![]() |
Cevap: günlüğüm Alıntı:
utananadamutananadamutananadamutananadamutananadam ölemi olmuşum dersn y789 kendimi ışık topu gıbı hıssettımm walla...girlhahagirlhahagirlhaha annemmlere bulaştırdım zati...gittigimde cok kotu durumdaydı... butun sorunlar ustune cokmüş...sabah ezanına kadar konustuk... gece konusurken ümitsizdi...sabah baktımki bana akıl verıyo,kızım düzelicez hepbirlikte,sen kendıne guven,kendını sev yeterkı... bizi düşünme dıoy789y789iyiki varsın muck girlhaha |
Bu dördüncü yazışım üç defa yazdım nedense bir önceki sayfaya geçip yazdıklarımın hepsi gitti.Ama zekaya bak ki artık note pad e yazıyorum. Oradan kesip siteye yapıştırıcam.Ben dahiyim yaaaa.(Dördüncüyü yazana kadar aklım nerdeydi dersen onu bilmiyorum) Herneyse gelelim konumuza. Bu sitede akıl vermek en son bana düşer bunun farkındayım. Sevgili kardeşim, güzel bacım ,nolur artık şu sonu olumsuz deneyimlere çıkan kelimelerden cümlelerden uzak durmaya çalış. Onları söylemektense düşünmektense hiç düşünme ,hiç konuşma daha hayırlı inan.Yaptığın olumlamalarının artılarını da nötürlüyor bence. Şu kısacık yazında bile (Yanılıyor olabilirim.Bana göre) o kadar olumsuz şey var ki. Herkesi düşünüyorsun etrafındaki herkes için endişeleniyorsun. Çok güzel demişsin de Herkesi bir tarafa bırakıyorum.Sadece çocuğunu düşünecek olursak.......(Yaşı kaç bilmiyorum bebek olduğunu farzedelim) Senin içinde bulunduğun durumdan senin mutsuz olmandan ortamın mutsuzluğundan eşinle olan soğuk durumlardan nasıl etkilendiğini ruhsal geleceğinin nasıl inşa edildiğini sende düşünmüşsündür. Peki düşünmek yetiyormu? Sen mutsuzken etrafındakiler mutlu olabilirmi? Ama önce kenin için mutlu olmalısın hiç kimse için değil. Ben bu sitede şunu öğrendim ve fark ettim. Eğer ben kendi çabamla ve arkadaşlarımın desteği ile bir "AN" ımı mutlu geçirebildiysem bunu becerebildiysem o zaman bunu iki ile çarpabilirim hatta üçle hatta beşle onla yüzle binle....... Geçmişime bakıyorum. Olumsuz deneyimlerim konusunda çarparken milyonları kullanmışım. Hep başkalarını suçlardım meğer tek suçlu benmişim. Hayatıma bu kadar olumsuzluğu sokabilecek kadar becerikliymişim. Şimdi bu becerimi olumlu şeyler deneyimliyebilmek için kullanmaya gayret ediyorum. Hayatına bakıyorum sen benden de beceriklisin maşallahhhhhhh. O zaman sence bu becerini artık mutlu olmak için kullanmanın zamanı gelmedi mi? |
Kitap için teşekkür ederim.İnternette baya aramış bulamamıştım.Çok iyi oldu. |
buraya yazdıklarınızı asla akıl vermek olarak gormuyorumkı...herkesin aklı kendıne yetecek kadar verılmıs ccok sukur...sız bana destek oluyorsunuz...benım hatalı oldgm yerlerde deneyımlerınızı sunuyorsunuz...ve bunu yapacak en son kişi oldgunuzu da dusunmuyorum...cunku yazdıklarınıza bakılırsa sızde bu konularda ehlileşmişsinz...her satırınızdan öyle dersler cıkardım,oyle pozıtıf enerjı aldımki...bundan snra daha dikkatli olucam.olumsuz bişey dusunmeden once 3 kere düşünücemy789 ..cok teeşkkur ederım degerlı parmaklarınızı benım ıcın 4 kez yordugunuz için...iyiki varsınız |
Cevap: günlüğüm of birine cok kızdım.sözünde durmadı,herzmn aynısını yapıyordu,bu sefer baska dedı ınan.yıne sozunde durmadı...hayal kırıklıgına ugrattı yıne beni.suan yanımda olsaydı kafasını kırabılırdım...2600 ustune bıde kocama da kızdım....toparlayamadım kendımı ya...bad45 şu erkekler neden herşeye karısırlarki,suranın tozunu al,sunu kaldır,onu yap,bunu yap,biz bilmiyormuyuzki sanki ne yapacagımızı... havada kapalı yagmur yagacak...nemde var,nefes alınmıo...huhsevincli |
