Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

nurhanza devam ediyor

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri nurhanza devam ediyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tuluyhan Uğurlu Sevgililer Günü Konseri 14 Şubat Cumartesi günü saat 20:30'da Notre Dame De Sion Fransız Lisesi Konser Salonu'nda gerçekleşecektir. Konserle ilgili detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır. Biletix'de konser biletleri 56 YTL, 45 YTL, 34 YTL ve balkon 22 YTL'dir. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

nurhanza devam ediyor

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 11:54 PM   #211 (permalink)
Yüzbaşı
 
nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: tekirdağ,Çerkezköy
Mesajlar: 662
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart

Tuluyhan Uğurlu Sevgililer Günü Konseri 14 Şubat Cumartesi günü saat 20:30'da Notre Dame De Sion Fransız Lisesi Konser Salonu'nda gerçekleşecektir.

Konserle ilgili detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır.

Biletix'de konser biletleri 56 YTL, 45 YTL, 34 YTL ve balkon 22 YTL'dir.

Fan Club üyelerimiz için indirimli bilet fiyatları şöyledir:

1. Kategori: 56 YTL- İndirimli 40 YTL
2. Kategori: 45 YTL- İndirimli 30 YTL
3. Kategori: 34 YTL- İndirimli 30 YTL
4. Kategori: 22 YTL- İndirimli 20 YTL

Ön sıralardaki biletler kısıtlı olduğu için üyelerimizin rezervasyonlarını zaman geçirmeden yapmalarını rica ederiz.

İndirimli bilet almak isteyen üyelerimiz aşağıdaki iletişim bilgilerinden bana ulaşabilirler.

Teşekkürler,

Ayşe Engez
Tuluyhan Uğurlu İletişim Yetkilisi
0532 610 48 95
ayseengez@tuluyhanugurlu.com



TULUYHAN UĞURLU SEVGİLİLER GÜNÜ KONSERİ



Tuluyhan Uğurlu’dan 14 Şubat Sevgililer Günü için çok farklı bir konser. Tuluyhan, “aşk, sevgi ve sevgili” için yazdığı yeni eserler ve duygusal çalışmalarından derlenmiş yepyeni yorumlarla seyircisinin karşısında. Konser Dame de Sion Fransız Lisesi'nin 150 yıllık tarihi konser salonunda gerçekleşiyor.

Konser boyunca, aşk üzerine dünden bugüne uzanan mitolojik öyküler, Homeros`tan, Shakespeare’e, Neruda’dan Fuzuli’ye, Attila İlhan’dan Özdemir Asaf’a, Goethe’den Mevlana’ya, Yunus’a sevgi ve aşk üzerine yazılmış şiirler Tuluyhan Uğurlu’nun büyüleyici müziğine eşlik ediyorlar.

200’ün üzerinde görüntü ile hazırlanan görsel sunumda, mitolojik aşklardan Romeo Juliet’e, Leyla ile Mecnun’dan, Anna Karanina’ya, Mustafa Kemal ile Latife Hanım’dan, Nazım ve Piraye’ye, Mevlana ile Şems’ten, Napoleone Bonaparte ile Josephine’e kadar aşkın her türü farklı bakış açılarıyla yorumlanıyor.

Tuluyhan Uğurlu Sevgililer günü Konseri, sadece çiftlerin değil, dünyaya sevgi ile bakabilen herkesin izlemesi gereken çok özel bir buluşma.

Konser öncesi ve arada bugüne özel ikramlarımızı ise KAYRA ŞARAPLARI, PINAR SÜT, TADIM, MEYSU, DOĞUŞ ÇAY, MAC COFFEE gerçekleştiriyorlar.

Tuluyhan Uğurlu Sevgililer Günü
14 Şubat 2008 Cumartesi
Dame De Sion Fransız Lisesi Konser Salonu
Saat 20.30

Biletler: Biletix

MEKANA NASIL GİDİLİR?
Taksim-Şişli arasındaki Cumhuriyet Caddesi üzerinde 127 numarada bulunan Dame De Sion Fransız Lisesi, İstanbul Radyosu'nun tam karşısında bulunmaktadır.

TOPLU TAŞIMA:
Mekana Taksim metrosundan Elmadağ istikametine yürüyerek, Mecidiyeköy istikametine giden otobüslerle Elmadağ'da inilerek ulaşılabilir.

OTOPARK:
Cumhuriyet Caddesi'nin arka sokaklarında özel otoparklar bulunmaktadır. Mekanın hemen karşısında Hilton Otoparkı kullanılabilir.


