![]() |
meninje'nin günlüğü :) Sevgili Günlük; 2 Nisan 2008 itibariyle tanıştım "hayatımdeğişti" ile... Yani henüz 3. günümdeyim. 3 gündür yoğun şekilde sitedeki yazıları takip ediyor, kafama takılanları araştırıyor soruyor, arada katkıda bulunmaya çalışıyor ve pek tabiki telkinli müziklerimi dinliyorum:) Siteyi ilk keşfettiğimde hazine bulduğumu düşündüm ve hatta öylesine büyük bir histi ki bu, hazinemi kimselerle paylaşmak istemediğim hissine kapıldım:) aslında bu paylaşmaktan kaçmak değil fazla kişiye ulaştıkca sitenin kalitesi düşebilir, birileri bu tarz şeylerden haberdar oldukca ticari amaçlı suistimaller başlar, basın dahil birçok yerde ve ortamda haksız ve yersiz eleştirilere maruz kalınır vs vs hissiydi beni buna iten şey. Ancak sanıyorum temelinde yatan şey, elimi attığımı kurutmaya başlamak önyargısından kurtulmak için buradayım ve bu önyargı sayesinde aman bari buna birşey olmasın, aman bari bu uygulamaları engelsiz sonuna kadar vardırabileyim hissi bana bunu yaptırdı... Biliyorum... Ve tabi ki olumlu olan herşeyi anında paylaşmakla birçok kez yaşadığım; olumsuz düşüncelere maruz kalıp elimde olanı sebepsizce kaybetme korkusu... 3 gün içinde neler mi oldu; açıkcası sadece geleceğe daha güvenli bakabileceğimi hissediyorum. (gördüğün gibi bakıyorum bile diyemiyorum:( ) Bu uygulamaların işe yarayacağına eminim. Burada kişisel gelişim, özgüven vs adına öğrendiğim çok daha farklı teknikler oldu. Bunları da telkinlerle birleştirmeyi çok istiyorum. Ancak henüz okadar yaşamın dallarına tutunabilmeyi başaramadım sanıyorum. Zamana ihtiyacım var. Burada onunda üstesinden geleceğimi biliyorum. Ertelemeyi bırakarak güvenle istekle ve en önemlisi inanarak farklı uygulamalara kapılarımı açabilmem için önce telkinlerle biraz kendime gelmem gerekiyor sanıyorum. Belkide hayatım boyunca aradığım o ışık buradadır... Belkide derken gülümsüyorum çünkü eminim:) Işık burada... sadece birazcık sabır ve sadece zaman... Baş ağrısı, bulantı, susama vs. tarzı belirtileri çok belirgin yaşamadım. Ancak aşırı yorgunluk hissi, beynimde ağırlık sabahları son günlerdeki uykudan uyanma işkencelerinin azalması, fazla yemek yeme isteğinden vazgeçme gibi belirtiler var. çok derinden ve yavaşta olsa daha umutlu ve daha mutlu olma isteği ve duygusuda var :) Şimdilik bu kadar günlük. Bu siteye emeği geçen başta Atakan Bey'e, shamanic'e, hayalayaz'a, nurhanza'ya ve emeği geçen herkese minnetimi ve hayranlığımı ifade edebileceğim kelimelerin henüz icat edilmediğini düşünüyorum:) Gelişmelerle hep burada olacağım sevgili günlük... ttli3 ttli3 ttli3 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) http://img388.imageshack.us/img388/7484/66nh7nn3.gif http://d21c.com/AnnesPlace/Flowers-2/RosesL.gifmerhabalar meninje.. günlüğün hayırlı olsun canım.. http://www.artie.com/20040719/arg-bo...otepad-url.gif dilerim kısa sürede hedeflerinin gerçekleştiği.. başarılı.. mutlu.. huzurlu.. yaşamının haberlerini bizlerle paylaşırsın.. sevgiler.. http://img211.imageshack.us/img211/1...terbouq1ii.gif |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Çoook teşekkür ederim shamanic kiss3 Nedense hayatımdeğişti.com demektense "umut evi" demek geldi içimden şimdi bu ortama:) Umut evinde gezerken her dönemeçte seninle karşılaşmak çok güzel emin ol:) İnanılmaz güzel bir enerjin var. Yaklaşımın, samimiyetin, olumlu