Eşine de aaa iyi ki söyledin ben unutmuştum ya da farketmemiştim süper dikkatlisin diyebilir ya da ben senin işlerine karışmıyorum temizlikte benim bölgemde olduğu için işlerime karışmanı istemiyorum . Ben ne yapacağımı ve nasıl yapacağımı gayet iyi bilirim diyebilirsin. Tercih senin , şunu hiç unutma sorun varsa çözüm mutlaka vardır. |
ben eşime bır daha bana karısmamasını soyluyorum...farkındayım cok sık temzlık yapmıyorum dıyorum...ama moralım ii olmadgı vakıt elımı bişeye suresım gelmıyor.istiyorkı herann elimde bezle dolaşayım... sözünde durmayana ıse , yıne yapmayacaksın benı umutlandırma dıyorum...walla yapacam dıo...yıne yok...artk sınırimi halıdan cıkardım.balkonda halı yıkadım...oh buzgıbıydi suda...smileydance |
Cevap: günlüğüm sabah asansörde kaldım :( bir saatten fazla...sabahtan berı aglıyorum...sinirlerim bozuk...cok duygusal oldm bu aralar...neden bılmem kırılacak bıse belkıde olmamasına ragmen esımın benden ozur dılemesını ıstedım...oda dılemedı...ozur dılemek bu kdr zor olmamalı...kalbım kırık suan...ben yıne salya sumuk aglıyorum...yarın guzel bır gun olacak... |
Cevap: günlüğüm hala düşünce yapın tam değişmediğinden kendinle kalman için işaretler gelmeye devam ediyor..evet özür dilemek kolay olmalı..ama sen her an haksızlağa uğruyacağım düşüncesinden kurtulmadıkca sürekli senden özür dilenir durur ..bunun ne önemi varsa..keşke hiç haksızlığa uğramasan ve kimse senden özür dilemese.. |
Cevap: günlüğüm Günlüğünü yazdıklarını çok keyifle okuyorum tanyeri,hepsi çok içten..Ailen için yaptıklarını onlarıda düşünme fikrin çok hoşuma gitti.Onlar içinde ışık olmuşsun..Mutlu kal..::) |
|
Cevap: günlüğüm evi terkettim sanırm...eşim benle ilgilenmedigi icin kırıldım ona ve benden ozur dilemesini istedim,dilemeyince küstüm..cocukluk yaptım belki ama,duygusaldım..sonra yanlış yaptıgımı dusunerek,özür diledim..hemde adam oldurmedgm halde bınlerce kez ....sinirleri bozkmuş....kbl etmedı...bunu hakedıcek bşy yapmadımki..sabaha kdr agladım...bende anneme geldm bgn...yufka acacaktık ramazan ıcın...cıkarken yastıgıma bı not bıraktım...sabaha kdr benı aglattıgı,benı kırdıgı ıcın özür dilemesini,yada kalbımı bi şekilde onarmaasını istedim...aksi taktırde bı daha eve gıtmıycem...ya o kırdıgında ozur dılemesını ogrenecek...yaada bensız kalacak...gercı boyle mevzular gectıgınde hıc peşime dusmez gıdersen gıt der...ya benı sevmedgnden,,yada gururundan... bunca şeye ragmen içimde bi coşku var...mutluyum sanki...bayramlık alınmıs cocuklar gıbı...ailemin yanında oldgumdan belkide...sizleri seviyorum...iyiki varsınız... |
Cevap: günlüğüm eşim eve çağırdı...gideceğim...herşey yolunda gıtmese de...SABIR.... aşk ta gurur var mıdır günlük? insan sevdigi icin herşeyi göze almaz mı? evlilikten önceki arkadaslıklardan ne farkı vardır ki evliliğin? evlendikten sonra kadın değerinden ne kaybederki? heyecanın evlenınce artması gerekmez mi? heran yanında oldugunu bıle bıle daha hızlı neden atmamalıdır kalp? neden saygı ve sevgi gunlerle bırlıkte ucar gıder? evliliğin dogasında mı vardır bu ? yoksa erkek ya da kadının dogasında mıdır? insanlar mutlulugu hakedıyorsa,neden bu kurum ısrarla mutsuz olmamız gerektiğini diretir? evlenmemeli midir? yoksa hiç sevmemeli mi????? belkide hayal ürünüdür aşk... peki hissedilen duygu nedir? cnı yandıgında canının yanması... gözlerine baktıgında canını veresin gelir bazen... iyiki varsın dersin dersin ama... birgün gelir gözlerine baktıgın ,kıyamadıgın, aşkını kalbine sıgdıramadıgın sevdiğin, senin gözlerinin içine baka baka senin canını yakar... evet,hissettiğin duygu belki de minnettir... aşkın gözü kördür diyenler doğrudur da... aşk yoktur diyenler yalan mı soyler???? |
