Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   meninje'nin günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5461-meninjenin-gunlugu.html)

meninje 09-09-2008 12:06 AM

Ynt: meninje'nin günlüğü :)

Çok teşekkür ederim Serpil ablacım :) Belki de öyledir... Ben de seni çook seviyorum.

[ Orta okulda ki müdürümüzün bir öğretisi hiç kulağımdan çıkmadı. Demişti ki "çocuklar kalpten kalbe bir yol vardır lafı neyi anlatır bilir misiniz; Bir insan karşıda ki başka bir insana gerçek anlamda ne hissederse, kesinlikle karşıda ki de ona aynı duyguyu hisseder. Yani şüpheyse şüphe, hoşnutsuzluksa hoşnutsuzluk, sevgiyse sevgi... Hemde aynı oranda" ... İşte o günden beridir bu öğretiyi kendi çevremde ki herkes için test ettim. Sonuç %100 doğruydu... Bu yüzden de hiçbir zaman şu kişi benim için ne düşünüyor diye düşünmedim, ben onun için ne düşünüyorsam o da aynısını düşünüyor biliyorum dedim :) (Bu arada bu tesbite kimileri hayır ben inanmıyorum diyebilir. Çünkü onlar karşılıksız aşk yaşamışlardır:) Oysa aşk herşeyin dışındadır, aynen burada da olduğu gibi..... Karşıda ki de sizi aynı oranda seviyordur ancak sizinki gibi aşk değildir, sevgidir onunkisi.... Anlayabilenlere selam olsun;) Sevgi ve aşkı birbirine karıştırmadığınız sürece Bu öğreti hayatınıza yön verecektir. Ve daha önemlisi sizi sevmediğini düşündüğünüz bir kişi için üzülmek yerine onu sevmeyi deneyeceksinizidir ;) ;) emin olun sonuç daima olumludur :) ]
Ben de seni seviyorum Serpil ablacım ttli3

comte 09-09-2008 12:13 AM

Alıntı:

meninje Nickli Üyeden Alıntı

[ Orta okulda ki müdürümüzün bir öğretisi hiç kulağımdan çıkmadı. Demişti ki "çocuklar kalpten kalbe bir yol vardır lafı neyi anlatır bilir misiniz; Bir insan karşıda ki başka bir insana gerçek anlamda ne hissederse, kesinlikle karşıda ki de ona aynı duyguyu hisseder. Yani şüpheyse şüphe, hoşnutsuzluksa hoşnutsuzluk, sevgiyse sevgi... Hemde aynı oranda" ... İşte o günden beridir bu öğretiyi kendi çevremde ki herkes için test ettim. Sonuç %100 doğruydu... Bu yüzden de hiçbir zaman şu kişi benim için ne düşünüyor diye düşünmedim, ben onun için ne düşünüyorsam o da aynısını düşünüyor biliyorum dedim :) ]

Seviyorsan, bil ki seviliyorsun der Mevlâna.

Aynen katılıyorum. super

meninje 09-09-2008 12:19 AM

Hoşgeldin sayfama Mehmet :)

Benim gibi düşündüğüne sevindim. Umarım hepimiz gerçekten sevmeyi öğrenenlerden oluruz ki, yeryüzünden kin, nefret, haset, sevgisizlik ve hoşgörüsüzlük kalkar... ark5

comte 09-09-2008 12:22 AM

Teşekkür ederim Ablacım. sung66

Kalıcı olan tek şey sevgi ve hoşgörüdür zaten.

Kin, nefret, haset gibi düşünce ve duygular, hem insanı yer bitirir, hem daima kaybettirir. super

Novos 09-09-2008 12:26 AM

Alıntı:

Çok teşekkür ederim Serpil ablacım :) Belki de öyledir... Ben de seni çook seviyorum.

[ Orta okulda ki müdürümüzün bir öğretisi hiç kulağımdan çıkmadı. Demişti ki "çocuklar kalpten kalbe bir yol vardır lafı neyi anlatır bilir misiniz; Bir insan karşıda ki başka bir insana gerçek anlamda ne hissederse, kesinlikle karşıda ki de ona aynı duyguyu hisseder. Yani şüpheyse şüphe, hoşnutsuzluksa hoşnutsuzluk, sevgiyse sevgi... Hemde aynı oranda" ... İşte o günden beridir bu öğretiyi kendi çevremde ki herkes için test ettim. Sonuç %100 doğruydu... Bu yüzden de hiçbir zaman şu kişi benim için ne düşünüyor diye düşünmedim, ben onun için ne düşünüyorsam o da aynısını düşünüyor biliyorum dedim :) (Bu arada bu tesbite kimileri hayır ben inanmıyorum diyebilir. Çünkü onlar karşılıksız aşk yaşamışlardır:) Oysa aşk herşeyin dışındadır, aynen burada da olduğu gibi..... Karşıda ki de sizi aynı oranda seviyordur ancak sizinki gibi aşk değildir, sevgidir onunkisi.... Anlayabilenlere selam olsun;) Sevgi ve aşkı birbirine karıştırmadığınız sürece Bu öğreti hayatınıza yön verecektir. Ve daha önemlisi sizi sevmediğini düşündüğünüz bir kişi için üzülmek yerine onu sevmeyi deneyeceksinizidir ;) ;) emin olun sonuç daima olumludur :) ]
Ben de seni seviyorum Serpil ablacım ttli3

