![]() |
Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Ben küçük yaşlarımdan beri sıkılgan çekingen biriyim.Veli toplantılarında öğretmenlerin anneme tabiriyle çok sessiz pasif,karnede yazanlar daha aktif olabilir..Şuan evliyim bir kızım var,yaşadığımız şehirden bir müddet uzaktayız,burda tanımadığım yeni komşular.Çağırılınca öf möf giden iki kelime konuşup acaba yanlış birşeymi dedim diye düşünen ben.Olumsuzlukları fazla tekrarlayıp başımıza tebelleş etmeyelim gene..girlhaha Bu siteyi aylar önce farkettim mp3 dahi indirdim ama umutsuzca dinlemedim önemsemedim.Ama bir hafta oldu ego güçlendirici,mutluluk,topluluk karşısında konuşma,suçluluk mp3 lerini indirdim bilgisayar başında yürürken dinliyorum..Siteyi didik didik ettim arkadaşlarımın faydalı yazılarının hepsini okudum.Artık ışıldamaya başladım ufaktan.Kabuğumdan çıkıyorum.8977 Değişimlerim bunlar.. Ben hergün yürüyüşe çıkarım ama kafam hep önümde.Karşıdan gelen insanlar bana bakıyorlardır diye kıvrım kıvrım büzülürdüm.utananadam Ama dün daha bir dik daha kendine güvenen biri olarak çıktım.Karşından gelenlere bende diktim bakışlarımı.Sonra kızımı parka götürmek için aldım.Çok içli dışlı olamadığım komşularım bahçedelerdi.Bir dönüş yapıp hopp yanlarına muhabbetler gülüşmeler..Eve döndüğümde kızımın alerji döktüğünü farkettik.Burası biraz tedirginlik ama..Hemen acile..Neyseki deterjan kaynaklı basit bir alerjiymiş ohhh.Doktorla ben muhattap oldum eşime bırakmadım..Göz temasından çekinmeden.Bu tip yerlere trans girip çıkan ben sıçak bir kolay gelsin dedim..Eşim hayret noluyor sana dedi..Sonra alışveriş yaptığımız yerlerde herkez bir ilgili bir sıcaklardı ki.Galiba etrafa yansımaya başladı ışıklarımm..Günüm muhteşemdi.Hayatın çekilmezliği hep benden kaynaklıymış meğer..Bunlar benim için çok güzel gelişmeler..Ama daha çok gelişmeye parlamaya devamm..Değişime devam.. blissy BU SİTENİN KURUCULARINI VE ÜYELERİNİ SEVİYORUM.CANLARIM SAYGILARR.. |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. CANIMSIN... YÜREKTEN KUTLUYORUM SENİ.... |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. isigini herkese yansitmisn ne guzel! tebrikler iyiki varsin:) |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Sizde arkadaşlarım iyiki varsınız..Sevgiler...:zpzp: |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Değişim günlüğün hayırlı olsun sümbülii;actionsmile Yaşadığın farkındalıklar için tebrik etmek istiyorum seni ..Bu konu başlığında daha pekçok güzel gelişmeleri paylaşacağına inanıyorum.. Sevgiler..http://i1006.hizliresim.com/2010/6/10/5400.jpg |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Tebrik ederim, bunlar harika gelişmeler. Hep daha iyiye, birlikte... :) |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. [quote=yeni bir hayat;751433]Değişim günlüğün hayırlı olsun sümbülii;actionsmile Yaşadığın farkındalıklar için tebrik etmek istiyorum seni ..Bu konu başlığında daha pekçok güzel gelişmeleri paylaşacağına inanıyorum.. Sevgiler..[/quote Tabiki artık bütün değişimlerim bu başlık altında olacak...Hep güzelliklerle dolacak inşallah...cilgin897 |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Kötü bir gün geçiriyorum.Gücümü kaybetmiş gibiyim.Kardeşlerimin hepsi bir aradalarmış.Ben bu şehirde yanlızım.Ama yanlız değilim nankörlük etmim kızım ve eşimle..Telefonda sesleri şen şen geldi,bana ise moralinmi bozuk dediler.Yok canım gayet iyiyim desemde.Telefonu kapatınca hepten çöktüm.Mutluluk telkinini dinliyorum.Sanırım ilacım buymuş ruhumu dinlendirdi..Keyfim yerine gelcek inşallah..Mutluyum mutluyum mutluyum...sad456 |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Dün kötü bir geceydi,başa dönmüş gibiydim.Ama telkinleri dinledim gece boyu mutluyum huzurluyum diyerek daldım uykuma..Sabah zinde kalktım bugün penceremi açtım,sporumu yaptım.Enerji doluyum.Bayağdır biriktirdiğim ve kafamdada büyüttüğüm ev işlerimi yapmayı düşünüyorum.Az önce gerçekten çok samimi olduğum, aramıza bir olaydan soğukluk giren,msn de face de kayıtlı ama hiç selamlaşmadığım hepte içimde olan bir arkadaşımla konuştum,içimi döktümmm..İstanbula gittiğimde buluşma kararı aldık.Herşey daha iyiye gidiyor..Bugünüm mucizeler ve süprizlerle dolu hepsini kabul ediyorum içtenlikle..Seni seviyorum günlük..wave44wave44 |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. ne güzel gelişmeler yaşamışsın :) çok tebrik ederim sümbülii..hep mutlu kalman dileğiyle :) |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Gayet güzel gelişmeler yaşamışsnız. Bu süreçte bende bir kaç ek öneride bulunayım. Topluluk konuşma,sosyallik arttirici,koruma kalkanı,başkalarının düşünceleri bu telkinleri de listenize ekleyiniz. Zihnimizde ki yılların birikimi olan olumsuz düşünceleri minik adamlara benzetirsek ve amacımız onları etkisiz hale getirip hayatımızı değiştirmekse şöyle benzetmeler yapabiliriz. Suçluluk duyguları,korkular bu küçük adamların en önemli silahlarıdır. Subliminal telkinler birdenbire bu silahlarını onların elllerinden alır. Bir gün bir uyanırlar ve bakarlar ki artık eskisi kadar güçlü değiller. Ayrıca telkinlerde sürekli geçen mutluluk talebi mutluluk üretimini arttırır. Telkinlerin hepsinde sürekli geçen ortak cümleleler "Mutlusun ve daha mutlu oluyorsun,iyisin ve daha iyi hissediyorsun,iyi hisset mutlu ol,mutlu ol iyi hissettir" Hatta bu cümle site bannerimizda da yazı olarak subliminal şekilde geçiyor. Böylece sitede geçirdiğimiz vakitte de subliminal telkin aliyoruz. Yapılan araştırmalar beynimizin kullanılan bölgelerinin geliştiğini göstermektedir. İngiltere de taksici olmak için oldukça zor bir sınavı geçmek tüm caddeleri ezbere bilmek gerekir.Bu sınavı geçen kişilere yapılan testlerde beyinlerinde ki adres ile ilgili bölümün daha büyüdüğü gözlemlenmiş. Benzer bir bakış açısı ile eğer seneler boyunca kendi kendinize mutluyum iyi hissediyorum dememişseniz ve mutsuz olmuşsanız beyninizde ki mutluluk fabrikaları küçüktür. Madem ki mutluluk taleb etmiyorsun öyle ise mutluluk hormonu için büyük fabrikaya gerek yok diye düşünür beynimiz.Yani neye ihtiyaç varsa enerjiyi orada kullanır. Telkinlerle birlikte mutluluk talebi artar.Öyle ki bir süre sonra talep ettiğiniz mutluluk hissine karşı elde ki stoklar biter. Böylece yeni farbrikalar oluşturlmaya başlanır.Bu süreçte kendinizi bir parça kötü sıkıntılı hissedebilirsiniz. Zaten yapılan araştırmalar depresyondan çıkış sürecinde önce yükselen bir grafiği sonra bir durulmayı sonra tekrar yükselmeyi gösterir. Bu süreçte bir çok kişi bu kötü hissetme hali olduğunda tekrar başa döndüm diyerek süreçten vazgeçer. Oysa yapılması gereken bu yeni sürece uyum sağlayana kadar devam edilmesidir. Size de önerim eğer korkularınız endişeleriniz seneler boyunca devam ettiyse telkinlere uzunca bir süre devam etmenizdir. Dalgalanma durulma süreci yaşarsanız da asla başa döndüm diyerek umutsuzluğa kapılmamanız bunun doğal bir süreç olduğunu bilmenizdir.. Ayrıca kendinize güveniniz yüksekken mutlaka daha çok aktiviteye katılınız.Bu da güveninizi arttıracaktır.Yani günde 15 saat telkin dinleyip oturmak mı yoksa 6 saat dinleyip daha önce yapamadığınız şeyleri denemek mi derseniz ikinci şık tabii ki derim. Zaten sizde gerek spor yaparak gerek komşularınızla sohbet vb gibi şeylerle denemeler yapiyormuşsunuz.Bunları arttırmanızda fayda var. actionsmile |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Atakan bey harikasınız.Size çok teşekkür ederim..İYİKİ VARSINIZ...956k |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Geçmişe dönük pişmanlıklar yaşıyorum iki gündür.Keşke daha gençken 17 18 yaşlarında tanışsaydım kendine güvenle gerçekten istemekle azimle.. Ortaokulda lisede derslerine daha önem veren hedefleri büyük bir genç olabilseydim.Üniversiteyi örgün okumak olsaydı amacım.Bir öğretmen olmayı çok isterdim mesela ilkokuldan beri.Sitede yaşı küçük insanları görünce onlar adına içimi sevinç kaplıyor.Erkenden bir çok şeyin farkındalar diye.Bugün geçmişe takılıyım.Yapamadıklarıma...sad456 |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Dün kendi adıma çok güzel bitti..Apartmandaki komşularım,taşınan bir komşumuz için toplanmışlardı.Bizde eşimde alışverişten dönüyorduk çağırdılar oturduk.Konuştum hiç çekinmeden..Öle güzel iltifatlar aldımki gözlerimin içinin güldüğünü herkesin böle gülemeyeceğini falan söylediler.Herkese senin gibi gelin nasıp etsin dediler.Hepsi tek tek tekrarladı gerçekten seni çok seviyoruz diye..Çok hoşuma gitti.Demekki insanlar iyiden iyiye benden ışıltı alıyorlar.Bu durum beni iyice üstüne üstüne gitmeye teşvik etti. Ayrıca gene kilo verdim ve 58 olmaya 2 kilo kaldı.Kırmızı yapayımda gözüme gözüme girsin.. y789Zaten bulunduğum şehrin plakası benim için harika bir imgelem hehehheheh..956k956k |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Alıntı:
|
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Selam günlük.Evdeki işlerim sebebiyle bir kaç gündür siteyi sadece akşamları takip edebiliyorum.Telkinlerdende uzak kaldım.Ve bu ayrılık ne kadarda etkili olduklarını anlamama sebep oldu.İki gündür geç kalkıyorum.Telkinleri dinlediğim zamanlarda saat 7.30 da uykumu almış olarak kalkıyordum.Sabah hemen iş güç demedim açtım.Cumartesi istanbuluma annemlere kavuşuyorum.Ama bu süre içinde siteye çok sık giremem bu yüzden cnm biraz sıkkın.Sabah bir sorun vardı sanırım giremedim,offf ladım durdum.İnsan ne kadarda alışıyo.Herkese kucak dolusu sevgimi yolluyorum...İyiki varsınız.. http://www.palermoviejo.com/palermov...din/rosas3.gif |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Merhaba günlüğünüzü kocaman bir gülümsemeyle okudum.Ne güzel ifade etmişsiniz ilerlemelerinizi.Sizde kendimi buldum ben de başı eğik,insanlarla konuşmaya çekinen biriydim.Biraz ortam değişikliği biraz da bu telkinler değişmeme neden oldu.İstediğinizi yapabileceğiniz güç var sizde.Yeter ki gerçekten isteyin her şeyi elde dersiniz.Okumak için hiç bir zaman geç kalmış sayılmazsınız.Yaşınız kaç olursa olsun önemli değil.Gazetelerde okumuyor muyuz 50 yaşında şu üniversinin şu bölümünü bitirdi diye.Yolunuz açık olsun.Sevgiyle kalın25889y789 |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Hayatın çekilmezliği hep benden kaynaklıymış meğer... Bunu diye bilen bir insan kesinlikle artık kendini toplamış ve huzuru yakalamış demektir.Gerçekten seni taktir ettim bunu diyebilmek cesarettir,mutluluktur. Allah mutluluğunu daim etsin. |
|
|
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Uzun güzel bir tatilden sonra aranıza döndüm.Çok özledim bu siteyi.956k Öğrendiklerimi hayata geçirmeye çok vaktim oldu.Geçirdim ve başardımda kendime ne kadarda güzel şeyler kattığımı anladım.Tatilde 3 güzel kitap bitirdim.Elimde bitirmeyi bekleyen 2 kitabın var.TEKRAR ARANIZDAYIM...k8908blissy |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Hoş geldin , sevindim güzel günler geçirdiğine ... |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Sevgili günlük sana yazmaya bayağ ara verdim.Galiba biriktirmeye ayırdım bu zamanı.Kitap okuyorum ve okuduklarımı biriktirdim hayatıma geçiriyorum artık.Bir korkumu yenme çalışmaları yaptım.Karşıdan karşıya ben veya başkası geçerken bir panik bir sinir harbine giriyorum.Sebebini biliyorum.Bir uzak yakınımız bu şekilde hayatını kaybetti ve rast gelip izlediğim bu tarz trafik kazası haberleri.Yanımda benle birlikte geçen insanada bunalım yaşatıyorum.Bunun için öğrendiğim şeyleri kullanarak bir çalışma yaptım.Kızımı uyuttum ve gece lambasıyla aydınlanan odada bu korkumla yüz yüze geldim.Hatırladığım ve kafamda canlanan bu hayalleri tersiyle değiştirtirdim.Herkez kazalardan sapasağlam kurtuldu.Şimdilik bu korkumdan uzaklaştım gibi.İlerleyen zamanlarda görcem,ve tekrarlamaya devam etcem.İnsanları izliyorum istemeden uzaktan uzağa hepsi ne kadarda bunalıma sürüklenmeye hevesli laflarıyla sözleriyle,olgunlaştığımı hissediyorum.Yani ben harikayım dostlarım ve herşey harika gidiyor..Sevgilerr... http://img169.imageshack.us/img169/1...getherlpj9.gif |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Uzun süredir yoktum özlemişim siteyi..Ben geldimmm.....:DDD |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. nerelerdesin özledik seni... umarım her şey yolundadır.. tekrar hoşgeldin.. sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Hoşgeldin Sümbüliiciim, Nerelerdesin sen?? Anlat bakalım, Geri geldim, buradayım deyip kaçma... Anlat bakalım, bu süre içinde neler yaptınnn??? Biz de seni çok özledik canımcııımmm:))) Tam Sümbül zamanı şimdi, Etrafa misss gibi kokular yayıyorlar.... Gördükçe aklıma sen geliyorsun, bayılırım sümbüllere, nergislere... Yaseminlere, hanımellerine... yok bu iş böyle olmayacak, Benim sevmediğim çiçek yok aslında.... Ama mor rengin çekiciliğine fena halde kapılmış durumdayım. Anlat bakalım, sen nerelerdeydin??? Tatil mi yaptın? İş yoğunluğu mu??? E hadi, bekliyorussss..... |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Hadi anlat bakalım :) Hoş geldin.... |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Merhabalar, ttli3 Günlüğünü yeni görüyorum Sümbülii... Geç de olsa bir hayırlı olsun demem uygun olur heralde. ttli3 İnsanlar ne derse desin yılmadığın, gelişimin ve olgunlaşmanın yolunda ilerlediğin için tebrik ederim seni... Yeni yıla girerek yeni bir başlangıca adım attığımız şu günlerde her şeyin gönlünce olmasını dilerim. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. HOŞGELDİNİZ Sizi tekrar görmek güzel. |
Tatlı dilli güzel gönüllü arkadaşım Hoşbuldum.Özlemlerimi giderdim.İstanbuldaydım.Gelişimin peşini bırakmadım.Çok güzel kitaplara rast geldim aldım okudum.İnsanları inceleme olumlu ve olumsuz ayrımlarını görme fırsatım oldu.Artık evimdeyim,huzurumdayım.İnsanın evi gibisi yokmuş gerçekten evimin kıymetini anlamışta oldum...Edindiğim bilgileri paylaşacağım sizlerlede Sevgiyle kalın.. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:22 PM. |