Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Elçin'in günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/614646-elcinin-gunlugu.html)

elccy 14-08-2010 11:02 AM

Elçin'in günlüğü

Merhaba Canımcım
Bugün seninle buradan ilk paylaşımımız olacak,o yüzden gayet heyecanlıyım ...sevincliHer neyse seninle paylaşmak istediğim ilginç gelişmeler var,sihirli değnek deymişcesine hayatım bir anda değişti..Anlatmam lazım!!!

İki gece önce yine şans benimle olduğunu saatin 11,11 olması ile gösterdi ve gerçekten o günden sonra herşey değişti.Eski ,orjinal Elçin geri geldi. Neşeli,arkadaşları ile görüşen,espirili,mutlu,çılgın ve Polyanna olan....Merhaba ,hoşgeldin yani,biraz geciktin,beni terkettin sanmıştım,ama yine beni yanılttın ve yanımdasın ve benimlesin...HOŞGELDİN,hoşgeldim Özüme.... Uzun zaman aramayan insanlar,iki gündür arıyorlar ve nerdeyse önümüzdeki hafta uzun zaman görüşmediğim bu insanların hepsiyle de görüşeceğim..hem de hepsiyle... inanabiliyormusun...çocukluk arkadaşlarım,üniversiteden arkadaşlarım,site arkadaşlarım,komşular...
Ben napmışım kendime,kimseyle görüşmüyormuşum meğer.. doğru ya ben kızmakla, insanlardan uzaklaşmakla ve kendime acımakla ve hayatı eşime zorlaştırmakla meşguldüm...ve tabiki kedime.. çünkü bu tüm yaptıklarım bana ters düşen şeyler olduğu için,bir yandan da vicdanımla boğuşuyordum...y789
ama dediğim gibi sevgili günlük,bir anda sihirli bir değnek değdi ve ben silkinip ,kendime geldim,tüm sis perdesi aralandı ve net görmeye başladım..kızmıyorum ve sorgulamıyorum.. bu geçen zamanı bu şekilde yaşamam lazımmış ve benim ders almam,görmem gereken şeyler varmış,anlamam gereken değerler,hayatımdan çıkması gereken insanlar ,yaşamlar birçok şey varmış... ve şimdi bu bitti...dersimi alıyor ve yoluma devam ediyorum... üzdüğüm kırdığım herkesten,beni kıran ,yıkan,inciten her şeyden ,kendimden de özür diliyorum ve kendimide dahil herkesi,herşeyi affediyorum ve olduğu gibi kabul ediyorum...şimdi önüme bakıyorum artık ve şimdiye konsantre oluyorum.artık kırılmak değil,sevmek var.. artık seviyorum ,gülümsüyorum,takılmıyorum ve neşeyle devam diyorum... artık güneşi,sıcağı,soğuğu,herşeyi seviyorum .. Hayat bana nehirinle getirdiğin herşeyi sevgi ile sorgulamadan seve seve kabul ediyorum ve neşeyle alıp yaşayıp gitmesi gereken zamanda da onu sevgiyle yoluna koyup yolcu ediyorum ve yeniliklere merhaba diyorum..
Bolluk,sağlık,sevgi ,neşe,aşk benimle ve ailemle...ne dilersem,ne istersem bana geliyor ve gerçekleşiyor.. sevgi ve ışık,huzur ,sağlık hep benimle...
Daha nolsun yahu :)))

SEvgili günlüğüm ,ben gene kendimi aşmışım İyiki varsın ve beni dinliyorsun... Hiç konuşmadın gene :))))))smileydance
Görüşmek üzere canım benim...t678girlhahagirlhahagirlhaha

ElçinO0k8908k8908k8908

bluegirlx 14-08-2010 11:07 AM

Cevap: Elçin'in günlüğü

oovvvv...bu farkındalıklara erdiğin için kendini ne kadar sevsen ne kadar tebrik etsen az...gözlerini açan her neyse (gerçi sebebede gerek yok ya)bizde burdan teşekkür ediyoruz..varlığınla ve değişiminle içimizi aydınlattın..

elccy 14-08-2010 11:14 AM

Teşekkür ederim Bluegirlx...Beni çok mutlu ettin...Sebebi bende henüz bulmadım ,ama seninde dediğin gibi sebebe gerek yok.. benim artık o bulutun içinden çıkma vaktim gelmişti ve çıktım..ama sebebi de far edersen onuda paylaşacağım tabiki sizlerle...

