Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Elçin'in günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/614646-elcinin-gunlugu.html)

elccy 03-09-2010 11:30 AM

Cevap: Elçin'in günlüğü

evet hayatımda değişimin başladığı kesinlik kazandı artık..bu sabah işten 15 gün sonra durdurulacağımı öğrendim !!!agl34yeni bir hayat başlıyor şimdi..
yeni bir iş
yeni bir savaş
yeni bir mücadele
yeni planlar
yeni olumlamalar
yeni sürprizler
yeni...
yeni...
yeni...
bakalım sırada ne var??
Hayırlısı diyelim ve bekleyelim...

KusadasiComputer 03-09-2010 11:45 AM

Hadi hayırlısı. Allah inşallah nasibini bol verir. 3.5 yılda anca 7 ay çalıştım. doğru düzgün bir iş bulamadım burada ama Allah'tan ümit kesilmez.

Alıntı:

elccy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766610)
evet hayatımda değişimin başladığı kesinlik kazandı artık..bu sabah işten 15 gün sonra durdurulacağımı öğrendim !!!agl34yeni bir hayat başlıyor şimdi..
yeni bir iş
yeni bir savaş
yeni bir mücadele
yeni planlar
yeni olumlamalar
yeni sürprizler
yeni...
yeni...
yeni...
bakalım sırada ne var??
Hayırlısı diyelim ve bekleyelim...

elccy 13-09-2010 11:56 AM

Merhaba canım günlüğüm
hayatımda iki eksik oldu:
Birincisi işim ve ikincisi nenem vefat etti :((
Ama ben hala daha ümidimi yitirmiyorum ve yitirmeyeceğimde.. elbet her kapanan kapının ardından ,bir yenisi açılacdaktır,hem de daha bereketlisi.. ve her gidenin ardından derin bir boşluk olacaktır ,ama anıları ile yüreğimizi ısıtmaya devam edecektir. Huzur içinde yatsın neneciğim...
İş aramaya devam ediyorum,aslında arıyorken ,bir yandan da kendi işimi kurmak istiyorum artık.8 yıldır çalışıyorum ama, artık bir yerden başlayıp,kendi işimi kurmak istiyorum..mesleğim olmayacak ama bu iş,yani okuduğum branş.. kafamda başka başka planlar var.. ve araştırmaya başlayacağım.. kısmetse olacaktır diyorum...

Kafam karmakarışık,bin bir tilki dolaşıyor kafamda... bir düşünceler festivali var ki,cümbüş cümbüş... arada dalıyorum kara bulutlara,sonra eşim çekip çıkarıyor,silkeliyor beni şöyle bir de tekrara ışığa geri dönüyorum... Canım benim,iyi ki varsın ve hayatımdasın ,ben sensiz ne yaprdım hiç bilmiyorum...

Nyese canımcım,daha güzel bir yazı ve haberlerle tekrar görüşmek üzere....
k8908k8908

matri 13-09-2010 02:15 PM

sevgili elcin, iki uzucu haber birden.
ninen icin allah rahmet etsin, fakat yasida bayagi varmis. o yuzden bazen olumler kurtulus olur, bence boyle dusunmelisin, cunku bakan icinde, baktiran icinde zor bir donemdeymissiniz. o yuzden fazla uzulmemelisin diye dusunuyorum.

isine gelince, tedbili mekanda fayda vardir derler atalarimiz... yani mekan degistirmekte fayda vardir.. sende is degistirerek, yeni bir mekan yeni bir insanlar toplulugu yeni bir yasam yasayacaksin.
buda hayatina yenilikler katacagi icin mutlu olacaksin.. o yuzden fazla üzelmemelisin diye dusunuyorum.

umarim bundan sonraki yazilarinda mutlulugu yakalarsin.

planner 13-09-2010 02:29 PM

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun nenenin.

En kısa zamanda hayırlı bir iş bulmanı/kurmanı diliyorum.

elccy 14-09-2010 12:25 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768133)
Allah rahmet eylesin.Herşey gönlünce olsun.

Saol arkadaşım.. Dostlar saolsun,sizler sağolun..

elccy 14-09-2010 12:26 PM

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768171)
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun nenenin.

En kısa zamanda hayırlı bir iş bulmanı/kurmanı diliyorum.

Teşekkür ederim.. inşallah..
ve amin arkadaşım..

elccy 14-09-2010 12:29 PM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768167)
sevgili elcin, iki uzucu haber birden.
ninen icin allah rahmet etsin, fakat yasida bayagi varmis. o yuzden bazen olumler kurtulus olur, bence boyle dusunmelisin, cunku bakan icinde, baktiran icinde zor bir donemdeymissiniz. o yuzden fazla uzulmemelisin diye dusunuyorum.

isine gelince, tedbili mekanda fayda vardir derler atalarimiz... yani mekan degistirmekte fayda vardir.. sende is degistirerek, yeni bir mekan yeni bir insanlar toplulugu yeni bir yasam yasayacaksin.
buda hayatina yenilikler katacagi icin mutlu olacaksin.. o yuzden fazla üzelmemelisin diye dusunuyorum.

umarim bundan sonraki yazilarinda mutlulugu yakalarsin.

Yattığı yer cennet olsun demekten yapacak başka bir şeyimiz yok zaten.. ama hani boşluğuda doldurulamaz be arkadaşım... teşekkür ederim ...sizler sağolun..

Doğru diyorsun arkadaşım.. hayat devam ediyor ve önümüze bakmalı ve yeniliklerden korkmak yerine onları kucaklamalıyız...

elccy 14-09-2010 04:58 PM

İmgeleme yapıyorum

Kendi iş yerimin içindeyim,bir bayram günü arifesi... mesai bitti ve çalışanlarımla bayramlaşıyoruz.Herkeste bir bayram havası,neşesi,herkes gülüyor ve mutlu.. Çünkü sevdikleri bir iş yerindeler,işlerini yaparken mutlular ,çünkü değer veriliyorlar ve yaptıkları iş önemseniyor,tıpkı kendilerini önemsedikleri gibi.. maaşlarını hak ettikleri seviyede alıyorlar,hakları var,vergileri ödeniyor,bayram ikramiyeleri,izinleri ve onları seven,onlara saygı duyan bir direktörleri ve müdürleri var...Daha ne olsun.. ve giderek yükselen ve kökleşen,kurumsallaşan bir şirketleri var...ve ben de bu sevgi ve güven yumağı içinde,ailem olmuş çalışanlarımla ,huzur içindeyim .. onlarla bayramlaşıyor ve onları bayram tataillerine uğurluyorum.. ee ne de olsa çok çalıştık ve daha da verimli olmamız için dinlenmemiz ,motive olmamaız gerekiyor hep beraber..

Herkese iyi bayramlar...

elccy 16-09-2010 04:04 PM

Hayat sürprizlerle olu derler.desinler bakalım...
Hayatın akışına bırak derler,en iyisini,iyi olanı o bilir derler...öyle diyor ve kendimi akışa bırakıyorum..Etrafa iş başvurularımı yaptım,uçan kuşa haber verdim.Şimdide endişeyi bıraktım,ne iyi olacaksa o olsun diyorum...

Hayatın akışına bırakıyorum kendimi.Benim için,sevdiklerim ve ailem için hayırlısı ne ise onu almaya hazırım...Bolluk içinde,mutlu,huzurlu ve sağlıklıyım.Sevdiiklerimle bir arada ve mutluyum...
O halde iyi ki varım,iyi ki varsınız,iyi ki varız...happy6

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 AM.