| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Bir sürü şey yazdım pc bağlantısı koptu hatırladığım kadarıyla yeniden yazayım .... Ben telkinleri hiç dinlemedim ama bu sitede olmak bile pozitifliğime pozitiflik katıyor. İyi ki varsınız.... İpodunuz da hayırlı olsun ben de yeni bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: Antalya
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Size çok samimi birşey söyliyeyim.Bugüne kadar maddi anlamda Bir Ipod ile mukayese ne demk o kadar büyük maddi şeylere sahip oldum ama şunu samimiyetle söyliyebilirim ki şu Ipodun verdiği kadar büyük mutluluğu ilk defa tadıyorum.Dediğiniz gibi maddiyatın önemi hiç ama hiç yok 60 liralık birşeyin beni bu kadar mutlu edeceğini asla düşünemezdim.Sürekli kulağımda.Şu an bile. Sizin de yastığınız hayırlı olsun güle güle kullanın tadını çıkarın. Umarım bu yazdığımı genç kardeşlerimiz okurlar ve kendilerine bir ders çıkarırlar. Benim bir oğlum evli diğeri henüz evlenmedi.Evli olanda üç yıllık evli ve henüz düşünmüyorlar ki doğrusu da bu. Torunların çok sevildiğini sahip olanlardan hep duyuyorum.Allah cümlesini bağışlasın.Güle güle büyütün.Allah acılarını göstermesin. İyiki varsınız. İyiki günlüğümü ziyaret ettiniz. İyiki yanımdasınız. Teşekkür ederim. | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri İmkanım olsaydı çocukluğumu değiştirebilseydim. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Bir sürü şey yazdım pc bağlantısı koptu hatırladığım kadarıyla yeniden yazayım .... Ben telkinleri hiç dinlemedim ama bu sitede olmak bile pozitifliğime pozitiflik katıyor. İyi ki varsınız.... İpodunuz da hayırlı olsun ben de yeni bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi