![]() |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr canım benim.. demek artık sende istanbullu oluyorsun.. sevincli hatta ben bu satırları yazarken çoktan oldun bile.. ttli3 elbette her şeyin iyiye güzele mutluluğa doğru gitiği bir hayat başlıyor canım.. siz çok güzel bir ailesiniz.. bu başlangıcınla istanbul da yeni bir şubeniz açılmış oluyor.. sen de bunun en güzel temsilcisisin.. nemutlu sana .. ark5 bundan sonra bol bol başarılı haberlerini duymak dileklerimle.. http://img157.imageshack.us/img157/4535/jknj2.gif http://img358.imageshack.us/img358/2853/image729th.gifyeni başlangıcın hayırlı uğurlu olsun tatlım.. thumbsanim http://s2.rimg.info/4bc401c93e0a6838...3a119b4143.gifsevgiler.. |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr çok teşekkürler shamanicim kiss3 kiss3 kiss3 çok hareketli yoğun günler geçirdik ve sonunda herşey rayına oturdu ve artık bir bebek pisim cat56 var k8908 blissy uy897 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr ayy ay ay...bu çok şirin bişey yaaa...bayıldım bebişine... adı ne kızmı oğlanmı... sevincli ama çok tontiş bi şey bu yaaa... cat3500 yerim ben o nu... girlhaha |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr kızımın adı cimcime suzzycim girlhaha şimdi annemin kucağında uyuyor y789 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Alıntı:
çok şekermiş cimcime...gerçektende cimcime gibi duruyor... girlhaha okşa benim için bol bol... |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr sevincli ayyyyy çok şeker bir kız buuuuu hakikaten tam cimcime sevincli çok şeker iyi bakın kardeşime sevincli ilği bekler ona göre blook 44 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr hiç merak etme pisimbatım prensesler gibi yaşıyor ttli3 çok mutlu hayatından ttli3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr sayende sokaklardan bir cat56 daha kurtuldu yaşa varol kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr benim için önemli olan buydu pisimbatım hiç pet shop a gidip cins bir kedi almayı düşünmedim kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr http://www.hizliresim.com/2008/9/23/8246.jpg annem cimcimeye kazak ördü bakın cimcimenin yeni imajı y789 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Ay ne güldüm ama.Tipe bak y789 Ne şeker olmuş yahu cat56 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr y789 y789 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Evet ya acayip tatlı birşey ecemcim...Üstündekide ne yakışmış,maşşallah diyelim:) kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr muradına erdin pisimbat.. dlckrn kıskanç şaman diye diye kıskandım... sevincli bu kedi çok tatlı... bayıldım ... kıskandım.. ona örülen güzel kazağı kıskandım.. y789 rengi modeli harika.. thumbsanim serpil inanmıyorum sana ne kadar hamaratsın.. clapping anne kız akşamımızı şenlendirdiniz.. şaka bir yana gerçekten harikasınız.. minicik bir yavruya sıcak yuvanızın yanında güzel yüreklerinizi açtınız.. ark5 kim bilir ne kadar mutlu ne kadar mesuttur.. cat22 sizler gizi duyarlı .. sevgi dolu insanların çoğalması dileklerimle.. 25889 sevgiler.. kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr slm günlük ben birazcık üzgünüm sevdiğin birini özlemek beklemek bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim sanki gün geçtikçe daha zorlaşıyor özlem daha ağır basıyor sad456 çok özlüyorum çoookk b456 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr b456 seni anlayabiliyorum umarım hasretlik çabuk biter... |
|
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr evveeeettt bugün dün öğrendiklerimizi uygulama günü ttli3 mesela dün affetmeyi öğrendik benimde bukonuda sorunum vardı birtürlü affedemiyordum.bugün ilk olarak affedemediklerimden başlıcam sonra eft yöntemini uygulamaya başlıyorum değişimleri yazmaya devam ederim.dün çok güzel bir gündü çok enerji doluydu. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr bugümünümüzde bol enerjili bol bilgili geçiyor.belgin ablacım bizde bol bol muhabbet ediyoruz ve birsürü bilgi alıyorum belgin ablamdan birsürü şeyler öğrendim k8908 k8908 yakaladım onu bırakmıyorum bugecede birlikteyiz uy897 uy897 uy897 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr agl34 agl34 bugün belgin ablam gitti ev birden boşaldı.bugün sanemce,spy game,belgin ablam,annem hepberaber toplandık onlardan ayrılıp eve geldiğimizde çok fena geldi sanki ev boşaldı belgin ablam canım benim çok güzel bir gün ve gece geçirdik dün şimdiden özledim valla sad456 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Ah canım kıyamam ben sana.Canım benim teşekkür ederim çok güzel bir gündü gerçekten.Herşey için çok teşekkür ederim canım.Pisiciği kovala benim için aa34 . kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr kovalamammı hemen girlhaha canım benim biz hiçbirşey yapmadık biz sana teşekkür ederiz birsürü şey öğrendik sayende kiss3 kiss3 kiss3 |
|
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr selam günlüğüm uzun zaman olmuş sana yazmayalı özlemişim sana yazmayı ttli3 buarada hayatımda çok güzel şeyler oluyor herşey daha iyiye daha güzele gidiyor.öncelikle dünyalar güzeli tatlı bir ev arkadaşım var gerçi artık onu sitedende tanıyorsunuz girlhaha (jeolog adlı üyemiz benim ev arkadaşım) kedimiz artık yavaş yavaş büyüyor ve gün geçtikçe daha sevimli ve yaramaz olmaya başladı evimiz o kadar şirinki gelen misafirlerimiz gitmek istemiyor.ayrıca artık dünya tatlısı bir öğrencim var o kadar cici bir kızki bıcır bıcır gerçekten öğretmenlik çok güzel bir meslekmiş bölümümü birkez daha sevdim kendimi o kadar iyi hissediyorumki günlerim birbirinden güzel geçiyor ve dahada güzel olacağına inanıyorum bir başka konu ise shamanicime gidip geldiğimde ben daha bi gaza gelip hayatımda değişiklikler yapmaya devam ediyorum ttli3 telkinlerimiz sürekli açık,tütsülerimiz mumlarımız.... ayrıca evimizi artık negatiflerini temizlemeye başladım evimizin her yerini altın ışıkla dolduruyorum ttli3 taşlarım hep üzerimde ve onları çok seviyorum shamanicimden taktikleri kapıp uygulamaya geçiyorum y789 canım benim iyiki onun yakınında bir okula gelmişim çok şanslıyım onun gibi birini tanıma şansını yakaladığım için o kadar değerliki canım o benim (artık yeşil çayıda yapabiliyorum ttli3 ) buarada belgin ablayı atlamakta olmaz sonra kızdırmayalım onu kiss3 canım o benim iyiki tanımışım sizleri ark5 ark5 yoluma ışık olduğunuz için bana yol gösterdiğiniz ve destek olduğunuz için binlerce kere teşekkür ediyorum canlarım benim kiss3 kiss3 herkese saygılı sevgiler |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Akıllı bıdığım sen yaşına rağmen çok olgun davranan ve yaşayan birisin seni bunun için çok takdir ediyorum ve seni belki de bu yüzden daha bir çok seviyorum.İçten karakterin ve olduğun gibi davranman beni sana karşı daha bir bağladı bunun farkındayım.Ayrıca canım neşe ortağım Serpil ablam ın kızı olman da biraz etki etmiş olabilir :)) Adım attığın bu yolda güzel ve sağlam adımlarla yürüyeceğine inanıyorum tıpkı annen gibi.Ayrıca sen yalnız da değilsin bizler dağ gibi arkandayız canım.Senin gelişimin ve Reiki yolunda attığın adımların için elimden gelen herşeyle yanındayım bitanem bunu bil. Seni çok seviyorum ve beni ablan olarak kabul ettiğin için sana ayrıca teşekkür ediyorum kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr canlarım benim sizi ne çok seviyorum ama bu arada kırıldım benim verdiğim bilgiler ortada hiç yok (bak şimdi enerjimi düşürüyorsunuz ) blissy blissy blissy blissy blissy blissy kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr canım annem benim sen ayrısın canım benim iyiki benim annemsin ben senin deneyimlerinden çok faydalanıyorum sen bitanesin canım benim hiç düşürme enerjini o enerji bana lazım ttli3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