Cevap: günlüğüm merhaba Tanyeri.gunlugunu okudum.bana oyle geliyor ki ,yakinda bunlarimi sorun ediyrdm diyeceksnz kendinize o kadar iyi olacaksiniz ki.onceki sayfalarda yazmissn esim beni anlamyr ben bunu hani Nasreddin hocanin bir fikrasi vardir hoca damdn duser biri der doktor cagirm ,biri der hanimini cagirm ama hoca der ki hayir gidin bana damdan dusen birirni cagirn .bu da onun gibi onceleri bende cok anlatrdm,hickimseninde faydasi olmazdi yine cozumu kendm bulmama kaldi. hatta herkes alay ediyrdi sen delisn diyordulr.ama degisdkden sonra herkes hayretler icindeydi noldu sana diyordular cok deyismisn.inan sende oyle olacaksn esin sana oyle diyeck. ozur dilerm uzun oldu qaliba gunlugun hayili olsn |
|
Cevap: günlüğüm hiç kimse umarumda degıl...kaç gundur kendımı yıprattıgım yeter...kendimi seviyorum...deger veriyorum...yenıden baslıyorum hayata tutunmaya...gucsuz degılım...istemedigim surece kotu olan hıcbısey bana yaklasamaz... |
ohhh sonundaa tanyeri hoşgeldin y789 bir an korktum geröekte yazdıklarını okuyunca sadanim hopp nolmuş yahu dedim iki üç günde.. ümtsizliğin zararını vesveselerin faydasızlığını sen öğütlemiştin bna birzmnlar neler oluyor arkadaş...8977 güçsüz değilsin asla ... bak bak ne buldum senn iiçin not aldığım yerlerden birkaç alıntı yaptımm inş. faydalı olur sevinclisevincli Bilinçaltındaki duygular ve fikirler bedende fiziksel reaksiyona neden olur. Zihin neyin gerçekleşmesini beklerse bilinçaltı onu gerçekleştirir. Siz enerjilerinizi değiştirdiğiniz zaman karşınızdaki kişilerin size karşı olan davranışlarını da değiştirmiş olursunuz. Sizden giden mesaj değiştiğinde, karşıdan yansıyıp size dönen mesaj da değişmiş olur. lütfen içinde ne olup bittiğine bak içindeki şey dışarıya tezahür eder..içini değiştir görünen dışın değişsin 8977 http://www.meryemce.biz/wp-content/u.../05/f270hf.jpg |
inferius bugun baasaramadm.çocukkluk arkadasıma gıttım.aynayla konustum,herşeyi denedim.basaramadm.konusurken kkıpkırmızı kesildim hep.bana neden sureklı kızarıp bozarıyosun dıye sordu.gozlerım doldu hastayım dedım.snra annesı bogazları hasta ya olum dedı.kendımı sıvrısınekk gıbı hıssettm o an küçük,degersiz,vızıldayan bişey...kaynımın düğünü var,bayramdan sonra.aksam eve geldım eşim,akrrabasıyla konusuyordu.sız gelmeden emlekete gelelım de sızlerı de gorelım dedı.daha kotu oldm oturup agladım.eşim gorunce kızıyor.denizli onnun ıcın cok onemlı sanıyor ki uyuzluguna yapıyorum.kımseye derdımı anlatamıyorum.suanda da aglıyorum,eşimden gızlı.umarım farketmez.bende istemezmiyim,gezeyim herkese gideyim,konusayım...olmuyor...mutlu oldgum yerden mutsuz cıkıyorum.sımdı dua ediyorum Allah a 7 senedir dua ettim beni iyileştirsin diye kabul etmedi.şimdi ramazandan sonra canımı alması ıcın dua edıyorum.umarım bunu kabul eder. |
Cevap: günlüğüm herkesten özür diliyorum...sizlere olumsuzluk yansıtmak ıstemezdım.ama eşimin gormedıgı tek yer burası ve ben acımı hafifletmek icin yazmak zorundayım.cok üzgünüm ama basaramadım.olmuyor.hepiniz cok yardımcı oldunuz sagolun.sizleri cok seviyorum.ben basaramadım ama sızler ıcın yasadıgım surece dua edıcem.iyiki varsınız |
|
|