Sevgiyle ve ışıkla kal sevgili arkadaşım
ELÇİN

Işıldayan Safir 14-08-2010 11:21 AM

Merhaba Elçin,

Günlüğün hayırlı olsun. Mutluluk içine yayılsın. Her geçen gün çoğalsın. Sen kendin olmaya karar verdiğinde evren de sana ona emanet ettiğin yaşamını geri vermiş. Daha da güzel haberlerini okumak dileğiyle.

Sevgiyle kal. actionsmile

genco 14-08-2010 11:36 AM

Merhaba Elçin:)

Kendine yeni bir sayfa acman, gelişmelerini paylaşman sana oldugu kadar bir çok arkadaşımızı da ışık tutacaktır. Gelişmeler olumlu,fikirler güzel.

Günlüğün hayırlı, uğurlu olsun sana bol şans getirsin.

elccy 14-08-2010 11:39 AM

Arkadaşlar hepinize güzel düşünceleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

Aranızda olmak ve paylaşmak güzel...

iyiki varsınız :))))))))))))

Parlayan 14-08-2010 11:58 AM

Harikasın Elçin..Çok mutlu oldum,olumsuzluk mutsuzluk kılıfını yırtmışsın..Ne güzel ışıl ışıl parlıyorsun cümlelerinle..
İyiki varsın...
http://img291.imageshack.us/img291/9...lorroseil6.gif

elccy 14-08-2010 12:29 PM

Teşekkür ederim Sümbülii.... bence hep beraber parlıyoruz.. enerjimizi hissedebiliyorum...

karavan 14-08-2010 01:53 PM

Sevgili elccy

Günlüğün hayırlı olsun.

Böyle güzel şeyler okumak gerçekten hepimizi mutlu ediyor.
Güzel paylaşımlarının daha da artması dileklerimle.

İyiki varsın.

elccy 16-08-2010 01:42 PM

Merhaba canımcım
Evet hayatımda sürprizler devam ediyor..Cumartesi günü çamaşır sermek için balkona çıktığımda ,sitede hiç selam vermeyen,bizi gördüğünde de yüzüme dik dik bakıp,suratını çeviren komşum,balkona çıkar çıkmaz öyle içten bir selam verdiki ve konuşmaya başladı ki,şok geçirdim,ama hemen kendime gelip ben de yanı sıcaklıkla cevap verdim ve sohbet ettik...sevinclisevinclisevincli İnan şok olmuştum ama sevindim de... insan sitede evine gelince komşuları ile iyi olan ilişkileriyle kendini daha da iyi hissediyor...ne mutlu bize... canım komşularım ..iyiki varsınız...956k956k956k956k Tabiki bu da bana evrenin bir hediyesi diye düşünüyor ve teşekkür ediyorum...

Ama dün biraz daha durgun ve huysuzdum..bad45Canım eşim ve annesi N. annemle beraber ,uzaktan gelen dayımı ziyarete gittik,hem yüzdük,hem sohbet ettik, hem güzel bir tatail günü geçirdik.. ama ben huzursuz ve huysuzdum...tabiki de bi huysuzluk çıkarmadım ama,içimdeki huzurluğa da anlam veremedim..arada N. annemle uyuşmayan yönlerimiz var ,ve bir ara yüreğimi incitti diye,sanırım bana havadan nem kaptırıyor bazı şeyleri, yada yaptığı herşey bana abartı ve batıyor geliyor.. ama ben biliyorum ,affettim kendisini ama,yüreğimdeki güven duygusu ona karşı hala daha düzelmedi.. ama bunun eşimle benim aramdaki ilişkiyi zedelemesine izin vermeyeceğim...zamana bırakıyorum,elbet tekrar ona güvenmeye başlayacağım.. ama zamanla diye düşünüyorum.Kendimi sürekli telkin ediyorum,o iyi bir insan,istemeden yapıyor ,bilmeden yapıyor ve beni seviyor,diyorum... ve hakkında iyi düşünmeye ,iyi sözler söylemeye gayret ediyorum.Çünkü eşim bu bendeki huzursuzluğun farkında,ama çabamında farkında ve beni takdir ediyor..Annemde kendine çeki düzen vermeye çalışıyor.. o yüzden bende bu huzursuzluğu ortadan kaldırmak istiyorum artık...Ben mutlu ve huzurluyum ve etrafımı sevgi ile korumaya alıp,sevginin herşeye dokunmasına ve sarmasına,herşeyi iyileştirmesine,güzelleştirmesine izin veriyorum.. O halde iyiki varım...956k956k956k956k956k

