorum. 2- Bu 4 yıldan önce ise 6 yıl kadar süregelen bir depresyon süreci için ilaç tedavisi görmüştüm. 6 ay düzenli ilaç kullanımı ve herşeyden elimi ayağımı çekip tamamen iyileşmek üzere harcanmış koca bir yılım var. 3- 9 yaşımı hiç hatırlamıyorum. Çok daha öncesine dair çok net anılarım var. Çok kesin detaylar. Ama evle ilgili sorunlar yaşanmış o yıl, ben de sanırım unutmayı seçmişim. Ve koca 1 yılı kafamdan silmişim. Şimdi bu 3 nedeni düşününce kesinlikle daha sabırlı olmam gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ilk baştan beri çok inanarak dinliyorum. Ne adam gibi baş ağrım oldu ne de kabuslar. Gerçi yıllar sonra tekrar rüyalarımı uyanınca hatırlamaya başladım ama bunun asıl nedeninin telkinleri dinlerken ses yüzünden REM uykusundan uyanmam olduğunu düşündüm. Sonuçta rüya görüyoruz hepimiz, herzaman. Ama gördüğümüz rüyaları uyanınca hatırlamıyoruz. Sabah kabuslarım dün daha yeni başladı. Bu telkinlerin etkisi mi onu da bilmiyorum. Şimdi bu saydığım 3 madde gerçekten benim telkinlere direnç göstermeme neden olabilir mi? Yoksa kendimi şartlandırmış olabilir miyim? Aslında şartlandırdığımı düşünmüyorum çünkü gerçekten inanarak başladım. Atakan Bey bildiğim kadarıyla kişiye özel olarak da telkinler hazırlıyorsunuz ve kişilerle tecrübelerinizde böyle bir örnekle karşılaştınız mı merak ediyorum. İlaç tedavisi görenlerde ya da hafıza sorunları yaşayanlarda böyle bir direnç görülebilir diye? Çok istatiksel bir bilgi olmasa da en azından bunun rastlanılır bir durum olup olmadığını merak ediyorum. |
Ynt: Agresifin haberleri Evet taze taze haberler, Babamla sohbet etmeye başladım. Şaşırmayın sakın. Kötü bir ilişkimiz yok aslında sadece pek konuşmayız. Bizim babamla günlük konuşmalarımız bazen 5 cümleyi bulmaz. Ama bugün farkettim ki baya sohbet ediyoruz. Bir anda farkettim. Şu odamı da toplayıp günlük hayatımı bir düzene soksam, sigarayı da tekrar bıraksam süper olacak ttli3 |
duruşuna gözlerinin içinin parlamasına v.s bu gibi durumlara ve tepkilerinin daha net olması kendini kolayca kötü hissetmemen gibi durumlara göre değerlendirmeni öneririrm.. bunun yanında telkin kiminde geç etki edebilir...o kişinin bilinçaltındaki negatifler daha fazladır vs.vs bunun yanında başka kişisel gelişim yöntemleriyle kendini destekliyor musun? birçok üye telkinleri dinlemenin yanında spor salonuna gidiyor..yoga,koşu v.s yapıyor eft-sedona v.b yöntemlerle kendi gelişimlerine destek veriyorlar bir başka neden sorunu çözmek istemiyor olabilir misin ? bazen sorunların bize sağladığı ikincil gizli kazançlar vardır o yüzden o sorunlara yapışmaya devam ederiz eğer kendine bu açılardan bakmadıysan birde bu şekilde kendine bakabilirsin nacizane önerim sevgilier |
