Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613066-gunlugum.html)

tanyeri 05-08-2010 12:02 AM

Cevap: günlüğüm

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760655)
bu sorunların hepsi birbirinden ayrı değil. sen düzel dünya düzelsin.sağlıklı düşünebilirsen kardeşine ardımcı olabilirsin yada ailene ..hem senin düşünce yapın pozitif olunca bak belki çevrenede bulaşır..artık ışık saçmaya başladın bile farkediyorum başkalarına yaptığın yorumlardan..

canımsın ya saoolll
utananadamutananadamutananadamutananadamutananadam ölemi olmuşum dersn y789
kendimi ışık topu gıbı hıssettımm walla...girlhahagirlhahagirlhaha

annemmlere bulaştırdım zati...gittigimde cok kotu durumdaydı... butun sorunlar ustune cokmüş...sabah ezanına kadar konustuk... gece konusurken ümitsizdi...sabah baktımki bana akıl verıyo,kızım düzelicez hepbirlikte,sen kendıne guven,kendını sev yeterkı... bizi düşünme dıoy789y789iyiki varsın muck girlhaha

karavan 05-08-2010 07:29 AM

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760648)
eşimle ilgili sorunları bazen kendım yaratıyor olabılırm...haklısın...penceremn dısında gercekten de hayat var...biliyorum karısmalıyım...ama once sankı basımdakı dertlerı atmalıyım...ınsan kendısı ıcın bazı seylerı pozitif düşünerek kabullenebılıyo...ama soz konusu kardeşimin,ailemin,kanımdan canımdan bır parcanın saglıgı,korunması olnca kendımı tutamıyorum...üzülüyorum heeleki elinden bişy gelmeyınce...kendm ıcın yaptıgım butun olmlamalar bosa gıdıyor sankı,herseye bastan baslamalıymısım gıbı...herzamankı gıbı yanımda oldugun,destek oldgn ıcın sagol...iyiki varsn....

Sevgili kardeşim tanyeri,

Bu dördüncü yazışım üç defa yazdım nedense bir önceki sayfaya geçip yazdıklarımın hepsi gitti.Ama zekaya bak ki artık note pad e yazıyorum.
Oradan kesip siteye yapıştırıcam.Ben dahiyim yaaaa.(Dördüncüyü yazana kadar aklım nerdeydi dersen onu bilmiyorum)
Herneyse gelelim konumuza.
Bu sitede akıl vermek en son bana düşer bunun farkındayım.
Sevgili kardeşim, güzel bacım ,nolur artık şu sonu olumsuz deneyimlere çıkan kelimelerden cümlelerden uzak durmaya çalış.
Onları söylemektense düşünmektense hiç düşünme ,hiç konuşma daha hayırlı inan.Yaptığın olumlamalarının artılarını da nötürlüyor bence.
Şu kısacık yazında bile (Yanılıyor olabilirim.Bana göre) o kadar olumsuz şey var ki.
Herkesi düşünüyorsun etrafındaki herkes için endişeleniyorsun.
Çok güzel demişsin de
Herkesi bir tarafa bırakıyorum.Sadece çocuğunu düşünecek olursak.......(Yaşı kaç bilmiyorum bebek olduğunu farzedelim)
Senin içinde bulunduğun durumdan
senin mutsuz olmandan
ortamın mutsuzluğundan
eşinle olan soğuk durumlardan nasıl etkilendiğini
ruhsal geleceğinin nasıl inşa edildiğini sende düşünmüşsündür.

Peki düşünmek yetiyormu?

Sen mutsuzken etrafındakiler mutlu olabilirmi?

Ama önce kenin için mutlu olmalısın hiç kimse için değil.

Ben bu sitede şunu öğrendim ve fark ettim.

Eğer ben kendi çabamla ve arkadaşlarımın desteği ile bir "AN" ımı mutlu geçirebildiysem bunu becerebildiysem o zaman bunu iki ile çarpabilirim
hatta üçle hatta beşle onla yüzle binle.......

Geçmişime bakıyorum.
Olumsuz deneyimlerim konusunda çarparken milyonları kullanmışım.
Hep başkalarını suçlardım meğer tek suçlu benmişim.
Hayatıma bu kadar olumsuzluğu sokabilecek kadar becerikliymişim.
Şimdi bu becerimi olumlu şeyler deneyimliyebilmek için kullanmaya gayret ediyorum.

Hayatına bakıyorum sen benden de beceriklisin maşallahhhhhhh.

O zaman sence bu becerini artık mutlu olmak için kullanmanın zamanı gelmedi mi?

karavan 05-08-2010 07:36 AM

Alıntı:

RenaC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760650)
Zero limit kitabını internetten yükleyebilirsin

işte link

zSHARE - zero. limit.pdf

Sevgili RenaC,

Kitap için teşekkür ederim.İnternette baya aramış bulamamıştım.Çok iyi oldu.

tanyeri 05-08-2010 11:44 AM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760686)
Sevgili kardeşim tanyeri,