elccy 17-08-2010 05:31 PM

3. gün,3. paylaşım

Merhabalar canım günlüğüm
ben gene geldim,sana içimi dökmeye,dert ortağıma sığınmaya... yok dur hemen korkma iyiyim,çoook şükür herşey yolunda... N. annem sanırım beni incittiğinin farkında ve gönlümü almaya çalışıyor.. ben de zamana bıraktım.. iyi davranıyorum tabiki,o benim büyüğüm ve istekle yapılan bi durum değil onun yaptığı.. ama madem ki hatasının farkında ,ne mutlu bana ve ona.. 956k956k
Çok sıcak canım ya,bu yaşadığımız tecrübe hiç iyi bir işaret değil aslında... Dünyanın ozondaki açtığımız harika delikten sonra ,yaşadığı bu iklim değişimi bizleri bayağı bir yoracak...resmen değişim geçiriyoruz,bitki örtüsü bile değişim geçirmeye,duruma uygun bir şekilde kurak iklime uyan bitki türleri ortaya çıkmaya başladı,hayvanlar,balılar hepsi evrim geçirmye başladı.Dünyada olmayan yeni türler çıkıyor sansakta ,aslında o daha önce bildiğimiz, ama evrim geçirmiş canlılar onlar...noluyoruz,sonumuz nereye gidiyor,çocuklarımın dönemi olacak mı,nasıl bir gelecek onları ve bizi bekliyor,hiç bilmiyor ve endişeleniyorum..y789
Off canım günlüğüm,sıcak ve çok daha sıcak olacak...bizler kendimizi affede duralım,dünya bizi affedebilecek mi işte o bir soru işareti,hem de büyük....

sevgiyle kal

elccy 19-08-2010 05:28 PM

siyah gözlükler

Gene ben
bu sefer fırtınalı bir deniz gibiyim...siyah gözlüklerimi taktım bugün.. kimse görmesin, kimse seslenmesin,merhaba demesin bana sakın.. bak kocaman hemde gözlükler,ama tıpkı bir devekuşu gibiyim. tek farkımız o kafasını kuma sokuyor,ben de gözlüklerimin arkasına saklanıyorum ve güya görünmez oluyoruz...kimi kandırıyorum ki... silkinmeli kendime gelmeliyim,bu yıkılan kuleyi tekrar inşaa etmeliyim,her kapanan kapının ardından yeni bir kapı açıldığını unuttum mu yoksa?? of günlüğüm ya,çok sıkılıyor içim çoook...
her yeni birşey olacağında,sanırım bu belirsizlik beni bu karamsarlığa itiyor...yeni hep korkutur,oysa bir de şu açıdan bakmalıyım;her yenilik yeni bir hayat oyununun başlangıcı demek değil midir? oleyyyyy yeni keşifler,yeni heyecanlar... hayatta hep aynı oyunu oynasaydık,sıkılmaz mıydık? hadi silkin be >Elço,at kendini oyunun ortasına,yeni insanlar,yeni serüvenler, at kendini hayatın içine, ne duruyorsun be ,at kendini denize!!!
aslında insanoğlu, alışıldık kalıplar dışına çıkmaya hep korkar,neden? çünkü alışmış her şeyi biliyor,güvende!! ama şimdi bilinmezlik var,güven yok,korku var... cesur olmazsak hep eskide kalırız ve yeniyi merak edip,sadece pencereden izleriz... cesaret cesaret ve cesaret.. hadi,ha gayret...başaracağım....her zaman olduğu gibi,bunu da başaracağım...cesaret ... hadi....krzm67krzm67krzm67

O0O0melekelerim benimle ve bana yol gösterecekler,her zaman ki gibi...