EFT ve diğer konuları inceliyorum ama açıkçası tek bir yönteme bağlı kalmak taraftarıyım biraz. Bioenerjiye inanıyorum meditasyoa da. Meditasyonu deniyorum hatta. Ama şu melek meditasyonları falan kendimi açıkçası bukadar da kaptırma taraftarı değilim bunlara. Herşeyde olduğu gibi sınırlar koymayınca bunda da bir tatminsizlik noktası olduğuna inanıyorum. Mutsuzluğuma çare ararken kaybolma taraftarı değilim bu kadar spiritüelliğin içinde. Olumlu düşünme üzerine kitaplar okuyorum. Spor konusuna gelince 3 yıl kadar profesyonel anlamda ilgilendim. Ama işe başlayınca çok sert bir şekilde bıraktım ve bu sağlığımı etkiledi bunun da bilincindeyim. En azından koşmaya başlamayı planlıyorum çünkü evde yaptığım egzersizler yeterli gelmiyor. Sorunu çözmek istememenin ne demek olduğunu biliyorum, 6 yıl bu yüzden depresyonla boğuştum. O mantığa tekrar gömülmemek için elimden geleni yapyorum. Ama negatif bakmaya, herşeyin altında bir pislik aramaya meyilli bir yapım var ki bunu değiştirmeye uğraşıyorum asıl. Yani iki ihtimal varsa muhakkak en kötüsüne hazırlıyorum kendimi. Ve hep de en kötüsü oluyor. Nasıl düşünürsen öyle olur çünkü. Ben kendimi haklı çıkarıyorum büyük ihtimalle. Bu yüzden daha olumlu bakmak için bu telkinleri dinlemekteyim. Aslında uğraştığım şey hayata bakışımı değiştirmek yani. E bu da belki en zor olanı ya da esas mesela. 30 yıl boyunca etinize kemiğinize bürünmüş bişey. Birden gözünüzün rengini değiştiremezsiniz. Sonuçta bazı huylarımız da genetik. Ben acele de etmiyorum. 5 gün oldu neden bişey yok demedim. Devam ettim dinlemeye. Ama haklısınız belki de bunu sadece telkinlerle başarmaya çalışmak işi yavaşlatmak olabilir. Ama okuduklarıma karşı daha dirençliyim. Kendimi kandırmak gibi geliyor bazı zamanlar bukadar olumlu pozitif bakmaya çalışmak. Bu yüzden bu işi bilinç altımla çözmek istiyorum. Bilincimin karşı koyduğu pis bir alışkanlık var çünkü. Kendini kötüye hazırlamak. Hayal kırıklığı yaşamamak adına bu belki de. Ve şu ayna olayı. Ben daha az aynaya bakmaya başladığımı farkettim. Görünüşümü umursamıyorum belki artık. İçimdeki huzur benim dışarıyı nasıl gördüğüm daha önemli. Ama bu açıkçası vücudumda bulunan kitlelerden sonra oldu. Vücudumun nekadar sağlıklı olduğu saçımın renginden, yüzümdeki gözeneklerden daha önemli oldu bir anda. Herşeyin kıymetini kaybetmeden anlamayan bir varlığız, nekadar yazık. |
Ynt: Agresifin haberleri Sigarasız bir sabah, aman ne de güzel :) Kendimi kandırma çalışmaları ttli3 Bütün haftasonu kabuslarla uyandım, yeni bir liste yaptım biraz daha yüksek bir sesle dinliyorum, hala su sesi versiyonlarında ısrarlıyım ama. Hayal hanımın meditasyonlarına başladım, ama dün daha meditasyonun başında sızmışım, oysa uykum yoktu girlhaha Bütün kıyafetlerimi ve odamı tütün kokusundan arındırıyorum, temizlik hissine kapılmalıyım. Tekrar işimi sevmeliyim, sabahları kalkmak istemiyorum yoksa. Ya da yeni bir işim olmalı, daha mutlu olacağım. Birşeylere karşı istek duymalıyım, bir amaç bir hayal. Bukadar da boşverilmez ki hayata b456 |
Ynt: Agresifin haberleri Koçum benim, hala içmedim :) En zoru ilk 24 saat dayan! |
