Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Benim ve Babam'ın Hikayesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5914-benim-ve-babamin-hikayesi.html)

gülfuren 14-07-2008 05:23 PM

Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi

Güzel dilekleriniz için sevgilerimi gönderiyorum...Babanızda bazı şeyler eskisi gibi olmasa da çok büyük ilerlemeler göstermiş..Daha da iyiye doğru hep beraber yürümenizi diliyorum..Aynı sıkıntıları bir daha yaşamamanız dileğiyle..

Sevgiyle kalın.. kiss3

tatlıcadı 14-07-2008 10:02 PM

herşey yolundayken illaki bir aksilik olucak kardeşim bu gün düğün gününü ertelediğini söyledi gerekçesi ise pek öle ipe sapa gelicek tarzda değil hayır onun düğün gününden sebeb tatil programımı değiştirdim şimdide erteledim diyerek iyice gerdi beni üstelik hafta ortasına almış günü yine hayırlı olsun dedim ama dişlerim gıcırdıyor >:( hayır önce nisandı ağustos oldu şimdide ekim allah geline sabır versin diyorum bu erkekler neden böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee >:(

tatlıcadı 17-07-2008 08:30 PM

kendimi çoook yorgun hissediyorum bu gün motorla beşiktaşa geçtim denizin kokusu beni öyle rahatlattıkı oh dedim şükür az kaldı tatile canım babacımda gün geçtikçe toparlanıyor allah başka kötü gün göstermesin diliyorum hergece kiss3

tatlıcadı 17-07-2008 09:47 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı
herşey yolundayken illaki bir aksilik olucak kardeşim bu gün düğün gününü ertelediğini söyledi gerekçesi ise pek öle ipe sapa gelicek tarzda değil hayır onun düğün gününden sebeb tatil programımı değiştirdim şimdide erteledim diyerek iyice gerdi beni üstelik hafta ortasına almış günü yine hayırlı olsun dedim ama dişlerim gıcırdıyor >:( hayır önce nisandı ağustos oldu şimdide ekim allah geline sabır versin diyorum bu erkekler neden böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee >:(

senin kardeşinden bir tanede benim evde var..korkuyolaaaaar...şimdi yetiremedikleri yerde yetiriliyor, betiremedikleri yerde bitiriliyor..ama evlenince full sorumluluk onlarda olacak..tırsıklar tırsıyolaaaaar.. aa34 aa34 aa34 aa34

Alıntı:

kendimi çoook yorgun hissediyorum bu gün motorla beşiktaşa geçtim denizin kokusu beni öyle rahatlattıkı oh dedim şükür az kaldı tatile canım babacımda gün geçtikçe toparlanıyor allah başka kötü gün göstermesin diliyorum hergece kiss3

hem manen, hemde fiziksel açıdan çok yoruldun gerçekten, çok şükür babacığın toparlanıyormuş..allah bundan sonra herşeyi aynı anda versin..sağlık, huzur ve para..bunlardan birinden biri eksik olduğu zaman, yine olmuyor..hepsini bir arada versin..ablam amiiin 96 96

canımsınız benım saol hayalayazcım iyi dileklerin için iyiki sizlerle karşılaşmışım gülümsetiyorsunuz her okuduğumda yazdıklarınızla beni o kadar ihtiyacım varki gülmeye gülümsemeye hissedebiliyorum candan sevginizi herbirinizin kiss3

tatlıcadı 22-07-2008 09:51 PM

[size=10pt][size=10pt]merhaba herkese bu aralar nedense çok sinirliyim herşeye parlıyorum bir tahamülsüzlük var nedense bende uyuyamıyorum geceleri sabah ise erkenden uyanıyorum ne yapmam gerek arkadaşlar 4897

bunun dışında güzel haberlerim var babacım artık elini oynatabiliyor hiç iyileşemez dedikleri elini kendi kendine kaldırabiliyor minik bir yükseliş ama çook mutlu ediyor bizleri smiliyface bu günden itibaren babama tavsiye üzerine bir bioenerji uygulaması başlayacak bayan azeri özel yağlar ve kremlerlede tedavisini sürdürecekmiş ben pek tatmin olmadım ama bioenerjı ile ilgili pek bilgim omamasından olsa gerek dileğim poz sonuç almak tabiki bakalım görelim sizlerle gelişmeleri paylaşacağım sevgiyle kalın kiss3
[/size][/size]

suzzy 22-07-2008 10:45 PM

merhaba tatlıcadı... hismiley http://gifarsivim.sitemynet.com/myne...erim/gif14.gif

babanın ilerleme göstermesine çok sevindim...sabırla yapılan her şey bir şekilde mükafatını veriyor... blissy

dilerim daha güzel haberlerinide alırız çok yakında...sevgiler... super

http://img81.imageshack.us/img81/227...i3vy0lb0am.gif

ceren18 23-07-2008 12:44 AM

Alıntı:

[size=10pt][size=10pt]merhaba herkese bu aralar nedense çok sinirliyim herşeye parlıyorum bir tahamülsüzlük var nedense bende uyuyamıyorum geceleri sabah ise erkenden uyanıyorum ne yapmam gerek arkadaşlar 4897

bunun dışında güzel haberlerim var babacım artık elini oynatabiliyor hiç iyileşemez dedikleri elini kendi kendine kaldırabiliyor minik bir yükseliş ama çook mutlu ediyor bizleri smiliyface bu günden itibaren babama tavsiye üzerine bir bioenerji uygulaması başlayacak bayan azeri özel yağlar ve kremlerlede tedavisini sürdürecekmiş ben pek tatmin olmadım ama bioenerjı ile ilgili pek bilgim omamasından olsa gerek dileğim poz sonuç almak tabiki bakalım görelim sizlerle gelişmeleri paylaşacağım sevgiyle kalın kiss3
[/size][/size]

insallah sende bizde babanın daha iyi günlerini görücez gelişmelerinin takipcisiyim kiss3

tatlıcadı 24-07-2008 08:34 PM

bioenerji ve masaj bu gün yapıldı babama ama arkadaşlar ben 3-5 kremle bu işin olacağına inanmıyorum bu tip yağlarla hiç olumlu sonuç alanlarınız varmı kardeşim çok ısrarcı arkadaşı tavsiye etmiş bayanı valla şaşkın şaşkın bakınıp duruyorum 4897

oğluşum 3 gündür babanesinde çook özledim inanırmısınız kokusu tütüyor burnuma tatile gitti yanlarına onlarda çok özlüyorlar aşkımı sevinsinler istedim oğluşumu gönderdim ama çok fenayım arkadaşlar allah kımseyi yavrusundan ayırmasın smiliyface

tatlıcadı 25-07-2008 03:24 PM

sgili hayalaazcım inan bilgim çok az bu konuda tereddütüm bu yönde ama bayandanda hiç poz elektrik alamadım nedense abim ısrarcı teşekür ederim güzel dileklerin için kiss3 kiss3

tatlıcadı 26-07-2008 07:10 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım benim şifacı deyince yanlış bir inancımız var..belki bilmiyorsun diye, anlatmak geldi içimden..eğer bilmiyorsan, şimdi babana anlat çünkü burada bütün iş onun katkılarıyla bitecek..biz şifacıların sorumluluğu sadece şifa enerjisini aktarmakla sınırlıdır..şifayı gerçekleştiren şifacı değildir..şifa alan ile veren kaynak arasında gerçekleşir..kaynak çok cömert..şifa dendiği zaman olanca gücüyle yağdırır..şifacı ise cömertlikle yağdırılan bu enerjiye kanal olur( içinden su akan,bir su hortumu düşün enerji şifacıdan şifa isteyen kişiye böyle akar) burada şifa alan kişinin tutumu önemlidir..akan enerjiyi ne kadar büyük bir sevgiyle kabullenirse..aktarılan enerji onun bedenindeki kendi kendini iyileştirme yeteneğini tetikler ve bir an önce iyileşir..hani mucize diye adlandırdığımız şifalar varya..işte onlar şifayı alan kişinin full kabulüyle gerçekleşir..bayandab pozitif enerji alamadıysan..başka şifacılarda var..ama önce babana sor..onun bu konuda düşündüğü çok önemli..içini ferah tut emi ablam sevgiler

sevgili hayalayazcım inan hiç bir bilgim yok bu konuda öğreniyorum bende yavaş yavaş ttli3 bu gün konuştuğumuzda o ablayla bana babamın ona güvenmediğini kendini kastığını hatta birazcıkta tembel olduğunu söyledi bana güvenir ve kendini bırakırsa daha iyi sonuç alabileceğim dedi gerçektende bu iş karşılıklı oluyormuş demek işallah güzel gelişmeler olur hepinizi çok seviyorum kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:40 AM.