![]() |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü Alıntı:
hiç yapmadım pilates izlemedimde nasıl birşey bilmiyorum duydum ama hiç görmedim y789 kacta oluyor gerçi salı sabah 7de ckıyom aksamm 11degeliyorum ne ara izliyecem tuh788 |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü hmm 10 ,.30 da başlıyor ama internetin sınırsızsa netten de seyredebilirsin |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü Alıntı:
Alıntı:
İLK Günkü calısma bitmiştir uzamaya devam derty (1/30) |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü 2/30 =) uzamaya devam |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü 3/30 egzersiz ve imgeleme yapamadım :( |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü Günlüğün hep güzelliklerle dolup taşsın sanada faydası olsun ve bol bol uza:) Ben 155im eskisi kadar takmıyorum. |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü Bu arada yaşım 30 ama zaman kavramına inanmadığımdam istersem 13teki halimi gözümün önüne getirip geçmişte yemediğim şeyleri yerim ve içmediğim tüm sütleri içerim ve dahada geçmişe gidip kim bana sen kısa olacaksın dediyse o anı bulup değiştiririm:)))) Bence geçmişte minyon olmayı seçmişim ondan böyleyim yoksa abimlerin ikiside 180le 190 arası üstelik annem bile uzun benden. |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü Bunun anne karnındayken bile etkisinde kalmış olablirim. Annem beni istememiş düşeyim diye ip atlamış babama kızıp. Çok stresli günler yaşamış. Son anda masadan dönmüşüm doktor belki buda kız olur almayalım demişte öyle doğmuşum. Babam okadar yoğunmuşki ben doğduğumda amcam yanımdaymış:( sanırım anne karnında yaşamı reddedenlerden olabilirim. Boyun ondan kısa ve ben o yüzden bunca zaman çekinik ve stresli gergindim. Şimdi bunu farkedip kendim düzeltiyorum. Herşey değişir. |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü teşekkür ederim umarım herşey gönlünce olur 4/30 daha 4.günden uzamışım gibi hissediyorum 1.68 olduguma o kadar cok inanıyorumki ama ölçmeyecegim 26gün sonra ölcecegim cok güzel gidiyor uzama =) |
Cevap: ByBrq Uzama Günlüğü 5/30 egzersiz yapamadım bugünde imgelemede yapamayacagım ama uzamaya devam =) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:48 AM. |