bluegirlx 19-08-2010 11:06 PM

çok güzel anlatmışsın değişememeyi ..değişim her zaman sancılıdır..ama ben saklandım demişsin yaaa...asıl amacın saklnmak değil bunu hissettim yazdıkalrınla..kendini bağıra çağıra anlatmak su yüzünde tertemiz gözükmek istiyorsun aslında kendine yeni düzeninde yer edinirken daha çok nasıl kendin olabilirsin onun heaplarını yapmalısın..

unutma bütün değişimler daha çok sen olabilmen için gerçeklşiyor..

elccy 20-08-2010 10:15 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763442)
çok güzel anlatmışsın değişememeyi ..değişim her zaman sancılıdır..ama ben saklandım demişsin yaaa...asıl amacın saklnmak değil bunu hissettim yazdıkalrınla..kendini bağıra çağıra anlatmak su yüzünde tertemiz gözükmek istiyorsun aslında kendine yeni düzeninde yer edinirken daha çok nasıl kendin olabilirsin onun heaplarını yapmalısın..

unutma bütün değişimler daha çok sen olabilmen için gerçeklşiyor..

çok güzel dedin canım ya... değişimlerden korkmam ama uzun zman oldu ,evlenince (1 yıl oldu aslında ) hani bazı şeyler sabit kalmalı,istikrarlı olmalı diye diretiyoruz ya, işte ben öyle birşeyin içindeyim.. aslında değişim gerekiyorsa değişme olmalı,bu işimde olmalı ,şehirde dğişecekse o da değişmelii. hayat demek ki diyorki şu tarafa git onu yap daha iyi olacak ,o zaman direnmek nafile...
o halde varım ...:))))krzm67

Sultan 20-08-2010 10:44 AM

merhaba elçin
günlüğünü okudum.değişimler başlamış hayatında bazende değişmek korkutur insanı.
zamanla her şey senin için daha güzel olacak.günlüğünde hayırlı olsun.
mutlu ve güzel paylaşımlarını bekliyoruz.
iyi ki varsın..
sevgiyle mutlu kalıny789

elccy 21-08-2010 11:17 AM

huzurlu mutlu bol kumlu bir cumartesiiii

merhaba
bugün herkesin mutlu olduğu gün ilan ediyorum,çünkü bugün cumartesi, tatil... dediğime bakmayın ,biliyorum çoğumuz bende dahil bugünde çalışıyoruz,ama olsun,belli bir zaman diliminden sonra tatil olacak deil mi???blissyblissyblissyblissy
Ben ve eşim uzun zamandır gidemediğimiz ,ama bize her gittiğimizde huzur veren yerimize gideceğiz bugün,.... doğal akvaryum olan bir deniz,kumsal ve ahşap evler... önce dalıp balıklara merhaba diyeceği,onlarla biraz yüzeceğim ve sonra kendimi kumsala atıp,uzun zamandır heyecanla beklediğim kitabımla vakit geçireceğim... oleyyyyyyyyyyy..... ve eşimle de tabiki... onsuz olmaz deil mi???superxy128956

iki gündür mp3 telkinleri dinliyorum,sırası ile suçluluk duygusu,ego,mutluluk ve başkalarının düşüncelerini önemsememe ve koruma kalkanı.. etkileri,insanları dinlemeye başladım ilgi ile,sakinleştim,iç huzrum daha iyi,asabi değilim,tepkilerim azaldı ve eşime yüklenmeyi bıraktım,kızmıyorum..zavallıya hep veriyordum ağırlığı.. ne kötü insanın en sevdiğine yapması hep bunları... ama artık yapmıyorum ve kendimle gururu duyuyorum...

herşey için şükürler olsun... herkese güzel bir hafta sonu diliyorum anacım,beni özleyin emi???

s456s456s456smileydancef678hf678ht678t678happy6smi l56smil56smil56smil56smil56smil56smil56smil56smil5 6smil56smil56s45apkhpm2

elccy 21-08-2010 11:21 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763475)
merhaba elçin
günlüğünü okudum.değişimler başlamış hayatında bazende değişmek korkutur insanı.
zamanla her şey senin için daha güzel olacak.günlüğünde hayırlı olsun.
mutlu ve güzel paylaşımlarını bekliyoruz.
iyi ki varsın..
sevgiyle mutlu kalıny789

teşekkür ederim Bengusu... gerçekten değişimler başladı...
umarım herkeste başlar ve hep beraber bu güzel ışığı yayarız....
music45music45music45

hpm2

elccy 21-08-2010 12:14 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762228)
Merhaba Elçin,

Günlüğün hayırlı olsun. Mutluluk içine yayılsın. Her geçen gün çoğalsın. Sen kendin olmaya karar verdiğinde evren de sana ona emanet ettiğin yaşamını geri vermiş. Daha da güzel haberlerini okumak dileğiyle.