Bu dördüncü yazışım üç defa yazdım nedense bir önceki sayfaya geçip yazdıklarımın hepsi gitti.Ama zekaya bak ki artık note pad e yazıyorum.
Oradan kesip siteye yapıştırıcam.Ben dahiyim yaaaa.(Dördüncüyü yazana kadar aklım nerdeydi dersen onu bilmiyorum)
Herneyse gelelim konumuza.
Bu sitede akıl vermek en son bana düşer bunun farkındayım.
Sevgili kardeşim, güzel bacım ,nolur artık şu sonu olumsuz deneyimlere çıkan kelimelerden cümlelerden uzak durmaya çalış.
Onları söylemektense düşünmektense hiç düşünme ,hiç konuşma daha hayırlı inan.Yaptığın olumlamalarının artılarını da nötürlüyor bence.
Şu kısacık yazında bile (Yanılıyor olabilirim.Bana göre) o kadar olumsuz şey var ki.
Herkesi düşünüyorsun etrafındaki herkes için endişeleniyorsun.
Çok güzel demişsin de
Herkesi bir tarafa bırakıyorum.Sadece çocuğunu düşünecek olursak.......(Yaşı kaç bilmiyorum bebek olduğunu farzedelim)
Senin içinde bulunduğun durumdan
senin mutsuz olmandan
ortamın mutsuzluğundan
eşinle olan soğuk durumlardan nasıl etkilendiğini
ruhsal geleceğinin nasıl inşa edildiğini sende düşünmüşsündür.

Peki düşünmek yetiyormu?

Sen mutsuzken etrafındakiler mutlu olabilirmi?

Ama önce kenin için mutlu olmalısın hiç kimse için değil.

Ben bu sitede şunu öğrendim ve fark ettim.

Eğer ben kendi çabamla ve arkadaşlarımın desteği ile bir "AN" ımı mutlu geçirebildiysem bunu becerebildiysem o zaman bunu iki ile çarpabilirim
hatta üçle hatta beşle onla yüzle binle.......

Geçmişime bakıyorum.
Olumsuz deneyimlerim konusunda çarparken milyonları kullanmışım.
Hep başkalarını suçlardım meğer tek suçlu benmişim.
Hayatıma bu kadar olumsuzluğu sokabilecek kadar becerikliymişim.
Şimdi bu becerimi olumlu şeyler deneyimliyebilmek için kullanmaya gayret ediyorum.

Hayatına bakıyorum sen benden de beceriklisin maşallahhhhhhh.

O zaman sence bu becerini artık mutlu olmak için kullanmanın zamanı gelmedi mi?

cok zekisin tebrıkler...girlhahagirlhahagirlhaha

buraya yazdıklarınızı asla akıl vermek olarak gormuyorumkı...herkesin aklı kendıne yetecek kadar verılmıs ccok sukur...sız bana destek oluyorsunuz...benım hatalı oldgm yerlerde deneyımlerınızı sunuyorsunuz...ve bunu yapacak en son kişi oldgunuzu da dusunmuyorum...cunku yazdıklarınıza bakılırsa sızde bu konularda ehlileşmişsinz...her satırınızdan öyle dersler cıkardım,oyle pozıtıf enerjı aldımki...bundan snra daha dikkatli olucam.olumsuz bişey dusunmeden once 3 kere düşünücemy789

..cok teeşkkur ederım degerlı parmaklarınızı benım ıcın 4 kez yordugunuz için...iyiki varsınız

tanyeri 05-08-2010 01:51 PM

of birine cok kızdım.sözünde durmadı,herzmn aynısını yapıyordu,bu sefer baska dedı ınan.yıne sozunde durmadı...hayal kırıklıgına ugrattı yıne beni.suan yanımda olsaydı kafasını kırabılırdım...2600

ustune bıde kocama da kızdım....toparlayamadım kendımı ya...bad45

şu erkekler neden herşeye karısırlarki,suranın tozunu al,sunu kaldır,onu yap,bunu yap,biz bilmiyormuyuzki sanki ne yapacagımızı...

havada kapalı yagmur yagacak...nemde var,nefes alınmıo...huhsevincli

bigokyanus 05-08-2010 02:05 PM

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760732)
of birine cok kızdım.sözünde durmadı,herzmn aynısını yapıyordu,bu sefer baska dedı ınan.yıne sozunde durmadı...hayal kırıklıgına ugrattı yıne beni.suan yanımda olsaydı kafasını kırabılırdım...2600

ustune bıde kocama da kızdım....toparlayamadım kendımı ya...bad45

şu erkekler neden herşeye karısırlarki,suranın tozunu al,sunu kaldır,onu yap,bunu yap,biz bilmiyormuyuzki sanki ne yapacagımızı...

havada kapalı yagmur yagacak...nemde var,nefes alınmıo...huhsevincli

İki durumda da daha doğrusu her durumda iki çözümün var, ya kafaya takmayacaksın ya da konuşup çözmeye çalışacaksın. Sözünde durmayana neden seni hayal kırıklığına uğrattığını bir seferde süpriz yapıp şaşırtmasını söyleyebilirsin.

Eşine de aaa iyi ki söyledin ben unutmuştum ya da farketmemiştim süper dikkatlisin diyebilir ya da ben senin işlerine karışmıyorum temizlikte benim bölgemde olduğu için işlerime karışmanı istemiyorum . Ben ne yapacağımı ve nasıl yapacağımı gayet iyi bilirim diyebilirsin. Tercih senin , şunu hiç unutma sorun varsa çözüm mutlaka vardır.

tanyeri 05-08-2010 03:03 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760733)
İki durumda da daha doğrusu her durumda iki çözümün var, ya kafaya takmayacaksın ya da konuşup çözmeye çalışacaksın. Sözünde durmayana neden seni hayal kırıklığına uğrattığını bir seferde süpriz yapıp şaşırtmasını söyleyebilirsin.

