Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613066-gunlugum.html)

bigokyanus 08-10-2010 09:54 AM

Cevap: günlüğüm

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772377)
bebeğim olacağını öğrendim...şaşkınım ve ne kadar inanamasamda mutluyum...umarım herşey çok daha iyi olacak...

Çokkkk sevindim nasıl güzel bir haber bu böyle... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Müthiş bir şey , kesinlikle müthiş...

Sormak istediğin bir şey falan olursa hiç çekinmeden bana ulaşabilirsin. Sevgiyle , mutlu kal...

Alexandra 08-10-2010 10:03 AM

İşte bu günün en güzel haberi. Tebrik ediyorum Tanyeri. Gelecek bebeğin hayatına güneş gibi doğsun... Mutluluğunuz, sağlığınız, huzurunuz daim olsun.

Sana da, ailene de, doğacak o güzel meleğe de sevgiyle dolu, uzun, sağlıklı bir ömür diliyorum

tanyeri 26-10-2010 04:19 PM

teşekkkür ederim güzel dilekleriniz için ... ben kendimi kötü hissediyorum bu aralar...bebeğimin geleceğinden endişe ediyorum...doğmaması için dua ettiğim oluyor...eşimle sıkı bi tartıştık kaynanam yüzünden...eşim annesinden yana oldu tanıyamadım onu...eşimi hayatımın sonuna kdr affetmıycem...cok kırdılar beni...şimdi normal hayatmıza devam edıyorz ama kalbımın bır kenarı hep ona kırgın... Allah korusun günün birinde ayrılacak olsak,bebeğimi alırlar diye korkuyorum.gereksiz bir korkumu bilmiyorum...ama bir haftadır moralim cok bozuk...geç olmadan bebeğimden vazmı geçmeliyim yoksa...keske geleceği görebilseydim sad456sad456sad456

bigokyanus 26-10-2010 04:21 PM

Çok saçma laflar bunlar sakın vazgeçme ve yersiz endişeleri bırak , ayrılık gibi şeyler düşünürsen olur , daha güzel şeyler düşünmeye başla ve kayınvaliden hakkında bir şey söyleyipte eşinle aranı bozma ... Bebeğine yazık olur moralini en üst seviyede tutman lazım, hep mutlu, huzurlu ve sakin ol . Geçecek bu günler...

Parlayan 26-10-2010 04:47 PM

Bebek haberine gerçekten çok sevindim.Tüm güzellikler sizinle olsun.Kendini bu gibi olumsuz duygulara kaptırmamanı tavsiye ediyorum.Artık senin üzüntünü ve sevincini paylaşan bir varlık taşıyorsun.Kötü şeyleri düşünme ne düşünürsek onu yaşıyoruz biliyorsun.Kendini gergin hissettiğinde tavsiyem gözlerini kapa dört kere gevşe gevşe diyerek nefes al,verirken rahatla rahatla de gene dört kez.Kaslarının gevşediğini gerginliğinin azaldığını göreceksin.Ben hep yapıyorum.Bebeğinede sanada faydalı olacak.İyiki varsın.Sevgiler...

tanyeri 20-11-2010 02:19 PM

hepiniz cok iyisiniz...cok teşekkur ederım...bebeğime cok baglandım...ayrılığı düşünemiyorum bile...artık onun için savaşacağım hayatla... pek anlaşamıyoruz şimdilik,midem kötü :( inşallah kısa zamanda geçer...bebeğimi cok seviyorum çookkk ttli3tender45tender45

yeni bir hayat 20-11-2010 03:11 PM

sevgili tanyeri,bebek haberine çok sevindim..Olumsuz günleri atlatmışsın gibi..Hayatı bebeğinle bir mücadele gibi algılamak yerine, daha mutlu ve güzel şeyler yaşayacağının bir başlangıcı olarak kabul edersen kendin için de bebişin için de kolay bir hamilelik olur düşüncesindeyim..Olumlu düşünmek her zaman zor düşündüğümüz şeyleri kolaylaştırır..Bu dönemde özellikle kendine,yediklerine,düşündüklerine dikkat etmelisin..Eşine karşı da affedici ol canım,olumsuz hislerini birktirmek yerine çöpe at onları :)
Herşey gönlünce olsun,sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum..actionsmile

tanyeri 24-11-2010 05:14 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 779290)
sevgili tanyeri,bebek haberine çok sevindim..Olumsuz günleri atlatmışsın gibi..Hayatı bebeğinle bir mücadele gibi algılamak yerine, daha mutlu ve güzel şeyler yaşayacağının bir başlangıcı olarak kabul edersen kendin için de bebişin için de kolay bir hamilelik olur düşüncesindeyim..Olumlu düşünmek her zaman zor düşündüğümüz şeyleri kolaylaştırır..Bu dönemde özellikle kendine,yediklerine,düşündüklerine dikkat etmelisin..Eşine karşı da affedici ol canım,olumsuz hislerini birktirmek yerine çöpe at onları :)
Herşey gönlünce olsun,sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum..actionsmile

canım cok sagol...gerçekten hamilelik cok zor bir dönemmiş...duygusal çöküntü yaşıyor insan...umuyorum bu günlerde geçecek, sizlerle bebeğimin gülüşlerini ilk adımlarını paylaşacağım...iyiki varsınız...

