![]() |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Güzel dilekleriniz için sevgilerimi gönderiyorum...Babanızda bazı şeyler eskisi gibi olmasa da çok büyük ilerlemeler göstermiş..Daha da iyiye doğru hep beraber yürümenizi diliyorum..Aynı sıkıntıları bir daha yaşamamanız dileğiyle.. Sevgiyle kalın.. kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi herşey yolundayken illaki bir aksilik olucak kardeşim bu gün düğün gününü ertelediğini söyledi gerekçesi ise pek öle ipe sapa gelicek tarzda değil hayır onun düğün gününden sebeb tatil programımı değiştirdim şimdide erteledim diyerek iyice gerdi beni üstelik hafta ortasına almış günü yine hayırlı olsun dedim ama dişlerim gıcırdıyor >:( hayır önce nisandı ağustos oldu şimdide ekim allah geline sabır versin diyorum bu erkekler neden böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee >:( |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi kendimi çoook yorgun hissediyorum bu gün motorla beşiktaşa geçtim denizin kokusu beni öyle rahatlattıkı oh dedim şükür az kaldı tatile canım babacımda gün geçtikçe toparlanıyor allah başka kötü gün göstermesin diliyorum hergece kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Alıntı:
|
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi [size=10pt][size=10pt]merhaba herkese bu aralar nedense çok sinirliyim herşeye parlıyorum bir tahamülsüzlük var nedense bende uyuyamıyorum geceleri sabah ise erkenden uyanıyorum ne yapmam gerek arkadaşlar 4897 bunun dışında güzel haberlerim var babacım artık elini oynatabiliyor hiç iyileşemez dedikleri elini kendi kendine kaldırabiliyor minik bir yükseliş ama çook mutlu ediyor bizleri smiliyface bu günden itibaren babama tavsiye üzerine bir bioenerji uygulaması başlayacak bayan azeri özel yağlar ve kremlerlede tedavisini sürdürecekmiş ben pek tatmin olmadım ama bioenerjı ile ilgili pek bilgim omamasından olsa gerek dileğim poz sonuç almak tabiki bakalım görelim sizlerle gelişmeleri paylaşacağım sevgiyle kalın kiss3[/size][/size] |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi merhaba tatlıcadı... hismiley http://gifarsivim.sitemynet.com/myne...erim/gif14.gif babanın ilerleme göstermesine çok sevindim...sabırla yapılan her şey bir şekilde mükafatını veriyor... blissy dilerim daha güzel haberlerinide alırız çok yakında...sevgiler... super http://img81.imageshack.us/img81/227...i3vy0lb0am.gif |
|
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi bioenerji ve masaj bu gün yapıldı babama ama arkadaşlar ben 3-5 kremle bu işin olacağına inanmıyorum bu tip yağlarla hiç olumlu sonuç alanlarınız varmı kardeşim çok ısrarcı arkadaşı tavsiye etmiş bayanı valla şaşkın şaşkın bakınıp duruyorum 4897 oğluşum 3 gündür babanesinde çook özledim inanırmısınız kokusu tütüyor burnuma tatile gitti yanlarına onlarda çok özlüyorlar aşkımı sevinsinler istedim oğluşumu gönderdim ama çok fenayım arkadaşlar allah kımseyi yavrusundan ayırmasın smiliyface |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi sgili hayalaazcım inan bilgim çok az bu konuda tereddütüm bu yönde ama bayandanda hiç poz elektrik alamadım nedense abim ısrarcı teşekür ederim güzel dileklerin için kiss3 kiss3 |
sevgili hayalayazcım inan hiç bir bilgim yok bu konuda öğreniyorum bende yavaş yavaş ttli3 bu gün konuştuğumuzda o ablayla bana babamın ona güvenmediğini kendini kastığını hatta birazcıkta tembel olduğunu söyledi bana güvenir ve kendini bırakırsa daha iyi sonuç alabileceğim dedi gerçektende bu iş karşılıklı oluyormuş demek işallah güzel gelişmeler olur hepinizi çok seviyorum kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:40 AM. |