![]() |
GERİ SAYIM BAŞLADI Herkese merhabalar; Kendimi uzun zamandır çok yalnız bırakmıştım. Zaman buldukça reiki, nefes terapileri gibi birçok metodu yakından takip ettim. Fakat yoğun iş yaşantımın artması ile birlikte ruhumun hastalandığını farkettim. Şimdi iyileştirme çabalarındayım. Bugün 2. günüm. Hep birlikte bekleyip göreceğiz. Sevgilerimlederty |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI hadi bakalim, bekleyip gorelim. |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Sanırım sizde yeni bir üyesiniz. Peki sizde etkileri neler oldu? |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI merhaba, ben 2008 yılında reiki ile yakındna ilgileniyordum seminerlere katılıyordum 3.yada 4.kademey gelmişdim.Ben reiki ile uğraşırken başıma öyle kötüşeyelr geldiki o anda reiki yaptım göya ama başıma gelenelr ne diye inancımı yitirmişdim. üstünden 1 buçuk sene geçti gool'dan pozitif düşünce ile ilgili araştırma yaparken burayı buldum.İnceledim yorumlara bakdım ve hemen uygulamaya geçtim 1 buçuk aydır telkinleri dinliyorum,şükürlerimi fazlalaştırdım ve düşünce şeklimi dğeiştirdim şimdi kendimi mutlu,huzurlu sevgi dolu hissediyorum.yani hayata bakış açım değişti diyebilirm bazen kendimi kötühisedebiliyorum ama geçici bi züre oluyo hemen kendimi pozitif düşüncelere bırakıp o adaki kötü hissi hemen kaldırabiliyorum.telkinlerin faydasını gördüm ve hala görüyorum her gün yeni bilgi ekliyorum kendime düşünceme pozitif bilgi küçük mucizeler yaşıyorum.geri dönüp baktığımda iyi ki kötü deneyim yaşamışım diyorum eğer yaşamasaydım hayata bu kadar güçlü duramazdım.kendime bu kadar güvenim olmazdı şimdi şükrediyorum ki çünkü ders alabildim.çok uzun bir yazı oldu ama bu sitenin bana büyük bi katsısı oldu olmaya devam ediyor. Sevgiyle kalın.Mutluluk hep sizinel olsun :=)) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI İçim kıpır kıpır. Kendime inanıyorum, güveniyorum ve ben mükemmelim.Bİraz başağrısı var ama olucak o kadar. Yarın güneş benim için doğucak. |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Günaydın benliğim ; Ne mükemmel bir sabah değil mi? Herşey yolunda. Sağlığım yerinde ve mutluyum. Sanırım güzel ve yaşamaya değer. Seni seviyorum Nurcan1985 :)))) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI gunaydin mutlu insan, hem kendini mutlu ediyorsun, hemde cevrenii :) tebrikler. |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI o zaman ne mutlu bana :))) mutlu mutlu günüm oldu. Dilerim ki en güzel mutluluklar sizlerin olsun. :))) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Mutlu olmak ve aynı zamanda suçluluk duygularından arınmak gerçekten muhteşem bir histir. Arada ufak tefek dalgalanmalar olsa da bu hissiniz yaşam boyu devam edecektir. Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Günaydın ; Uzun zamandan sonra son bir haftadır rahat uyuyabiliyorum. Hayatımdaki pürüzler devam etsede artık onlara üzülmüyorum. Sessiz bir kabul ediş var. Ama huzur doluyum. Sanki beynim resetlendi gibi. En önemlisi önceki gibi kahkaha atabiliyorum. Garip ama gerçek sanırım müzikler işe yaradı. Beynim bana oyun oynuyor da olabilir mi acaba? Ben beni olduğum gibi kabullendim ve şükrediyorum benliğime. Günün güzel olsun Nurcan1985 :) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Merhaba ; Günleri saymıyorum ama on gün oldu. Ne gibi değişimler mi yaşadım? İşimde gerçekten başarılı ve istikrarlıyım. Fakat gerek personellerimi gerekse birim dışında çalışan iş arakadaşlarımı kırmamak adına hep bazı angarya işleri yapardım. Fakat zamanla bunun beni kendi işimden çok alıkoyduğunu fark ettim. Fakat artık geçmişti birçok angarya işi yapar hale gelmiştim. Patronumla her toplantım kabus gibi geçerdi. peki ya şimdi??? belki mucize belki de gereksinim bilemeyeceğim ama terfi aldım. Hem de terfi dönemi dışındaki bir zaman diliminde.:))) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Çook güzel bir haber bu..Kutlarım canım http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...l4myowfnbv.gif Günlüğün hayırlı olsun bu arada.. http://dl3.glitter-graphics.net/pub/...efo02fr4c9.gif Hep böyle güzel haberlerle dolsun inşallah.. Sevgilerimle http://dl8.glitter-graphics.net/pub/...yjwim9870y.gif |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Alıntı:
|
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Sanemce ve Renac temennileriniz için teşekkür ederim. Dilerim herkes benim gibi en kısa zamanda faydasını görür. :)) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI İyi geceler; Komik belki ama uzun zamandır babamı tavlada yenemiyordum. Bu akşam lokale gelmem için telefon açtı babam. gittim. Tüm dostları orada diyebiirim. Hadi dedi babam seni bir güzel yeneyim de hesabı ödeteyim dedi. :))) dedim bana bir on dakika müsade. Olumlamamı yaptım sonuca bağladım. İnanmayacaksınız ama hesabı babam ödeti. 5-3 kazandım :))) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Kendine güvenin ve olumlamaların özellike tavla gibi hatta yeteneğe dayalı oyunlarda bile etkisi olur. Ben de bowling de hayatımda ilk yaptığım atışta sadece inanarak strike yapmistim. Ayrica terfiniz için tebrik ediyorum. Bu gibi konular için önceden forumda parti düzenliyorduk. Daha güzel haberlerinizi bekliyoruz. |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI :) teşekkürlerimi sunuyorum size. Sanırım benim şansızlığım olmalı ne bir hoşgeldin oldu gürültü ne de kutlama :))) ben şimdi bunun için de olumlama deneyeyim forumun asi ama kararlı üyesi olayım :))) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI geldiğinden haberim olmadı..sen ben geldim dedinmi yüksek sesle:) ..aramızda olman ve değişimlerini bizimle paylaşman çok güzel ..bunların herbiri için sende eminim kendini kutluyorsundur..güzel paylaşımlar.. |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI birşey sormak istiyorum canım sadece 10 gündür mü dinliyorsun? telkinleri ve kaç saat günde merak ettimde ben atakan beyin dediği gibi günde 8-10 saat dinleyemiyorum maalesef 2-3 saat ancak. 1 hafta oldu bende sadece bir rahatlık var daha az umursuyorum çevremi inşallah senin gibi iyi hissederim giderek, senin adına sevindim.25889 |
Neredeyse hiç dinlememezlik etmiyorum diyebilirim. Gece yatarken dinliyorum ve sabahta uyandığımda hala müziklerim tekrarlanıyor. İşe giderken İş yerinde yemekte ofisimde. Anlayavağın herzaman dinler haldeyim. Normal yaşantımda aslında sorunlarım çok fazla yok fakat kişisel takıntılara sahibim. İşim stresli. Ve açıkcası tesadüf mü bilmiyorum ama on günde herşey değişti diyebilirim. :)))derty |
:) sessiz ve derinden geldim ben bu siteye. :))) gelişim sessiz oldu fakat paylaşımlarım bi hayli ses getirecektir. :))) Çok teşşekürler bu arada |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI keyifle bekliyoruz... |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Merhaba ; Okuduğum yazılar sonucu kendime yeni bir telkin listesi oluşturdum ve olumlama programladı. Ego ve suçluluk telkinlerinin tüm versiyonlarını indirdim ve yeniden bir hafta boyunca dinlicem. Olumlama programım ise yapmak istediklerimden birine 21 gün boyunca sabah ve akşam niyet etmek. Tabi gün içerisinde aklıma geldiğince tekrarlamak. Sonuçlarını 21 gün sonra paylaşıcam sizlerle. |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Merhabalar nurcan;actionsmile Yanımıza hoşgeldin diyeyim öncelikle,biraz geç olsa da utananadam Telkinlerin etkisini şimdiden görmeye başlamışsın,daha da güzel sonuçlar alacağına inanıyorum..Ben de yeni olumlamalarıma başlıyorum,21 gün sonra bakalım etkileri nasıl olacak.. Bu başlık altında daha nice güzel sonuçlar alarak,farkındalıklarını artırmanı diliyorum.. Bu arada terfin için de kutlarım..Başarıların daim olsun.. sevgiler..http://img408.imageshack.us/img408/826/ppatya.png |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI hadi banada söyleyin yapıtığınız çalışmayı..çok ihtiyacım var .. |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Sevgili nurcan1985, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Sizi farkedemediğim ve daha önce hoş geldiniz diyemediğim için üzgünüm. Yazdıklarınızı baştan itibaren okudum ve birşey dikkatimi çekti. 5 Temmuzda ruh halinizin iyi olmadığından kendinizi yalnız ve iyi hissetmediğinizden bahsetmişsiniz. 