aklına sigara geldikçe su iç yada meyve ye ama düşünmemeye çalış hatta hiç içmediğini kendine telkin et babam beyin kanamasından önce günde 1 paket içiyordu by-pass olduktan 15 gün sonra sanırım ilk sigara yakan babamdır ama şimdi çok enterasan hatırlamıyor kesinlikle hiç içmedim diyor dr una sordum herşeyi net anımsayan babam neden sigara içtiğini red ediyor cevapsa çok ilginçti benim açımdan suçluluk duygusu ve bu nedenle anımsamıyor ohhh dedik tabiki ttli3 yani aslında herşey senin beyninde bitiyor mp3 ler mutlaka işe yarayacaktır sen sakin,sabırlı ve rahat ol ttli3 |
Ynt: Agresifin haberleri arkadaşlar dikkatinizden kaçan bir şey var..meditasyonu yaparken size gönderdiğim enerjiyi alıyorsunuz uykunuz gelirse şifa uykusudur uyuyun...zaten bilinçaltı gerekeni yapıyor..sadece mediye başlarken bu mediyi ne için yapıyorsanız ona niyet edin..yüksek sesle....meditasyon süresince, aldığım ve yükselttiğim enerjinin ..........akmasını istiyorum deyin.. gerisini bilinçaltı halleder..şifa uykusunu yazık etmeyin... |
Ama dün başladığımı hatırlıyorum ve tam bittiği anda uyandım girlhaha ve sanırım 1.5 saatlik bir meditasyon ( yaratici imgeleme meditasyonu ) Başta söylüyorsunuz aslında sandalyede dik bir şekilde otur diye ttli3 eşşeklik bende yattım bir güzel yatağa öyle denedim. Neyse uyanınca hemen diğer mp3leri açıp uykuma devam ettim su sesi eşliğinde. Ve 3 sabahtır erken uyanıyorum ve bu sabah gülümseyerek uyandım. Kendimi daha dinç ve sağlıklı hissediyorum. Tekrar teşekkürler, bugün yine de uyumadan yapmak için oturarak denemeyi planlıyorum. En azından bir kez baştan sona dinlemek ve denemek için. |
Ben tekrar bırakma konusunda bukadar istekli değildim ama bu kitleler çıkınca açıkçası korktum. İlerde çok pişman olabilirim sigara içtiğim için. İşte o korkuyla bırakıyorum şuan. Ben hep diyorum, bir kez bırakınca tekrar bırakmak kolay. Kendince bir yöntem uyduruyorsun. Su içmek kesinlikle iyi fikir ve işe yarıyor. Ben bir de saat sınırlaması getiriyorum kendime. Akaşama kadar içme diyorum, sonra akşam sadece 1 tane iç, sonra akşamları kendime oyalanacak bişey buluyorum onu da içmiyorum. Sonuçta kafama soktuğum birşey var; fiziksel bağımlılık 10 gün. 10 gün sonra nikotinden kaynaklanan bağımlılığım biticek. Sonrası psikolojik bağımlılık, sincity' de dediği gibi " bağımlı hep bağımlıdır" wink77 Ben içmediğim yıllarda hep istedim içmeyi, bi nefes çeksem diye. O istek gitmiyor. Ama o isteğe karşı koymak çok güzel. Şeytana hayır demek gibisi yok :) O kulağınıza fısıldayacak siz de hayır diyeceksiniz. |
Ynt: Agresifin haberleri Cent teşekkür ederim, hepinizin gelişmelerini takip etmek çok motive ediyor insanı. Bana verilmiş en iyi öğüttür, "bazıları sorunlarını yaşar bazıları o sorunlarla yaşamayı öğrenir". Ben sorunlarla yaşamayı öğrendim belki ama üstüme yapışan bir şeyden kurtulamadım. Hayata kötü bakıp onla savaşıp ayakta kalmak güzel de ben hayata güzel bakmak istiyorum. Sabahları savaşçılar gibi kalkmaktansa sahildeki tatil yapan biri gibi kalkmak istiyorum. Ama evet sabırsızım. Hazır bahar da geldi, ben de inimden çıkmak istiyorum. ttli3 |