Eşine de aaa iyi ki söyledin ben unutmuştum ya da farketmemiştim süper dikkatlisin diyebilir ya da ben senin işlerine karışmıyorum temizlikte benim bölgemde olduğu için işlerime karışmanı istemiyorum . Ben ne yapacağımı ve nasıl yapacağımı gayet iyi bilirim diyebilirsin. Tercih senin , şunu hiç unutma sorun varsa çözüm mutlaka vardır.

evet haklısın...Allah her derdin dermanınıda verir.

ben eşime bır daha bana karısmamasını soyluyorum...farkındayım cok sık temzlık yapmıyorum dıyorum...ama moralım ii olmadgı vakıt elımı bişeye suresım gelmıyor.istiyorkı herann elimde bezle dolaşayım...

sözünde durmayana ıse , yıne yapmayacaksın benı umutlandırma dıyorum...walla yapacam dıo...yıne yok...artk

sınırimi halıdan cıkardım.balkonda halı yıkadım...oh buzgıbıydi suda...smileydance

tanyeri 07-08-2010 01:51 AM

sabah asansörde kaldım :( bir saatten fazla...sabahtan berı aglıyorum...sinirlerim bozuk...cok duygusal oldm bu aralar...neden bılmem kırılacak bıse belkıde olmamasına ragmen esımın benden ozur dılemesını ıstedım...oda dılemedı...ozur dılemek bu kdr zor olmamalı...kalbım kırık suan...ben yıne salya sumuk aglıyorum...yarın guzel bır gun olacak...

bluegirlx 07-08-2010 09:09 AM

hala düşünce yapın tam değişmediğinden kendinle kalman için işaretler gelmeye devam ediyor..evet özür dilemek kolay olmalı..ama sen her an haksızlağa uğruyacağım düşüncesinden kurtulmadıkca sürekli senden özür dilenir durur ..bunun ne önemi varsa..keşke hiç haksızlığa uğramasan ve kimse senden özür dilemese..

Parlayan 07-08-2010 10:35 AM

Günlüğünü yazdıklarını çok keyifle okuyorum tanyeri,hepsi çok içten..Ailen için yaptıklarını onlarıda düşünme fikrin çok hoşuma gitti.Onlar içinde ışık olmuşsun..Mutlu kal..::)

tanyeri 07-08-2010 12:59 PM

Alıntı:

Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761031)
Günlüğünü yazdıklarını çok keyifle okuyorum tanyeri,hepsi çok içten..Ailen için yaptıklarını onlarıda düşünme fikrin çok hoşuma gitti.Onlar içinde ışık olmuşsun..Mutlu kal..::)

teşekkur ederım...ailem benım bu dunyadakı tek değerim...eşimde öyle olmuştu...bide beni üzmese :(

tanyeri 07-08-2010 01:13 PM

evi terkettim sanırm...eşim benle ilgilenmedigi icin kırıldım ona ve benden ozur dilemesini istedim,dilemeyince küstüm..cocukluk yaptım belki ama,duygusaldım..sonra yanlış yaptıgımı dusunerek,özür diledim..hemde adam oldurmedgm halde bınlerce kez ....sinirleri bozkmuş....kbl etmedı...bunu hakedıcek bşy yapmadımki..sabaha kdr agladım...bende anneme geldm bgn...yufka acacaktık ramazan ıcın...cıkarken yastıgıma bı not bıraktım...sabaha kdr benı aglattıgı,benı kırdıgı ıcın özür dilemesini,yada kalbımı bi şekilde onarmaasını istedim...aksi taktırde bı daha eve gıtmıycem...ya o kırdıgında ozur dılemesını ogrenecek...yaada bensız kalacak...gercı boyle mevzular gectıgınde hıc peşime dusmez gıdersen gıt der...ya benı sevmedgnden,,yada gururundan...

bunca şeye ragmen içimde bi coşku var...mutluyum sanki...bayramlık alınmıs cocuklar gıbı...ailemin yanında oldgumdan belkide...sizleri seviyorum...iyiki varsınız...

tanyeri 08-08-2010 01:29 AM

eşim eve çağırdı...gideceğim...herşey yolunda gıtmese de...SABIR....

aşk ta gurur var mıdır günlük?
insan sevdigi icin herşeyi göze almaz mı?
evlilikten önceki arkadaslıklardan ne farkı vardır ki evliliğin?
evlendikten sonra kadın değerinden ne kaybederki?
heyecanın evlenınce artması gerekmez mi?
heran yanında oldugunu bıle bıle daha hızlı neden atmamalıdır kalp?
neden saygı ve sevgi gunlerle bırlıkte ucar gıder?
evliliğin dogasında mı vardır bu ?
yoksa erkek ya da kadının dogasında mıdır?
insanlar mutlulugu hakedıyorsa,neden bu kurum ısrarla mutsuz olmamız gerektiğini diretir?
evlenmemeli midir? yoksa hiç sevmemeli mi?????
belkide hayal ürünüdür aşk...
peki hissedilen duygu nedir?
cnı yandıgında canının yanması...
gözlerine baktıgında canını veresin gelir bazen...
iyiki varsın dersin dersin ama...
birgün gelir gözlerine baktıgın ,kıyamadıgın,
aşkını kalbine sıgdıramadıgın sevdiğin,
senin gözlerinin içine baka baka senin canını yakar...
evet,hissettiğin duygu belki de minnettir...
aşkın gözü kördür diyenler doğrudur da...
aşk yoktur diyenler yalan mı soyler????

