![]() |
Ynt: bigünlük... kulaklıkla dinleyebilmek için mp 3 çalar aldım gece takıyorum 1. seviyeden dinliyorum ama uyandığımda ne kulaklık nede mp 3 çalarım yok, araki bulasın. neyse bende biraz üzerine düşüp dikkat ediyim dedim bu seferde uyku tutmadı ama inanın cep telefonumu saat kaça kurmuşsam o saatten bir kaç dakika önce uyanıyorum çalar saat gibi oldum vallahi bu dinleme işi önemli bende üç gündür hiç olmayan sorunlar çıkmaya başladı şöyle söyleyeyim; bilincimi toparlayamıyorum söyleneni anlamakta zorlanıyorum önemli bir görüşme yapacaktım bu sebeple sallıyorum şimdi sırası gelmişken neden olabilir bir fikri olan varmı belirtileri tam ifade edememiş olabilirim selametle kalın smiliyface |
Ynt: bigünlük... günaydın usta naber? yaw bu sabah uyanamamaktan şikayet ediyordum. şimdi yerimde duramıyorum ne iş anlayamadım. ayağımı sallamaktan uyuşacak neredeyse. bu çıtık kırançlardamı var bişey anlayamadım. enerji isteyen varmı göndereyim. -------- ya birde ben fena konuşasım var. herhalde bu enerji yoğunluğundan. yoksa ben öyle pek konuşmam ama. birde şuna dikkat ettim bi kaç günden beri çok bariz bir şekilde fazla rahat konuşuyorum. yani bu rahatlık hem fiziksel hem söylemsel. (söylemsel i sormayın anladınız siz onu.) işte bak bi söylemsel rahatlık daha. parantez içindeki. yaf nooluyo. ben bi dışarı çıkayım bari. -------- |
Ynt: bigünlük... Ay benim bu gün enerjiye çok ihtiycım var .Gamze nüfus cüdanını kaybetti.Dün akşama kadar aradık yok .Bugün yenisini çıkarmak için nüfus müdürlüğü muhtarlık ,resimci yine muhtarlık yine nüfus müdürlüğü öğleyi buldu .Allahtan erken fark ettide yenisini çıkardık.Ama ben bittim enerjiye çok ihtiyacım var bir doz alabilirim. yrl78 |
Ynt: bigünlük... Alıntı:
|
Ynt: bigünlük... herşeye rağmen güzel bir pazartesi günü. ama sadece 88a istiyorum. sabah sabah önemli iki olumsuzluk... |
Ynt: bigünlük... Mümin.Okan hayırdır. Senin aşamayacağın şey yok,herne olduysa gelip geçici biliyorsun.Bütün gününü etkilemesine izin verme.Sakin kafayla problem neyse rahat bir şekilde çöz ve günün geride kalan güzel zamanlarından payına düşeni al. Yapabilirsin. |
Ynt: bigünlük... teşekkür ederim fakat unutkanlığımın üzüntüsü içindeyim.... Alıntı:
|
Ynt: bigünlük... en büyük problem halloldu. benden kaynaklanmıyormuş. unuttuğum için kendime malettim ama gerek yok s456 |
Ynt: bigünlük... art56art56 Sevindim.Ağlamanın yerine gülen bir yüz koyabiliriz artık demek. smil56 (bu nasıl) |
Ynt: bigünlük... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:28 AM. |