bugün farkettimki ben uzun zamandır yazmamışım günlüğüme küstürmeyim günlüğümü dedim hemen yazayım y789 evveeett günlüğümü şöyle bir baştan sona gezdimde bu siteye geldiğim günden beri ne çok değişmişim.ben bile kendime şaşırıyorum.artık kendimi bulmaya başladığımı farkediyorum eskisi gibi değilim. ben son yazdığımdan beri olanları yazayım.en güzeli reiki 1'e insiye oldum k8908bununla birlikte arınmam gerekenlerden arındım hayatımdan gitmesi gerekenler görevlerini tamamladıktan sonra bana verecek birşeyleri kalmadığında yavaş yavaş canımı acıtmadan gittiler.artık yaşadığım herşeye farklı bir pencereden bakabiliyorum çünkü her yaşadığım olaydan öğrenmem gereken birşeyler olduğunu farkediyorum onlar bana yaşadıklarım sayesinde mesaj veriyorlar ve arınmam gereken şeyleri bana bu yolla gösteriyorlar.yaşadığım olayları farkında olarak yaşamak beni çok mutlu ediyor.kendimi çok şanslı hissediyorum erken yaşta bu konularla tanıştığım için bana yol gösterenler olduğu için hepsi ayrı ayrı özeller benim için hepsinden farklı bilgiler öğreniyorum ama biri varki onu ayrı tutuyorum shamanicim o çok çok ayrı canım öğretmenim benim sayende ne çok yol alıyoruz O0 işte böyleee aslında çok şey var yazacak ama aklıma şimdilik bunlar geldi y789 |
sevincli canım benim ne güzel bir süpriz oldu yazınla karşılaşmak.. sen de çok değerli bir öğretmensin... öğrendiklerini uygulayarak çok hızlı yol katediyorsun.. bu güzel değişimine bir nebzede olsa katkım olduysa ne mutlu bana ark5 hayatının daima sevinçli mutlu öğretilerle dolmasını dilerim kuzum.. arzuladığın tüm güzelliklerin kolaylıkla gerçekleşmesi dileklerimle.. [ame="http://video.google.com/videoplay?docid=2971062763109054514&ei=CbN9SeeXKpLQjwKslLz_DA&q=enya+only+time"]Enya - Only Time[/ame] http://img375.imageshack.us/img375/667/32xr8.gifsevgiler.. kiss3 |
Cevap: artık benimde bir günlüğüm varrrr uzun bir aradan sonra günlüğüme tekrar yazma gereği duydum kendimde.Sanırım uzun süre yazmadığımdan içimde birikmişler var.Bu yazmadığım uzun süre içerisinde birsürü şey yaşadım tabiki ama şuan farkındayımki hepsi benim farkındalığımı arttırdı,kendime dönmeme yardım etti.En köklü olarak beni sarsan olay erkek arkadaşımdan ayrılmam oldu.İlk zamanlar çok zorlayıcıydı fakat o dönemi geçirmeliydimki acımı sonuna kadar yaşamalıydımki arkasından geleceklere yer açılsındı.Her gözyaşının bir görevi varmış arkasından gelecek mutluluk için temizlik yaparmış.Bende üzüntümü sonuna kadar yaşadım.Sonrasında hayır dedim ben biliyorumki herşey benim düşüncemden ibaret.Hayatımızdaki herşeyi kendi düşüncelerimizle yaratıyoruz.Evet bu ayrılığıda ben çektim kendime.ve kendi içime dönüp buna sebep olan duygu düşüncelerimi değiştirmeye başladım.bol bol olumlama yaptım,yazdım.karşıma çıkan olaylara benim içimde ve dışımda var olan inançlarımdan olduğunu kabul edip ho'oponopono tekniği ile dönüştürme çalışmaları yaptım.bu dönem içerisinde pozitif düşünce ile ilgili kitap okudum.ve sonuç şöyle geriye dönüp baktığımda farkettimki çok yol kat etmişim.Artık üzülmüyorum.Kabul ediyorum ve dönüştürüyorum.Hayatımdan çıkan kişiyide affetme çalışmaları yaparak affettim ve sevgiyle,saygıyla,şükranla anıyorum.İyiki hayatıma girdi,İyiki onu tanıma şansım oldu,şükürler olsun ki sayesinde içime dönmeyi öğrendim her yaşadığımız başta bize acıda gelse içinden çıkardığımız dersler var...İkimizinde yolu sevgi ışığıyla aydınlansın...Kimbilir bellimi olur belkide hayatımızın bir bölümünde yine karşılaşırız.... |
Cevap: artık benimde bir günlüğüm varrrr Canımsın.. Farkındalığının farkında olman için yaşadıklarına şükür edebiliyorsun.. Ne kadar uzun ve güzel bir yol katettin. Ne kadar özelsin ne kadar güzelsin.. Benim kızım olmandan bir kere daha gurur duydum.. Farkındalığının ışığında sevgiyle ilerlemeni seçiyorum.. Seni bana veren yaradana şükürler olsun.. Beni anne olarak seçen sana Teşekkür ederim..actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:13 AM. |