Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   artık benimde bir günlüğüm varrrr (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5863-artik-benimde-bir-gunlugum-varrrr.html)

Akulina 03-08-2008 03:51 PM

Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr

Ehliyetin hayırlı olsun Ecemcim... 25889

ECEM18 03-08-2008 04:19 PM

çok teşekkür ederim sycorox cım kiss3 kiss3 kiss3

suzzy 03-08-2008 04:29 PM

http://dilaver124.sitemynet.com/myne...rim/tebrik.gif ehliyetin hayırlı uğurlu olsun ecemcim...

kazasız belasız inşallah...sevgiler... kiss3

http://img221.imageshack.us/img221/688/k876zf.gif

ECEM18 03-08-2008 04:39 PM

çok teşekkür ederim suzzycim kiss3 suna ördeğimizide benim için çok öpün kiss3 kiss3 kiss3

sanemce 03-08-2008 05:20 PM

tebrikler ecem 25889
ehliyetin hayırlı uğurlu olsun kiss3

monange 03-08-2008 08:40 PM

kiss3 Tebrikler Ecem ehliyetin hayirli olsun... Allah kazasiz belasiz arba kullandirsin... super

Belgin ∞ 04-08-2008 01:07 PM

Tebrikler Ecem'cim.Ehliyeti aldın şimdi sıra arabada.

http://www.gulum.net/kartlari-resiml...aba-resmi1.jpg
Bu nasıl?Senin için çekime başlayalım istersen. kiss3 kiss3

corlumemet 04-08-2008 01:22 PM

Merhaba ecem ehliyetini kutlarım sana küçük bir hatırlatma;emniyet kemeri tekerlekli sandalye kadar bağlayıcı değildir emniyet kemerini takmayı unutma.. hismiley

ECEM18 08-08-2008 10:34 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Tebrikler Ecem'cim.Ehliyeti aldın şimdi sıra arabada.

http://www.gulum.net/kartlari-resiml...aba-resmi1.jpg
Bu nasıl?Senin için çekime başlayalım istersen. kiss3 kiss3

harika valla teşekkürler redfloewers cim kiss3 kiss3 kiss3

ECEM18 15-08-2008 10:59 AM

merhabalar bugün çok güzel haberlerle geldim yine.öss sınav sonuçları açıklandı ve ben marmara üniversitesini kazandım k8908 k8908 k8908 benim için sürpriz oldu.annem sevinçten uçacak blissy blissy blissy hepinizi çok öpüyorum kiss3 kiss3 kiss3

MalloryKnox 15-08-2008 11:20 AM

Tebrikler ecem18 sevincli

ECEM18 15-08-2008 11:26 AM

çok teşekkür ederim malloryknox kiss3

cedrus48 15-08-2008 11:32 AM

Hayırlı olsun ceren seni kutluyorum skan67

suzzy 15-08-2008 11:39 AM

tebrikler canıım...önemli olan istediğin yer ve bölümün olması... blissy

bu şekilde daha verimli eğitim olacaktır senin için... thumbsanim senin adına çok sevindim...başarılar....güzel haberlerinin devamını dilerim canım...sevgiler... hismiley

http://img45.imageshack.us/img45/3746/97365400vy1.gif

ECEM18 15-08-2008 11:42 AM

çok teşekkürler cedrus48 y789

çok teşekkürler suzzycim çok istiyordum fakat puanı yüksekti olması biraz zordu ben ikinci öğrenimi olur diye düşünürken sürpriz oldu inşallah daha güzel haberlerle devam edicem yazmaya kiss3 kiss3 kiss3

sanemce 15-08-2008 02:24 PM

tebrikler 25889 istediğin yer ve bölüm olması başarını katlayacaktır thumbsanim gerçi biz sevmediğimiz ortamları sevebileceğimiz hale getirmeyi de öğreniyoruz burada ama, o harcaman gereken enerjiyi başka alanlarda değerlendirirsin ttli3 kiss3

Akulina 15-08-2008 04:15 PM

Tebrikler Ecemcim...Başarıların hep daim olur inşallah... kiss3 k8908 blissy

Novos 16-08-2008 01:14 AM

ecem tebrikler, hayırlı olsun 25889

Mustang 16-08-2008 07:47 AM

Ecem'ciğim tebrik ederim herşey gönlünce olsun .Yolun aydınlık ve açık olsun. alk78

cedrus48 16-08-2008 09:27 AM

Alıntı:

cedrus48 Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun ceren seni kutluyorum skan67

