![]() |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Uzun güzel bir tatilden sonra aranıza döndüm.Çok özledim bu siteyi.956k Öğrendiklerimi hayata geçirmeye çok vaktim oldu.Geçirdim ve başardımda kendime ne kadarda güzel şeyler kattığımı anladım.Tatilde 3 güzel kitap bitirdim.Elimde bitirmeyi bekleyen 2 kitabın var.TEKRAR ARANIZDAYIM...k8908blissy |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Hoş geldin , sevindim güzel günler geçirdiğine ... |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Sevgili günlük sana yazmaya bayağ ara verdim.Galiba biriktirmeye ayırdım bu zamanı.Kitap okuyorum ve okuduklarımı biriktirdim hayatıma geçiriyorum artık.Bir korkumu yenme çalışmaları yaptım.Karşıdan karşıya ben veya başkası geçerken bir panik bir sinir harbine giriyorum.Sebebini biliyorum.Bir uzak yakınımız bu şekilde hayatını kaybetti ve rast gelip izlediğim bu tarz trafik kazası haberleri.Yanımda benle birlikte geçen insanada bunalım yaşatıyorum.Bunun için öğrendiğim şeyleri kullanarak bir çalışma yaptım.Kızımı uyuttum ve gece lambasıyla aydınlanan odada bu korkumla yüz yüze geldim.Hatırladığım ve kafamda canlanan bu hayalleri tersiyle değiştirtirdim.Herkez kazalardan sapasağlam kurtuldu.Şimdilik bu korkumdan uzaklaştım gibi.İlerleyen zamanlarda görcem,ve tekrarlamaya devam etcem.İnsanları izliyorum istemeden uzaktan uzağa hepsi ne kadarda bunalıma sürüklenmeye hevesli laflarıyla sözleriyle,olgunlaştığımı hissediyorum.Yani ben harikayım dostlarım ve herşey harika gidiyor..Sevgilerr... http://img169.imageshack.us/img169/1...getherlpj9.gif |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Uzun süredir yoktum özlemişim siteyi..Ben geldimmm.....:DDD |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. nerelerdesin özledik seni... umarım her şey yolundadır.. tekrar hoşgeldin.. sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Hoşgeldin Sümbüliiciim, Nerelerdesin sen?? Anlat bakalım, Geri geldim, buradayım deyip kaçma... Anlat bakalım, bu süre içinde neler yaptınnn??? Biz de seni çok özledik canımcııımmm:))) Tam Sümbül zamanı şimdi, Etrafa misss gibi kokular yayıyorlar.... Gördükçe aklıma sen geliyorsun, bayılırım sümbüllere, nergislere... Yaseminlere, hanımellerine... yok bu iş böyle olmayacak, Benim sevmediğim çiçek yok aslında.... Ama mor rengin çekiciliğine fena halde kapılmış durumdayım. Anlat bakalım, sen nerelerdeydin??? Tatil mi yaptın? İş yoğunluğu mu??? E hadi, bekliyorussss..... |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Hadi anlat bakalım :) Hoş geldin.... |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Merhabalar, ttli3 Günlüğünü yeni görüyorum Sümbülii... Geç de olsa bir hayırlı olsun demem uygun olur heralde. ttli3 İnsanlar ne derse desin yılmadığın, gelişimin ve olgunlaşmanın yolunda ilerlediğin için tebrik ederim seni... Yeni yıla girerek yeni bir başlangıca adım attığımız şu günlerde her şeyin gönlünce olmasını dilerim. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. HOŞGELDİNİZ Sizi tekrar görmek güzel. |
Cevap: Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı.. Alıntı:
Tatlı dilli güzel gönüllü arkadaşım Hoşbuldum.Özlemlerimi giderdim.İstanbuldaydım.Gelişimin peşini bırakmadım.Çok güzel kitaplara rast geldim aldım okudum.İnsanları inceleme olumlu ve olumsuz ayrımlarını görme fırsatım oldu.Artık evimdeyim,huzurumdayım.İnsanın evi gibisi yokmuş gerçekten evimin kıymetini anlamışta oldum...Edindiğim bilgileri paylaşacağım sizlerlede Sevgiyle kalın.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:41 PM. |