![]() |
Ynt: bigünlük... mümin valla senden korkulur girlhaha şaka şaka senden korkulmaz melek gibi adamsın blissy bi de kafana koyduğun herşeyi yapıyosun arkadaşım helal bak astrale de çıkmışsın hpm2 yav ama biraz düşünceli ol,astrele çıkıyosun giderken bizi götürmüyosun,bi de ballandıra ballandıra anlatıyosun girlhaha kendine iyi bak,astralde fazla kalma ara sıra burayla da ilgilen di mi ama aa34 ssevilerle ,sağlıcakla smiliyface |
Ynt: bigünlük... valla seni kutluyorum ben hala cesaret edmiyorum .Bir ara bende çok dua okuyordum ve bazı zamanlarda kendimin dışına çıkmaya başlamıştım ozamanlar ne olduğunu anlamamıştım ama bayğı korktum ve dua etmeyi bir süreliğine bıraktım ve halada cesaret edemiyorum. alk78 |
Ynt: bigünlük... selamlar 3. sayfa güzeli günlüküm smiliyface bugün siteden indirip yolculuklarımda okumak için çıktısını aldığım dökümanlardan nihayet faydalandım. astral seyahat ile alakalı olarak bir arkadaşımızn yazdıklarını okudum biraz (malum otobüste okuyamıyorum.) neyse... astrala çıkmak için okuduğum ve benimde bilmeden o akşam yaptığım bişey var. yağsız ve az yiyecek tüketmek. (balık yemiştim ama tıka basa yemedim nedense pek iştahım yoktu.) az uyku. (yani az uyuyunca enerji daha değişik, daha hissedilir oluyor. mesela dün akşam sabaha karşı 6 civarı uyudum. 8 de kalkıp memlekete giderim dedim ama kalktığımda saat 938 idi. gün içerisinde iki noktalarım tuttu. bunun bu enerji yoğunluğu yada farklılığıyla ilintili diye düşünmüyor değilim.) yatış pozisyonu olarak baş ile gövde aynı hizaya yakın vaziyette, yani yastıksız. birde yine site içerisinde bir arkadşımın yapmış olduğu mp3 vardı. gece o da listemdeydi... vücüt hafif tatlı yorgunlukta idi. hani çakır keyf moduna benzer ama sarhoş değil... okuduğum yazıda ilk - yeni - denemeleri olanların koruma kalkanı ile çıkmaları zararlı durumlardan korunma açısından faydalı olacağı daha sonraki denemelerde alışıldıktan sonra gerek kalmayacağı bilgisi mevcuttu. nefes durumlarından da bahsediliyordu. örnek için burnunuza konsantre olmanız... yani burun ucundaki soluğun sıcaklığına odaklanmak. nefesi karna almak... birsüre sonra tüm vücudunuzun uyuşacağı gözlemlenmiş ve uygulanmış. gevşeme olarak yine bizim yaptığımız gibi hayal ablam ayaklarımızdan tepemize kadar heryeri gevşettiği gibi gevşetmemiz. istenirse gevşetme için istenilen sırada kasların sıkılarak 3 saniye gibi bir süre bu şekilde tıutulup serbest bırakmak gevşetmeye yardımcı oluyormuş. çıkış belirtisi olarak kulaklarda uğultu, vücudun karıncalanması, başdönmesi yada astral vücudun spiral bir şekilde dönmeye başlaması çıkış belirtileri olarak sayılabilirmiş. (miş li geçmiş zamanlı cümlelerim deneyimlemediğim durumlardı.) ------------- sağlıcakla ve ışıkla kalalım... |
Ynt: bigünlük... Selam Günlük Nasılsın? Usta Dün Ankara' Da İşim Vardı. Gece Çıktım Yola Sabah 6 Civarı Oradaydım. Gölbaşına Gittim Ve Buluşacağım Arkadaş İle Kulu Ya Doğru Yola Çıktık. Efsane Var Ya Hani Yukarıda Resmi Var... Buluştuğum Arkadaşım O Efsanenin Biriyle Geldi Ve Yolda Resmen Efsanelerle Karşılaştım. 4 Yada 5 Tane Vardı... Akşam İstanbula Döndüm Baktım Neredeyse Konvoy Yapmışlar. Sıralı İdiler. 3 Tane... Nasıl Bir Şans Anlamadım. dusun smiliyface Ama Çok Güzeldi... Paralarımı Da Sevmeye Başladım. Şiddetle Tavsiye Ederim. Cebinizden Bir Para Çıkartıp Sevin... Evet Hemen Şimdi... hismiley hismiley |