Ya kusura bakma bu yazdığım mesaj sırasında kafam çok karışıktı biraz moralim bozuktu birde dumansız hava sahasında fazla kalmışım galiba ondan dalmışım.ece yerine ceren yaranmışım.Dumansız hava sahalarının bazen böyle istenmeyen olaylara sebeb olduğu örneğiyle sabit olmuştur.Özellikle moral bozukluğu sinirli anlarında insan dumanlı hava sahası arıyor.keşke bende dumansız hava sahasının ekine katılabilsem.geçen sene bri 8 ay o ekipteydim ama dayanamadım tekrar dumanlı hava sahası ekibine taransfer oldum.İnşallah bu telkinler sayesinde sonsuza dek dumansız hava sahası edkine transfer olacağm.blissy

Belgin ∞ 16-08-2008 09:34 AM

Canım tebrikler mezuniyetini de hep beraber kutlarız umarım. kiss3

mücevher 16-08-2008 11:47 AM

bugün sitede güzel haberlerle karşılaşıyorum. tebrik ederim canım. hayırlı uğurlu olsun.....

ECEM18 25-08-2008 07:12 PM

uzuuunnn süren bir tatilin yavaş yavaş sonuna geliyorum. çok güzel bir tatil geçirdim. heyecan sevinç sürpriz birazcık hüzün hepsi vardı.artık üniversite hazırlıklarına başlama zamanı geldi.yarın annemle istanbula gidip yurtları gezicez.tabi buarada annem hem seviniyor hem üzülüyor.busene çok alışmıştı evde olmama.herşeyi beraber yapardık.birazcık bir burukluğu var annemin ençok birlikte içtiğimiz kahveleri özlicem busene iyi alışmıştım türk kahvesine annem sayesinde ttli3

ECEM18 04-09-2008 12:31 PM

eveeeettt öncelikle herkese merhaba dün çok yorucu bir gündü hala kendime gelemedim ama haberleride sana vermek istedim.dün üniversiteye kaydımı yaptırdım artık resmen marmara üniversitesi öğrencisiyim k8908 şimdi artık eşya hazırlamaya geldi sıra.haftayada evime yerleşiyorum evimede yerleştimmi artık istanbullu sayılırım blissy

MuminOKAN 04-09-2008 12:35 PM

hayırlı olsun yeni istanbullu hemşerim :) smiliyface

ECEM18 04-09-2008 12:37 PM

teşekkür ederim spy game ttli3

yeni bir hayat 05-09-2008 12:24 AM

merhaba ece; hismiley

Kutlama için biraz geç oldu ama, yine de en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Umarım Marmara Üniversitesi'nde çok mutlu, başarılı ve pozitif bir öğrenim hayatın olur.Şanslısın, çünkü böyle bir siteyi keşfettikten sonra bir eğitim hayatına başlıyorsun. öğrendiklerinin çok büyük artıları olacaktır. Başarılar... art56art56

ECEM18 05-09-2008 12:42 AM

çok teşekkür ederim yeni bir hayat.ben bu site sayesinde çok şey öğrendim kendime çok şeyler kattım.başarılarımın hepsinde bu sitenin katkısı çok büyük.bugün dönüp arkama baktığımda büyük bir değişim yaşadığımı görüyorum.eski ecem ile şimdiki ecem arasında uçurum var.bunu etrafımdaki insanlar daha iyi gözlemliyor ve bendeki büyük değişimin farkındalar.sanki bir sihirli değnek değdi ve herşey değişti hayatımda bu çok güzel bir duygu k8908

ECEM18 06-09-2008 11:58 AM

merhaba günlük bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. agl34 mutlu olmam gerekirken insanlar beni üzecek birşeyler buluyorlar bunu en yakınların yapınca dahada üzülüyorsun 88a sen insanların herzaman yanında olursun kötü günlerinde iyi günlerinde ama senin mutlu olduğun gününde insanlar senin yanında olmadığı gibi birde mutluluğunu doya doya yaşamana izin vermiyor ve üzecek birşeyler buluyorlar agl34 agl34 agl34 agl34