Sevgiyle kal. actionsmile

Teşekkür ederim sevgili Zerynthia.. biraz geçde olsa sana teşekkür için dönebildim. bazı şeyleri formumuzda yeni öğreniyorumda girlhaha

İnşallah hepimizin güzel haberlerini buradan paylaşıp,mutlu olacağız hep beraber..

sevgiyle kalO0

elccy 23-08-2010 02:22 PM

Harika bir başlangıç

İşte bir hafta başı daha ve iş başı tabikide güzel bir hafta sonunun ardından..şu pazartesi sendromu kaldırılmalı aslında,şöyle düşünmeliyiz,' eğer yarın pazartesi olmasa ve ben işe başlamıyor olsaydım,kesin gene yorucu bir sürü şeyle upğraşacak ve dinlenemeyecektim.. ohh o yüzden iyiki bugün pazartesi ve işteyim.en azından kafam olmasa da vücudum dinleniyor''
nasıl ama? evet iyiki bugün pzt ve ben bedenimi dinlendiriyorum.çünkü dün ve cumartesi harika bir denizdeydim ve vücudumu baya bir yordum yüzmekten,dalmaktan ve güneşlenmekten...girlhahagirlhahaşimdi sıra kafayı yormakta ve gözlerimi...

Bu tatilde dinlediğim mp3 lerin bir belirtisini daha gördüm,kızgın değilim,uyumluyum ve neşeliyim. eski enerjimi geri kazandım ve hedeflerimi(bir ara kaybetmiştim) düşünmeye başladım.... ne mutlu bana... işte bu beni çok sevindirdi...daha önce hedef medef yoktu yitip gitmişti,karamsardım,kızgındım,herkese herşeye kızıyordum.. ama şimdi gerçekten kendimi iyi hissediyorum. hatta hedeflerim içi bir liste bile yaptım...

onuda bir ara paylaşacağım canım günlüğüm seninle...

Hoşçakal şimdilik... sevgiyle ve güzelliklerle görüşmek üzere...girlhaha

elccy 24-08-2010 04:39 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762262)
Sevgili elccy

Günlüğün hayırlı olsun.

Böyle güzel şeyler okumak gerçekten hepimizi mutlu ediyor.
Güzel paylaşımlarının daha da artması dileklerimle.

İyiki varsın.

girlhaha
teşekkür ederim rakadaşım.. iyiki sizlerde varsınız...u859u859u859

elccy 24-08-2010 04:42 PM

Güzel bir salı

Merhaba canımcım
Az önce bayram tatili için müdürüme sorayım da ona göre hani plan yapayım diye bir danışayım dedim,cevap çok canımı sıktı.. bilmiyormuş.. Allah aşkına,bu resmi bir tatil neyi bilmiyorsun.. çokk sinir oldum,ama sonra dedim ki içimden ,ben tatilimi yapıyorum ve gidip bir güzel dinleniyorum.. canımı sıkmamalı ki,imgelememi yapabileyim.. ve yapıyorumda,ben o sahile gideceğim ve 2 günlük harika kumsalda,harika denizde tatilimi yapacağım...

s456s456s456o halde 'tatildeyim'.....s456s456s456
tataildeyiz
tatildesiniz......happy6gulensmileygulensmileygule nsmileygulensmileygulensmileygulensmiley

elccy 30-08-2010 03:17 PM

canım günlüğüm
Bugün harika paylaşımlarla harika şeyler öğrendim..okuyorum sürekli,paylaşıyorum ve yazmaya gayret ediyorum..ve kendimde yeni şeyler keşfediyorum.. uyanıyorum uykumdan,açıyorum gözlerimi ve görüyorum,duyuyorum,kokusunu alabiliyorum nihayet.. ne güzel şeymiş meğer yaşamak.. kapanmışım iyice kendi kutuma,unutmuşum hayatın yaşanılırlığını... kırdım zinzirlerimi artık ve kimse beni tutamaz... yaşama ,geç kaldıklarımı da telafi edercesine dalıyorum içine,..hadi gidelim yaşam.. nerde kalmıştık???music45music45music45

elccy 30-08-2010 03:35 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 765733)
Öğrediğin bilgileri uygulama yaparak denemeni öneriyorum..Yazmayı sakın bırakma...Bak o zaman nasıl sonuçlar elde edeceksiny789

