![]() |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Sevgili Günlük; * Diğer arkadaşlarımda yaşıyor mu aynı şeyi bilemiyorum ama ben telkinleri dinlerken ve özellikle sonrasında, sanki birileri bana birşey söylüyormuş gibi sürekli kendi kendime "peki", "olur", "tamam" şeklinde onaylama kelimeleri söylüyorum neseli56 * Bugün 7. günüm. Ancak dün saatlerce telkinleri dinledikten sonra gecede devam edince yani toplamda 20 saate yakın dinleyince artık fena oldum. Çok sıkıldım. Ve bir arkadaşımızın zaman zaman 1-2 gün ara vermenin bu tarz telkinlerde daha etkili olduğunu okuduğu konusunda ki mesajından sonra bende bunu yapmaya karar verdim. Bu gün ve yarın telkinlere ara super |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Sevgili günlük; * 2 gündür telkinleri dinlemeye ara verdiğimi yazmıştım. Bugünden itibaren başladım tekrar. bu süreçte çok belirgin olmasa da aslında telkinlerin hayatımı yavaştan yavaştan değiştirmeye başladığını hissettim. * Dün uzun zamandır içime ataraf doşveeer dediğim bir konuda benim için önemli birisiyle çok sesli tartışma yaşadım. Öncesinde herzamanki halimden de sakin bir tavırla karşı tarafın birilerine anlattıklarına gülümseyerek kulak misafiri oldum. Ama öyle bir an geldi ki ardı ardına hışımla öfkeyle yılların acısını çıkarırcasına bağırarak cümleler sarfedip sustuğumu farkettim:( Herkes tummuştu ben sustuğumda. Bunları daha önceleri söyleyemiyormuydum? Evet tabiki söylüyordum. Ancak bu kadar net bu kadar vurgulayarak bu kadar içimin yandığını hissettirerek söylememiştim... Ve bu kadar sesli:( ... En sevmediğim ve telkinler sayesinde en çok kurtulmak istediğim şey tartışmalar esnasında yüksek sesli olmamdı. Her heyecanlı anımda olduğu gibi böyle zamanlardada sesimi kontrol edememek beni üzen şeylerden biridir. Dün de aynı şeyi yaşadım. Ve söylediklerimden değil sadece ses tonumdan dolayı saygı sınırımı zorladığım için suçluluk duydum. Suçlulukla "oh iyi ettim" duygusu med cezirler yaşarken yüreğimde tansiyonumun bile saatlerce zirvede olduğunu hissederek geçirdim. Zordu gerçekten bu keşmekeşlikte rahat olmaya çalışmak... Sonunda açtım nefes teknikleriyle rahatlama yöntemlerini ve sırayla denemeye başladım. İnanılmaz rahatladım ve sakin bir gece geçirerek uyudum:) Sabahta herşeyi unutmuş olarak gülümseyerek uyandım:)) Dedimya rahatsız eden şey asla patlama noktası değildi. Bu bilakis beni çok rahatlattı. Rahatsız olduğum tek şey saygımı yitirmeye ödümün koptuklarına saygısızlık boyutunda yüksek sesle konuşmaktı. Ancak bunun bu geçiş döneminde normal olduğunu düşünerek rahatladım:) Ve mutluyum ttli3 * Hayatımda ne yaşarsam yaşayayım, şimdi ki halimden çok daha zor anlardayken bile zaman zaman hayatımın penceresi sebepsizce açılır ve içeriye umut ışığı dolarak bir süreliğine beni gülümsetirdi. Ancak birkaç aydır bu duyguyu çok özlediğimi ve neler oluyor dediğimi hatırlıyorum. İşte telkinlerden sonra o pencere aralanıyor ve cılızda olsa o ışık sızıyor yüreğime hayatıma:) İyi ki varsın "umut evim" smiliyface |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Sevgili günlük; * Özellikle bugün yüzümde ki gülümseme öylesine sabit ve net ki ben bile kendimden şüphe etmeye başladım, kahkaha atasım var yaaa idea3 * Dün bir yazı ile kendimi anlatmam gerekiyordu. Yazımı bitirip okuduğumda kaç yerde kendime güvendiğimi vurgulaşım görünce koptum aa34 Bu kadarı da fazla ama aaaa wave Herşey yolunda ve herşeyin çok daha iyi olacağını biliyorum. 2 haftamı doldurmak üzereyim. ozaman daha da heyecan verecek bu iş t678 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) selam meninje bende senin gibi telkinlerle kendimdeki değişimleri izliyorum.bende bu gün 3.gün sigarayı bıraktım bu çok ani bir karardı .nasıl verdiğimi bu kararı hala çözemedim ama telkinlerin etkisi bu bence |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) bu gün bende bir patlama yaşadım açıkcası normalde sesiz kalacağım konulara hiç çekinmeden dan dun tepki verdim bağırdım sinirlendim tek fark ettiğim beynim çok meşkul sürekli birşeyler düşünüyorum ama anlamlandıramıyorum bu arada günlüğün hayırlı olsun :) |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) tatlıcadı ve serpil ikiniz de hoşgeldiniz sefalar getirdiniz sayfama tender45 Evet tatlıcadı bu tazr parlamaların normal olduğunu bende yaşayarak öğrendim. Serpilcim sigarayı bırakman muhteşem bir olay wave Seni yürekten kutluyorum. Ve lütfen sigara bölümünde ki kutlamalar kısmına bir sayfa aça kendin için diyorum, hemen kutlamalara oradan devam edelim smileydance |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) Alıntı:
canım kilo verme ve ego mp3 lerini birlikte dinle inan zor konsantre olan ben hiç diyet diye düşünmezken bir anda kendiliğinden yapmaya başladım "tabi mp3 lerden sonra ttli3" ne açlık ne zorunluluk hissediyorum keyif alıyorum hatta ne 1 kibrit kutusu peynir ne 300 gr erik derdindeyim vucut neyi ne kadar istiyorsa o kadar yiyorum az önce tartıldım 2 kılo vermişim 3 günde ama spor da yapıyorum düzenli ttli3 diyorum ya içimde ki bir ses bana sürekli neyi istersem başarabileceğimi söylüyor ttli3 sende vakit kaybetme dene eminim sonuç alıcaksın canım tüm hayallerin gerçek olsun kiss3 |
Bugün 2 haftam bittiği için artık diyetide ekledim liste. Üstelik diyette new age müzüğine bayıldııımm.. Liste yaptım güya ama dönüp dönüp onu dinliyorum y789 Göreceğiz ne derece işe yarayacağını. Gerçi bugün başka şeylerden zaten iştah falan yokta utananadam Evet sevgili günlüğüm bugün başka bambaşka bir gün... Rabbim sonunu hayır eylesin... 96 |
Ynt: meninje'nin günlüğü :) "kilo verme" ile birlikte "ego" yu da dinlemeyi unutma herşey gönlünce olsun güzel olsun amin kiss3 |
Benim listemde ego+suçluluk+kendine güven+erteleme+diyet var. sadece adetleri farklı hepsinin. mesela suçluluk artık 1 tane. ama ego 4 tane... hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:51 PM. |