![]() |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Merhaba..Babanızın iyi olmasına çok sevindim.. thumbsanim Günlüğünüzü okurken çok duygulandım..Heman heman aynı şeyleri bende babamda yaşıyorum.. Babam kalp krizi geçirdi ardından beyin damarı tıkandı.Bende babama telkinleri dinletiyorum..Kendine güven,ertelemeyi bırak,ego ve zinde uyanmayı dinletiyorum..Yazdıklarını okuyunca depresyonu da eklesem mi diye düşünmeye başladım..Babam bir ara iki üç kelime söylemeye başlamıştı ama şu an kendini kapattı..Konuşmuyor sadece ben konuşuyorum gözlerime bakıyor..Bu da beni çok üzüyor.. Babanızın iyi olmasına çok sevindim..Allah size ve ailenize sağlık,huzur versin..Sevgiyle kalın.. kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Çok güzel haberlerle döndün ama küsüm ben sana günlüğünü ve siteyi ihmal etme güzel gelişmeleri tezi tezine haberdar et olurmu blook cat56cekal |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi merhabalar tatlıcadı... ark5 güzel haberlerini almak bizleri çok sevindirdi.. pisimbat ile seni anmıştık geçenlerde.. meraktaydık oldukça.. fırsatın oldukça arayı çok uzatmadan bizleri haberdar edersen çok seviniriz.. inşallah senden aldığımız güzel haberlere kısa sürede gülfurenden gelenleri de ekleyeceğiz... thumbsanim http://www.loeckchen07.de/assets/ima...derschoen1.gif sana ve ailene sevgiler.. kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Alıntı:
|
|
teşekür ederim sevgili shamanic bende çook özledim sizleri kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Tatlıcadı hoşgeldin güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim gelişmelere.Seni tekrar aramızda görmek çok güzel.Bir daha böyle uzun aralar verme olur mu kiss3 |
canım teşekür ederim bende çok özlemiştim sizleri kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi bu pazar çook yoğun geçiyor ama en güzeli vakit ayıramadığım arkadaşlarımı sevdiklerimi bu gün görme fırsatım oldu canım babacım gülümsüyor artık oğluşumla tek ellede olsa oyun oynayabiliyor dede torun çok keyifliler allah daim etsin diyorum ttli3 şimdi dönüp ardıma baktığımda hiç hatırlamak istemiyorum o günleri yaşadığım bu olaydan nemi kaldı iz bana ÜMİDİMİ asla yitirmemek smiliyface şimdi içimde büyük bir huzur var hala mp3 leri dinliyoruz ve çok da keyif alıyoruz kiss3 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 PM. |