kirikkalp 08-08-2010 05:34 AM

merhaba Tanyeri.gunlugunu okudum.bana oyle geliyor ki ,yakinda bunlarimi sorun ediyrdm diyeceksnz kendinize o kadar iyi olacaksiniz ki.onceki sayfalarda yazmissn esim beni anlamyr ben bunu hani Nasreddin hocanin bir fikrasi vardir hoca damdn duser biri der doktor cagirm ,biri der hanimini cagirm ama hoca der ki hayir gidin bana damdan dusen birirni cagirn .bu da onun gibi onceleri bende cok anlatrdm,hickimseninde faydasi olmazdi yine cozumu kendm bulmama kaldi. hatta herkes alay ediyrdi sen delisn diyordulr.ama degisdkden sonra herkes hayretler icindeydi noldu sana diyordular cok deyismisn.inan sende oyle olacaksn esin sana oyle diyeck. ozur dilerm uzun oldu qaliba gunlugun hayili olsn

tanyeri 08-08-2010 09:54 PM

Alıntı:

kirikkalp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761125)
merhaba Tanyeri.gunlugunu okudum.bana oyle geliyor ki ,yakinda bunlarimi sorun ediyrdm diyeceksnz kendinize o kadar iyi olacaksiniz ki.onceki sayfalarda yazmissn esim beni anlamyr ben bunu hani Nasreddin hocanin bir fikrasi vardir hoca damdn duser biri der doktor cagirm ,biri der hanimini cagirm ama hoca der ki hayir gidin bana damdan dusen birirni cagirn .bu da onun gibi onceleri bende cok anlatrdm,hickimseninde faydasi olmazdi yine cozumu kendm bulmama kaldi. hatta herkes alay ediyrdi sen delisn diyordulr.ama degisdkden sonra herkes hayretler icindeydi noldu sana diyordular cok deyismisn.inan sende oyle olacaksn esin sana oyle diyeck. ozur dilerm uzun oldu qaliba gunlugun hayili olsn

uzun olurmu canım :) yorumları okumaya doyamıyorum.benı rahatlatıyorlar.umarım oyle olur.şimdi evimdeyim.herzmnkı gıbı tek basıma oturuyorum.bunlarda gececek...bılıyorum...

tanyeri 08-08-2010 11:09 PM

hiç kimse umarumda degıl...kaç gundur kendımı yıprattıgım yeter...kendimi seviyorum...deger veriyorum...yenıden baslıyorum hayata tutunmaya...gucsuz degılım...istemedigim surece kotu olan hıcbısey bana yaklasamaz...

inferius 09-08-2010 11:40 PM

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761204)
hiç kimse umarumda degıl...kaç gundur kendımı yıprattıgım yeter...kendimi seviyorum...deger veriyorum...yenıden baslıyorum hayata tutunmaya...gucsuz degılım...istemedigim surece kotu olan hıcbısey bana yaklasamaz...

ohhh sonundaa tanyeri hoşgeldin y789
bir an korktum geröekte yazdıklarını okuyunca sadanim
hopp nolmuş yahu dedim iki üç günde..
ümtsizliğin zararını vesveselerin faydasızlığını sen öğütlemiştin bna birzmnlar neler oluyor arkadaş...8977
güçsüz değilsin asla ...
bak bak ne buldum senn iiçin not aldığım yerlerden birkaç alıntı yaptımm inş. faydalı olur sevinclisevincli

Bilinçaltındaki duygular ve fikirler bedende fiziksel reaksiyona neden olur.

Zihin neyin gerçekleşmesini beklerse bilinçaltı onu gerçekleştirir.

Siz enerjilerinizi değiştirdiğiniz zaman karşınızdaki kişilerin size karşı olan davranışlarını da değiştirmiş olursunuz. Sizden giden mesaj değiştiğinde, karşıdan yansıyıp size dönen mesaj da değişmiş olur.

lütfen içinde ne olup bittiğine bak içindeki şey dışarıya tezahür eder..içini değiştir görünen dışın değişsin 8977

http://www.meryemce.biz/wp-content/u.../05/f270hf.jpg

tanyeri 10-08-2010 10:33 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761340)
ohhh sonundaa tanyeri hoşgeldin y789
bir an korktum geröekte yazdıklarını okuyunca sadanim
hopp nolmuş yahu dedim iki üç günde..
ümtsizliğin zararını vesveselerin faydasızlığını sen öğütlemiştin bna birzmnlar neler oluyor arkadaş...8977
güçsüz değilsin asla ...
bak bak ne buldum senn iiçin not aldığım yerlerden birkaç alıntı yaptımm inş. faydalı olur sevinclisevincli

Bilinçaltındaki duygular ve fikirler bedende fiziksel reaksiyona neden olur.

Zihin neyin gerçekleşmesini beklerse bilinçaltı onu gerçekleştirir.