Ynt: bigünlük... parayı sevmek çok hoş bi fikir art56art56 |
Ynt: bigünlük... bende parayı çok seviyorum. smil56 çok çok gelsin bana. smil56 smil56 smil56 |
Ynt: bigünlük... sanki elinizde minik bir bebek varmış gibi. yada sizin için sevimli olan bişey varmış gibi sevin... smiliyface smiliyface smiliyface değilmi üstadlar... sevincli smiliyface |
Ynt: bigünlük... Sevmek gerek tabii parayı.Paranın yüzü de kendi gibi sıcaktır.Sarın sarmalayın avuçlarınızda. Hanimiş hanimiş yapıp sevin hatta.Şımartın ki bütün paralar sizin olmak için sıraya girsin. sevincli |
Ynt: bigünlük... Temmuz 30, 2008, 02:39:25 ÖS oooo bir ay ı geçmiş yaf. nasıl iş bu. bende bi değişiklik mi yok??? dusun yada artık göremiyormuyum... neyse günlük uzun zaman oldu... sanırım bir daha kine bu zaman daha da uzayacak... bugünlerde, (yaklaşık iki aydır) bulanığım... hiçbişey paylaşasım yok. hiçbişey yapasım yok... miskinim... ama bu halimden de sıkıldım... yapmak istediklerim o kadar çok ki... ama bir şekilde yapamıyorum... üzücü... çok yıkımlarım oldu... ben seçtim farkındayım, ama artık olmamasını seçiyorum... geçtiğimiz günlerde bir gece vakti uzun uzun ağladım... hani demiştim ya çok ağlamak istiyorum diye... evet ağladım... hemde hıçkıra hıçkıra... nefesim kesile kesile... içsel konuşmalar yapamıyorum... bazı bazı konuştuğum oluyor... ama ne bilim bana öyleymiş gibi geliyor... sanki yapmamışım gibi... ama yine hala umudum var... bişeyler daha güzel olacak... az kalmasını seçiyorum bu durumdan çıkmamın... yine de içim acıyor... bu aralar bi avuntum var eniştemin slr makinesi... bi arkadaşındaydı. geldi... hafta sonu bir kaç foto çekim dedim. c.tesi işten gece 11 de çıktım. smiliyface murphy işledi. hemde fena halde smiliyface pazar valideyi memlekete gönderdim. bi kaç foto çekerim dedim, nerelerde çekebilirim diye düşünürken kendimi evde buldum. sonra yine çıkmak istemedim. son zamanlarda kuantum dokunuş u okuyorum... kendime şifa çalışması yapmaya çalışıyorum. sanırım kendime olmuyor yada ben göremiyorum. bazı arkadaşlarım için noktalama yada diğer çalışmalardan yapmaya çalışıyorum... dikkatimi odaklayamıyorum yada tam odaklamaya çlışıyorken bişeyler oluyor kafamda birileri konuşuyor o günüm o saatten sonra iptal oluyor... bazı bazı hayaller de görüyorum... yada bana hayalmiş gibi geliyor... bişeyler oluyor ama çözemiyorum bile... biraz bulanık bir yazı oldu... ama napim böyle... değişecek... az kaldı... .................................................. yazarken biraz olsun rahatladım... iyi geldi... |