tavrın, herşeye rağmen olan gülümsemelerin, cevapların, bilgin... herşeyinle tender45 İyiki sende umut evinin bir parçasısın. İyi ki varsın hismiley |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) hoşgeldin meninje günlüğün hayırlı olsun... |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) günlüğünüz hayırlı olsun...hoş geldiniz... thumbsanim http://i159.photobucket.com/albums/t...laxin/3836.gif |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) özlem ve suzzy sizlere de çok teşekkürler ttli3 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) canım benim günlüğün hayırlı olsun, baharda gelmişsin aramıza, baharı severim bende baharda geldim..belkide bu yüzden çok hızlı geliştim ve değiştim..daha iyi gelişmeler sende olsun..kendini neye hazır hissediyorsan onu yap ama bahar rehavetinede kaptırma kendini olurmu canım..biz hepimiz senin yanındayız saygılı sevgiler |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Teşekkür ederim hayalayaz ttli3 Umarım bende baharla birlikte yenilenirim ve yeşerir umutlarım. Umutlarımızın gerçeğe dönüştüğü daha nice baharları da burada birlikte kutlarız. Seni sitedeki sabırlı takiplerin ve yazılarından dolayı, kurduğun empatiyle her gönüle girişinden dolayı kutluyorum hayalayaz tender45 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Sevgili Günlük; * Bu gece okadar net okadar anlaşılır ve akılda kalıcı rüyalar gördümki sinemada uyumuş gibiyim:) super * Yeme isteğimin azaldığında eminim artık. (Ancak buna meşhur 5 bir yerde çayınında etkisi vardır sanıyorum:) ice1 * sabahları artık çok daha dinç ve her zamankine göre daha erken uykumu almış olarak uyanıyorum cilgin897 * Yüzümde sürekli bir tebessümle dolaştığımı farkediyorum girlhaha *Birçok kişisel gelişim kitaplarından seminerlerinden sonra hissettiğim şeyi (ama daha kalıcı olacağına yürekten inanarak) hissediyorum; İçimdeki çocuk uyandı ttli3 * Dün umut evinin (bu sitenin) ana sayfasında 3 gündür farketmediğim bölümler farkettim. Bunu başka bir konuda yazdığım için detaya girmeyeceğim burada ama gerçekten çok enteresandı çoookkk... Yani sanıyorum içimde ki bulanıklılık dağıldıkca dış dünyaya da daha duyarlı olmaya başladım hismiley |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Sevgili Günlük; Bugün ilk kez müziklerimden ayrıydım. son yarım saattir dinleyebiliyorum ancak. Ancak artık geceleride dinleyeceğim için mutluyum ttli3 (Bu arada bazı arkadaşlarımız geceleri kulaklıkla uyuyamadıklarından vs gibi problemlerle dinleyemediklerini yazmışlardı. Ben bulduğum yöntemi söylersem belki sizlerinde işine yarayabilir: mp3 player imi kulaklık takılıyken sonuna kadar sesini açarak başucuma koyacağım. ses gayet rahat duyuıluyor. Hem gece olduğu için fazla bile gelebilir ses:) Sizde aynı yöntemi kullanabilirsiniz) * Bu gün yüzümdeki gülümsemeler devam etti * Eskiden tepkilerimin farklı olduğu şeylere artık daha farklı tepkiler vermeye başladığımı görüyorum. Daha anlayışla daha gülümseyerek, daha rahat, söylesem ne olacak ki demeden konuşarak... * Zaman zaman fazla duygusal oluyorum iki gündür. Ufak bir olayda gözlerimin dolduğu olabiliyor. * Yavaş yavaş kimseler duymasın egomdan kurtulup umut evini başkalarıyla paylaşmaya başladım. Şimdiye kadar aldığım tepkiler son derece olumlu ve hemen deneyeceğim yönünde:) |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Sevgili