![]() |
Ynt: bigünlük... aslında çekim yasasını her an uygulanıyor. çoğu zaman farkında olmadan. ama bilinçli değil. bilinçsizce ya kafamız bişeylerle meşgul yada o an için o denli önemsiz geliyor gibi. bunun farkındalığına ulaşınca düşünceleri kontrol edip hayat akışı değişiyor. hep aklıma gelmezdi dediklerim oldu. demek ki var bişey. ve artık ipler yavaşça ellerimize doğru akıyor. kontrol bize uzanıyor. sevdim bu işi. nefes almak çok güzel. iyi ki varsınız. hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. saolun. blissy |
Ynt: bigünlük... Senin adına sevindim her şey gönlünce olsun .Sen istedikten sonra neleri başaramazsın yolun açık olsun. alk78 |
Ynt: bigünlük... üSTAT sana başarılar dilerim her şey gönlünce olsun thumbsanim hobi olarak başladığım iktisat fakültesinde bu sene sınıfı geçiyorum seneye daha azimli bir üniversite öğrencisi olarak devam edeceğim siteye ilk geldiğimde sıcak bir karşılama yapmıştın kiss3 sağol aklımda hep öyle kalmışsın wave dostluğun için teşekkürler smiliyface |
Ynt: bigünlük... çok teşekür ederim zaman ayırıp okuduğunuz ve mutluluğumu paylaştığınız için. super |
Ynt: bigünlük... usta naber? hacı ne farkettim biliyormusun? şimdi telkinleri dinlemek için aldık ya bi cihaz. gece yatarken bu cihazdan müzikleri dinliyorduk, sesini çok fazla açmayıp, kendi çapımda dinliyorum. iyi. güzel. bir de bunu yanında kulalklık vermişlerdi bana. son bir haftadır kulaklıkla dinliyorum. -gerçi sabah kulaklığı biraz arıyorum kulaklığı nerdeydi diye ama olsun.- kulaklıkla dinlemek çok iyiymiş. sevdim bu işi. atakan bey in sesini çok net olmamakla beraber, duyabiliyorum. s456 yannız sesini çok açınca galiba uyuyamıyorum yada uyanık olduğumu sanıyorum. 40% yapınca sorun yok. uyuyabiliyorum. cuma akşamı 100% açıp dinleyeceğim. uyumasamda prb yok ctesi tatil. gerçi u.k. ye gidecem sınav için, yolda uyurum. |
Ynt: bigünlük... Sevgili Mümin.Okan.Kulaklığın sesini neden 100% açıyorsun onu anlayamadım ben.Sonuçta uyurken dinlemek beynin telkinleri daha rahat kabullenmesini sağlamıyor mu(yoksa ben mi yanılıyorum)Ben sadece klasik müzikleri indirdim mesela.1-2 tane su sesi var ama onları hiç dinlemedim indiremeyen arkadaşlara ben indirip yolladım.Ama su sesi beni sıkıyor onu anladım.Telkinlerin sadece çok az bir kısmını duyabiliyorum oda çok yoğunlaşırsam.Meditasyon esnasında hatta daha çok rastlıyorum bu duruma. Sınavda başarılar dilerim.Mutlu sonuçlarla dönersin umarım. |
Ynt: bigünlük... Alıntı:
bildiğiniz doğru. uyurken her halukarda algılanıyor. çok açınca uyuyamadığımdan bahsettim. bu haftasonu ise sadece yüksek ses ile dinleme, böyle bir deneme yapacağım bi fark olup olmadığını görebilme açısından. bi fark olmasa bile sonuçta uykusuz kalsam problem olmaz. gece dinlemek için ney yada doğa versiyonlarını liste yapıp dinliyorum. ama doğa versiyonlarını genelde tercih ediyorum. |
Ynt: bigünlük... ben gece gündüz 24 saat dinliyorum nerdeyse önceden karışık dinliyordum gecede dinlemeye başlayınca baktım ki çok rahatsız ediyor artık tüm versiyonları sadece ve sadece gece de gündüzde su sesi yaptım hiçmi hiç rahatsız etmiyor çok ta iyi oldu valla kafa şişirmiyor gece tlfnumun kulaklığından dinliyorum eşim rahatsız olmasın diye seste uyuyamıyor uykusu hassastır kendilerinin ttli3 |
Ynt: bigünlük... mümin.okan bence % 100 yüksek sesle dinlemeni tavsiye etmem.helede uzun süre dinleyeceksen kulağında hasar meydana gelebilir.aman dikkat geçen bir arkadaşım son ses kulaklıkla şarkı dinlerken doktorluk oldu.şuan da kulaktaki şişmeden kulak deliği gözükmüyor o derece yanii 44 |
Ynt: bigünlük... Alıntı:
bilgi için teşekkürler. super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:23 AM. |