Ynt: bigünlük... Mümin'ciğim bak çözülmeye başlamışsın .En güzeli ağlamışsın bazen biriktirdiklerimiz sel olur gider ve geriye yıkıntıları kalır .Ben kendimle yüksek sesle konuşuyorum hani derlerya senin söylediklerini kulağın duyuyormu diyeya....Ben öyle yapıyorum ve gerçekten kulağım duymaya başladı.Bizler enkazları temizledikçe içinden korunmasız olarak çıkıyoruz ve kendimizi yeniden keşfetmemiz gerekiyor ve o anlarda çok savunmasız oluyoruz çevreden gelecek hertürlü etki bizi yoruyor bu yüzden yavaş ilerlemekte yarar var.Sana ilerleme günlerinde başarılar diliyorum yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: bigünlük... saolun. çok teşekkür ederim. sapkal89 |
Ynt: bigünlük... Merhaba Mümin Okan; hismiley Yeni kıdemin hayırlı olsun.redflowers'in partisinden sonra günlüğünde de tebrik etmek istedim.Bu para sevme konusu da çok enteresan gerçekten .Ben de deneyeceğim. Başarılarının hep artması dileğiyle... http://www.hizliresim.com/2008/9/6/873.jpg |
Ynt: bigünlük... Alıntı:
|
Ynt: bigünlük... http://www.ruhsalalem.com/img.php?tb...=187&fld=resim spy.game cim harika bir hatırlatmada bulunmuşsun.. super bolluk ve bereket için parayı gerçekten sevmeliyiz.. enerjisini toplayabilmeliyiz.. bunun için sevgi şart.. bu resmide sevgimizin tescili olarak hediye etmek istedim.. tender45 ve satırlarını okurken ağladım demişsin bir cümlende.. ttli3 buna ne kadar çok sevindim anlatamam.. ağlamak erkekler arasında malesef toplum baskılamasından dolayı pek bi bastırılmış duygudur.. oysa dışarıya akıttığımız gözyaşlarımız arınmamıza yardım ederek beraberinde hafifleme ve ferhalama hissinide getirir.. bilimsel olarakta kanıtlanmıştır.. gözyaşlarımız içimizdeki toksinlerin atılmasına yardım ederler.. ağlamak ruha dinginlik .. huzur verir.. hem bedene hem ruha faydalı ağla b456 elbette ağlarken nedenler ..sebepler.. yanı sıra bu durumu tetikleyen etkenleri irdeleyerek sağlıklı bir değişime döndürmek gerekir.. ağlama nedenlerimizi; hazır olay sıcağı sıcağına iken doğru yöne kanalize edebilmeli .. içimizde bastırmadan şifaya çevirmeliyiz.. genellikle mantığımızın ve ruhumuzun farklı kararlar aldığı noktalarda ağlamak ister içimizdeki kızgınlığın alevini gözyaşlarımızla söndürürüz.. sen kendini çok iyi analiz edebilen bir yapıya sahipsin.. ark5 yüreğinden geçenleri kelimelere dökemesende kendin için en iyi olanın daima bilincinde olarak en doğru adımlarını kararlıkla atıyorsun.. bunun için biliyorum ki kısa sürede harika coşku dolu haberlerini alacağız.. kiss3 sevgiler.. |
Ynt: bigünlük... selam günlük. şaman ablacım teşekkür ederim. geçtiğimiz iki gün boyunca bu ağlamaların daha uzun sürelisini ve daha rahatlatıcılarını deneyimledim. neredeyse şimdi kuş gibiyim. son günlerde geceleri şırıl şırıl su seslerinin yanında aralarına eklediğim 2 trans daha mevcut. geçtiğimiz günlerde adil hocanın "son sigaram-özel trans cd' si ile beraber" ve yazarın birinin arınma ile ilgili olan "zero limit" kitaplarını, r.şanal günseli'nin "kuantum düşünce tekniği" adlı cd' sini aldım. dinliyorum. cd aldım çünkü otobüste bazan kitap okuyabiliyorum bazan okuyamıyorum. bu sebeple yolculuklarda dinlemek daha cazip. kitaplarında keşke okumadan dinlenebileninden yapsalar y789 cd içeriğinde güzel bilgiler mevcut. sizlere de tavsiye ederim. genel bağlamda son sigaram adlı kitaptan bahsetmek gerekirse sigara hakkında sigaranın tehlikelerini anlatan bir çok bilgi detaylı bir şekilde mevcut, o yazılanları okuyunca