Novos 06-09-2008 03:24 PM

ecemcim merhaba üzülme böyle, malesef ki en fazla zarar en yakınlarımızdan geliyor, eğer ki bunlar arkadaşlarınsa onları hayatından biraz eksiltmeyi deneyebilirsin. ben bu sene bazı arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım, hiç görüşmüyorum. enerjimi çekiyorlarmış şimdi daha iyiyim :) kendini üzme,
başkalarının düşüncesi yaptıkları moralini hiç bozmasın. senin mutlu olmanı engelleyen biri varsa, onun değerini düşür. şunu düşün mesela, bir devlet dairesine gittin, yüzler sana karşı asık, surat yok o kişi için yedi yaşındaki bir çocuk olarak düşün, ya da trafikte, sokakta sana biri bağırıyor mesela,
annesi tarafından iyi yetiştirilmeyen, zavallı biri olarak düşün o kişi hakkında, sana yapılanları, söylenenleri üzerine alınma, serbest bırak başka tarafa gitsin.
mutlu ol, gül. :))

ECEM18 07-09-2008 11:44 AM

Alıntı:

novosibir Nickli Üyeden Alıntı
ecemcim merhaba üzülme böyle, malesef ki en fazla zarar en yakınlarımızdan geliyor, eğer ki bunlar arkadaşlarınsa onları hayatından biraz eksiltmeyi deneyebilirsin. ben bu sene bazı arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım, hiç görüşmüyorum. enerjimi çekiyorlarmış şimdi daha iyiyim :) kendini üzme,
başkalarının düşüncesi yaptıkları moralini hiç bozmasın. senin mutlu olmanı engelleyen biri varsa, onun değerini düşür. şunu düşün mesela, bir devlet dairesine gittin, yüzler sana karşı asık, surat yok o kişi için yedi yaşındaki bir çocuk olarak düşün, ya da trafikte, sokakta sana biri bağırıyor mesela,
annesi tarafından iyi yetiştirilmeyen, zavallı biri olarak düşün o kişi hakkında, sana yapılanları, söylenenleri üzerine alınma, serbest bırak başka tarafa gitsin.
mutlu ol, gül. :))

keşke bunu yapan yakın arkadaşlarım olsa onları hayatımdan çıkarmak daha kolay olurdu.zaten o tip arkadaşlarımın hepsini hayatımdan çıkardım negatif olan düşünceleriyle ve enerjisiyle beni rahatsız eden herkesi çevremden uzaklaştırdım onlarla görüşmüyorum ama aile içinde olanlara bunu pek uygulayamıyorum nekadar uzak davransamda yine beni birşekilde üzmeyi rahatsız etmeyi başarıyorlar.ailem dediğim herzaman yardımlarına koştuğum desteğe ihtiyaçları olduğunda yanlarında olduğum kişiler benim en mutlu olduğum anda bana sırt çeviriyorlar.ben kötü birşey yapmışım gibi sürekli ziyaret eden dertlerini anlatmaya gelen kişiler artık gelmiyorlar benim yüzüme bakmıyorlar niye benim başarım onları bukadar rahatsız ediyor onu anlayamıyorum agl34 agl34 agl34

cedrus48 07-09-2008 12:20 PM

Ecemciğim novosibire bende katılıyorum.Hayatında fazlalık olanları hatta ona şöyle diyeyim sana değer vermeyen seni üzen seni yoksayanları hayatında daha fazla yer alıp seni üzmelerine izin verme.Ben bu hatayı çok yaptım hayatımdaki tüm insanalaran haddinden fazla değer verdim.Onların üzülmesi istremedim belki üzerlerine fazla gittim.Haddin den çok fazla değer verdim.Aslında bazıları bu değeri hiç hak etmeselerde bu hatayı yaptım.Onlar bana değer vermemelerine rağmen beni yok saymalarına rağmen benim mutlu günümde benimle mutlu olmayıp benim sevincime ortak olmamalarını rağmen hatta bir selamı bile esirgemelerine rağmen en kötüsü ise beni yok saymalarına rağmen ben değr vermeye çalıştım.Hatta böyle davranmalarınının nedenini hep kendimde aradım.Acaba onları kırdımmı yanlışmı davrandım diye düşünüp üzüldüm.Onlardan özür dilemeye çalıştım ama onlar beni yok saymaya devam ettiler.Bırak özrü kabule selamımı bile almamaya başladılar.Sonra bende karar verdim hayatımda bundan sonra herkese hakettiğiğ değeri vermeye karar verdim.Beni yok sayanaları bende yok sayacağım.Çünkü eğer böyle yapmazsam en çok üzülen benb oluyordum.Düşün ecemciğim onlar gerçekten senin dostun olsaydı senin en mutlu en sevinçli zamanında yanında olmnaları gerekmezmiydi.Senin sevincini mutluluğunu paylaşmaları gerekmezmiydi.Demekki onlar senin gerçek dostların arkadaşların değilmiş. Sana tavsiyem böyle insanaları hayatından bir an önce çıkarman.Çünkü sonunda üzülen sen oluyorsun.Onların seni daha fazla üzmelerine izin verme.