Siz enerjilerinizi değiştirdiğiniz zaman karşınızdaki kişilerin size karşı olan davranışlarını da değiştirmiş olursunuz. Sizden giden mesaj değiştiğinde, karşıdan yansıyıp size dönen mesaj da değişmiş olur.

lütfen içinde ne olup bittiğine bak içindeki şey dışarıya tezahür eder..içini değiştir görünen dışın değişsin 8977
http://www.meryemce.biz/wp-content/u.../05/f270hf.jpg

inferius bugun baasaramadm.çocukkluk arkadasıma gıttım.aynayla konustum,herşeyi denedim.basaramadm.konusurken kkıpkırmızı kesildim hep.bana neden sureklı kızarıp bozarıyosun dıye sordu.gozlerım doldu hastayım dedım.snra annesı bogazları hasta ya olum dedı.kendımı sıvrısınekk gıbı hıssettm o an küçük,degersiz,vızıldayan bişey...kaynımın düğünü var,bayramdan sonra.aksam eve geldım eşim,akrrabasıyla konusuyordu.sız gelmeden emlekete gelelım de sızlerı de gorelım dedı.daha kotu oldm oturup agladım.eşim gorunce kızıyor.denizli onnun ıcın cok onemlı sanıyor ki uyuzluguna yapıyorum.kımseye derdımı anlatamıyorum.suanda da aglıyorum,eşimden gızlı.umarım farketmez.bende istemezmiyim,gezeyim herkese gideyim,konusayım...olmuyor...mutlu oldgum yerden mutsuz cıkıyorum.sımdı dua ediyorum Allah a 7 senedir dua ettim beni iyileştirsin diye kabul etmedi.şimdi ramazandan sonra canımı alması ıcın dua edıyorum.umarım bunu kabul eder.

tanyeri 10-08-2010 10:54 PM

herkesten özür diliyorum...sizlere olumsuzluk yansıtmak ıstemezdım.ama eşimin gormedıgı tek yer burası ve ben acımı hafifletmek icin yazmak zorundayım.cok üzgünüm ama basaramadım.olmuyor.hepiniz cok yardımcı oldunuz sagolun.sizleri cok seviyorum.ben basaramadım ama sızler ıcın yasadıgım surece dua edıcem.iyiki varsınız

Parlayan 10-08-2010 11:06 PM

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761529)
inferius bugun baasaramadm.çocukkluk arkadasıma gıttım.aynayla konustum,herşeyi denedim.basaramadm.konusurken kkıpkırmızı kesildim hep.bana neden sureklı kızarıp bozarıyosun dıye sordu.gozlerım doldu hastayım dedım.snra annesı bogazları hasta ya olum dedı.kendımı sıvrısınekk gıbı hıssettm o an küçük,degersiz,vızıldayan bişey...kaynımın düğünü var,bayramdan sonra.aksam eve geldım eşim,akrrabasıyla konusuyordu.sız gelmeden emlekete gelelım de sızlerı de gorelım dedı.daha kotu oldm oturup agladım.eşim gorunce kızıyor.denizli onnun ıcın cok onemlı sanıyor ki uyuzluguna yapıyorum.kımseye derdımı anlatamıyorum.suanda da aglıyorum,eşimden gızlı.umarım farketmez.bende istemezmiyim,gezeyim herkese gideyim,konusayım...olmuyor...mutlu oldgum yerden mutsuz cıkıyorum.sımdı dua ediyorum Allah a 7 senedir dua ettim beni iyileştirsin diye kabul etmedi.şimdi ramazandan sonra canımı alması ıcın dua edıyorum.umarım bunu kabul eder.

Böle konuşma tanyeri..Kendine gel şöle bir silkelen nefes egzersizi yap. Kötü düşünceleri ümizsizliğe takılıp kalma.Yapıyorum başarıyorum de.Güçlüsün kuvvetlisin sen,yılma lütfenn..

tanyeri 10-08-2010 11:16 PM

Alıntı:

Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761538)
Böle konuşma tanyeri..Kendine gel şöle bir silkelen nefes egzersizi yap. Kötü düşünceleri ümizsizliğe takılıp kalma.Yapıyorum başarıyorum de.Güçlüsün kuvvetlisin sen,yılma lütfenn..

ben bu kadar basit bşyi basaramadım.arkadasımla konusamadm.onu oylesıne ozlemıstımki.bunu bıle soyleyemedım.telkınlerı sık dınlememe,kendımı ıyı cesur hısssetmeme ragmen.bunu yapamazken o kdr ınsanla nasıl bir araya gelirim.herkes benı merk edıyor eşimin memleketinde ben nasıl gider de işte ben boyle bişeyim,zırt pırt kızarıyorm.demezlermı hastalıklı kız almıslar gelın dıye.eşim utanmazmı benden.benım cezammıs bu.ama artık cekmek zorunda degılım.iyileşmekle olmuyorsa,baska turlu kurtulmam gerek.

tanyeri 11-08-2010 02:06 AM

eşime hiç itiraf edemezdim.sosyal fobiğim dememe rağmen,kızardıgımı söyleyemezdim.onun önünde yaşamamak içinde,onunla yemek yemekten ,biyere gidip karsısına oturmaktan bile çekiniyordum.bu gece bir ilk oldu.yatacaktık.ben birden bugun cok kötü gecti diyiverdim.ısrarla nedenini sordu,söyleyemedim.tabi bi sürü şey geldi aklına.arkadasınla kavga mı ettin?,biri sarkıntılık mı etti?,kotu bı haber mi aldın?..vs...hyr dedım soyleyemem...bısey attın ortaya devamını getır dedı...ben sosyal fobiğim diiye aglamaya basladım.bunu bılıyorum.ne oldukı dedı?cok mu heyecanlandın bgn evt ama daha kotusu oldu dedım.kızardın mı arkadasının yanında dedı.ben daha fena aglamaya basladım evet,nerden biliyorsun,senın yanında da mı kızardm yoksa dedım.hyr ama belırtılerını okudum dedı.en cok yasadıgınız seymiş...senden cok utnıyorm dedım.neden dedı bu gayet normal...benden cekınme senden asla utanmıyorum,herkes sana imreniyo,kızardıgını kımse umursamaz bıle dedı.kızardıgın zmn sorarlarsa da ben boyleyım,kızarıyorm de,hem bu hepimize olabılır dedi.terleriz,heyecanlanırız,heyecandan titreriz...bende cesaret alıp hemen sitedeki hastalıgımı anlatan kısa hayat hikayemi okuttum ona...eşiminn yüzüne yarın bakabılır mıyım bılmıyorum.ama cok mutlu oldm artık ondan saklamam gereken bişeyim kalmadı.kızardıgımı bıldıgı ıcın,artık suratına bakarken sımdı kızzarsam bana nekdr kızardın dıye gulermı korkusuda kalmadı.hem ben senın herzmn yanındayım dedi.tam herşey bitti derken benım ıcın buyuk olan,ufacık bi olaydan mutlu olabıldım.şükürler olsunki bütün kapılarım kapanmısken ufakta olsa bir kapı acıldı. eşimden cesaret alarak..........kim bilirrr..........iyileşirim.......belkide

bigokyanus 11-08-2010 09:23 AM

Senin için çok dua ediyorum ve iyileşeceğine de inanıyorum. Belki kesin bir cümle başlangıcı değildir . Kesin cümleler kurman beynini de yardımcı olmaya çağırır ki her şey beyinde biter.

inferius 11-08-2010 01:13 PM

hiç hemde hiç beğenmedim yazdklarını neler demişsin öyle...
herkezin imtihanı farklıdır sende bu fıtrat üzerine yaratılmışsın..

işin apsürt tarafı kolun bacağın olmasa hissedeceğin çareszliği yaşıyorsun nedense...

senn korkuların yok edilebilir...bu sitede bizim aramzda işte bunun için varsın
değiştirebileceğin bir gerçeklik var
şimdi bu pes ediş neden??

okumuyormusun forumu herkezn dertleri kendni aşmış
telkinler dinliyoruz birbrmize destk olyoruz ama en önemlisi bırakmıyoruz...
değişiminin bir anda olmasını mı bekledn bunca yıl?
neden sen robotmusun 2 ayda tamr edilip servise sunulucak?

havlu atmamalısın belki yerlerde sürüncek ama kaldırıp silkmekte yine senn elinde...ne kocan ne dostun ne annen tenezzül etmiycek buna..bu beklenti içinde yaşarsan daha çok üzlürsün...

aslında yaşadıklarının sorumluluğunu almak çok zor gözükebilir ama bu yol daha güzel ..herşeyn senn elinde olduğunu bilmek bunu değiştrme fırsatınıda sunar sana ...

tanyeri lütfen bırakma kendini bucna insan boşuna söylemiyor bunları
lütfen
iyiki varsın sapkal89

inferius 11-08-2010 01:18 PM

ahahaa son mesajını okumadan göndermişimm yazdıklarımıttli3
çok ççok çok sevndim tanyerii acayip
yüzümde kocaman bi gülümseme var şimdii
hep böyle olun emigirlhahagirlhaha

tanyeri 11-08-2010 02:07 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761623)
ahahaa son mesajını okumadan göndermişimm yazdıklarımıttli3
çok ççok çok sevndim tanyerii acayip
yüzümde kocaman bi gülümseme var şimdii
hep böyle olun emigirlhahagirlhaha

olsun diiğer yazdıklarında dogruydu...senı güldürebildiysem ne mutlu bana...

bu sadece bnm için aralanan ufak bi kapıydı.sımdı o kapının buyuk oldugunu dusunmeye calışarak oradan gecebılmem gerekıyor.umarım cok uzun surmez.ramazanın sonuna kadar azda olsa bşylrn değişşmesi gerek.bu durumda utanılcak bşyn olmadgını anlamam gibi.aslnda eşimden bunu dumak oldkça rahatlattı beni.geriye uygulamaya gecmek kaldı.eger eşim sayesinde iyileşirsem. hayatımın sonuna kadar, onun dunyanın en mutlu eşi olması için elimden geleni yapıcam.eşimi cok seviyorum ttli3

bigokyanus 11-08-2010 02:24 PM

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761626)
olsun diiğer yazdıklarında dogruydu...senı güldürebildiysem ne mutlu bana...

