![]() |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Alıntı:
:) sessiz ve derinden geldim ben bu siteye. :))) gelişim sessiz oldu fakat paylaşımlarım bi hayli ses getirecektir. :))) Çok teşşekürler bu arada |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI keyifle bekliyoruz... |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Merhaba ; Okuduğum yazılar sonucu kendime yeni bir telkin listesi oluşturdum ve olumlama programladı. Ego ve suçluluk telkinlerinin tüm versiyonlarını indirdim ve yeniden bir hafta boyunca dinlicem. Olumlama programım ise yapmak istediklerimden birine 21 gün boyunca sabah ve akşam niyet etmek. Tabi gün içerisinde aklıma geldiğince tekrarlamak. Sonuçlarını 21 gün sonra paylaşıcam sizlerle. |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Merhabalar nurcan;actionsmile Yanımıza hoşgeldin diyeyim öncelikle,biraz geç olsa da utananadam Telkinlerin etkisini şimdiden görmeye başlamışsın,daha da güzel sonuçlar alacağına inanıyorum..Ben de yeni olumlamalarıma başlıyorum,21 gün sonra bakalım etkileri nasıl olacak.. Bu başlık altında daha nice güzel sonuçlar alarak,farkındalıklarını artırmanı diliyorum.. Bu arada terfin için de kutlarım..Başarıların daim olsun.. sevgiler..http://img408.imageshack.us/img408/826/ppatya.png |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI hadi banada söyleyin yapıtığınız çalışmayı..çok ihtiyacım var .. |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Sevgili nurcan1985, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Sizi farkedemediğim ve daha önce hoş geldiniz diyemediğim için üzgünüm. Yazdıklarınızı baştan itibaren okudum ve birşey dikkatimi çekti. 5 Temmuzda ruh halinizin iyi olmadığından kendinizi yalnız ve iyi hissetmediğinizden bahsetmişsiniz. 7 Temmuzda ki yazınızdan anladığım, herşey güllük gülistanlık olmuş. Buna sizin adınıza sevinmemek mümkün değil elbette ama iki günde ne yaptınız neyi nasıl uyguladınız sihirli bir değnek mi buldunuz, hiçbirşey anlatmayınca ben de merak ettim açıkçası. Sanıyorum pek çok arkadaşımız da benim gibi düşünüyordur. Burası güzel ve ciddi bir site ve en güzeli de hepimiz yaptıklarımızı uygulamalarımızı burada paylaştığımız için size bunu yazma ihtiyacı hissettim. Kusurumu bağışlayın lütfen. Tekrar hoşgeldiniz. Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam. Tüm yüklenenleri karışıklık olmaması için alt alta vericem bilginiz olsun. Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 2.mp3 |
Bu sitenin gerçekten çok sammi ve seviyeli olduğunun farkındayım. Sizler gibi kaliteli insanlarla iletişim halinde olduğum sürece farkındalıklarım her geçen gün artacaktır. Çok teşekkürler. SEvgilerimi sunuyorum. |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI [quote=karavan;758053]Sevgili nurcan1985, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Sizi farkedemediğim ve daha önce hoş geldiniz diyemediğim için üzgünüm. Yazdıklarınızı baştan itibaren okudum ve birşey dikkatimi çekti. 5 Temmuzda ruh halinizin iyi olmadığından kendinizi yalnız ve iyi hissetmediğinizden bahsetmişsiniz. 7 Temmuzda ki yazınızdan anladığım, herşey güllük gülistanlık olmuş. Buna sizin adınıza sevinmemek mümkün değil elbette ama iki günde ne yaptınız neyi nasıl uyguladınız sihirli bir değnek mi buldunuz, hiçbirşey anlatmayınca ben de merak ettim açıkçası. Sanıyorum pek çok arkadaşımız da benim gibi düşünüyordur. Burası güzel ve ciddi bir site ve en güzeli de hepimiz yaptıklarımızı uygulamalarımızı burada paylaştığımız için size bunu yazma ihtiyacı hissettim. Kusurumu bağışlayın lütfen. Tekrar hoşgeldiniz. Güzel arkadaşım karavan; Öncelikle merhaba. İlk gün aslında tam olarak söz etmek istediğim yalnız hisettiğim değildir. Sadece gündelik telaşlar iş yaşantım ve kişisel sorunlarım beni kendi benliğimden bir hayli uzaklaştırması ruhumu bir nebze olsun sarsmıştır. Daha önceki yıllar zaten kişisel gelişim adı altında bir çok terapilerde bulundum. Alt yapım vardı. Forumu 2 gün boyunca gece gündüz okudum, çıktılar aldım. Belki yazıları okumak beni kendime getirdi. Reel olarak yaptığım birkaç olumlama sonucu son 10 günde imkansız dediğim olaylar oldu. Belirtiğim gibi belki bir tesadüf belki de telkinler etkisi. Bunu zamanla göreceğiz. |
Merhaba ; Dediğim gibi telkinlerinj her versiyonunu indirdim ve o şekilde dinlemeye karar verdim. Olumlama örnekleri var. Ben iş hayatımda başarı ve özgüven istiyorum. Bnun için her aklıma geldiğimde işimi ne kadar iyi yaptığımı ve bu işi sadece ben yapabilirim gibi güzel cümlelerle süslüyorum. Belki de inanıyorum. Sanırım gerçek şu İNANMAK :))) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI gazetedeyken ne zaman başlık bulmakta zorlansam geri sayım başladı yazar geçiştirirdim konu başlığını okuyunca o eski günler aklıma geldi :))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:23 PM. |