Ynt: Agresifin haberleri Yaratıcı imgeleme meditasyonu, "Şimdi kapının tokmağını tut… Kapıyı aç… İçeri gir…" Burda uyuyorum direk, o kapı açılıyor ben uyuyorum ttli3 Ama nasıl rahat bir uyku anlatamam. Ama tavsiyenizi atlamadım Hayal hanım, niyet önemli demiştiniz. Onu unutmuyorum ! Sabah saat çalmadan 1 saat kadar önce kendiliğimden dinlenmiş bir şekilde dinç ve mutlu kalkıyorum. Sabah rüyalarım arttı. Biraz sıkıntılı kabuslar, bazen içimde gereksiz bir iç sıkıntısı hissediyorum, endişe gibi. Tanımlayamadığım. Ama yüzüm gülüyor, halsiz değilim . Suçluluk duygusu telkinini çıkarıp diğer topluluk önünde konuşma ve sigarayı bırakma telkinini eklediğimden beri ( bu arada sadece akşamları 1 tane sigara içiyorum ) sanki herşey daha iyi. Gece uyumadan önce meditasyonları da mp3 olarak dinliyorum ve uygulamaya çalışıyorum utananadam Sonra ardından telkinleri dinliyorum. Ve bu şekilde çok daha fazla verim alıyorum sanırım. Hiç şikayetçi değilim bu uykulardan yani, bana çok ama çok iyi geldi. Tekrar Hayal hanıma teşekkürlerimi sunarım |
Ynt: Agresifin haberleri hayal ablamın medisi çok güzel gerçekten... tender45 ilk siteye üye olduğumda yazılı olanını uygulamıştım...çok hızlı bir şekilde tuhaf bir çoşku ve mutluluk hissetmiştim... ve gerçekten çok dinginleşip rahatlıyor insan...tekrar ellerine sağlık ablamın... thumbsanim sizdeki değişimlerinde hızlı ve etkili olmasına çok sevindim... devamını dilerim...sevgiler... ark5 |
ben teşekkür ederim hepinize..aslında meditasyonun en önemli yeri olan ( eski elbiselerini yakma ritüelini bilinçli zihninle yapıyorsun..yani eskide yaşadığın ve artık sana faydası olmayan herşeyden bilinçli zihninle arınıyorsun) meditasyonun daha sonraki bölümünde bahçede bulunmasını istemediğin çiçekleri sökme işini ise bilinçaltın hallediyor, şimdilik..belki bunları yaparken zorlanacaktın..ve dediğim gibi şifa enerjisi yükleniyorsunuz..uykuya geçmeniz sizin şifa uykunuz..birde mediyi yatarak yapıyorsanız..bilinçaltı yatma pozisyonunda..uyku uyunduğunu biliyor ve bizi direkt o moda sokuyor..bence imgeleme meditasyonlarının uykuda yapılması..daha iyi eğer entellektüel zihniniz benimki gibiyse..medinin tam can alıcı noktasında, cart diye ortaya çıkıp, yalancıııı diyebilir ..bu yüzden uyusun köftehor..imgelerimizi yaratırken onun doğrucu davutluğuna ihtiyacımız yok diye düşünüyorum..saygılı sevgiler |
Ynt: Agresifin haberleri Dün mp3 playerın pili bitti, çekim yasası meditasyonum yarım kaldı. Telkinleri de dinleyemedim. Sabahsa çok yorgundum, bu akşamsa meditasyonları dinleyebildim sadece. İzinliyim, işe gitmedim. Tatil günümü miskin miskin geçirmek istemiyorum. Bomba gibiydim, şimdi içimde öfke kırıntıları var. Diş etime batmış kıymık gibi! |
Ynt: Agresifin haberleri sevgili agresif yazdıklarını şimdi okudum bir solukta.. pc05 öncelikle geçmiş olsun.. ciddi bir durumun olmaması ve erken farkedilmiş olması mutluluk verici.. ark5 http://img215.imageshack.us/img215/5264/k876zf6hd.gif yıllar önce benimde yumurtalıklarımda kist vardı.. wave doktorlar sağolsunlar hemen almak istediler... izin versem o gün hastaneye yatırıp yarın ameliyat edecekler.. bir dakika dedim bana müsade edin ben bir konuyu özümseyeyim.. (buradaki özümseme eve gidip kistimle ve vücudumla toplantı yapmak oldu.. ttli3 ) bioenerjiye ve