Belgin ∞ 07-09-2008 02:46 PM

Ecem'cim ben senin yanlış birşey yaptığına inanmıyorum,bu konuda kendini sorumlu hissetmemelisin.Hepimizin hayatında oluyor ne yazık ki böyle şeyler.Bazen başarılarımız insanları rahatsız edebiliyor,senden uzaklaştırabiliyor.Ama bu senin kötü yada yanlış bir insan olduğunu göstermez ki canım.İçlerine başkalarının mutluluğunu sindiremeyen insanlar bu tarz davranışlarda bulunabilirler.Sanırım kazandığın okul için aldığın tepkiler bunlar.Ama sana değer verenler,seni gerçekten sevenler hepyanında bunu görüyorsun.Serpil ablam bak ne kadar sevinçli ve olumlu,ne kadar mutlu,ne kadar gurur duyuyor seninle ve her fırsatta bunu dile getiriyor.Bu yetmez mi insana.Bence yeter.

Sen başarını bunlarla gölgeleme bitanem.Sen istediğini başardın,hedeflerini önüne koyun,azmettin,istedin ve elinde artık zafer bayrakların var.Bırak insanlar ne düşünürlerse düşünsünler,sana uzak olmayı seçiyorlarsa seçsinler.Eğer sen doğruyu yaptığına inanıyorsan,için rahatsa kafana takmana ne gerek var.Yakında okulun açılacak,hayatta ayakların daha sağlam basmaya başlayacak.Anneciğin yanında olduktan sonra diğer insanların ne önemi var canım.Yakın akraban olabilirler,hatta can ciğerin bile olabilirler.Ama senin başarını hazmedemiyorlarsa bu senden değil onlardan kaynaklanıyordur canım.Sen kendine güven,her zaman doğru adımlar atmaya çalıştığından ve iyiyi istediğinden emin ol.Onlarda ama geç ama erken bunu anlayacaklardır.Ve hatalarının farkına varacaklardır.

Yanlış yapmadığından eminsen,hayatından insan çıkarmana da gerek kalmaz.Ama kafanda şüphelerin varsa mümkün olduğu kadar uzağa kaçarsın.Sen bilirsin ne yaptığını adın gibi ama kendine itiraf etmekte bile zorlanırsın.

Ama senin böyle bi durumun yok.Çok mutlu olman gereken bu günlerde lütfen sevincini kamçılayacak duygulardan uzak durmaya çalış gülüm.

Kocaman öpüyorum seni,akıllı bıdık  kiss3

ECEM18 07-09-2008 03:08 PM

haklısın redflowerscım sanırım benim zayıf anıma denk geldiler aslında ben daha güçlü olurdum bukonularda sorun etmezdim.canım annecim o kadar mutluki kızım üniversiteye gidicek diye o kadar yoruluyor yinede durup oturmuyor.bir telaş,heyecan,sevinç içerisinde koşturuyor eşya hazırlıyor annemde babamda okadar mutluki şuan hiçbirşey onlara zor gelmiyor.canım babacım benim herhaftasonu geleceğimi sanıyormuş akşam gelmeyeceğimi söyleyince birazcık üzüldü benim için çok değerliler onların butip şeyler yüzünden mutluluklarına gölge düşürmemeliyim teşekkür ederim redflowerscım kiss3