Teşekkür ederim sevgili Ezeli_Nur... uyguluyorumda,arada önümüze çıkan ve yılmamız için elinden geleni yapan şu mücadeleci,kozmik şaka var ya,ona takılmış ve uymuzştum cnm bir aralar.. ama şimdi tekrar kendi benliğime geri döndüm,hemde asla onu terk etmemek üzere.. ait olduğum,mutlu olduğum ve bei ben yapan benliğimde...

elccy 31-08-2010 11:42 AM

Merhaba canım günlüğüm
Bugün güne güzel başladım ve inşallah o şekilde devam edecek diyerek ,akışa bıraktım bile kendimi... Bu aralar telkin müziklerinde midir,nedir bilemedim,bir uykum var hiç sorma...gece erken de yatsam ,uykumu almadan kalkıyorum.. uyku canavarı oldum galiba..
eşimle herşey yolunda ama,arada annem gibi çok söylendiğimi farkkettim,hatta annemde beğenmediğim şekilde hemde... nasıl da küçük kopyalarıyız değil mi? annem hep babam ne yaprsa yapsın beğenmez,söylenir,eleştirir. Ben eve geliyorum,yemek yapmış oluyor eşim ve masa kurulmuş beni bekliyor (o eve benden erken geliyor ve benim açlığa dayanamadığımı bildiği için hazırlıyor sofrayı) ve ben yemek yiyor ve sonrada annemin küçük kalıbı çıkıp içimden teşekkür yerine söyleniyor, eleştiriyor... evet farkeettim ve farkına vardım. bende beni ne mutsuz eden diyorum.. tabiki eşime karşı olan ve bana ait olmayan tavırlarım!!! hemen ne yapmam gerekiyor ,maddeliyorum:

. eşime herşey için teşekkür edip,minnetimi belirten bir öpücük kondurmak
. onu eleştirmek yerine teşekkür etmek
. eleştiri yerine yapıcı ve teşvik edici cümleler kullanmak ve yine teşekkür etmeyi unutmamak
. onun her zaman arkasında her konuda destek için hazır olduğumu hissetirmek
. onun benim için önemli olduğunu her zaman her hareketimde,davranışımda hissetmesini sağlamak
.onunla konuşurken her zaman tatlı dilli olmak..

şimdi rahatladım işte... y789y789
seni seviyorum aşkım,sana o şekilde davrandığım için özür dilerim,kendimi affediyorum ve farkıa vardığım için kendime teşekkür ediyorum.
sen benim için önemli ve çok değerlisin..
25889258892588925889

bigokyanus 31-08-2010 12:05 PM

Çok şanslısın maşallah , dilerim mutluluğunuz daim olur . :)

elccy 01-09-2010 11:44 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 765896)
Çok şanslısın maşallah , dilerim mutluluğunuz daim olur . :)

Saol canım benim.. sen de çok şanslı bir insansın ,yeter ki inan canım şansına...ttli3

elccy 01-09-2010 11:45 AM

Canım günlüğüm
hayatımdaki gelişmelre inanamazsın!!!
Kaç zamandır ailemle olmasını istediğimiz birşey oldu nihayet ve herkes için hayırlısı olacak inşallah...dilerim bu güzel gelişmeler devam eder ve mutluluk ve sağlık hep bizi sarar...hpm2

elccy 01-09-2010 11:47 AM

Acaba cnm günlüğüm,
ben mi insanları çok seviyor ve değer veriyorum diye mi oluyor tüm bu değişimler,yoksa farkına varma durumum mu gelişiyor? bu aralar kararasızım çoğu konuda... neden acaba???dusun2dusun2dusun2

