![]() |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Ay ne güzel böyle karşılanmak:)) teşekkür ederim canım ya. Aranmak, yokluğunun hissedilmesi... Haklısın yokum ortalarda:( biraz kayıp, biraz sessiz, çokta bedensel yorgun:( Öyle kaybolmak geliyor içimden bu aralar galiba... Bu arada seni msn den silmişmiyim ben yaa, şimdi baktım da göremedim listemde utananadam Senin rüyana dair bir gelişme yok canım herşey aynı 4897 Güzel rüyalarını bekliyorum ;) |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Evet silmişsin.Üstüne üstlük engellemişsinde.Neyse canım önemli değil o.Ben seni çok merak ettim neler oldu diye.Malum ulaşamadım da.Ama iyi olduğuna çok sevindim.Canım valla o günden sonra hiç birşey olmadı.Sana anlattım ya bitti bir daha.Sen gözünü açık tut bakalım.Umarım kaçmamıştır fırsat.Bir daha kaybolma emi?Yakında geliyorum Ankara'ya.Sabah kahvemizi içerken anlatırız biraz. smiliyface |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Ya canım çok çok özür dilerim, gerçekten çok utandım şimdi terli345 utananadam utananadam utananadam Benim o msn bir forum sitesine ait olduğu için bir ara tanımadıklarımı temizlemiştim utananadam sana hemen ulaşıyorum öm den. Ankara ya tabiki bekliyorum. Zevkle kahve içeriz karşılık :) |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Nekadar gerilerde kalmışsın zor buldum seni güzel gözlü güzel insan senide çok sevdiklerimin arasına kattım .Seni görünce önce gözlerine bayıldım hep özellikle yeşil gözlü insanlara bayılırım .Tamda karşımdaydın her baktığım da güzel gözlü güzel bakışlı bir insan görmek çok hoştu.Arkadaşlarınıda senin kadar çok sevdim paylaşımlarınızı bekliyoruz. kiss3 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Ablacım çok teşekkürler tender45 Emin ol duygular tamamen karşılıklı. Okadar güzel bir elekttiriğin vardı ki, o kadar içten ve samimiydin ki seni sevmemek seni izleyip yüzümde gülümseme oluşturmamak imkansızdı zaten:)) girlhaha İyi ki sen de vardın yeni tanıdıklarım arasında. Ve tabiki birde şirine kızın sung66 Bundan sonra günlüğümü yazarken senin okuyacağını bilerek yazacağım aa34 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Canım hoşgeldin.Nasıl geçti tatilin.Ne derler yediklerin içtiklerin sana kalsın,neler gördün onları anlat. kiss3 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) hayal ablacım sende bu yürek oldukca hissedersin işte böyle :) Redfrower canımın içi bak geldim işte. Evet artık aranızdayım. Sadece artık uyumam lazım:) o Yüzden yazamıyorum şu an. Daha sonra döneceğim super |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Sevgili Mustang ablacım :) beni en rahat burada bulacağını bildiğim için buraya yazmayı yeğledim b456 Ve canım Hayal ablam, Sevgili redflowers... Hepinizi ne kadar özlediğimi farkettim birden:) Aslında Hayal ablamın dediği gibi hep aranızda dolaşıyorum. Ancak iletişime geçme konusunda biraz tembellik biraz isteksizlik var galiba :( Bu durum birkaç aydır hakim bende. Okadar durağan bir seyir izliyorki yüreğim. Birçok kez hiçbirşey yapmak istemiyorum ve sürekli erteliyorum. (ertelemetelkinini dinliyorum merak etmeyin:) Garip bir kaçış sanki benimkisi. Siteye giriyorum ama sadece mesajlarıma yazılan cevapları açıp bir ikisini tıklıyıp okuyorum. Yazmayı çok seven birisiyim asncak ne buraya ne başka şekilde yazmıyorum uzunca bir zamandır. Okumak istiyorum ama okumuyorum. internet bile artık aciz kaldı yanımda:)) İnanın açıyorum ama neye bakacağımki gibi bir hal sarıyor her yanımı. Msn deseniz çok istisna online oluyorum. Bu durumu enerji düşüklüğü olarak yorumluyorum aslında. Hayatımdaki durağanlık bunu yaptırıyor sanıyorum. Yoksa çok şükür sıkıntım derdim yok. Bu durumdan hoşnut değilim tabi ki ancak değiştirmek için de bir çabam veya girişimimde yok. Hatta daha kötüsü isteğimde yok:( Ayy yazınca insan kendini tanınlayınca oturup ağlayası geliyor haline :))) ne olmuşum ben böyle ya... Acaba sizden biraz enerji yüklemesimi istemem lazım dusun smiliyface İyi ki varsınız yaa... Hepinizi ve bu siteyi çook seviyorum... |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Canım hayal ablacım çok haklısın şu ara dışarıdayım, herşeyin dışında... Uzaktan izlemedeyim hayatı, hayatın içindekileri... Geçecek biliyorum... sizlerinde desteğiyle geçecek kiss3 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Ben seni nerede bulursam sana nasılsın diye sorarım .Biraz yazın verdiği rehavete var tabii ama çok uzun sürmesin bizi kendinden mahrum bırakma seni seviyoruz. kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:26 PM. |