![]() |
Güzel bir salı Merhaba canımcım Az önce bayram tatili için müdürüme sorayım da ona göre hani plan yapayım diye bir danışayım dedim,cevap çok canımı sıktı.. bilmiyormuş.. Allah aşkına,bu resmi bir tatil neyi bilmiyorsun.. çokk sinir oldum,ama sonra dedim ki içimden ,ben tatilimi yapıyorum ve gidip bir güzel dinleniyorum.. canımı sıkmamalı ki,imgelememi yapabileyim.. ve yapıyorumda,ben o sahile gideceğim ve 2 günlük harika kumsalda,harika denizde tatilimi yapacağım... s456s456s456o halde 'tatildeyim'.....s456s456s456 tataildeyiz tatildesiniz......happy6gulensmileygulensmileygule nsmileygulensmileygulensmileygulensmiley |
Cevap: Elçin'in günlüğü canım günlüğüm Bugün harika paylaşımlarla harika şeyler öğrendim..okuyorum sürekli,paylaşıyorum ve yazmaya gayret ediyorum..ve kendimde yeni şeyler keşfediyorum.. uyanıyorum uykumdan,açıyorum gözlerimi ve görüyorum,duyuyorum,kokusunu alabiliyorum nihayet.. ne güzel şeymiş meğer yaşamak.. kapanmışım iyice kendi kutuma,unutmuşum hayatın yaşanılırlığını... kırdım zinzirlerimi artık ve kimse beni tutamaz... yaşama ,geç kaldıklarımı da telafi edercesine dalıyorum içine,..hadi gidelim yaşam.. nerde kalmıştık???music45music45music45 |
Cevap: Elçin'in günlüğü Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili Ezeli_Nur... uyguluyorumda,arada önümüze çıkan ve yılmamız için elinden geleni yapan şu mücadeleci,kozmik şaka var ya,ona takılmış ve uymuzştum cnm bir aralar.. ama şimdi tekrar kendi benliğime geri döndüm,hemde asla onu terk etmemek üzere.. ait olduğum,mutlu olduğum ve bei ben yapan benliğimde... |
Cevap: Elçin'in günlüğü Merhaba canım günlüğüm Bugün güne güzel başladım ve inşallah o şekilde devam edecek diyerek ,akışa bıraktım bile kendimi... Bu aralar telkin müziklerinde midir,nedir bilemedim,bir uykum var hiç sorma...gece erken de yatsam ,uykumu almadan kalkıyorum.. uyku canavarı oldum galiba.. eşimle herşey yolunda ama,arada annem gibi çok söylendiğimi farkkettim,hatta annemde beğenmediğim şekilde hemde... nasıl da küçük kopyalarıyız değil mi? annem hep babam ne yaprsa yapsın beğenmez,söylenir,eleştirir. Ben eve geliyorum,yemek yapmış oluyor eşim ve masa kurulmuş beni bekliyor (o eve benden erken geliyor ve benim açlığa dayanamadığımı bildiği için hazırlıyor sofrayı) ve ben yemek yiyor ve sonrada annemin küçük kalıbı çıkıp içimden teşekkür yerine söyleniyor, eleştiriyor... evet farkeettim ve farkına vardım. bende beni ne mutsuz eden diyorum.. tabiki eşime karşı olan ve bana ait olmayan tavırlarım!!! hemen ne yapmam gerekiyor ,maddeliyorum: . eşime herşey için teşekkür edip,minnetimi belirten bir öpücük kondurmak . onu eleştirmek yerine teşekkür etmek . eleştiri yerine yapıcı ve teşvik edici cümleler kullanmak ve yine teşekkür etmeyi unutmamak . onun her zaman arkasında her konuda destek için hazır olduğumu hissetirmek . onun benim için önemli olduğunu her zaman her hareketimde,davranışımda hissetmesini sağlamak .onunla konuşurken her zaman tatlı dilli olmak.. şimdi rahatladım işte... y789y789 seni seviyorum aşkım,sana o şekilde davrandığım için özür dilerim,kendimi affediyorum ve farkıa vardığım için kendime teşekkür ediyorum. sen benim için önemli ve çok değerlisin.. 25889258892588925889 |
Cevap: Elçin'in günlüğü Çok şanslısın maşallah , dilerim mutluluğunuz daim olur . :) |
Cevap: Elçin'in günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Elçin'in günlüğü Canım günlüğüm hayatımdaki gelişmelre inanamazsın!!! Kaç zamandır ailemle olmasını istediğimiz birşey oldu nihayet ve herkes için hayırlısı olacak inşallah...dilerim bu güzel gelişmeler devam eder ve mutluluk ve sağlık hep bizi sarar...hpm2 |
Cevap: Elçin'in günlüğü Acaba cnm günlüğüm, ben mi insanları çok seviyor ve değer veriyorum diye mi oluyor tüm bu değişimler,yoksa farkına varma durumum mu gelişiyor? bu aralar kararasızım çoğu konuda... neden acaba???dusun2dusun2dusun2 |
Cevap: Elçin'in günlüğü y789Bugün pek neşeli değilim canımya.. nenem kaç gündür hastanede ve durumu kritik.. daha önce de bir çok kere hastaneye gittik ,ama her seferinde canlanarak ve neşe içinde çıkardık kendisini hastaneden.. ama bu sefer hastaneye yatalı3 gün oldu ve giderek ağırlaşıyor...neutrali5 Bu sefer yaşının verdiği etkenlerden dolayı(94 yaşında canım benim) vucut artık deyim yerinde ise,tekliyor...:(((( Tuhaf bir durum bizler doğuyoruz,annemiz besliyor,bakıyor,altımızı değiştiriyor.Büyüyoruz onlar yaşlanıyor ve biz onlara bakmaya,yedirmeye,altlarını değiştirmeye başlıyoruz.. hayat nasıl başlıyorsa, o şekilde de sonlanıyor.. Yaşam işte... Dilerim nenem tez zamanda yine bizi şaşırtıp, iyileşir ve evimize geri döneriz hep beraber... Neneciğim seni çok seviyorum ...Umarım yaşam serüveninde birkaç zaman diliminde daha bizlere yerin vardır ve o dilimleri en güzel şekilde doldururuz...y789 |
Cevap: Elçin'in günlüğü Amin.inşallah....y789 teşekkür ederim...iyi ki varsınız.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07 AM. |