bu sadece bnm için aralanan ufak bi kapıydı.sımdı o kapının buyuk oldugunu dusunmeye calışarak oradan gecebılmem gerekıyor.umarım cok uzun surmez.ramazanın sonuna kadar azda olsa bşylrn değişşmesi gerek.bu durumda utanılcak bşyn olmadgını anlamam gibi.aslnda eşimden bunu dumak oldkça rahatlattı beni.geriye uygulamaya gecmek kaldı.eger eşim sayesinde iyileşirsem. hayatımın sonuna kadar, onun dunyanın en mutlu eşi olması için elimden geleni yapıcam.eşimi cok seviyorum ttli3

Çok güzel okuduklarıma çok sevindim, eşin gerçekten çok mantıklı konuşmuş ve seni sevdiği her kelimesinden belli . Yoksa araştırmaz , uğraşmaz, destek olmazdı. Şanslısın öyle biri ile evli olduğun için. 956k

RenaC 11-08-2010 04:01 PM

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761568)
eşime hiç itiraf edemezdim.sosyal fobiğim dememe rağmen,kızardıgımı söyleyemezdim.onun önünde yaşamamak içinde,onunla yemek yemekten ,biyere gidip karsısına oturmaktan bile çekiniyordum.bu gece bir ilk oldu.yatacaktık.ben birden bugun cok kötü gecti diyiverdim.ısrarla nedenini sordu,söyleyemedim.tabi bi sürü şey geldi aklına.arkadasınla kavga mı ettin?,biri sarkıntılık mı etti?,kotu bı haber mi aldın?..vs...hyr dedım soyleyemem...bısey attın ortaya devamını getır dedı...ben sosyal fobiğim diiye aglamaya basladım.bunu bılıyorum.ne oldukı dedı?cok mu heyecanlandın bgn evt ama daha kotusu oldu dedım.kızardın mı arkadasının yanında dedı.ben daha fena aglamaya basladım evet,nerden biliyorsun,senın yanında da mı kızardm yoksa dedım.hyr ama belırtılerını okudum dedı.en cok yasadıgınız seymiş...senden cok utnıyorm dedım.neden dedı bu gayet normal...benden cekınme senden asla utanmıyorum,herkes sana imreniyo,kızardıgını kımse umursamaz bıle dedı.kızardıgın zmn sorarlarsa da ben boyleyım,kızarıyorm de,hem bu hepimize olabılır dedi.terleriz,heyecanlanırız,heyecandan titreriz...bende cesaret alıp hemen sitedeki hastalıgımı anlatan kısa hayat hikayemi okuttum ona...eşiminn yüzüne yarın bakabılır mıyım bılmıyorum.ama cok mutlu oldm artık ondan saklamam gereken bişeyim kalmadı.kızardıgımı bıldıgı ıcın,artık suratına bakarken sımdı kızzarsam bana nekdr kızardın dıye gulermı korkusuda kalmadı.hem ben senın herzmn yanındayım dedi.tam herşey bitti derken benım ıcın buyuk olan,ufacık bi olaydan mutlu olabıldım.şükürler olsunki bütün kapılarım kapanmısken ufakta olsa bir kapı acıldı. eşimden cesaret alarak..........kim bilirrr..........iyileşirim.......belkide

Eşin gerçekten senin korkularına çok güzel yaklaşmış.Kurtulmak tabiki kendi elimizdedir.Desteklerimiz olmadan da olmaz.YAnında böylesine güzel iyi bir desteğin varken ben senin bu durumdan mümkün olduğuna kısa sürede kurtulabileceğine inanıyorum.inşallah birgün arkadaşların veya bir başkasının yanında mutluluktan kahkahalara boğulabilirsin ve o zaman hiç yüzün kızarmaz.Sen sorununu bilen ve bunun çözümünü arayan bir insansın.Kendini bilen insan her zaman güzel sonuçlara ulşaır tanyeri.Sağlıcakla kal ve umutla bak

tanyeri 11-08-2010 04:30 PM

Alıntı:

RenaC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761647)
Eşin gerçekten senin korkularına çok güzel yaklaşmış.Kurtulmak tabiki kendi elimizdedir.Desteklerimiz olmadan da olmaz.YAnında böylesine güzel iyi bir desteğin varken ben senin bu durumdan mümkün olduğuna kısa sürede kurtulabileceğine inanıyorum.inşallah birgün arkadaşların veya bir başkasının yanında mutluluktan kahkahalara boğulabilirsin ve o zaman hiç yüzün kızarmaz.Sen sorununu bilen ve bunun çözümünü arayan bir insansın.Kendini bilen insan her zaman güzel sonuçlara ulşaır tanyeri.Sağlıcakla kal ve umutla bak

cok tesekkür ederim renac...beni anlayan birilerini gördükçe çevremde cesaret geliyorr bana...eşimden yaşı gereği hep olgunluk beklerdim,ama bu yaptığı olgunluktan öte bi davranıştı...umarım iyileşme sürecmde hep yanmdda olur.onun yardmna nne kdr ıhtıyacm oldgunu yeni farkettm.sayesnde daha cabuk atlatabilirim...

iyiki varsn ...teşekkur ederim...