içiniz burkuluyor. rt67 daha ilk sayfalarındayım. sayfa ve bazan konu sonlarında "daha ileri gitme riskini alıyorum ve ne kadar ilerleyebileceğimi merak ediyorum", "rahatlayıp zihnimi doğal akışına bırakıyorum. kendimi bağışlıyor ve özgür bırakıyorum." şeklinde olumlamalar ve 1dk trans gibi yönlendirmeler mevcut. Günseli hocanın cd sinde ise kafama acayip yatan örnekler mevcut. genel bağlamda "yaşamak istediklerinize odaklanın" konulu dinleti. bunuda öneririm. zero limit e dokunamadım, şu sıradakiler bitsin ona da başlayacağım. gerçekten okunmasında fayda olan çok kitap mevcut. hayal ablamın dediği bi kitap vardı utananadam dusun ve şaman ablamın dediği kitap vardı. şaman ablamın dediği kitap nil gün hanımın idi, hatırlıyorum da, hayal ablamın dediği kitap utananadam dusun unuttum adını sad456 tuh788 |
Ynt: bigünlük... Canım Debbie Ford:Işığı Arayanların Karanlık Yanı olmasın o hatırlayamadığın kitabın adı |
Ynt: bigünlük... Alıntı:
|
Ynt: bigünlük... Sevgili Mümin , bu gün günlüğünü baştan sona bir okudum ve seni gerçekten kutlarım . alk78Ne çok şey başardın ilk başlardaki sıkılan mümin gitti yerine herkese yol gösteren bir mümin geldi .Bu gün senin doğum günün bundan sonraki yaşamında huzur mutluluk ve başarı diliyorum |
Ynt: bigünlük... günlük merhaba. çoook uzun zamandan sonra geldim. işlerim yoğun günlerim ise genelde iyi geçti. geçtiğimiz hafta izindeydim. tüm avrupayı dolandım. tekirdağ, şarköy, edirne, keşan khkh56 khkh56 ve enerjinin serbest bırakılması üzerine iyi ce deneyimlediğim olaylar yaşadım. içinizde oluşan duyguları sonuna kadar yaşamanız gerektiğini... kızgınsanız kızgınlığınızı sonuna kadar yaşayın. ama içinize atmayın... bağırın çağırın enerji çıksın sizden. içinizde kalmasın. bırakın gitsin. o basık enerjinin sizden gittiğini hissedince olayların sizin akışınıza ve istekleirnizi göre nasıl değiştiğini çok iyi göreceksiniz. smiliyface zaten mutluysanız onun için söylenebilecek sadece bir kaç kelime var, sarılın, gülücükler atın, yüzünüzde her zamankinden daha fazla çiçek açtığını size söyleyecekler. ve bu pozitif olay etrafınızıda sarmalayacak... smiliyface hiç gülen birinin yanında, somurtkan biri gördünüz mü? smiliyface birde telkinlere sakın ama sakın ara vermeyin. aman dikkat. bu önemli... ben telefonu kırdığım için dinleyemiyorum. hafif silkeleniyorum/sarsıntı var gibi... işyerinde açtım, sabahtan beri dinliyorum ve etkileri bariz gözüküyor. haftasonu kursum vardı iptal olmuş. onu öğrendim. gidip bi kaç yerde fotoğraf çekerim herhalde. güzel ve mutlu günler çok uzak değil... sadece inanıp, odaklarımızı değiştirmemiz gerek... çok zor değil... biraz oyunla... sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: bigünlük... [b]selam günlük. atakan bey' in hamlesi sonucu 3 sayfalardan ilk sayfalara geldin nihayet. seni aramakta zorlanmyorum smiliyface kuantum tadında, akşamdan itibaren biraz değişik olaylar yaşamaya başladım. akşam, yatağıma yattığımda nedenini bilmeden "evrenle aynı frekanstayım" dedim ve inanılmaz gevşedim. bu cümleyi rahatlamak için söylediğimi biliyorum ama bu kadar rahatlatacağını bilmiyordum. derken