Cevap: günlüğüm eşime hiç itiraf edemezdim.sosyal fobiğim dememe rağmen,kızardıgımı söyleyemezdim.onun önünde yaşamamak içinde,onunla yemek yemekten ,biyere gidip karsısına oturmaktan bile çekiniyordum.bu gece bir ilk oldu.yatacaktık.ben birden bugun cok kötü gecti diyiverdim.ısrarla nedenini sordu,söyleyemedim.tabi bi sürü şey geldi aklına.arkadasınla kavga mı ettin?,biri sarkıntılık mı etti?,kotu bı haber mi aldın?..vs...hyr dedım soyleyemem...bısey attın ortaya devamını getır dedı...ben sosyal fobiğim diiye aglamaya basladım.bunu bılıyorum.ne oldukı dedı?cok mu heyecanlandın bgn evt ama daha kotusu oldu dedım.kızardın mı arkadasının yanında dedı.ben daha fena aglamaya basladım evet,nerden biliyorsun,senın yanında da mı kızardm yoksa dedım.hyr ama belırtılerını okudum dedı.en cok yasadıgınız seymiş...senden cok utnıyorm dedım.neden dedı bu gayet normal...benden cekınme senden asla utanmıyorum,herkes sana imreniyo,kızardıgını kımse umursamaz bıle dedı.kızardıgın zmn sorarlarsa da ben boyleyım,kızarıyorm de,hem bu hepimize olabılır dedi.terleriz,heyecanlanırız,heyecandan titreriz...bende cesaret alıp hemen sitedeki hastalıgımı anlatan kısa hayat hikayemi okuttum ona...eşiminn yüzüne yarın bakabılır mıyım bılmıyorum.ama cok mutlu oldm artık ondan saklamam gereken bişeyim kalmadı.kızardıgımı bıldıgı ıcın,artık suratına bakarken sımdı kızzarsam bana nekdr kızardın dıye gulermı korkusuda kalmadı.hem ben senın herzmn yanındayım dedi.tam herşey bitti derken benım ıcın buyuk olan,ufacık bi olaydan mutlu olabıldım.şükürler olsunki bütün kapılarım kapanmısken ufakta olsa bir kapı acıldı. eşimden cesaret alarak..........kim bilirrr..........iyileşirim.......belkide |
Cevap: günlüğüm Senin için çok dua ediyorum ve iyileşeceğine de inanıyorum. Belki kesin bir cümle başlangıcı değildir . Kesin cümleler kurman beynini de yardımcı olmaya çağırır ki her şey beyinde biter. |
Cevap: günlüğüm hiç hemde hiç beğenmedim yazdklarını neler demişsin öyle... herkezin imtihanı farklıdır sende bu fıtrat üzerine yaratılmışsın.. işin apsürt tarafı kolun bacağın olmasa hissedeceğin çareszliği yaşıyorsun nedense... senn korkuların yok edilebilir...bu sitede bizim aramzda işte bunun için varsın değiştirebileceğin bir gerçeklik var şimdi bu pes ediş neden?? okumuyormusun forumu herkezn dertleri kendni aşmış telkinler dinliyoruz birbrmize destk olyoruz ama en önemlisi bırakmıyoruz... değişiminin bir anda olmasını mı bekledn bunca yıl? neden sen robotmusun 2 ayda tamr edilip servise sunulucak? havlu atmamalısın belki yerlerde sürüncek ama kaldırıp silkmekte yine senn elinde...ne kocan ne dostun ne annen tenezzül etmiycek buna..bu beklenti içinde yaşarsan daha çok üzlürsün... aslında yaşadıklarının sorumluluğunu almak çok zor gözükebilir ama bu yol daha güzel ..herşeyn senn elinde olduğunu bilmek bunu değiştrme fırsatınıda sunar sana ... tanyeri lütfen bırakma kendini bucna insan boşuna söylemiyor bunları lütfen iyiki varsın sapkal89 |
Cevap: günlüğüm ahahaa son mesajını okumadan göndermişimm yazdıklarımıttli3 çok ççok çok sevndim tanyerii acayip yüzümde kocaman bi gülümseme var şimdii hep böyle olun emigirlhahagirlhaha |
bu sadece bnm için aralanan ufak bi kapıydı.sımdı o kapının buyuk oldugunu dusunmeye calışarak oradan gecebılmem gerekıyor.umarım cok uzun surmez.ramazanın sonuna kadar azda olsa bşylrn değişşmesi gerek.bu durumda utanılcak bşyn olmadgını anlamam gibi.aslnda eşimden bunu dumak oldkça rahatlattı beni.geriye uygulamaya gecmek kaldı.eger eşim sayesinde iyileşirsem. hayatımın sonuna kadar, onun dunyanın en mutlu eşi olması için elimden geleni yapıcam.eşimi cok seviyorum ttli3 |
