Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613158-sumbulii-kabugunu-deldi-gunesi-gormeye-basladi.html)

Parlayan 10-06-2010 09:07 AM

Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı..

Ben küçük yaşlarımdan beri sıkılgan çekingen biriyim.Veli toplantılarında öğretmenlerin anneme tabiriyle çok sessiz pasif,karnede yazanlar daha aktif olabilir..Şuan evliyim bir kızım var,yaşadığımız şehirden bir müddet uzaktayız,burda tanımadığım yeni komşular.Çağırılınca öf möf giden iki kelime konuşup acaba yanlış birşeymi dedim diye düşünen ben.Olumsuzlukları fazla tekrarlayıp başımıza tebelleş etmeyelim gene..girlhaha
Bu siteyi aylar önce farkettim mp3 dahi indirdim ama umutsuzca dinlemedim önemsemedim.Ama bir hafta oldu ego güçlendirici,mutluluk,topluluk karşısında konuşma,suçluluk mp3 lerini indirdim bilgisayar başında yürürken dinliyorum..Siteyi didik didik ettim arkadaşlarımın faydalı yazılarının hepsini okudum.Artık ışıldamaya başladım ufaktan.Kabuğumdan çıkıyorum.8977
Değişimlerim bunlar..
Ben hergün yürüyüşe çıkarım ama kafam hep önümde.Karşıdan gelen insanlar bana bakıyorlardır diye kıvrım kıvrım büzülürdüm.utananadam
Ama dün daha bir dik daha kendine güvenen biri olarak çıktım.Karşından gelenlere bende diktim bakışlarımı.Sonra kızımı parka götürmek için aldım.Çok içli dışlı olamadığım komşularım bahçedelerdi.Bir dönüş yapıp hopp yanlarına muhabbetler gülüşmeler..Eve döndüğümde kızımın alerji döktüğünü farkettik.Burası biraz tedirginlik ama..Hemen acile..Neyseki deterjan kaynaklı basit bir alerjiymiş ohhh.Doktorla ben muhattap oldum eşime bırakmadım..Göz temasından çekinmeden.Bu tip yerlere trans girip çıkan ben sıçak bir kolay gelsin dedim..Eşim hayret noluyor sana dedi..Sonra alışveriş yaptığımız yerlerde herkez bir ilgili bir sıcaklardı ki.Galiba etrafa yansımaya başladı ışıklarımm..Günüm muhteşemdi.Hayatın çekilmezliği hep benden kaynaklıymış meğer..Bunlar benim için çok güzel gelişmeler..Ama daha çok gelişmeye parlamaya devamm..Değişime devam.. blissy
BU SİTENİN KURUCULARINI VE ÜYELERİNİ SEVİYORUM.CANLARIM SAYGILARR..

baharcık 10-06-2010 09:48 AM

Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı..

CANIMSIN... YÜREKTEN KUTLUYORUM SENİ....

zahiri 10-06-2010 01:47 PM

isigini herkese yansitmisn ne guzel! tebrikler iyiki varsin:)

Parlayan 10-06-2010 07:15 PM

Sizde arkadaşlarım iyiki varsınız..Sevgiler...:zpzp:

yeni bir hayat 10-06-2010 09:59 PM

Değişim günlüğün hayırlı olsun sümbülii;actionsmile

Yaşadığın farkındalıklar için tebrik etmek istiyorum seni ..Bu konu başlığında daha pekçok güzel gelişmeleri paylaşacağına inanıyorum..

Sevgiler..http://i1006.hizliresim.com/2010/6/10/5400.jpg

Bilge İnan 10-06-2010 10:07 PM

Tebrik ederim, bunlar harika gelişmeler. Hep daha iyiye, birlikte... :)

Parlayan 11-06-2010 12:11 AM

[quote=yeni bir hayat;751433]Değişim günlüğün hayırlı olsun sümbülii;actionsmile

Yaşadığın farkındalıklar için tebrik etmek istiyorum seni ..Bu konu başlığında daha pekçok güzel gelişmeleri paylaşacağına inanıyorum..

Sevgiler..[/quote

Tabiki artık bütün değişimlerim bu başlık altında olacak...Hep güzelliklerle dolacak inşallah...cilgin897

Parlayan 13-06-2010 03:37 PM

Kötü bir gün geçiriyorum.Gücümü kaybetmiş gibiyim.Kardeşlerimin hepsi bir aradalarmış.Ben bu şehirde yanlızım.Ama yanlız değilim nankörlük etmim kızım ve eşimle..Telefonda sesleri şen şen geldi,bana ise moralinmi bozuk dediler.Yok canım gayet iyiyim desemde.Telefonu kapatınca hepten çöktüm.Mutluluk telkinini dinliyorum.Sanırım ilacım buymuş ruhumu dinlendirdi..Keyfim yerine gelcek inşallah..Mutluyum mutluyum mutluyum...sad456

Parlayan 14-06-2010 12:51 PM

Dün kötü bir geceydi,başa dönmüş gibiydim.Ama telkinleri dinledim gece boyu mutluyum huzurluyum diyerek daldım uykuma..Sabah zinde kalktım bugün penceremi açtım,sporumu yaptım.Enerji doluyum.Bayağdır biriktirdiğim ve kafamdada büyüttüğüm ev işlerimi yapmayı düşünüyorum.Az önce gerçekten çok samimi olduğum, aramıza bir olaydan soğukluk giren,msn de face de kayıtlı ama hiç selamlaşmadığım hepte içimde olan bir arkadaşımla konuştum,içimi döktümmm..İstanbula gittiğimde buluşma kararı aldık.Herşey daha iyiye gidiyor..Bugünüm mucizeler ve süprizlerle dolu hepsini kabul ediyorum içtenlikle..Seni seviyorum günlük..wave44wave44

fairy 14-06-2010 12:57 PM

ne güzel gelişmeler yaşamışsın :) çok tebrik ederim sümbülii..hep mutlu kalman dileğiyle :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 PM.