Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ByBrq Uzama Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/576416-bybrq-uzama-gunlugu.html)

Bybrq 03-05-2010 06:11 PM

Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü

Alıntı:

muhabbet_kusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 709242)
arkadaşım bende senden 1 ay büyükmüşüm :D yaptığın bu çalışmayı takip edeceğim bak benim programımda seninkilerin telkinn ve beslenme harici hiç bişi yoktu .
ama şunuda ekleyeyim pilates bizm yaş grubumuzda süpper bir uzama sağlıyor herhalde telkinle birlikte pilates yapsak baya bir uzun oluruz :D şahsen ben denemeye başlıcam yarından itibaren ebru şallı her salı boy uzama pilatesi yaptırıyor tv 8 de haberin olsun :)

hiç yapmadım pilates izlemedimde nasıl birşey bilmiyorum duydum ama hiç görmedim y789 kacta oluyor gerçi salı sabah 7de ckıyom aksamm 11degeliyorum ne ara izliyecem tuh788

muhabbet_kusu 03-05-2010 06:16 PM

hmm 10 ,.30 da başlıyor ama internetin sınırsızsa netten de seyredebilirsin

Bybrq 03-05-2010 10:02 PM

Alıntı:

muhabbet_kusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 711451)
hmm 10 ,.30 da başlıyor ama internetin sınırsızsa netten de seyredebilirsin

dogru aklıma gelmedi sınırsız oradan izleyebilirim tsk =)

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 712199)
Günlüğününüz hayırlı olsun.
Pozitif düşünceleriniz günlüğünüzü sarsın.
Herşey gönlünüzce olsun.
İyi ki varsınız.
Sevgiler.

tesekkür ederim

İLK Günkü calısma bitmiştir uzamaya devam derty (1/30)

Bybrq 04-05-2010 11:54 PM

2/30 =) uzamaya devam

Bybrq 06-05-2010 09:12 AM

3/30 egzersiz ve imgeleme yapamadım :(

hayallerimgerçekleşiyor 06-05-2010 12:33 PM

Günlüğün hep güzelliklerle dolup taşsın sanada faydası olsun ve bol bol uza:) Ben 155im eskisi kadar takmıyorum.

hayallerimgerçekleşiyor 06-05-2010 12:36 PM

Bu arada yaşım 30 ama zaman kavramına inanmadığımdam istersem 13teki halimi gözümün önüne getirip geçmişte yemediğim şeyleri yerim ve içmediğim tüm sütleri içerim ve dahada geçmişe gidip kim bana sen kısa olacaksın dediyse o anı bulup değiştiririm:)))) Bence geçmişte minyon olmayı seçmişim ondan böyleyim yoksa abimlerin ikiside 180le 190 arası üstelik annem bile uzun benden.

hayallerimgerçekleşiyor 06-05-2010 12:40 PM

Bunun anne karnındayken bile etkisinde kalmış olablirim. Annem beni istememiş düşeyim diye ip atlamış babama kızıp. Çok stresli günler yaşamış. Son anda masadan dönmüşüm doktor belki buda kız olur almayalım demişte öyle doğmuşum. Babam okadar yoğunmuşki ben doğduğumda amcam yanımdaymış:( sanırım anne karnında yaşamı reddedenlerden olabilirim. Boyun ondan kısa ve ben o yüzden bunca zaman çekinik ve stresli gergindim. Şimdi bunu farkedip kendim düzeltiyorum. Herşey değişir.

Bybrq 06-05-2010 10:14 PM

teşekkür ederim umarım herşey gönlünce olur

4/30 daha 4.günden uzamışım gibi hissediyorum 1.68 olduguma o kadar cok inanıyorumki ama ölçmeyecegim 26gün sonra ölcecegim cok güzel gidiyor uzama =)

Bybrq 07-05-2010 11:42 PM

5/30 egzersiz yapamadım bugünde imgelemede yapamayacagım ama uzamaya devam =)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:48 AM.