7 Temmuzda ki yazınızdan anladığım, herşey güllük gülistanlık olmuş. Buna sizin adınıza sevinmemek mümkün değil elbette ama iki günde ne yaptınız neyi nasıl uyguladınız sihirli bir değnek mi buldunuz, hiçbirşey anlatmayınca ben de merak ettim açıkçası. Sanıyorum pek çok arkadaşımız da benim gibi düşünüyordur. Burası güzel ve ciddi bir site ve en güzeli de hepimiz yaptıklarımızı uygulamalarımızı burada paylaştığımız için size bunu yazma ihtiyacı hissettim. Kusurumu bağışlayın lütfen. Tekrar hoşgeldiniz. Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam. Tüm yüklenenleri karışıklık olmaması için alt alta vericem bilginiz olsun. Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 2.mp3 |
Bu sitenin gerçekten çok sammi ve seviyeli olduğunun farkındayım. Sizler gibi kaliteli insanlarla iletişim halinde olduğum sürece farkındalıklarım her geçen gün artacaktır. Çok teşekkürler. SEvgilerimi sunuyorum. |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI [quote=karavan;758053]Sevgili nurcan1985, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Sizi farkedemediğim ve daha önce hoş geldiniz diyemediğim için üzgünüm. Yazdıklarınızı baştan itibaren okudum ve birşey dikkatimi çekti. 5 Temmuzda ruh halinizin iyi olmadığından kendinizi yalnız ve iyi hissetmediğinizden bahsetmişsiniz. 7 Temmuzda ki yazınızdan anladığım, herşey güllük gülistanlık olmuş. Buna sizin adınıza sevinmemek mümkün değil elbette ama iki günde ne yaptınız neyi nasıl uyguladınız sihirli bir değnek mi buldunuz, hiçbirşey anlatmayınca ben de merak ettim açıkçası. Sanıyorum pek çok arkadaşımız da benim gibi düşünüyordur. Burası güzel ve ciddi bir site ve en güzeli de hepimiz yaptıklarımızı uygulamalarımızı burada paylaştığımız için size bunu yazma ihtiyacı hissettim. Kusurumu bağışlayın lütfen. Tekrar hoşgeldiniz. Güzel arkadaşım karavan; Öncelikle merhaba. İlk gün aslında tam olarak söz etmek istediğim yalnız hisettiğim değildir. Sadece gündelik telaşlar iş yaşantım ve kişisel sorunlarım beni kendi benliğimden bir hayli uzaklaştırması ruhumu bir nebze olsun sarsmıştır. Daha önceki yıllar zaten kişisel gelişim adı altında bir çok terapilerde bulundum. Alt yapım vardı. Forumu 2 gün boyunca gece gündüz okudum, çıktılar aldım. Belki yazıları okumak beni kendime getirdi. Reel olarak yaptığım birkaç olumlama sonucu son 10 günde imkansız dediğim olaylar oldu. Belirtiğim gibi belki bir tesadüf belki de telkinler etkisi. Bunu zamanla göreceğiz. |
Merhaba ; Dediğim gibi telkinlerinj her versiyonunu indirdim ve o şekilde dinlemeye karar verdim. Olumlama örnekleri var. Ben iş hayatımda başarı ve özgüven istiyorum. Bnun için her aklıma geldiğimde işimi ne kadar iyi yaptığımı ve bu işi sadece ben yapabilirim gibi güzel cümlelerle süslüyorum. Belki de inanıyorum. Sanırım gerçek şu İNANMAK :))) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI gazetedeyken ne zaman başlık bulmakta zorlansam geri sayım başladı yazar geçiştirirdim konu başlığını okuyunca o eski günler aklıma geldi :))) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Merhaba ; Yazdığım yazılar detaylı olmamasından kaynaklı birçok arkadaşım bu kısa sürecte nasıl değişim yaşadığımı merak ediyor sanırım. Normal sosyal yaşantımda hep söylediğim gibi çok mutsuz ve sıkıntılı günler yaşamıyorum. Fakat günün telaşı ve stresi beni ruhen huzursuz bir kişiliğe dönüştürdü. Uzun zamandır araştırdığım konuları bu forumda toplu halde buldum. Telkinleri dinledim. Yazıları okudum. Okuduğum yazılar beni egosal anlamda güçlendirdi. Ve sanırım ben değişime açık bir yapıya sahibim. Bundan dolayıda hemen uyum sağlayabildim. Hayatımdaki değişimlere gelecek olursak ; 2 nokta ve olumlama çalışmalarını başladığım günden beri sayısızca denemelerini yaptım. Yaptığım olumlamalara çok inandım. hepsi bu . Dilerim açıklayıcı olmuştur. Ben bitkin bil halde olup hemen iyileşmedim. Sadece içimdeki var olan közü üfledim. |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Merhaba; Buaralar iş yerimde çok yoğun bir dönemde olduğum miçin sürekli yazamıyordum. Kendimi çok mutlu ve huzurlu hissediyorum. sanki özüme dönmüş gibiyim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:05 PM. |