tanyeri 12-08-2010 02:46 PM

eşim öyle zayıf ki! sahura da ya kalkamıyor,yada cok az yıyıyor...iftarda da bşy yemiyor...cok uzuluyorumn onun için...bugun karnı yarık yapmamı istedi...8977soganım kalmamıs...hava sıcak ama onun için büyük bir zevkle markete gidip,blissyaynen büyük bir zevkle deyemek yapacagım...umarım yiyebilir...dusun2

tanyeri 18-08-2010 06:29 PM

uzun zamn snra tekrar merhaba...

yarn eşimin bi arkdasına iftara gıdeceğiz.cocuklarıda olmş onuda gorms olckmışız...nasıl korkuyorum anlatamam...tanımadgm insanlarla aynı masaya oturup yemek yemek...bunların kendı kuruntgum oldugunu bılıyorm.aslnda benım korkularmın kmsenın umrunda olmadıgını da...önüne gecemıyorum korkumun...yarn cok zor bıgun olacak.............................terli345

bluegirlx 18-08-2010 07:44 PM

gittikce inanlarla aynı ortama girdikce kendinle yüzleşmiş olacaksın..hayatı pencereden izlemek zorunda değilsin ne mutluki hayat sana bunun için fırsatlar sunuyor..eğer böyle mecburiyetler olmasa dost sohbetlerine katılarak değil izleyerek bir yere varamadın tek başına..keyfini çıkar..öğrenmeye bak..ders almaya kar sağlamaya bak..hayatına renk katmaya bak yemek esnasında..

bigokyanus 19-08-2010 09:31 AM

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763225)
uzun zamn snra tekrar merhaba...

yarn eşimin bi arkdasına iftara gıdeceğiz.cocuklarıda olmş onuda gorms olckmışız...nasıl korkuyorum anlatamam...tanımadgm insanlarla aynı masaya oturup yemek yemek...bunların kendı kuruntgum oldugunu bılıyorm.aslnda benım korkularmın kmsenın umrunda olmadıgını da...önüne gecemıyorum korkumun...yarn cok zor bıgun olacak.............................terli345

Güzel yanlarını düşün , saf , masum ve tatlı bir bebek göreceksin, yeni insanlarla tanışacaksın ... Bunları düşün ama başka şey sakın düşünme... Hatta onun minik bebeği olduğu için hazırlık yapmakta zorlanabilir , sen de bir şeyler hazırlayıp götürebilirsin mesela börek , çok sevinecektir. Bunları düşünürsen eğer çok daha rahatlamış olacaksın , hatta bir şeylerle ilgilenirsen üzerinde durmayacaksın.

tanyeri 23-08-2010 02:32 PM

hayat devam ediyor...bugun asla gecmez dediğim günlerde hayatlat birlikte gelip geçiyor.kendıme inanılmaz bir güvenim var,burada hıc brşey olmaz,kendıme güveniyorum diyorum...ama olan oluyor :((((.......anladıgım bırsey varkı hayatımın sonuna dek boyle yasayamam...ve insanlardan kacarak bu illetten asla kurtulamıycam...utansamda krksamda gırıcem aralarına...

kirikkalp 28-08-2010 04:10 AM

tebrk ediyorum arkadasim cok guzel bir karar vermisn.belkide uyguladign zaman zorlanacaksn ama sonrasi icin cok daha iyi olacagna inaniyrm .ve en onemlisi basaracagina inanmissn .

tanyeri 29-08-2010 12:36 AM

selamun aleykum ....
yıne yıne yıne ...... yarın mısafırlerım gelıyor yine.......hrlde gunlugumun tamamı mısafır geldı,mısafırlıge gıdıyoruz olmustur girlhahagirlhahagirlhaha

işte herkesin derdi baska.koyun can derdinde kasap et...girlhahagirlhahagirlhaha
yarın mısafırımın gelmesi, sonrasında onlarında bızı cagırma olasılıgını artıryıor......neutrali5

o kadar gün atlattımki bunları da atlatıcam...hepsini aşıcam...tutmayın beni,....cilgin897

bunları ben mı soyluyorum y789

Işıldayan Safir 29-08-2010 06:05 PM

Alıntı:

tanyeri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 765460)
selamun aleykum ....
yıne yıne yıne ...... yarın mısafırlerım gelıyor yine.......hrlde gunlugumun tamamı mısafır geldı,mısafırlıge gıdıyoruz olmustur girlhahagirlhahagirlhaha

işte herkesin derdi baska.koyun can derdinde kasap et...girlhahagirlhahagirlhaha
yarın mısafırımın gelmesi, sonrasında onlarında bızı cagırma olasılıgını artıryıor......neutrali5

o kadar gün atlattımki bunları da atlatıcam...hepsini aşıcam...tutmayın beni,....cilgin897

bunları ben mı soyluyorum y789

En kötü günün böyle olsun. Sevgiyle kal. actionsmile

tanyeri 30-08-2010 12:56 AM

s456s456başardımmmmmm....956k..bugunu hayatımda hiç olmadıgım kadar rahat atlattım.süperimmmmmmmm.258892588925889alk78

guitarguitarguitardertydertydertyu859u859u859 uy897 :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: cilgin897cilgin897cilgin897cilgin897cilgin897

tanyeri 30-09-2010 12:33 PM

herşey daha güzel olacak......... :)))

tanyeri 08-10-2010 09:44 AM

bebeğim olacağını öğrendim...şaşkınım ve ne kadar inanamasamda mutluyum...umarım herşey çok daha iyi olacak...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:33 AM.