serpil22 07-09-2008 03:45 PM

canım benim sen bizim bir tanemizsin seni hiç kimse üzemez sen ve biz bu kadar mutluyken bunu kimse engelleyemez. o akraba müsfetteleride kim oluyor biz varken sen hiç birşeyden korkmacanım kızım benim ben ve baban senin her zaman arkandayız. o kişiler ne karakterde olduklarını artık saklayamadılar.polyannacılık bu kadar sürdü bunu bu kadar bil.biz sağoldukça korkma ve yılma çünkü hayatında bu tip insanlar olabilir bundan sonrada yılma sen kimin kızısın unutma thumbsanim thumbsanim thumbsanim senin her zaman arkandayım canım beniiiimmmmmmm kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

cedrus48 08-09-2008 01:32 PM

Sevgili ecem hayatında mutlu anında bu en güzekl günlerinde o dediğin arkadaş müsvetteleri yoksa ne olacakki.Senin yanında doğru da yapsan bazen hatalara yanlışlara da düşen her zaman senin yanında arkanda olan bir ailen var.Bu ailenin desteğini ve sevgisini düşünerek lütfen o sevgiyi değeri haketmeyen insanalr için üzülme.Bilakis sevin sevinki bu olay sayesinde onların maskesi düştü gerçek yüzleri ortaya çıktı.Sen ailenin değerini kıymetni bil onlar inan her zaman senin le beraber gülüp seninle beraber ağlayacaklardır.Zaten gerçek dostların birgün seni er geç bulacaktır.Hatta şöyle bir etrafına bak belki hiç farkına bile varamadığın dostların vardır.Sen başkaların sahte dostluklarıyla sevinirken yanı başındaki dostlarını göremiyor olabilirsin.Belki o dostun komşundur sınıf arkadaşındır ev sahibindir.Alış veriş yaptığın esnaf arkadaşlarındır.Ama mutlaka çevren de gerçek dostların vardır.Bu sahte dostlar için üzülmeye değmez.Senin bu günlerde üzülmen değil mutlu olman lazım.Bu günler senin en güzel en mutlu günlerin.Bu güzel günlerine kimsenin gölge yapmasına izin verme.

ECEM18 08-09-2008 03:10 PM

cedrus48 ben okonuyu artık halletmeye başladım bence dostun sahtesi olmaz zaten benim konumun dostlukla alakası yok bu sitedekiler ve annem babam sayesinde birçok şeyi hallettim bukonuyuda hallettim sayılır.ama dostlukları karıştırmayalım işe benim sorunum aile içindeki kişilerleydi kiss3

shamanic 09-09-2008 04:47 AM

http://img488.imageshack.us/img488/9...60498rvnl5.gifmerhabalar ecemcim.. ark5

günlüğüne okurken içim sevinçle doldu... blissy

önce ehliyetin hayırlı olsun.. güzel günlerde kullanman dileğiyle..

okulun ile ilgili verdiğin haber ise tek kelimeyle harika..
özveriyle ders çalışmaların.. heycanla sınava girişin..
sen sınavdayken sevgili anneciğinin buradan bile heyacanlı kalp atışlarına tanık oluşumuz.. ark5
dularımız.. temennilerimiz.. hepsi bir bir gözümün önünden aktı..

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:..._boncuu111.jpgnihayet harika haberini almak yüreğimi mutlukla doldurdu.. hele birde yanıma yakınıma geliyor olman çoook güzel bir haber..
biraz geç yakaladım konuları ama telefon numaram sizde var tatlım.. her konuda yanında olduğumu bilmeni isterim..

yeni başlangıcının huzurlu ve kolay başarılarla dolu olmasını dilerim..
http://www.multimsn.net/images/g27.gif

sevgiler.. kiss3

ECEM18 09-09-2008 01:09 PM

çok teşekkür ederim shamanicim senide tekrar buralarda görmek çok güzel k8908 artık hiçbir istanbul toplantısını kaçırmıycam y789 yani artık bol bol görüşücez uy897

sevgiler kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

ECEM18 12-09-2008 12:53 PM

evveeeeettt geri sayım başladı evimde geçireceğim son iki günüm hem sevinçliyim heyecanlıyım hemde biraz burukluk var tabi seviniyorum benim için yeni bir hayat başlıyor üzülüyorum ailemden uzak kalacağım eşyalarımda toplandı ben artık misafirim burada iki gün.çok mutluyum hayatımda yeni bir sayfa açılıyor herşeyin daha güzel olduğu herşeyin iyiye gittiği güzel bir hayat başlıyor k8908

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:08 AM.