elccy 02-09-2010 10:19 AM

y789Bugün pek neşeli değilim canımya.. nenem kaç gündür hastanede ve durumu kritik.. daha önce de bir çok kere hastaneye gittik ,ama her seferinde canlanarak ve neşe içinde çıkardık kendisini hastaneden.. ama bu sefer hastaneye yatalı3 gün oldu ve giderek ağırlaşıyor...neutrali5 Bu sefer yaşının verdiği etkenlerden dolayı(94 yaşında canım benim) vucut artık deyim yerinde ise,tekliyor...:(((( Tuhaf bir durum bizler doğuyoruz,annemiz besliyor,bakıyor,altımızı değiştiriyor.Büyüyoruz onlar yaşlanıyor ve biz onlara bakmaya,yedirmeye,altlarını değiştirmeye başlıyoruz.. hayat nasıl başlıyorsa, o şekilde de sonlanıyor.. Yaşam işte...
Dilerim nenem tez zamanda yine bizi şaşırtıp, iyileşir ve evimize geri döneriz hep beraber...
Neneciğim seni çok seviyorum ...Umarım yaşam serüveninde birkaç zaman diliminde daha bizlere yerin vardır ve o dilimleri en güzel şekilde doldururuz...y789

elccy 02-09-2010 10:39 AM

Amin.inşallah....y789
teşekkür ederim...iyi ki varsınız..

elccy 03-09-2010 11:30 AM

evet hayatımda değişimin başladığı kesinlik kazandı artık..bu sabah işten 15 gün sonra durdurulacağımı öğrendim !!!agl34yeni bir hayat başlıyor şimdi..
yeni bir iş
yeni bir savaş
yeni bir mücadele
yeni planlar
yeni olumlamalar
yeni sürprizler
yeni...
yeni...
yeni...
bakalım sırada ne var??
Hayırlısı diyelim ve bekleyelim...

KusadasiComputer 03-09-2010 11:45 AM

Hadi hayırlısı. Allah inşallah nasibini bol verir. 3.5 yılda anca 7 ay çalıştım. doğru düzgün bir iş bulamadım burada ama Allah'tan ümit kesilmez.

Alıntı:

elccy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766610)
evet hayatımda değişimin başladığı kesinlik kazandı artık..bu sabah işten 15 gün sonra durdurulacağımı öğrendim !!!agl34yeni bir hayat başlıyor şimdi..
yeni bir iş
yeni bir savaş
yeni bir mücadele
yeni planlar
yeni olumlamalar
yeni sürprizler
yeni...
yeni...
yeni...
bakalım sırada ne var??
Hayırlısı diyelim ve bekleyelim...

elccy 13-09-2010 11:56 AM

Merhaba canım günlüğüm
hayatımda iki eksik oldu:
Birincisi işim ve ikincisi nenem vefat etti :((
Ama ben hala daha ümidimi yitirmiyorum ve yitirmeyeceğimde.. elbet her kapanan kapının ardından ,bir yenisi açılacdaktır,hem de daha bereketlisi.. ve her gidenin ardından derin bir boşluk olacaktır ,ama anıları ile yüreğimizi ısıtmaya devam edecektir. Huzur içinde yatsın neneciğim...
İş aramaya devam ediyorum,aslında arıyorken ,bir yandan da kendi işimi kurmak istiyorum artık.8 yıldır çalışıyorum ama, artık bir yerden başlayıp,kendi işimi kurmak istiyorum..mesleğim olmayacak ama bu iş,yani okuduğum branş.. kafamda başka başka planlar var.. ve araştırmaya başlayacağım.. kısmetse olacaktır diyorum...

Kafam karmakarışık,bin bir tilki dolaşıyor kafamda... bir düşünceler festivali var ki,cümbüş cümbüş... arada dalıyorum kara bulutlara,sonra eşim çekip çıkarıyor,silkeliyor beni şöyle bir de tekrara ışığa geri dönüyorum... Canım benim,iyi ki varsın ve hayatımdasın ,ben sensiz ne yaprdım hiç bilmiyorum...

Nyese canımcım,daha güzel bir yazı ve haberlerle tekrar görüşmek üzere....
k8908k8908

matri 13-09-2010 02:15 PM

sevgili elcin, iki uzucu haber birden.
ninen icin allah rahmet etsin, fakat yasida bayagi varmis. o yuzden bazen olumler kurtulus olur, bence boyle dusunmelisin, cunku bakan icinde, baktiran icinde zor bir donemdeymissiniz. o yuzden fazla uzulmemelisin diye dusunuyorum.

isine gelince, tedbili mekanda fayda vardir derler atalarimiz... yani mekan degistirmekte fayda vardir.. sende is degistirerek, yeni bir mekan yeni bir insanlar toplulugu yeni bir yasam yasayacaksin.
buda hayatina yenilikler katacagi icin mutlu olacaksin.. o yuzden fazla üzelmemelisin diye dusunuyorum.

umarim bundan sonraki yazilarinda mutlulugu yakalarsin.

planner 13-09-2010 02:29 PM

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun nenenin.