Günlük; * Diğer arkadaşlarımda yaşıyor mu aynı şeyi bilemiyorum ama ben telkinleri dinlerken ve özellikle sonrasında, sanki birileri bana birşey söylüyormuş gibi sürekli kendi kendime "peki", "olur", "tamam" şeklinde onaylama kelimeleri söylüyorum neseli56 * Bugün 7. günüm. Ancak dün saatlerce telkinleri dinledikten sonra gecede devam edince yani toplamda 20 saate yakın dinleyince artık fena oldum. Çok sıkıldım. Ve bir arkadaşımızın zaman zaman 1-2 gün ara vermenin bu tarz telkinlerde daha etkili olduğunu okuduğu konusunda ki mesajından sonra bende bunu yapmaya karar verdim. Bu gün ve yarın telkinlere ara super |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Sevgili günlük; * 2 gündür telkinleri dinlemeye ara verdiğimi yazmıştım. Bugünden itibaren başladım tekrar. bu süreçte çok belirgin olmasa da aslında telkinlerin hayatımı yavaştan yavaştan değiştirmeye başladığını hissettim. * Dün uzun zamandır içime ataraf doşveeer dediğim bir konuda benim için önemli birisiyle çok sesli tartışma yaşadım. Öncesinde herzamanki halimden de sakin bir tavırla karşı tarafın birilerine anlattıklarına gülümseyerek kulak misafiri oldum. Ama öyle bir an geldi ki ardı ardına hışımla öfkeyle yılların acısını çıkarırcasına bağırarak cümleler sarfedip sustuğumu farkettim:( Herkes tummuştu ben sustuğumda. Bunları daha önceleri söyleyemiyormuydum? Evet tabiki söylüyordum. Ancak bu kadar net bu kadar vurgulayarak bu kadar içimin yandığını hissettirerek söylememiştim... Ve bu kadar sesli:( ... En sevmediğim ve telkinler sayesinde en çok kurtulmak istediğim şey tartışmalar esnasında yüksek sesli olmamdı. Her heyecanlı anımda olduğu gibi böyle zamanlardada sesimi kontrol edememek beni üzen şeylerden biridir. Dün de aynı şeyi yaşadım. Ve söylediklerimden değil sadece ses tonumdan dolayı saygı sınırımı zorladığım için suçluluk duydum. Suçlulukla "oh iyi ettim" duygusu med cezirler yaşarken yüreğimde tansiyonumun bile saatlerce zirvede olduğunu hissederek geçirdim. Zordu gerçekten bu keşmekeşlikte rahat olmaya çalışmak... Sonunda açtım nefes teknikleriyle rahatlama yöntemlerini ve sırayla denemeye başladım. İnanılmaz rahatladım ve sakin bir gece geçirerek uyudum:) Sabahta herşeyi unutmuş olarak gülümseyerek uyandım:)) Dedimya rahatsız eden şey asla patlama noktası değildi. Bu bilakis beni çok rahatlattı. Rahatsız olduğum tek şey saygımı yitirmeye ödümün koptuklarına saygısızlık boyutunda yüksek sesle konuşmaktı. Ancak bunun bu geçiş döneminde normal olduğunu düşünerek rahatladım:) Ve mutluyum ttli3 * Hayatımda ne yaşarsam yaşayayım, şimdi ki halimden çok daha zor anlardayken bile zaman zaman hayatımın penceresi sebepsizce açılır ve içeriye umut ışığı dolarak bir süreliğine beni gülümsetirdi. Ancak birkaç aydır bu duyguyu çok özlediğimi ve neler oluyor dediğimi hatırlıyorum. İşte telkinlerden sonra o pencere aralanıyor ve cılızda olsa o ışık sızıyor yüreğime hayatıma:) İyi ki varsın "umut evim" smiliyface |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Sevgili günlük; * Özellikle bugün yüzümde ki gülümseme öylesine sabit ve net ki ben bile kendimden şüphe etmeye başladım, kahkaha atasım var yaaa idea3 * Dün bir yazı ile kendimi anlatmam gerekiyordu. Yazımı bitirip okuduğumda kaç yerde kendime güvendiğimi vurgulaşım görünce koptum aa34 Bu kadarı da fazla ama aaaa wave Herşey yolunda ve herşeyin çok daha iyi olacağını biliyorum. 2 haftamı doldurmak üzereyim. ozaman daha da heyecan verecek bu iş t678 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) selam meninje bende senin gibi telkinlerle kendimdeki değişimleri izliyorum.bende bu gün 3.gün sigarayı bıraktım bu çok ani bir karardı .nasıl verdiğimi bu kararı hala çözemedim ama telkinlerin etkisi bu bence |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) bu gün bende bir patlama yaşadım açıkcası normalde sesiz kalacağım konulara hiç çekinmeden dan dun tepki verdim bağırdım sinirlendim tek fark ettiğim beynim çok meşkul sürekli birşeyler düşünüyorum ama anlamlandıramıyorum bu arada günlüğün hayırlı olsun :) |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) tatlıcadı ve serpil ikiniz de hoşgeldiniz sefalar getirdiniz sayfama tender45 Evet tatlıcadı bu tazr parlamaların normal olduğunu bende yaşayarak öğrendim. Serpilcim sigarayı bırakman muhteşem bir olay wave Seni yürekten kutluyorum. Ve lütfen sigara bölümünde ki kutlamalar kısmına bir sayfa aça kendin için diyorum, hemen kutlamalara oradan devam edelim smileydance |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Alıntı:
canım kilo verme ve ego mp3 lerini birlikte dinle inan zor konsantre olan ben hiç diyet diye düşünmezken bir anda kendiliğinden yapmaya başladım "tabi mp3 lerden sonra ttli3" ne açlık ne zorunluluk hissediyorum keyif alıyorum hatta ne 1 kibrit kutusu peynir ne 300 gr erik derdindeyim vucut neyi ne kadar istiyorsa o kadar yiyorum az önce tartıldım 2 kılo vermişim 3 günde ama spor da yapıyorum düzenli ttli3 diyorum ya içimde ki bir ses bana sürekli neyi istersem başarabileceğimi söylüyor ttli3 sende vakit kaybetme dene eminim sonuç alıcaksın canım tüm hayallerin gerçek olsun kiss3 |
Bugün 2 haftam bittiği için artık diyetide ekledim liste. Üstelik diyette new age müzüğine bayıldııımm.. Liste yaptım güya ama dönüp dönüp onu dinliyorum y789 Göreceğiz ne derece işe yarayacağını. Gerçi bugün başka şeylerden zaten iştah falan yokta utananadam Evet sevgili günlüğüm bugün başka bambaşka bir gün... Rabbim sonunu hayır eylesin... 96 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) "kilo verme" ile birlikte "ego" yu da dinlemeyi unutma herşey gönlünce olsun güzel olsun amin kiss3 |
Benim listemde ego+suçluluk+kendine güven+erteleme+diyet var. sadece adetleri farklı hepsinin. mesela suçluluk artık 1 tane. ama ego 4 tane... hismiley |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) ben suçluluk dinlemiyorum daha doğrusu dinleyemedim yanlış olmuyodur umarım ::) sadece kilo +ego dinliyorum acaba dinlemem gerekiyormu "suçluluğu" 1 kere denedim çok gerdi beni ::) |
Senin rahatsız olman mevzusuna gelince; Bu siteyle tanıştığımdan beridir yaptığım gözlem sonucunda mantığım şunu diyor bana; Eğer gerçekten ötelediğimiz derinlere attığımız bir duygu hakkında telkin dinliyorsak (mesela suçluluk duyduğumuzu farkında bile olmadığımız bir konu varsa ve suçluluk dinleniyorsa) bu durumda bu müziklere karşı vucut daha çok tepki veriyor. Senin yaşadığın şeyinde böyle birşey olduğunu düşünerek farklı müzik alternatiflerini deneyerek en rahat dinleyeceğin suçluluk telkinini seç ve başlangıçta zorda olsa dinlemeye devam et derim. Tabiki bu benim yorumum, üstatlara sormak lazım birde sapkal89 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) doğru