__._,_.___

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Neoglance Derneği -nurhanza
nurhanza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-02-2009, 08:17 AM   #212 (permalink)
Yüzbaşı
 
nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: tekirdağ,Çerkezköy
Mesajlar: 662
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart

çerkezköy kadınlar elele derneği olarak bu konserle bizde hareketimize başlıyoruz, kültürlü, sevgi dolu duyarlı, üretken kadınlarımızla ülkemizde bir sıçrama yapmalıyız, ev kadınlarımız evlerinde üretime katılarak, para kazanabilsin diye ekonomiye katlıları olsun diye, emeklerinin tam karşılığını alsın diye, artık çok çalışma vakti, bir tren bu istasyona vardı, geçen trenlere uzaktan bakıp el sallamak değil, bu vagona binip kendimizi, ülkemizi, geleceğimizi en ileriye taşımak için birlikte olmalıyız
sevgili tuluyhan uğurlu ile görüştük, bize bir tren vagonu ayarlama sözü verdi, kaymakamımız 2 yıl geri ödemesiz, sıfır faizle kredi verecek, ve bu tren vagonunu otogara yakın bir yere koyarak, ev kadınlarımızın evlerinde yapacağı yöresel ev yemeklerini getirip satacağız, bu vagonla başlayan yolculuğumuzda herkes birbirine fidan satacak ve ülkemizi meyva bahçelerine dönüştürecek projemizi hayata geçirme şansımız olacak, vişne bahçesine dönecek ülkemiz, haydi bu trene sahip çıkın ve kaçırmayın uzaktan el sallamayın.....

DÜNYANIN BÜTÜN KADINLARI KAPALIÇARŞI'DA

Pazar günleri kapalı olan Kapalıçarşı, 8 Mart 2009 Pazar günü yine bir Tuluyhan Uğurlu konseri için açılıyor. Erkeklerin egemen olduğu Kapalıçarşı’da altın dolu mağazaların yanı başında bu kez kadının sesi yükseliyor. Tuluyhan Uğurlu yepyeni besteleriyle kadını anlatıyor.

Dünya Kadınlar Günü konserinde sanatçı yine görüntüler eşliğinde kadının 10.000 yıllık hikâyesini anlatıyor. Mitolojik dünyanın kahramanlarıyla başlayan konser, Hititler’den, Frig’den, Asur’dan, Mısır'dan, Roma ve Bizans’tan, Osmanlı’dan, Avrupa’dan, Amerika’dan kadın hikâyeleriyle sürüyor. Batı’da başlayan kadın hareketleri, Cumhuriyet’in kızları, her dalda öncü kadınların çok özel yaşamları ve bilinmeyenleriyle hazırlanan sunum etkileyici olduğu kadar bilgilendirici… Tuluyhan Uğurlu Dünya Kadınlar Günü konseri, tüm kadın etkinliklerinden farklı, biraz hüzünlü, hafifçe gülümseten, her şeyden ötesi düşündüren çok özel bir performans…

Konser boyunca Kleopatra’dan Hürrem Sultan’a, Agatha Christie’den Halide Edip’e, Pocahontas’dan Prenses Diana’ya, Greta Garbo’dan Maria Callas’a, Cahide Sonku’dan Barbara Cartland’a, Anne Boleyn’den Marie Antoinette’e, Virginia Woolf’dan Latife Hanım’a, Azra Erhad’dan Emily Bronte’ye kadar onlarca kadın, Kapalıçarşı’nın 500 yıllık duvarlarının arasından süzülüp aramıza katılıyorlar.

Tuluyhan Uğurlu’nun piyanosuna konser boyunca kaval ve neyde Murat Toraman, viyolada Doğukan Çokşeker, vurmalı enstrümanlarda Abbas Karacan eşlik ediyorlar.

Dünya Kadınlar Günü konseri için numaralı düzende bir konser mekânı haline getirilen Kapalıçarşı’da görüntüler dev perdelerden yansıyor. Konsere katılan konuklar Türkiye’nin en büyük gıda firmalarının çok özel ikramlarıyla ağırlanıp, konser alanına geliyorlar ve kadın hikâyeleri başlıyor.