|
Eşin gerçekten senin korkularına çok güzel yaklaşmış.Kurtulmak tabiki kendi elimizdedir.Desteklerimiz olmadan da olmaz.YAnında böylesine güzel iyi bir desteğin varken ben senin bu durumdan mümkün olduğuna kısa sürede kurtulabileceğine inanıyorum.inşallah birgün arkadaşların veya bir başkasının yanında mutluluktan kahkahalara boğulabilirsin ve o zaman hiç yüzün kızarmaz.Sen sorununu bilen ve bunun çözümünü arayan bir insansın.Kendini bilen insan her zaman güzel sonuçlara ulşaır tanyeri.Sağlıcakla kal ve umutla bak |
iyiki varsn ...teşekkur ederim... |
Cevap: günlüğüm eşim öyle zayıf ki! sahura da ya kalkamıyor,yada cok az yıyıyor...iftarda da bşy yemiyor...cok uzuluyorumn onun için...bugun karnı yarık yapmamı istedi...8977soganım kalmamıs...hava sıcak ama onun için büyük bir zevkle markete gidip,blissyaynen büyük bir zevkle deyemek yapacagım...umarım yiyebilir...dusun2 |
Cevap: günlüğüm uzun zamn snra tekrar merhaba... yarn eşimin bi arkdasına iftara gıdeceğiz.cocuklarıda olmş onuda gorms olckmışız...nasıl korkuyorum anlatamam...tanımadgm insanlarla aynı masaya oturup yemek yemek...bunların kendı kuruntgum oldugunu bılıyorm.aslnda benım korkularmın kmsenın umrunda olmadıgını da...önüne gecemıyorum korkumun...yarn cok zor bıgun olacak.............................terli345 |
Cevap: günlüğüm gittikce inanlarla aynı ortama girdikce kendinle yüzleşmiş olacaksın..hayatı pencereden izlemek zorunda değilsin ne mutluki hayat sana bunun için fırsatlar sunuyor..eğer böyle mecburiyetler olmasa dost sohbetlerine katılarak değil izleyerek bir yere varamadın tek başına..keyfini çıkar..öğrenmeye bak..ders almaya kar sağlamaya bak..hayatına renk katmaya bak yemek esnasında.. |
|
Cevap: günlüğüm hayat devam ediyor...bugun asla gecmez dediğim günlerde hayatlat birlikte gelip geçiyor.kendıme inanılmaz bir güvenim var,burada hıc brşey olmaz,kendıme güveniyorum diyorum...ama olan oluyor :((((.......anladıgım bırsey varkı hayatımın sonuna dek boyle yasayamam...ve insanlardan kacarak bu illetten asla kurtulamıycam...utansamda krksamda gırıcem aralarına... |
Cevap: günlüğüm tebrk ediyorum arkadasim cok guzel bir karar vermisn.belkide uyguladign zaman zorlanacaksn ama sonrasi icin cok daha iyi olacagna inaniyrm .ve en onemlisi basaracagina inanmissn . |
Cevap: günlüğüm selamun aleykum .... yıne yıne yıne ...... yarın mısafırlerım gelıyor yine.......hrlde gunlugumun tamamı mısafır geldı,mısafırlıge gıdıyoruz olmustur girlhahagirlhahagirlhaha işte herkesin derdi baska.koyun can derdinde kasap et...girlhahagirlhahagirlhaha yarın mısafırımın gelmesi, sonrasında onlarında bızı cagırma olasılıgını artıryıor......neutrali5 o kadar gün atlattımki bunları da atlatıcam...hepsini aşıcam...tutmayın beni,....cilgin897 bunları ben mı soyluyorum y789 |
|
Cevap: günlüğüm s456s456başardımmmmmm....956k..bugunu hayatımda hiç olmadıgım kadar rahat atlattım.süperimmmmmmmm.258892588925889alk78 guitarguitarguitardertydertydertyu859u859u859 uy897 :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: cilgin897cilgin897cilgin897cilgin897cilgin897 |
Cevap: günlüğüm herşey daha güzel olacak......... :))) |
Cevap: günlüğüm bebeğim olacağını öğrendim...şaşkınım ve ne kadar inanamasamda mutluyum...umarım herşey çok daha iyi olacak... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:33 AM. |