sabah oldu... -çok ta çabuk oldu. ne güzel uyuyordum smiliyface kalktım, giyindim, kahvaltı ettim ve yola çıktık, araçtan indikten sonra yürüme mesafesinde ilerlerken, olmasını istediğim bir şey hakkında düşünürken "evet, işte bu sabah olacak" diye bire ses duydum, "geveze" ile konuşmak için telefonu aldım ve numarayı çevirdim. gerekli tuş kombinasyonları sonucunda sekretere ulaşabildim. "geveze" ile görüşmek istediğimi ilettim, ancak, anons verilmediğini ve anons a binaen yayına aldıklarını söyledi ve kayıt almaları için numaramı bıraktım. anons yapıldığında döneceğiz dediler. tamam diyip telefonu kapatırken nedense bir gülümseme geldi yüzüme ve aniden "acaba bugün kü helikopter uçuşu benim olsa nasıl olur?" dedim. ve yolda ilerlerken, gülümsüyordum "evet, bugün olacak" diye hatırlıyorum. derken ofise geldim. bilgisayarları açtım. bi kahve içmek için su koydum ısıtıcıya ve masama oturduğumda tel çaldı, bilin bakalım kim? az evvel konuştuğum sekreter -hattan ayrılmayın. dedi ve bir baktım "geveze" konuşuyor. adımı söyledi, ne olduğunu şaşırdım. biraz muhabbet ettik ve bugün kü helikopter uçuşunu bana verdiğini söyledi... çok güzel bir hediye benim için... bunun için teşekkür ediyorum ve sevdiğimi yineliyorum... seni seviyorum. özür diliyorum. lütfen beni affet. teşekkür ederim... şimdilik bu kadar sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89[b] |
Ynt: bigünlük... Harıka bırsey bu...senı adına cok sevındım canım..gevezeyı bende cok severım işe giderken onu dınleme banaacaip iyi gelır..o uçusu kazanmanda harıka bıse...benım yerımde bın olurmu..inşallah bundan sonra her istedigin boyle yuregınjden geçirdigin dakka olur.. 8977 8977 8977 8977 |
Ynt: bigünlük... Canım benim sen uçmuşsun derler ya sen uçacksın ne güzel ... İnsanın hayallerinin olması hayata dah bir sıkı sarılmasını sağlıyor . Artık kim tutar seni başarılarının devamını diliyorum ... İyi uçuşlar. alk78 |
selam günlük... çok uzun bir aradan sonra yine geldim. öncelikle adıma çalışanlara şükranlarımı sunuyorum. ve gönderilerini derinden ve sevgi ile kabul ediyorum. geçtiğimiz pazar düzenlediğimiz seminer oldukça verimli geçti. gelişim adına özelliklerimize birini daha ekledik. değişime katkıda bulundu. mesela pazartesiden beri ne istersem oluyor. çok yakın bir örnek... bu sabah kalkınca deriiin bir nefes alıp çok az nefesimi tuttum ve yavaaaşça nefesimi verdim. bir kaç defa yorulmadan yaptım bunu.. tavsiye ederim çok güzel oluyor... akşam üzeri; ofisteydim, biraz sinirlendim. burdan bir saat geç çıkacağım ve bu iş te olmayacak dedim. ve tam bir saat geç çıktım, ve olmadı. bundan ders alarak. hayatımda olmasını istediğim değişiklikleri söylemeye başladım. sevincli değişik bişey... mesela su içerken, bardağımdaki suya teşekkür ediyorum, vücudumdaki toksinlerden arınmama yardımcı olduğu ve beni sağlıklı kıldığı için. çok teşekkürler... dünyayı ve evreni; olduğu gibi, derinden ve sevgi ile kabul ediyorum... sağlıcakla ve ışıkla...sapkal89 (unutmadan istekler içinde çalışıyorum...) |
mümin hangi istekten başlasak acaba? |
Farketmez ablacım :) |