tanyeri 18-05-2011 01:49 AM

bebeğimin gelmesine son 28 gün...9 ay nasılda cabuk gecti.eşim bu süreçte melek gibiydi.bir dediğimi iki etmedi.bende bol bol aşerdim,hiç yapmadığım kadar şımardım...duygusal anlamda hergün hüngür hüngür agladığımdan bi psikolog yardımı almayı uygun gördüm.çokta iyi gelmişti.şimdi son günler dıye gıdemıyorum.ama ihtiyacım var yine sanki.bebeğim olacak ben hala insanlara yanaşmaktan korkuyorum.her türlü hayvandan özellikle böceklerden korkuyorum.umarım ogluma yansıtmam.onunda benim gbi olmasına neden olabılırım.oğlum bunları anlayacak yaşa gelmeden iyileşmem gerek.

ne yapmam gerektiğini az cok biliyorum.eskisi gbi değilim.bilinçli bir sosyal fobi liyim.önce kendime güvenmeli,değer verebilmeliyim.işte bu uzun bır süreç... gerisi gelecektir zaten.herşey bebeğim için.onun için daha hızla iyileşmeli.daha dik durmalıyım.umarım herşey benden yana olur.hızla bu sorunu aşabilmem için doğa,zaman,enerjiler hepsi benimle olmalı.kendimi seviyorum.çünkü cok masum bi bebek taşıyorum.

bigokyanus 18-05-2011 11:00 AM

Çok sevindim senin adına , ne kadar da çabuk geçmiş zaman . Ve evet tüm dediklerine katılıyorum kendini geliştirmen lazım ve sorunlarını aşman çünkü çocuklar en çok anneyi örnek alıyor neden korkuyorsa korkup neyi seviyorsa seviyorlar.
Oğlum bir hayvan gördüğümüzde önce bana bakıp tepkimi bekliyor ve ben nasıl yaklaşırsam hayvana o şekilde yaklaşıyor.

Kuzunu sağlıkla kucağına almanı , her şeyin gönlünce olmasını diliyorum. Gülekal :)

tanyeri 19-05-2011 07:43 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798803)
Çok sevindim senin adına , ne kadar da çabuk geçmiş zaman . Ve evet tüm dediklerine katılıyorum kendini geliştirmen lazım ve sorunlarını aşman çünkü çocuklar en çok anneyi örnek alıyor neden korkuyorsa korkup neyi seviyorsa seviyorlar.
Oğlum bir hayvan gördüğümüzde önce bana bakıp tepkimi bekliyor ve ben nasıl yaklaşırsam hayvana o şekilde yaklaşıyor.

Kuzunu sağlıkla kucağına almanı , her şeyin gönlünce olmasını diliyorum. Gülekal :)

çok sagol bigokyanus...böcek korkumu biran once yenmelıyim.oglumun bocek gordüğümde aglayarak kactıgımı görmesini istemem.iyi dileklerin için teşekkur ederım...bende sana sevdiklerinle omur boyu mutluluklar dılıyorm. :)

tanyeri 30-01-2012 08:51 PM

oğlumdan sonra günlüğüm

bambaşka benle geri döndüm.bebeğim 7 buçuk aylık oldu :) doğduğu günden beri bana bir cesaret geldi.senelerdir hiç bu kdr rahat olmamıştım.sanırım anneliğin verdiği bir olgunluk.hala sosyal fobikmiyim evt.ama çok daha mutlu bi fobik.her ortama gırebılıyorum artık.sıkılıyorum,daralıyorum kaçasım geliyor ama bunlara ragmen ortama girmek hoşuma gidiyor.oğlumun farklı ortamlara,farklı yüzlere ihtiyacının oldugunu bılmemde boşvermeme yrdmcı oluyor.keske temelli kurtulabilsem.oğlum buyudüğünde bnm panik halimi farketmemeli.geriye baktıgımda yaşadıklarıma gülümsemeliyim.oğlumla hayatı,yaşamayı seviyorum.hayat herşeyiyle gzl.hepinizide sevıyorum.iyiki varsınız...actionsmile

bigokyanus 31-01-2012 10:58 AM

Bravo sana daha sabah aklımdaydın hatta ilk nickin falan geldi aklıma , ne büyük aşamalar kaydetti dedim kendi kendime ...
Bebeğin kocaman olmuş artık diş çıkarma ve konuşmaya çabalama zamanı . Ne şanslısın ki sağlık bir bebeğin var ve onunla doya doya vakit geçirebiliyorsun :)
Güzel , sağlıklı , mutlu günlerinizin devam etmesi kendini daha da geliştirmen dileğiyle , gülekal emi :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31 AM.