![]() |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Merhaba ; Günleri saymıyorum ama on gün oldu. Ne gibi değişimler mi yaşadım? İşimde gerçekten başarılı ve istikrarlıyım. Fakat gerek personellerimi gerekse birim dışında çalışan iş arakadaşlarımı kırmamak adına hep bazı angarya işleri yapardım. Fakat zamanla bunun beni kendi işimden çok alıkoyduğunu fark ettim. Fakat artık geçmişti birçok angarya işi yapar hale gelmiştim. Patronumla her toplantım kabus gibi geçerdi. peki ya şimdi??? belki mucize belki de gereksinim bilemeyeceğim ama terfi aldım. Hem de terfi dönemi dışındaki bir zaman diliminde.:))) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Çook güzel bir haber bu..Kutlarım canım http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...l4myowfnbv.gif Günlüğün hayırlı olsun bu arada.. http://dl3.glitter-graphics.net/pub/...efo02fr4c9.gif Hep böyle güzel haberlerle dolsun inşallah.. Sevgilerimle http://dl8.glitter-graphics.net/pub/...yjwim9870y.gif |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Alıntı:
|
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Sanemce ve Renac temennileriniz için teşekkür ederim. Dilerim herkes benim gibi en kısa zamanda faydasını görür. :)) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI İyi geceler; Komik belki ama uzun zamandır babamı tavlada yenemiyordum. Bu akşam lokale gelmem için telefon açtı babam. gittim. Tüm dostları orada diyebiirim. Hadi dedi babam seni bir güzel yeneyim de hesabı ödeteyim dedi. :))) dedim bana bir on dakika müsade. Olumlamamı yaptım sonuca bağladım. İnanmayacaksınız ama hesabı babam ödeti. 5-3 kazandım :))) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Kendine güvenin ve olumlamaların özellike tavla gibi hatta yeteneğe dayalı oyunlarda bile etkisi olur. Ben de bowling de hayatımda ilk yaptığım atışta sadece inanarak strike yapmistim. Ayrica terfiniz için tebrik ediyorum. Bu gibi konular için önceden forumda parti düzenliyorduk. Daha güzel haberlerinizi bekliyoruz. |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI :) teşekkürlerimi sunuyorum size. Sanırım benim şansızlığım olmalı ne bir hoşgeldin oldu gürültü ne de kutlama :))) ben şimdi bunun için de olumlama deneyeyim forumun asi ama kararlı üyesi olayım :))) |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI geldiğinden haberim olmadı..sen ben geldim dedinmi yüksek sesle:) ..aramızda olman ve değişimlerini bizimle paylaşman çok güzel ..bunların herbiri için sende eminim kendini kutluyorsundur..güzel paylaşımlar.. |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI birşey sormak istiyorum canım sadece 10 gündür mü dinliyorsun? telkinleri ve kaç saat günde merak ettimde ben atakan beyin dediği gibi günde 8-10 saat dinleyemiyorum maalesef 2-3 saat ancak. 1 hafta oldu bende sadece bir rahatlık var daha az umursuyorum çevremi inşallah senin gibi iyi hissederim giderek, senin adına sevindim.25889 |
Cevap: GERİ SAYIM BAŞLADI Alıntı:
Neredeyse hiç dinlememezlik etmiyorum diyebilirim. Gece yatarken dinliyorum ve sabahta uyandığımda hala müziklerim tekrarlanıyor. İşe giderken İş yerinde yemekte ofisimde. Anlayavağın herzaman dinler haldeyim. Normal yaşantımda aslında sorunlarım çok fazla yok fakat kişisel takıntılara sahibim. İşim stresli. Ve açıkcası tesadüf mü bilmiyorum ama on günde herşey değişti diyebilirim. :)))derty |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:02 AM. |