08 Mart 2008 Pazar
Birinci seans: Saat 14.00
İkinci seans: Saat 17.30
Mekan: Kapalıçarşı Kalpakçılar Caddesi
Biletler: Biletix

AYRINTILI BİLGİ VE TOPLU ALIMLARDAKİ İNDİRİM İÇİN:
Ayşe Engez
ayseengez@tuluyhanugurlu.com / 0532 610 48 95
__________________
Neoglance Derneği -nurhanza
nurhanza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-04-2009, 08:44 PM   #213 (permalink)
Yüzbaşı
 
nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: tekirdağ,Çerkezköy
Mesajlar: 662
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Cevap: nurhanza devam ediyor

Tuluyhan Uğurlu, 23 Nisan akşamı İstanbul’un en etkileyici mekânlarından Aya İrini Müzesi’nde bu kez çocuklar ve çocuklarımızın yarınlarına dikkat çekmek için çalıyor. Rotary UR 2420 Sultanahmet Rotary adına yapılan 23 Nisan konserinin geliri Bolluca Çocuk Evi’ne bırakılacak.

Uğurlu konserine “Bir zamanlar hepimiz çocuktuk, hepimiz masumduk. Ne oldu da çocuk düşlerimizi kaybettik, gök kuşağının renklerini ne zaman unuttuk” diyerek başlayacak ve “21. Yüzyılın Işık Çocukları”nın gözünden insanın çevreye verdiği zararları anlatacak.

Özel olarak hazırlanan görsel gösteriyle, dünyanın yaşadığı çevreyle ilgili değişimlerin ve insanın sadece 20. Yüzyılda değil, binlerce yıl içinde doğaya verdiği zararların hatırlatılacağı konserde seyirci sıklıkla düşündürücü sorularla karşılaşacak.

Yarınlara tüm canlıların soluyabilecekleri temiz hava bırakmamanın bedeli NE KADAR?
Peki, alacak daha NE KADAR temiz nefesimiz kaldı bu kirli atmosferde?
Hayvanların soyunu tüketmenin bedeli NE KADAR?
Peki daha NE KADAR dünyanın “sadece insanlara ait olduğunu” düşüneceğiz?

Konserin finalinde sahneye çıkacak çocuk korosu Tuluyhan Uğurlu’nun müziği İpek Kadılar Altıner’in sözleriyle “Bu Toprağın Çocukları” isimli çevre içerikli şarkıyı seslendirecek.

Çocuk şarkısını şu linkten dinleyebilirsiniz:

http://www.tuluyhan ugurlu.com/ MP3/Oriflame. mp3

Tuluyhan Uğurlu’ya konserde dört kişilik kendi müzik topluluğu eşlik edecek.
Konser öncesi ve iki bölüm arasında seyircilerimiz çeşitli ikramlarla ağırlanacaklar.



TULUYHAN UĞURLU AYA İRİNİ KONSERİ
23 NİSAN 2009 PERŞEMBE SAAT 20.30
AYA İRİNİ
BİLETLER: BİLETİX

Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

23 Nisan'da Aya İrini'de Çevre Projesi Gala Konseri
TULUYHAN UĞURLU'DAN DOĞA DOSTU NOTALAR

Biletix'de konser biletleri 56 YTL, 45 YTL, 34 YTL ve 23 TL'dir.

Fan Club üyelerimiz için indirimli bilet fiyatları şöyledir:

1. Kategori: 56 TL- İndirimli 40 TL
2. Kategori: 45 TL- İndirimli 30 TL
3. Kategori: 34 TL- İndirimli 30 TL
4. Kategori: 22 TL- İndirimli 20 TL (Son 2 kategoride sadece Biletix komisyonu inmektedir.)

Bilet almak isteyenler için: Ayşe Engez/ 0532 610 48 95/ ayseengez@tuluyhanu gurlu.com
__________________
Neoglance Derneği -nurhanza
nurhanza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2009, 08:50 PM   #214 (permalink)
Üsteğmen
 
keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 254
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold
Standart Cevap: nurhanza devam ediyor

Sevgili nurhanza. Dün başladım günlüğünü okumaya ve az evvel bitirdim. İnan bana yaşadıklarını, yaptıklarını okudukça her sayfada daha çok alkışlamak istedim seni. Ne kadar sevgi dolu bir yüreğin var. Bu yürekle asla mutsuzluğa sürükleme kendini. Bunu haketmiyosun. En güzel mutlulukları hakediyosun sen. Hepimizin az çok bildiği ama sadece bilmekle kalıp hiç harekete geçmediği doğrulara sıkı sıkı sarılıyorsun . Bırakmayacağına da eminim.
Her günün bir öncekinden daha güzel, daha mutlu, daha huzurlu, daha sağlıklı, daha bereketli ve daha sevgi dolu olsun.
Sevgiyle kal...
__________________
Her geçen gün
kendimi,
her açıdan
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2009, 05:38 PM   #215 (permalink)
Yüzbaşı
 
nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: tekirdağ,Çerkezköy
Mesajlar: 662
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Cevap: nurhanza devam ediyor

keskin38 yazını yeni gördüm, çok teşekkür ederim, veeee sevgili forumum yaşamaya ve çalışmaya öyle çok daldım ki, günlüğümü bile ziyaret edemez olmuşum, hızlı tempo devam ediyor, kızım döndüüüüüüüüüüüüüüü, bugün anneler günü, ben umutlu ve mutlu bir anneyim, her nekadar arada üzücü şeylerde yaşasak, hayat bu, kızım döndüğü için pc yi ona devrettim, aslında kendi pc mi dükkana getirdim, o yüzden foruma pek giremiyorum bir ara detaylı yazıcam...
bu arada ayairinide ki sevgili tuluyhan uğurlu konserinde bizi yalnız bırakmayan hayatım değişti ailesine çoook teşekkür ederim, atakan fotoğrafınızıda ataklayacağım buralara bir yerlere....
__________________
Neoglance Derneği -nurhanza
nurhanza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2009, 11:18 PM   #216 (permalink)
Yüzbaşı
 
nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: tekirdağ,Çerkezköy
Mesajlar: 662
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Cevap: nurhanza devam ediyor

günlüğüm sevgili günlüğüm, yazamıyorum eskisi gibi, ama yaşıyorum dopdolu, yaşarken yazmaya vakit ayıramadım belki, ama ömrüme yazıyorum, dönüm noktalarındayım, kendimle buluşuyorum, ne istediğimi ne olması gerektiğini, nasıl yapmam gerektiğini çözümlemeye başladım, yaş kemale eriyor, 40 a az kaldı, ve 18 yaşımdan beri kendime verdiğim sözü yerine getirmeme az kaldı, hemde ne final ama... kızımla birlikte öss ye girdik, kızım 330 dil puanı ile güzel bir okula girmeye hak kazandı, bende 243 eşit ağırlık 1 puanıyla açık öğretimden bir yerleri yazabileceğim, oğlumda yanımda 1 aylık tatilini yapıyor, işlerim her zamanki gibi netliğini kazanamıyordu, varmıyım yokmuyum tamam mı devammı, belirsizlik diz boyu iken hayatımıza bodoslama giren şans yıldızım ile birlikte bambaşka bir boyuta taşınıyorum, yarın yep yeni bir gün, bugünde yarının müjdecisi gibi, dimdik oturup başımı havaya kaldırdım ve bu hafta sadece işlerime odaklanıyorum, herşey yoluna giriyor, hemde en olması gerektiği gibi, herşey netleşiyor, ne istediğimi biliyorum, kızım en harika şekilde okuyacak oğlumu harika günler bekliyor, ve ben hiç olmadığım kadar mükemmelim, hayatımı seviyorum.............
__________________
Neoglance Derneği -nurhanza
nurhanza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-07-2009, 10:38 AM   #217 (permalink)
Yüzbaşı
 
nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: tekirdağ,Çerkezköy
Mesajlar: 662
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Cevap: nurhanza devam ediyor

yazmak istiyorum, bu kez geçmişime damgasını vuran profilo telra ve çağrı elektroniği yazmak istiyorum,
teknik servisi, servis teyzeyi yazmak istiyorum, koskoca profilo telra fabrikasında 4 yıl bant işçisi olarak çalıştım, full mesai ile, sendikamız sosyal haklarımız ile çeşme akarken testilerinizi doldurun diyen fabrika müdürümüz gözümün önüne geldi, 12 saat, 16 saat yoğun tempolu bant işçiliği, lehim kokusu, uykumda bile ellerimle tvlere anot takma hareketi yaparmışım kızım söylerdi hep, makinaya dönmüştüm, mola zili çalar 10 dakika hızlı hareket edersek mola yerine yetişir bir bardak çay alabilir ve yarım sigara içebilirdik, bu fabrika işçiliğinde öyle çok şey öğrendimki, uludağ üniversitesinde öğrendiklerimden bile fazladır, okulu yok bunun, yaşarsın hayat sana en kralından öğretir, ama algıların öğrenmeye açıksa öğrenirsin, yoksa makinaya döner ot gibi yaşar gidersin, ben çok şanslıydım, öğrendim, gerçekten her anıyla hayatıma servet kattım, altı üstü bant işçisi değildim işte, kazandığım paraylada bir alakası yok, en pratik yoldan işi en az zamanda en verimli hale getirmenin yollarını nasıl bulacağımı öğrendim, seri, hızlı, pratik olmayı, bir kerede işi düzgün yapmayı, sıfır hata ile çalışmayı, düzenli programlı çalışmayı, ekiple çalışmayı, ekibin tüm halkasında çalışanlarla uyumlu olmayı, herbiri tek başına konu başlığı olacak kadar önemli bilgiler edindim, fabrika günlerimi asla unutamam, iyiki orda çalışmışım,
babam ocak 2006 da elektrikli battaniyede yandıktan sonra, hastane günleri başladı, 4,5 ay süren refakatçilik dönemi, bel fıtığının başlaması...............hareketsiz kalma korkusu........
__________________
Neoglance Derneği -nurhanza
nurhanza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-08-2009, 11:37 PM   #218 (permalink)
Yüzbaşı
 
nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: tekirdağ,Çerkezköy
Mesajlar: 662
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Cevap: nurhanza devam ediyor

çok hızlı gelişiyor olaylar artık takip edemiyorum, dönüm noktası olmalı bu, en büyük acıyı yaşadık, gencecik kardeşim ailesiyle trafik kazası geçirdi, kaza anında feci bir şekilde vefat etti, eşi ağır yaralı, çocuklarında kırıklar var, kardeşimle hiç geliştiremediğimiz aile ilişkilerine rağmen böyle apansız gidişi, yaralı ailesini geride bırakıp hepimizi perişan edip gidişi nasıl atlatılır, kelimeler boğazıma takılıyor, 38 yaşında 2 çocuğu ve eşiyle annemi ziyaret edip geliboludan dönerken tanıdığım en mükemmel şöförken en ufak kusuru yokken nasıl bir kaza aldı onu bizden hala anlayamıyorum, delice araba sürüp hatalı sollama yapan bir vicdansız aldı benden kardeşimi, doya doya sarılamadan, hayatı daha paylaşamadan, şimdi ne yapacağız, o hastane morgunda buz gibi yaralı bedenine sarılıp öperken, geliboludan istanbula kadar cenazeyi taşıyan aracı takip ederken, nasıl feryat ediyor insan, cenazesini defnederken, eşini ağır yaralı hastanede daha vefattan haberi bile yokken teskin etmek, durmadan eşini soruyor, o iyi sakın üzülme demek, tanrım sabır ver, nasıl söyleyeceğiz bunu ona, o minicik çocuklar ne olacak şimdi, yanıyor ciğerim yanıyor, ah biricik kızım nasıl koşturuyor, hepimizin eli ayağı tutmazken her işin takibini yapıyor, yarın öss sonuçları açıklanacak, össye girip okuyacak dayısında kalacaktı belkide, ama dayısının cenazesine koşturuyor şimdi, bitkin uykuya dalmışken onu anannesinde bırakıp işe dönmek zorunda olmak, maddi manevi destek olmak gerek, güçlü olup dayanmak kenetlenmek gerek, tanrım sabır ver, güç ver,
__________________
Neoglance Derneği -nurhanza
nurhanza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-08-2009, 01:50 AM   #219 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 36
Tesekkür: 376
31 Mesajinıza toplam 234 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
H.E.M.R.A.Z will become famous soon enoughH.E.M.R.A.Z will become famous soon enough
Standart Cevap: nurhanza devam ediyor

Başın saolsunsun Nurhanza .Acınızı yürekten paylaşıyorum.Allah bütün sevenlerine sabır versin..
__________________
Seni Seviyorum

Özür Dilerim

Lütfen Beni Affet

Teşekkür Ederim
H.E.M.R.A.Z isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-08-2009, 02:07 AM   #220 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 48
Tesekkür: 24
65 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arztrkm will become famous soon enougharztrkm will become famous soon enough
Standart Cevap: nurhanza devam ediyor

başınız sağolsun..Allah sabır versin...
arztrkm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


nurhanza devam ediyor

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri nurhanza devam ediyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tuluyhan Uğurlu Sevgililer Günü Konseri 14 Şubat Cumartesi günü saat 20:30'da Notre Dame De Sion Fransız Lisesi Konser Salonu'nda gerçekleşecektir. Konserle ilgili detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır. Biletix'de konser biletleri 56 YTL, 45 YTL, 34 YTL ve balkon 22 YTL'dir. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.