merhaba..... geçenlerde değersizlik inancı ile ilgili bir yazı okudum...bir psikoloğun yazısıydı sanırım....içimdeki korkuların zihnimdeki rahatsızlıkların bedenimdeki neredeyse tüm hastalıkllarn sebebi bu inancın beslediği yan duyulardan çıkmış....ben bu yan duyulara devamlı eft yapıyorum...size de şiddetle öneririm...gerçekten mucizevi şeyler oluyor....kolay gelsin.... |
Alıntı:
teşekkür ederim sapkal89actionsmile |
en son 25-12-2008, 09:30 AM araya bak ya... selam günlük, uzun bir aradan sonra.sevincli umarım iyisindir. ben iyiyim çünkü. şu sıralar açıköğretim di matrix ti derken sana fırsat oluşturamamışım. neyse. geceleri dinlemeye devam ettiğim telkinler etkilerini çabuk gösteriyor. daha kararlı bir şekilde gidiyor. son bi kaç gündür kuantumlaşamıyorum ama olur öyle şeyler arada. çekim yasası yada kuantum yada başka bişey... adına ne dersek diyelim. farkında olduğumuz sürece isteklerimize göre hareket ediyorlar. matriks 3lemesini ardından ne biliyoruz ki 2lemesi ile devam ediyorum ve filmleri tekrar tekrar izledikçe daha bi farklı gözle izleniyor. şiddetle tavsiye ederim. bu arada planlanan seminerler için de ufak çapta da olsa, çalışmalarım var. bazı durumları formulize etmeye çalışıyorum daha anlaşılır olması açısından. anladığım şu var ki daha önce de dedim sanırım, eğer bir çözüm olmayacağını düşünüyorsanız problemi çözmek için biraz ondan uzaklaşın. çözüm çok basit bir şekilde size geliyor. dikkatiniz, soruya odaklandığı için çözümü göremeyebiliyorsunuz. ve tüm sorunlarınıza teşekkür edin, çünkü size olgunlaşma şansı doğuruyorlar... yani sorun a sorun gözüyle değilde olgunlaşma şansı yada öğrenilcek birşeylerin olduğuna inanırsanız, durum sorun olmaktan çıkıp aleyhinize işliyor. şimdilik bu kadar yine gelirim... sevincli |
çalışanlarım hepinize teşekkür ediyorum, sizler çok iyisiniz. harika ötesi bir haftasonu yaşadım çok ama çok saolun. iyi ki varsınız :) art56art56wave956kwave956kwaves456waves456 |
Alıntı:
Her şeyin en güzelini hak eden canım arkadaşım çok mutlu oldum mutluluğuna, bir olmak bu olsa gerek. f678h |
teşekürler redflowers... sevincli blissyblissyblissyblissyblissy çok seviyorum...blissyblissyblissyblissyblissy |
kuş ....... geç okudum ama çok güldüm bir kuşun pisliği bu kadar masalımsı anlatılsın ....eline sağlıkart56art56 |
uzun bir aradan sonra merhaba günlük. işlerimin (seminerler, kendi işim vs) yoğunluğu sebebiyle siteye girip bazı mesajlara kısa cevap yazabildim bazılarına ise sadece teşekkür etmekle yetindim. bende ki gelişme/değişimler güzel. hemde çok güzel :) ben bomba gibiyim. geçtiğimiz hafta; ben, atakan bey ve üyelerimizden bir arkadaşımız, sevgili shamanic tarafından reiki' ye inisiye olduk. gözle görülür etkilerini hala yaşıyorum, yaşayacağım da aşikar, çünkü inanıyorum :) çok daha güzel olacak. daha az uyku, daha sağlıklı beslenme sadece ikisi... tüm bunlar birde telkinlerle destekleniyor :) çok çok iyi. hepinize sonsuz teşekürlerimi sunuyorum. çok saolun. birlikte çok daha güzel günlere...guitar956kderty Sağlıcakla ve Işıkla... Işık Dolu Günler sapkal89 |
956karamıza hoşgeldin mümin bu yola bir adım attığına çok sevindim hayırlı bir arınma dönemi geçirmeni dilerim. sevgiler.. |