diyorsun aslında kendimi suçlu hissediyorum dün farkettim bunu oğluma karşı onu zorunlu olarak babasından ayırdığım için üstelik bunu kendi babam için yaptığımdan (rahatsızlığından dolayı malum)çok gerilsemde bu gün başlayacağım dinlemeye teşekür ederim ilgin için iyiki varsınız hepinizzzzzzzzzzz kiss3 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) darısı başımıza, ben yaklaşık 2 yıldır o şeytanı bildiğim halde kendimi suçluyordum, yanlış algılıyorum, o iyi diye diye kendimi köleleştirdim, ben iyiyim, umut evi en iyinin en çok sevgiyi ve güzellikleri hakedenin ben olduğumu gösterdi saolun |
işte olay budur b456 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) canım çok sevindim seni mutsuz eden "küçük şeytanını" bulduğuna eee bulduğuna göre yok etmekte elinde ve ben senin bunu başaracağınada inanıyorum dualarım seninle dilerim sende benim gibi günlüğüne , ağlamak yerine kocaman bir gülümseme yazarsın smiliyface kiss3 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) meninjecim yeni okudum yazdığın güzel satırlarını.. utananadam http://img64.imageshack.us/img64/242...guerite0pp.gifyanımızda olduğun için ve bu güzel haberini bizlerle paylaştığın için teşekküler.. thumbsanim geçenlerdeki dalgalanma dönemim umarım son buldu ve mutluluğunun içinde akmaya devam ediyorsundur... sevindirici gelişmelerini merakla bekliyorum.. sen kendini çok iyi analiz edebilen bir yapıya sahipsin.. super onun için yürekten inanıyorumki meleğin ile işbirliği yaparak sorunlarına kalıcı çözümler üreteceksin... http://img100.imageshack.us/img100/9233/angely20ym.gif http://www.loeckchen07.de/assets/ima...derschoen1.gif sevgiler.. kiss3 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) çok teşekkür ederim shimanic çok teşekkür ederim kiss3 kiss3 kiss3 Sözlerinle beni nasıl yüreklendirdiğini bir bilsen tender45 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) aynı şeytan bendede var... hep güzel vaatlerle kandırıp duruyor ama bende yeneceğim onu... paylaşım için teşekkürler... smiliyface |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Meninje hoş geldin.Nerelerdesin ne zamandır? |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Ay ne güzel böyle karşılanmak:)) teşekkür ederim canım ya. Aranmak, yokluğunun hissedilmesi... Haklısın yokum ortalarda:( biraz kayıp, biraz sessiz, çokta bedensel yorgun:( Öyle kaybolmak geliyor içimden bu aralar galiba... Bu arada seni msn den silmişmiyim ben yaa, şimdi baktım da göremedim listemde utananadam Senin rüyana dair bir gelişme yok canım herşey aynı 4897 Güzel rüyalarını bekliyorum ;) |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Evet silmişsin.Üstüne üstlük engellemişsinde.Neyse canım önemli değil o.Ben seni çok merak ettim neler oldu diye.Malum ulaşamadım da.Ama iyi olduğuna çok sevindim.Canım valla o günden sonra hiç birşey olmadı.Sana anlattım ya bitti bir daha.Sen gözünü açık tut bakalım.Umarım kaçmamıştır fırsat.Bir daha kaybolma emi?Yakında geliyorum Ankara'ya.Sabah kahvemizi içerken anlatırız biraz. smiliyface |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Ya canım çok çok özür dilerim, gerçekten çok utandım şimdi terli345 utananadam utananadam utananadam Benim o msn bir forum sitesine ait olduğu için bir ara tanımadıklarımı temizlemiştim utananadam sana hemen ulaşıyorum öm den. Ankara