![]() |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü 1.68 olmusum tam 1ayda 1 cm bunada sükürler olsun =) |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü 2/20 20gün daha aynı sekil devam edecegim okullar kapanınca yeni program hazırlayacam |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü Alıntı:
|
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü tesekkür ediyorum artık hedefim 178 di 175e düşürdüm 175de yeterli kaldı 7 cm^^ |
|
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü gunlugunu okudum .. sni tebrik ediyorum ne kadar pozitifsin :) bende denicem .. basaracagima eminim! boyum 164 .. rhtsz degilim aslnda gayet seviyorum bu seklimde kendmi (: ama daha da mutlu olabilmek adina bende calismalara baslyorummmmmmmmm !! yasim 18 bu arada sevincli |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü tesekkür ediyorum hepinize bu arada sunu belirteyim ilk sayfada yazdıklarımın hepsini okullar kapanınca baslayacagım suan sadece telkin dinleyip beslenmeme dikkat ediyorum ve spor salonuna gidiyordum 3 gun once bıraktım dershanem baslayacak okullar kapanınca tekrar düzenleyecem ilk sayfayı 50gun ne calıstım daha sonra ne calısacam tek tek gösterecem |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü ertelendikce erteleniyor ama neyse artık temmuzda baslayacagım sıkı calısmalara bu ayda egzersizsiz bakalım uzayabilecekmiyim 10gun gecti uzamısım gibi bir his var =) 10/30 |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü ben sana inaniyorum (: |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:04 AM. |