En kısa zamanda hayırlı bir iş bulmanı/kurmanı diliyorum.

elccy 14-09-2010 12:25 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768133)
Allah rahmet eylesin.Herşey gönlünce olsun.

Saol arkadaşım.. Dostlar saolsun,sizler sağolun..

elccy 14-09-2010 12:26 PM

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768171)
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun nenenin.

En kısa zamanda hayırlı bir iş bulmanı/kurmanı diliyorum.

Teşekkür ederim.. inşallah..
ve amin arkadaşım..

elccy 14-09-2010 12:29 PM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768167)
sevgili elcin, iki uzucu haber birden.
ninen icin allah rahmet etsin, fakat yasida bayagi varmis. o yuzden bazen olumler kurtulus olur, bence boyle dusunmelisin, cunku bakan icinde, baktiran icinde zor bir donemdeymissiniz. o yuzden fazla uzulmemelisin diye dusunuyorum.

isine gelince, tedbili mekanda fayda vardir derler atalarimiz... yani mekan degistirmekte fayda vardir.. sende is degistirerek, yeni bir mekan yeni bir insanlar toplulugu yeni bir yasam yasayacaksin.
buda hayatina yenilikler katacagi icin mutlu olacaksin.. o yuzden fazla üzelmemelisin diye dusunuyorum.

umarim bundan sonraki yazilarinda mutlulugu yakalarsin.

Yattığı yer cennet olsun demekten yapacak başka bir şeyimiz yok zaten.. ama hani boşluğuda doldurulamaz be arkadaşım... teşekkür ederim ...sizler sağolun..

Doğru diyorsun arkadaşım.. hayat devam ediyor ve önümüze bakmalı ve yeniliklerden korkmak yerine onları kucaklamalıyız...

elccy 14-09-2010 04:58 PM

İmgeleme yapıyorum

Kendi iş yerimin içindeyim,bir bayram günü arifesi... mesai bitti ve çalışanlarımla bayramlaşıyoruz.Herkeste bir bayram havası,neşesi,herkes gülüyor ve mutlu.. Çünkü sevdikleri bir iş yerindeler,işlerini yaparken mutlular ,çünkü değer veriliyorlar ve yaptıkları iş önemseniyor,tıpkı kendilerini önemsedikleri gibi.. maaşlarını hak ettikleri seviyede alıyorlar,hakları var,vergileri ödeniyor,bayram ikramiyeleri,izinleri ve onları seven,onlara saygı duyan bir direktörleri ve müdürleri var...Daha ne olsun.. ve giderek yükselen ve kökleşen,kurumsallaşan bir şirketleri var...ve ben de bu sevgi ve güven yumağı içinde,ailem olmuş çalışanlarımla ,huzur içindeyim .. onlarla bayramlaşıyor ve onları bayram tataillerine uğurluyorum.. ee ne de olsa çok çalıştık ve daha da verimli olmamız için dinlenmemiz ,motive olmamaız gerekiyor hep beraber..

Herkese iyi bayramlar...

elccy 16-09-2010 04:04 PM

Hayat sürprizlerle olu derler.desinler bakalım...
Hayatın akışına bırak derler,en iyisini,iyi olanı o bilir derler...öyle diyor ve kendimi akışa bırakıyorum..Etrafa iş başvurularımı yaptım,uçan kuşa haber verdim.Şimdide endişeyi bıraktım,ne iyi olacaksa o olsun diyorum...

Hayatın akışına bırakıyorum kendimi.Benim için,sevdiklerim ve ailem için hayırlısı ne ise onu almaya hazırım...Bolluk içinde,mutlu,huzurlu ve sağlıklıyım.Sevdiiklerimle bir arada ve mutluyum...
O halde iyi ki varım,iyi ki varsınız,iyi ki varız...happy6

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:30 PM.