bilinçaltının gücüne inandığın için elbette doktorların gözleminde kalmaya devam ederek kendi içsel gücün ile bu durumun ve her durumun üstesinden geleceğinin farkında ol lütfen.. ben hastaneden çıkınca takside eve gelene kadar düşündüm.. bu kitle benim içime dışardan monte edilmemişti.. eh acil olarak alınmasını gerektirecek hayati bir önem de arz etmiyordu.. şimdi kendi kendime oluşturduğum bu durumu tekrar normale çevirebilirmiydim.. bence eevet çevirebilirdim.. bilinçsizce bu durumu oluşturduysam bilinçli olarakta çözüm üretebilirdim.. kist topu topu 2,3mm di.. geri kalanım ise 1640 mm .. oranlamaya göre kendimi sevgili kistimin karşısında dev gibi hissettim.. belki okuyanlara saçma gelebilir ama onunla konuştum bana vermek istediği mesajı anlamaya çalıştım ve onu vücudumdan uğurladım.. hismiley bioenerjini kullanarak elerini şifa bulmasını istediğin bölgeye koy.. istersen ellerinden beyaz pırıl pırıl bir enerjinin aktığınıda imgeleyebilirsin.. o bölgenin arındığını temizlendiğini ve normal haline döndüğünü düşün.. kitlelerin sevgiyle giderek küçüldüğünü ve yok olduğunu imgele.. http://img215.imageshack.us/img215/5...22017rg7ql.gifgeçmişe yönelik kalbini kıranları sevgiyle affet ve onları özgür bırak.. bazı şeyleri bir sır gibi içinde tutmayı bırak canım ve bir kağıda deftere yazarak içinden boşalmalarını sağla.. sonra o yazdıklarını yak yada minik parçalara ayırarak akan bir suya bırak.. içinde öfkenini kinini nefretini tutma.. bunları yazabiliyorsan yaz ve kurtul onlardan.. geçmiş geçti.. evet orda onu unutmak yada yok saymak veya bastırıp yaşanmamış kabul etmek malesef bu durumların bize gördüğün gibi bir faydası olmuyor.. söylemesi kolay diyeceksin ama inan bir kere başladığında uygulaması kolay olacak.. yeri geldiğinde gözyaşlarını akıtmaktan çekinme ve hiç bir şeyin güzel yüreğinde katılaşmasına izin verme.. kendine duyduğun sevgi hem herşeyi yumuşatacaktır hemde geçmiş ve gelecek ile kolaylıkla yüzleşmemizi sağlayacaktır.. bitkisel reçeteleri denemek istersen; her sabah 2 çorba kaşığı kadar aloa vera veya isveç iksiri diyen bilinen karışımdan içebilirsin.. kısa sürede bu konuyla ilgili ilgili olarak güzel haberlerini kutlayalım inşallah.. 25889sigarayı bırakma kararın için ayrıca tebrik ederim seni.. http://webdesys.display.hl-users.com...ili/aferim.gif ve günlüğün hayırlı olsun canım.. zor bir başlangıç oldu ama dilerim bundan sonra başarı.. mutluluk ve huzurlu haberlerinle dolsun.. http://img529.imageshack.us/img529/6269/26656375wt9.gif sevgiler.. |
Ynt: Agresifin haberleri özür dilerim ama bu karışımlar ne işe yarıyor merak ettim dusun dusun dusun |
Ynt: Agresifin haberleri isveç iksiri genel olrak ümmin sistemi güçlendirir kanın temizlenmesini sağlar kanyaklı olan bir karışımı daha vardır oda genel olarak yunurtalık ve rahim bölgesindeki kistlerin temizlenmesinde etkili oluyor.. daha detaylı bilgiye aşağıda vereceğim linkten ulaşabilirsin .. sevgiler.. hismiley http://www.ekoses.com/ekolojikyasamp...=vdocid,146785 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 AM. |