ya tabiki bekliyorum. Zevkle kahve içeriz karşılık :) |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Nekadar gerilerde kalmışsın zor buldum seni güzel gözlü güzel insan senide çok sevdiklerimin arasına kattım .Seni görünce önce gözlerine bayıldım hep özellikle yeşil gözlü insanlara bayılırım .Tamda karşımdaydın her baktığım da güzel gözlü güzel bakışlı bir insan görmek çok hoştu.Arkadaşlarınıda senin kadar çok sevdim paylaşımlarınızı bekliyoruz. kiss3 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Ablacım çok teşekkürler tender45 Emin ol duygular tamamen karşılıklı. Okadar güzel bir elekttiriğin vardı ki, o kadar içten ve samimiydin ki seni sevmemek seni izleyip yüzümde gülümseme oluşturmamak imkansızdı zaten:)) girlhaha İyi ki sen de vardın yeni tanıdıklarım arasında. Ve tabiki birde şirine kızın sung66 Bundan sonra günlüğümü yazarken senin okuyacağını bilerek yazacağım aa34 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Canım hoşgeldin.Nasıl geçti tatilin.Ne derler yediklerin içtiklerin sana kalsın,neler gördün onları anlat. kiss3 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) hayal ablacım sende bu yürek oldukca hissedersin işte böyle :) Redfrower canımın içi bak geldim işte. Evet artık aranızdayım. Sadece artık uyumam lazım:) o Yüzden yazamıyorum şu an. Daha sonra döneceğim super |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Sevgili Mustang ablacım :) beni en rahat burada bulacağını bildiğim için buraya yazmayı yeğledim b456 Ve canım Hayal ablam, Sevgili redflowers... Hepinizi ne kadar özlediğimi farkettim birden:) Aslında Hayal ablamın dediği gibi hep aranızda dolaşıyorum. Ancak iletişime geçme konusunda biraz tembellik biraz isteksizlik var galiba :( Bu durum birkaç aydır hakim bende. Okadar durağan bir seyir izliyorki yüreğim. Birçok kez hiçbirşey yapmak istemiyorum ve sürekli erteliyorum. (ertelemetelkinini dinliyorum merak etmeyin:) Garip bir kaçış sanki benimkisi. Siteye giriyorum ama sadece mesajlarıma yazılan cevapları açıp bir ikisini tıklıyıp okuyorum. Yazmayı çok seven birisiyim asncak ne buraya ne başka şekilde yazmıyorum uzunca bir zamandır. Okumak istiyorum ama okumuyorum. internet bile artık aciz kaldı yanımda:)) İnanın açıyorum ama neye bakacağımki gibi bir hal sarıyor her yanımı. Msn deseniz çok istisna online oluyorum. Bu durumu enerji düşüklüğü olarak yorumluyorum aslında. Hayatımdaki durağanlık bunu yaptırıyor sanıyorum. Yoksa çok şükür sıkıntım derdim yok. Bu durumdan hoşnut değilim tabi ki ancak değiştirmek için de bir çabam veya girişimimde yok. Hatta daha kötüsü isteğimde yok:( Ayy yazınca insan kendini tanınlayınca oturup ağlayası geliyor haline :))) ne olmuşum ben böyle ya... Acaba sizden biraz enerji yüklemesimi istemem lazım dusun smiliyface İyi ki varsınız yaa... Hepinizi ve bu siteyi çook seviyorum... |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Canım hayal ablacım çok haklısın şu ara dışarıdayım, herşeyin dışında... Uzaktan izlemedeyim hayatı, hayatın içindekileri... Geçecek biliyorum... sizlerinde desteğiyle geçecek kiss3 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Ben seni nerede bulursam sana nasılsın diye sorarım .Biraz yazın verdiği rehavete var tabii ama çok uzun sürmesin bizi kendinden mahrum bırakma seni seviyoruz. kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:56 AM. |