valla elektrik alınıyor, hissedebiliyorsunuz, zaten telkinlerin etkisiyle, kim bana karşı ne düşünüyor, çok iyi alabiliyorsunuz. artı bir de elektrik de gönderebiliyorsunuz. çok güzel bir yazı olmuş super smiliyface

meninje 09-09-2008 12:30 AM

Teşekkürler novosibir :)

Elektrik gönderme mevzusu ilginç gerçekten 44

Bunu nasıl yapacağımı öğreninceye kadar "Ne hissediyorsam onu hissediyor" düşüncesinden yola çıkmaya devam edeyim iyisimi :)

Novos 09-09-2008 12:41 AM

ilk yazımı yazarken, sana demin elektrik gönderdim, bilmiyorum aldın mı? dusun smiliyface

meninje 09-09-2008 12:44 AM

dusun dusun dusun

Tarifi mümkünse, tarif edersen belki alıp almadığımı ölçebilirim 4897 Ancak ben bir farklılık hissetmiyorum 15 dakika önce ile şimdi arasında pc05

Novos 09-09-2008 12:47 AM

sana sevgi gönderdim, böyle bir elektrik içimden geldi ttli3

meninje 09-09-2008 12:48 AM

Aldım kabul ettim sevgili novosibir, teşekkür ederim tender45

shamanic 09-09-2008 02:00 AM

Alıntı:

http://www.multimsn.net/images/g17.gif
merhabalar meninjecim.. t678

bende epeydir yoktum yeni geldim .. günlük bölümlerini okumaya başladım ilk sen çıktın kısmetime.. ark5

yazını okuyunca daldım eskilere doğru .. bi an aynı okuldamı okuduk diye düşünürken şehirlerimizin farklı olduğu geldi aklıma.. ttli3
benim de ortaokulda ki müdürümden çok üzüntülü olduğum bir günde dinlediğim ve yoluma ışık olan hikayelerden biridir..

farklı zamanlarda yaşasak da.. ayrı hikayelerin başrol oyuncaları olsakta bazen çok tanıdık anlar yaşarız..
bu da onlarsan biri oldu benim için.. yollarımızın sevgiyle aynı kelimelerde kesiştiğini bilmek..

inzivalar genel olarak yenilenme dönemlerimizdir..
eğer bu süreçte yaşadıklarını öğrendiklerini değerlendirebilecek berraklığa sahipsen bu süreç olumlu anlamda işliyor demektir..
ancak bu durum seni geriye doğru çekiyorsa orada dur diyerek istesende istemesende aramızda bulunmaya gayret et lütfen..

herşeye rağmen seni ileriye taşıyacak pozitif ortamlarda bulunmanda yarar var..
seyredeceğin filmler okuyacağın kitaplar yapacağın sohpetler yarınına atacağın güzel tohumlar olsun..

elimizdeki güzel tohumları senin tarlana ekmek için sevgiyle bizlerde daima yanında oluruz..

http://www.multimsn.net/Forum/images...es/akif/31.gifsevgiler..

meninje 09-09-2008 10:51 PM

Çok teşekkür ederim shamanic. İnan senide hep gözüm arıyordu. İyi ki geldin ttli3

Kim bilir belki de aynı öğretmenden bahsediyoruzdur:) Benim babam memur olduğundan ben Türkiyenin her yerinde yaşama şansı buldum. Yine bir hocamın dediği gibi "memur çocuğu yuvarlanan taş gibidir yosun tutmaz" derdi :) Benim kisi o hesap... Özellikle okul hayatım. Ancak çok güzel yanlarıda vardı tabiki. Bahsettiğim hocam Bursa/Harmancıkta ki okul müdürümdü. Türkçe öğretmeniydi. Adı da Mehmet ....(soyadı neydi yaa:( )

Yazdıklarını kesinlikle dikkate alacağım şaman. Ben geriye gittiğimi düşünmüyorum. Sadece ileriye de gitmiyorum dusun Böylesine garip bir hal işte ne diyeyim :) Ancak bu dönemi tavsiyelerin doğrultusunda değerlendirmeye çalışacağım söz super

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:48 AM.