teşekkürler ablacım sapkal89 |
tebrik ediyorum mümin zamanı gelmişti 956k reikinin yaşamına bir çok güzellikler katacağına inanıyorum.. arınmalarının çok sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesini ve bu yolda daima güzelliklerle karşılaşmanı diliyorum.. sevgilerimle |
Tebrikler Mümin, Yaşadığın farklılıkların senin ve bütünün hayrına olmasını diliyorum..super |
Cevap: bigünlük... Merhabalar Günlük. Çook Uzun Zamandır Yoktum Biliyorsun. Yani Aslında Vardım Ama Pek Yoktum. Neyse Değişimler Ve Gelişmeler Güzel. Güneş Her Sabah Güzel Enerjisi İle Yeryüzünü Büyülüyor Ve Bende Payıma Düşeni Alıyorum, Aynı Şekilde Ay' Da Her Gece Karanlığa Bir Mum Yakıyor. Bugünlerde Bir Kaç Kitap Okuyorum Eşzamanlı, Bir Kaç Tekrar Yapacağım Kitabın İkinci Turuna Başladım. "Sen Ve Ben" Adlı Kitabı Da Okuyorum Ki Gerçekten Portakal Suyu Tadında Bir Kitap. Okuduklarımdan Şu An' In Farkındalık Uygulamaları Var Aktarmak İsterim... En Uygun Zaman Ne Zaman, Ve Nerede? Şimdi Ve Burada... Şimdi... Şuan Ne Yapıyorsun... Ne Yazacağımı Sıralıyorum Düşüncelerimde, Akabinde Klavyeye Parmaklarımla Belirli Bir Sırada Basıp Bu Yazıları Yazıyorum. Sanadalyede Oturuyorum, Ayaklarımın Biri Koltuğumun Tekerlek Desteğine Dokunuyor, Diğeri İse Yere Basıyor. Gözlerim Klavye İle Monitor Arasında Gidip Geliyor. Evet Şuan Bunu Yapıyorum... Sizede Tavsiye Ederim. Bunu Yapın. Çünkü Enerjiniz Değişiyor. Sabah Otobüste Düne Kızıp Yarını Düşünürken Bu Soru Geldi Aklıma... Evet Şu Günlerde Düne Kızıp Yarın Ne Olacak Diye Düşünüyorum, Bu Soru Şizofren Bir Şekilde Kafamda Dolanıyordu. Ama Egoyu İptal Yada Bir Adım Geri Çekmesini Biliyorum, Uyguluyorum, Sonuçlar Başarılı Da. Ne/Neler Olduğunu Bazı Konular Altında Yazdım. Neyse... Daha Fazla Dağıtmadan, Ne Yapıyorum? Neredeyim? Soruların Cevabını Uygun Bir Şekilde Verdim Kendime... Yarı Uyuklarken Birden Nefes Alış Verişim Değişti. Gözlerim Açıldı... Uykum Daha O An Kaçtı. Akabinde Başka Bir Kitapta Okuduğum Bir Enerji Yükseltme Uygulamasını Yaptım Ki O Da Kendinize "Ben Enerjiyim" Demek... İçinizden Tekrarlıyorsunuz. Enerjimi Biraz Daha Yükselttikten Sonra Hoop A Başlıyacağım Gün İçerisinde... Neyse Şimdilik Bu Kadar. Yine Yazacağım. Görüşürüz. Bi Kahve & Sigara Molası Veriyim Kendime... Bugün Herkesi Ve Herşeyi Seviyorum, Mutluluğu Seçiyor Ve Bolluk İçin Yaratılmış Olan Ben'e Gelen Her Seçeneği Sevgi İle Kucaklayarak, Hayatıma Dahil Ediyorum... Sağlıcak, Sevgi ve Işıkla... Hergününüz Bir Öncekinden Daha Güzel Olsun... |
Cevap: bigünlük... Sahalara tekrar hoşgeldin gulensmiley Şu an ne yapıyorum ben? Kahvemi yudumlarken senin ne harika bir dost olduğunu bir kez daha hatırlamanın mutluluğuyla gülümsüyorum. Ve şükürlerimi ediyorum :) İyi ki varsın dost. Senin de günün günden güzel olsun sevincli Sevgiler. |
Cevap: bigünlük... Mümin Bey,hayırlı olsun günlüğünüz..sapkal89.Galiba Kuantum çalışmaları yüzünden buraya pek zaman ayıramıyorsunuz..biryerde okumuştum yanılmıyorsam..dikkat edin sizin günlüğünüzü de tarumar edebiliriz s45apksevgiyle kalın.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 AM. |