Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   centin degişim aşamaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/4830-centin-degisim-asamalari.html)

cent 03-03-2008 11:18 PM

Ynt: centin degişim aşamaları

Alıntı:

asevgican Nickli Üyeden Alıntı
ilginç bi sayfaymış burası. yeni farkediorum. izliycem bundan sonra.
sevgiler..

hoş geldin
Alıntı:

sonbahar Nickli Üyeden Alıntı
http://img162.imageshack.us/img162/3863/hidetaggdb7.png
güzel ve etkileyici bir yazi tesekkürler cent dusun dusun dusun

hoş geldiniz asevgican ve sonbahar her zaman beklerim ne alırdınız çay kahve bidaki geldiginizde hazır bulasınız diye sevgiyle kalın kahvesmiley y789

sonbahar 04-03-2008 12:15 AM

ah ya cay kahve ikramini yeni gördüm neyse bir dahaki sefere kahve aliyim centcim uy897

cent 04-03-2008 06:38 AM

tamam sonbaharcım k8908 sitede renk degişmiş genel istekmi oldu ne iş merak ettim ama iyi yönde gelişmeler hep iyi olur sevgiyle kalın mlk34

shamanic 04-03-2008 03:38 PM

canım forumun rengini sen kendin için belirleyebiliyorsun.. sevincli

sayfanın sağ üst köşesinde tarih / saat / online olduğun süre bilgilernin alında;
yan yana renk kutucukları vardır.. pc05

onlardan beğendiğine tıkla.. istediğin olsun.. super

sevgiler.. s456

cent 05-03-2008 01:40 AM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
canım forumun rengini sen kendin için belirleyebiliyorsun.. sevincli

sayfanın sağ üst köşesinde tarih / saat / online olduğun süre bilgilernin alında;
yan yana renk kutucukları vardır.. pc05

onlardan beğendiğine tıkla.. istediğin olsun.. super

sevgiler.. s456

e bilmezsem böyle olur khkh56

yok maviyi sevdim bana denizi gökyüzünü hatırlatıyor bir ferahlık oluyor sevgiyle kalın sapkal89

hayalayaz 05-03-2008 02:16 PM

cent'ciğim çekim yasasını günde iki kere dinle bir sabah bir de akşam...( 3 kere yapsanda zararı yok) ama ara ver..çünkü siz orada bir enerji topluyorsunuz..devamlı dinlediğin zaman enerjiyi salıvermiyor tutuyorsun..enerjiyi salıcaz ki..bize isteklerimizi getirsin..bunun sistemi bu..mediyi dinle sonra günlük işlerine dal..tekrar yapıncaya kadar üzerinde durma..çocuklar bu konuda bizden başarılı..bak sana ne anlatıcam..yağmurlu bir gün kadın küçük kızını okula gönderiyor..
sonra bakıyorki, gök gürlemeleri şimşekler falan kendine kızıyor, bu havada çocuğu yayan okula gönderdim diye atlıyor arabaya, kızının peşinden gidiyor..bir bakıyor kızı ileride hiç korkmuş bir hali yok..hatta gök gürleyip şimşek çaktığında duruyor..gülümseyerek gökyüzüne bakıyor..kadın kızının yanında durup onu arabaya alıyor...maaşallah korkmadın gökgürlemesinden diyor..kızda, neden korkayımki...fotoğrafımı çekeceğini haber veriyor tam ben gülümseyicede flaşı patlatıp fotoğrafımı çekiyor diyor...bizdeki korkular çocuklarda olmadığı için..ve çok şükür..sizin gibi anne ve babaların çocukları özgür ruhla büyüdükleri için..onlar hayatlarını daha güler yüzlü bir düşünceyle kuruyorlar..allah gül yüzlerini soldurmasın..amiiiin 96

Akulina 05-03-2008 04:19 PM

Merhaba cent,
Uzun zamandır çok sürekli giremedim siteye,baktım bugün biraz,bir sürü yeni üye,değişim günlükleri fln gördüm...Hepsini teker teker okuyacağım ama bir cent gecesi yapacağım:)yazılarını okuyup,testlerini fln yapacağım...Çok mutlu oldum,enerjisi yüksek yeni üyeleri görünce fln..yazmak geldi içimden kiss3

hayalayaz 05-03-2008 04:27 PM

iyi geldiyse mesele yok balım ihtiyacın varmış demekki evde konuşan birine ..bazen bende televizyonu açarım kendi odamdan dinlerim..sanki evde birisi varmışta benimle muhabbet ediyormuş gibi..neden olduğu hakkında kafamı bile yormadım ihtiyacım olmasa yapmam derim geçerim...sende öyle yap ben sürekli aynı şekilde dinliyorsun sandım..özürr.. kiss3

shamanic 05-03-2008 11:13 PM

kendine güven ve ego telkinlerini sabit olarak listede tutarak diğerlerini isteğimize ve yeterli geldiğine inanana kadar dinlememiz gerekir.. kiss3

hayalayaz 05-03-2008 11:53 PM

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3
içinden ne geliyorsa onu yap, doğrudur..içsel sesimiz bizi en doğru şekilde yönlendirir

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:49 PM.